Nyårsafton

GNÅ

Recension - Eyeko cream

Eyeko

Här kommer en recension om Eyeko Cream. Så här skriver eleven.se om krämen:


"Denna 3-i-1 produkt fungerar som:


-Highlighter
-Ögonkräm
-Fuktighetskräm


Denna Vitamin A berikade fuktighetskrämen kan användas för att ge fukt till hela ditt ansikte. Den är laddad med ljusreflekterande pigment som ger dig en jämn hy med en fantastisk lyster.
Eyeko Cream är tre produkter i en och samma burk! Den ger fukt och fungerar samtidigt som ögonkräm och highlighter. Denna produkt gör att du kan hoppa över din vanliga foundation!"

Min åsikt
Överallt skrivs det om denna kräm som nån sorts "mirakelkräm". Och det skulle jag väl inte vilja hålla med om direkt. Jag tycker att det blir fin lyster av den, varken för lite eller för mycket skimmer; alldeles lagom! Men lukten står jag inte ut med! Jag tycker den luktar vedervärdigt. Tuggummi på nåt vis. Och jag tror inte att man kan använda endast Eyeko cream som fuktighetskräm, den ger ingen fukt för fem öre. Så man ska nog ha sin vanliga dagkräm under. Och sen får den ett stort minus för att den innehåller mineralolja! Slutligen kan jag väl säga att det är en kräm som är fin att ha till fest och på sommaren som highlighter. Dessutom är burken så söt. Men inget jag skulle vilja använda varje dag i hela ansiktet. Betyg:



Bronz
Har ni sett den här förresten? Jag råkade hitta den när jag sökte på Eyeko. En bronzing cream, visste inte att dom hade en sån. Minns inte vilken sida jag hittade den på, men så här står det om den:

"The quick 'n' easy sun-less tan packed with light reflecting gold, bronze and silver micro-spheres suspended in a sumptuous fragrant gel. Apply across cheeks and nose, to temples and chin for a natural sun kissed look. Mix with sun block for a super safe 'tan' or with your favorite body lotion for a hint of a tint. Glides easily over legs, arms and dicolleti for sexy senorita skin! Remember a little goes a long way!"

Dyrt

Angående krämerna från Ole H så såg jag nu att Invigorating Night Gel endast är på 28 g :S Tycker att det är liite dyrt med 500:- för bara 28 g! Nurture Me Soothing Creme kostar 625:- men då innehåller den iallafall 57 g.

Beställa

Straw
Dessa Dermalogica-produkter funderar jag på att beställa från Strawberrynet.com inom en snar framtid. Blir ju mycket billigare att beställa därifrån! Detta tänkte jag beställa:

- Daily Microfoliant
- Skin Hydrating Masque
- Skin Refining Masque
- Skin Renewal Booster
- Soothing Protection Spray (eller Multi-active toner, vet inte vilken jag ska ta)

Nån som har beställt från Strawberrynet nångång, som vet om det funkar bra? Jag har hört att man kan åka på att få betala tull, men att om man skickar in kvittot så betelar Strawberrynet tullavgiften.

Lördag

Idag blir det en lugn dag & kväll. Nyårsafton imorrn ju :) Då blir det fest, såklart. Men inte heller nu har jag fått in rätta stämningen, man vill ju ändå att det ska vara snö och kallt!

Nattkräm

Kollage
Just nu använder jag min Skin Smoothing Creme från Dermalogica både på dagen och natten. Men jag skulle vilja ha en annan kräm att ha på natten, dels för att Dermalogicakrämen ska räcka lite längre, och för att jag vill ha en lite mer verksam kräm på natten. Tänkte kanske prova en från Ole Henriksen. Dessa två är mina alternativ; Invigorating Night Gel eller Nurture Me Replenishing Creme. Den som har provat nån av dessa får gärna skriva en kommentar! Smashing.se skriver så här:

Invigorating Night Gel
En mycket lätt gelé, skapad för att arbeta i synergi med kroppens naturliga reparationssystem. Innehåller ett koncentrerat komplex av alfa-hydroxysyror, som bidrar till en hud med mera liv och lyster.
Närande och mineralrika vitaminer och örter hjälper till att återfukta hudens djupaste lager, samtidigt som ytstrukturen blir slätare och finare. Huden blir märkbart fastare och lenare med mindre porer.

Nurture Me Replenishing Creme
Denna sköna, fylligt sammansatta kräm bokstavligen smälter in i huden och mjukar upp den. Naturens mest innehållsrika oljor som vetegroddar och primula återger huden smidighet, medan rosa mosquetta reparerar och bygger upp på nytt. Dimeticon, en silikonvätska, tillför mjukhet samtidigt som vitamin A, C och K ger styrka och vitalitet.

Vilken skulle ni ha valt? :)

Red Tea


Såg precis den härOle Henriksens hemsida. Ska jag nog ge till mamma när den börjar säljas här :) African Red Tea face mist, en anti-aging mist som innehåller bl a. rött & vitt te. (Nu blev det mycket face mists här märkte jag ;P Men jag gillar såna, okej :P)


Beställning

Har gjort min Blush-beställning nu :) Pick me up face tonic och Smashbox primer. Ja, jag kunde inte hålla mig, jag ville hellre ha Smashbox :P


Dermalogica


Igår när jag var på ansiktsbehandlingen så rekommenderade hudterapeuten mig dessa två produkter från Dermalogica (utöver dom som jag redan har). Daily Microfoliant tyckte hon att jag skulle använda varje dag för att få mer lyster och för att stimulera cellförnyelsen. Barrier Repair skulle jag använda på känsliga partier i huden när det är kallt ute, för att skydda (jag har tydligen jättekänslig hud). Dermalogica.se skriver:

Daily Microfoliant  - En exfolierande produkt som gör huden ultralen, och som ändå är skonsam nog att användas dagligen! Detta helt unika risbaserade enzympulver mikroexfolierar grådaskigt slagg från huden och ger den en påtaglig och omedelbart synlig jämnhet och lyster. Ett botaniskt komplex förebygger och reducerar dessutom ojämn pigmentering som kan orsakas av exempelvis ålder, solexponering eller hormonell obalans.

Barrier Repair - Vår vattenfria mjukgörare smälter mjukt in i känslig hy. Dermalogicas unika Anti-Ozonate Complex skyddar och stärker hudbarriären samtidigt som jättenattljusolja och mjukgörande silikoner ger en sammetslen känsla. Även idealisk för män efter rakning för att reparera och motverka irritation.


En face mist till


Blev sugen på denna face misten också :) Även den från Ole H, Balancing Cucumber. Den ska/kan man tydligen ha i kylen, och spraya på när man vill fräscha upp/svalka av hyn. Den kanske passar bäst på sommaren. Man kan även hälla den på lite bomull och lägga på ögonen :)


Utmaning

Jag blev utmanad av Alexandra att visa vad jag har i min sminkväska :) Så här kommer det:

Smink

Övre raden:
- Mascara, 2000 Calorie
- Brow fix, H&M
- Ögonbrynspenna
- 3 kajalpennor, Make up Store
- Icy Tube, Lancôme
- Diamond gloss, Too Faced
- 2 Juicy Tubes
- Lipgloss från Make up Store
- Cover all mix, Make up Store
Nedre raden:
- Läppstift, Make up Store
- 3 Glitter eyeliners, Make up Store
- 3 Twinkel eyeshadows, Make up Store
- Rosebud Strawberry lip balm
- Solpuder, MaxFactor
- Snow Glow powder, IsaDora

Ögonskuggor, foundation, rouge och sånt har jag ligger framme.. kan väl visa det med när jag ändå håller på :P


Recension - Ole Henriksen

Kollage
Tänkte göra en recension av mina 2 produkter som jag har från Ole Henriksen.
Aloe Vera Deep Cleanser & Grease Relief Face Tonic.

Aloe Vera Deep Cleanser
Ska vara bra för personer med fet och oren hy, med tendens till acne. Den ska vara effektiv med ändå skonsam, och rengöra på djupet. Den ska inte heller torka ut.

Grease Relief Face Tonic
Också för personer med fet och oren hy, ska dra samma porerna och rengöra ordentligt. Skonsam men effektiv.

Min åsikt
Jag är lite kluven när det gäller dessa 2 produkter från Ole Henriksen. Jag gillade dom jättemycket för att man kände sig så himla ren. Cleansern luktar väldigt fräscht och man känner sig verkligen djuprengjord när man använt den, lika med ansiktsvattnet; det friskade upp och kändes fräscht. Och jag tyckte inte att dom torkade ut. Men; nåt vidare resultat på min hy tyckte jag inte att dom gav. Mina porer blev inte mindre synliga, och finnarna gav inte med sig. Jag vet inte riktigt; jag kanske inte gav dom tillräckligt mycket tid? Men jag använde dom mer än 4 veckor iaf (efter den tiden borde man se resultat). Jag tycker att det är bra produkter, men inga mirakelgrejer precis, och kanske lite väl dyra. Men som sagt; jag kanske inte gav dom tillräckligt med tid heller!

Ansiktsbehandling

Har precis varit på ansiktsbehandling :) 1½ timme.
En klassisk behandling + en peeling med kristaller (minns ej vad det hette).
Så nu är jag väldigt röd i ansiktet ^^ Men det blir ju fint sen :)

Nytt från RS

RS
Jag & Daniel har varit både på stan och i Valbo idag. Jisses vad folk det var!
Köpte ny kroppskräm & deo från Rosen Serien, bästa ever! Kan inte leva utan dessa 2 produkter :) Alla borde prova! :)
Sen köpte jag ett Oolong-te också, har aldrig provat det förr.

Imorrn ska jag på ansiktsbehandling kl. 14.00 :D Fick det i julklapp. Fick en hel del annat också, kanske skriver vad sen :)

Gårdagen

Igår skulle vi som sagt ut. Först var det fest hos Cissi, hade rätt kul :) Men sen när vi skulle på krogen så var det så jäkla dyrt, så både jag & Lina skippade det. Åkte hem med Daniel istället :P Tänker inte betala 160:- för att gå på krogen, när det dessutom är helt proppat med folk!


Juldagen

Hoppas ni hade en bra julafton igår :) Det hade jag.
Julklappar fick jag också, så tydligen har jag varit snäll i år :)
Ikväll ska jag ut med Lina & Co på krogen :)

Jul
Jag bland julklapparna :P

God Jul!

God Jul alla läsare! :)
Hoppas ni får en mysig julafton!

ModelCo

ModelCo
Jag mailade Hannah och frågade om Smashbox primer, då tipsade hon mig om Model Co, som hon tycker är bättre, och dessutom 100:- billigare! Sen är det mer i den, 45 ml. I Smashbox är det 27,5 ml. Så det blir nog Model Co´s primer istället :) Jag har ju aldrig haft en primer förr, så det kanske är bra att börja med en billig för att se om man gillar primers över huvud taget!

Dan före dopparedan

Ja, idag är det dan före dopparedan :) Och inte en snöflinga så långt ögat kan nå, trist! :( Idag ska vi hem till Daniels mamma och fira lite jul med henne :)
Men först ska jag hem till Ida och hämta en nyckel och he henne en julklapp.

SUKI








Jag bestämt mig för att börja göra lite recensioner på hudvårds- och makeupprodukter som jag har hemma. Får se hur ofta det blir, kanske inte varje dag, men några ggr/veckan. Först ut tänkte jag skriva lite om ansiktsvattnet & serumet som jag har från SUKI.

SUKI Facial Toner, White Willow
Eleven.se skriver så här: Vitpil, Aloe, Kamomill och Tea Tree är ett kraftfullt antiinflammatoriskt verktyg som hjälper vid tillfällen då hyn har många blemmor. Denna toner passar utmärkt till oljig och blandad hy, hjälper mot rosacea och kan användas som en after-sun-behandling. Den lugnar hudceller, skyddar mot elementen, är kraftfullt antispetiskt och har en antibakteriell effekt.

SUKI Facial Serum, Blue chamomile & echinacea
Eleven skriver: Detta serum med blå kamomill och Echinacea är en oljebalansering som passar alla hudtyper. De kraftfulla, rena återfuktniningsserumet från Suki Pure Skin Care återfyller och programmerar om hyn samtidigt som ansiktet tillåts att andas. Oljebalanserande blå kamomill och Echinacea bildar tillsammans en lätt, näringsrik blandning som hjälper till att hålla hyn ren.

Min åsikt
För det första så tycker jag att båda produkterna luktar apa. Men det är väl för att de inte innehåller någon parfym; och det är ju bra. Jag upplevde inte att någon av dessa produkter var bra mot finnar och orenheter, som dom skulle vara. Tvärtom så fick jag stora finnar (det brukar jag inte ha annars) efter ca 4 veckors användning. Jag fick även små knottror på kinderna. Serumet känns väldigt kladdigt, och det tar väldigt lång tid innan det sjunker in. Nej, jag blev inte direkt imponerad av SUKI, även om jag vet att många andra verka gilla märket. Det som är positivt är väl att dom endast använder naturliga ingredienser.  

Beställning

Blush
Tänkte göra en beställning från Blush snart, är sugen på Smashbox primer & Ole Henriksen "Pick me up face tonic" Primern har man ju bara hört bra om :) Och ansiktssprayen har Hannah tipsat om förr. Jag älskar ansiktssprayer, tycker att det känns så fräscht att använda under dagen.

Just nu har har 2 ansiktssprayer. Make up Stores FaceMist & Håkanssons Vitaminspray Passionfruit. Den från M.u.s är jättebra, och den luktar huur gott som helst! Prisvärd är den också, kostade bara 200:- tror jag. Vitaminsprayen luktar däremot lite unket tycker jag :S Och den kostade 240:- för bara 100 ml. Men den är bra


Kom gärna med fler tips  på saker man måste ha från Blush :) :P

Den Svarta Dahlian


Jag och Daniel såg Den svarta dahlian igår. Daniel tyckte att den var bra, men jag tyckte att den var rätt seg, och inte speciellt bra faktiskt.

Pepparkaksbak

Yes, idag ska det bakas pepparkakor :) Väntar bara på att Daniel ska komma hem. Sen ska julgranen upp idag också :)
Får se om det hinns med en sväng på stan lite senare.

Gårdagens köp

 
Här är inköpen från igår :)

- Svart klänning med sidenband i midjan, GinaTricot
- Rött läppstift, China Red, Make up Store

Idag har jag och mamma varit och handlat all mat till i jul. Det blev en hel del! Pepparkaksdeg köpte vi också, så imorrn ska jag & Daniel baka :) Sen har jag julstädat och donat lite här hemma. Nu är det bara slappkväll som gäller!


Matt Foundation



Jag har ju kört med min foundation från I.D länge nu. Och jag är inte på nåt sätt trött på den, tvärtom är det den bästa jag nånsin haft! Men jag är lite sugen på att testa en flytande nu, längesen jag hade det. Funderar på att köpa en Matt Foundation från Make up Store att ha också (min I.D tänker jag aldrig svika :P) Man kan ju växla lite mellan dom. Matt Foundation ska vara en täckande foundation som är bra för fet och glansig hy. Nu har ju iof min hy blivit torr, men jag tror ändå att denna skulle vara bäst. Och jag vill ha en som är täckande, som täcker alla skavanker :P Tror jag ska testa den, om den inte innehåller massa dåliga ingredienser.

Shopping

På stan inhandlades ett svart långt linne (kan även ha det som klänning) med sidenband att ha på jul & nyår, och läppstiftet China Red från Make up Store. Visar imorrn. Nu är det tv-time. Bye!

Snö till jul?

Idag är det kallt ute, det börjar likna nåt! Kanske, kanske får vi snö till jul. Hoppas!
Har varit ute och gått på morgonen med mamma, och snart blir det ner på stan en sväng. Sista julklappsshoppingen & kanske lite egoshopping :P


Dahlian
Jag vill så gärna se Den svarta dahlian. Nån som har hunnit se den?


Nintendo Wii

Wii

Min pryl- och speltokiga pappa vill ha det nya Nintendo Wii. Och jag kan ju hålla med om att det verkar kul :P Folk  blir så inne i det så dom slänger i väg kontrollen skrivs det om ju ^^ Det är ju ett minst sagt annorlunda spel som skulle vara kul att testa :)

Tredje Advent

Idag är det tredje advent, och vi ska göra julgodis strax :) Knäck och kola. Det kanske blir pepparkaksbakning senare i veckan, men vi brukar alltid få så mycket pepparkakor över så vi brukar skippa det. Men i år är jag sugen på att baka det.
Har städat och pyntat lite också, men mer blir det till veckan.
Julgranen ska väl upp snart den med :)


Lördag

Idag blev det en sväng på stan. Kollade runt lite bara. Provade röda läppstiftet & rouget, jättefint båda. Ska nog köpa nästa vecka.

Daniel skulle på fest ikväll, så jag har hyrt en film och ska dippa grönsaker :) Känns lite nyttigare iaf, än allt godis jag jämt smäller i mig ;P

Julafton nästa vecka. Kan inte fatta att det har gått så fort! Helt sjukt. Men det ska bli mysigt :) Jag älskar julen.

Vill ha

MUSkollage

Min lilla önskelista från Make up Store består för tillfället av dessa produkter:

- Ice Eye Cream. Svalkande ögonkräm som man har i kylen
- Läppstift, China Red. Jättefint rött läppstift till jul, om jag vågar mig på rött ;)
- Rouge, Fresh. Jättefint och rosigt. Inte lika mörkt som på bilden.
- Starlips, Marbella. Glittrigare och glammigare läppglans får man leta efter :P

(Bilder från Make up store)

Slut på praktiken

Imorse kl 9 var vi på julfrukost hos Scandfilter.
Jättemysigt och gott :)
Sen slutade vi vid halv tre idag, och nu är min praktik slut.
Får se vad som kommer hända nu.

Ikväll ska jag & Daniel göra potatisgratäng och rostbiff, mums!
Sen blir det bara mys :)


Samtal från USA

Amalia ringde nyss :) Var jättekul att höra av henne :) Längesen vi pratade nu! Och tack för julkortet stumpan :) Blev såå glad!



Jag har köpt en sovmask :P Som den på bilden fast med snobben på. Det är faktiskt superskönt att sova med den. Kändes som att jag sov bättre. Ska köpa en med gelé i också tror jag, som man kan ha efter krogkvällar ;P



Åh, så himla fin medlajong som jag såg på Lottisins blogg. Finns att beställa på M925. Skulle jag vilja ha!

Låång natt

Det blev en lång natt på SF, med 3 bra filmer :) Blev riktigt trött under tredje filmen, kunde nästan inte hålla mig vaken. Som sagt så skulle vi ju ha suttit i sal 3, men det fanns några platser kvar i sal 1 när vi kom, så vi knep 3 platser i mitten, i mitten :D Direkt till jobbet efter bion halv 7, är skapligt trött nu så jag ska nog sova lite :)
Dom tre filmerna som visades:



- The Prestige
- The Holiday
- Deja Vu


Jag hade 2 rätt i min gissning, jag gissade på Holiday & Deja Vu :)
The Presige var bara textad i 20 min :P Men man hängde med ändå, den var bra men lite seg. The Holiday var riktigt bra :) En mysig feelgood film. Deja Vu var lite skum, den var ganska bra, men jag tyckte att den spårade ur lite. Men överlag så var det 3 bra filmer, mycket bättre än förra året!

Lucia Movie Light

Inatt är det dags för Luciavakan :) Med start kl 22.00.
Jag har sovit både på lunchen och nyss för att palla en hel natt uppe,
så det ska nog gå bra.
Lina, jag & Ida ska först på klubbkvällMake up Store kl 19.00, sen är det insläpp på SF vid 21.30. Ska bli jättekul :D

Jag har mina teorier om vilka filmer som kommer visas, får se om jag har rätt :P


Fest

Ikväll blir det fest :) Jag och Lina ska hem till Ida och äta, sen blir det lite förfest & krogen. Kul kul. Innan kvällen hade jag tänkt städa lite här, ser ut som ett världskrig. Men det är mest Daniels prylar och kläder som pryder golvet :P Så jag kanske ska tvinga honom att städa istället!

Beställde en till bok igår, Stormblomma.
Av samma författare som till Matildas sista vals.

Movienight

Stolthet
Har hyrt Stolthet & Fördom till ikväll. Får se om jag får Daniel att titta på den också. Men det verkar inte så, "fy fan vilken dålig film!" var det första han sa när han läste på baksidan :P

Filmen var bra. En romantisk och tjejig film :) 
Den får: +++

Jobbchansen

Idag var jag ledig från praktiken på morgonen,
gick på jobbchansen på SF. Det var väl sådär..
Innan det var jag & mamma på McDonalds och åt frukost :)
Sen hann vi gå runt lite på stan också.
Efter lunch skulle pappa jobba i Hofors, så jag hängde med dit.
Det vi skulle göra tog typ en kvart ^^ Sen var det bara att åka hem igen.

Clinique


Jag tänkte bara tipsa om en produkt som jag tycker är jättebra.
Cliniques Moisture Surge Light.
Det är en produkt som består av endast fukt.
Man kan ha den under dagkrämen, över dagkrämen, över smink tillomed.
Och den kan användas under hela dagen, så fort man känner sig torr.
Jag köpte den när jag hade fet hy (den har ju blivit torr nu tydligen) och den är jättebra för fet hy också. Alla hudtyper behöver ju mycket fukt.
Nu fick ni ett litet tips iaf :) 


Struliga biljetter!

Vi var ner idag igen till SF för att se hur det hade gått med biljetterna.
Som sagt så hade alla bokningar försvunnit, så vi fick nya platser, i salong 3 :S
Kändes jäkligt surt. Hade ju velat gått i 1:an. Vi fick visserligen bättre platser nu; mitten nästan högst upp, men ändå.
I 1:an skulle alla som hade köpt biljetter få sitta.
Det blev ett himla krångel med detta, men nu har vi våra biljetter!

Kanske kan nämna att jag inte jobbar på TeleMarketingGruppen längre, tror inte jag har skrivit det..
Jag pallade helt enkelt inte :S Fyfasen för telefonjobb säger jag bara! Intervjuerna var fasen värre än försäljning. Nej, nu blir det aldrig mer telefonjobb.
Så just nu är jag på pappas firma och jobbar, jag får betald praktik av kommunen. Där trivs jag iaf :P Får sitta på pappas kontor och hjälpa honom med allt möjligt. Idag har jag fakturerat, räknat på olika grejer, sorterat papper i datumordning, sorterat säkert 100 pärmar i bokstavsordning mm. Jag tänkte att jag skulle få vara chef istället för pappa, men det fick jag inte ;P

Försvunna biljetter

Jag och Ida skulle ner idag och hämta ut biljetterna till Luciavakan.
Men tydligen så har systemet kraschat, och alla bokningar är borta!!
Lite less man blev!
Men dom sa att dom hade allas telenummer & mailadress kvar som hade bokat,
så dom skulle ringa upp när dom hade fixat det.
Sen skulle vi komma dit igen imorrn sa dom..
J*vla krångel :S
Får vi inte våra biljetter kommer jag bli tokig.

Matildas sista vals


Läste ut Matildas sista vals idag.
Den var verkligen jättebra. Bland det bästa jag har läst.
Trodde att den nya skulle komma idag, men icke.

Ikväll blir det bara tv-tittande och allmänt slöande :)
Har blivit så där slapp med träningen nu igen, men jag får skylla på att träningskortet gick ut :P Men jag ska komma igång igen, snart :)

Lucia Movie Night

Nu är biljetterna bokade till Lucia Movie Night :)
Satt kl. 7 och bokade så fort dom släpptes :P
Det blir jag, Ida & Lina som ska gå. Ska bli jättekul :)
Man var ju så lagom trött förra året när man skulle till skolan nästan direkt efter ^^
Hann åka hem och sova en timme då. I år får jag inte sova nåt alls, direkt till jobb! :P

Philosophy igen

Hope in a jar
..Skulle jag också gärna vilja testa nån gång :) från Philosophy den med.
Den sägs ju ska vara så bra.
Om nån har en åsikt om den, så dela gärna med er!

Så här står det om den på Sephoras hemsida:
"The original formula of Hope In A Jar was originally created for the medical market and is a world-renowned skin cream. For years, plastic surgeons have been recommending this formula to patients in pursuit of younger, healthier skin. Results can be seen and felt within days - a healthy, rosy glow to the skin that doesn't require makeup or cover up"


Philosophy

Philosophy

Åh, vem skulle inte vilja ha nån av dessa härliga duschcremer från Philosophy?
Vanilla bithday cake, Strawberry milkshake eller Double rich hot cocoa skulle passa mig finfint :) Och en Vanilla - Body souffle på det! :)

Första Advent

Idag är det första advent :) Julen närmar sig med stormsteg.
Det känns inte som att det snart är jul, jag vill ha snö! Annars känns det inte rätt.
Idag har jag & Daniel varit ner på stan och kollat runt lite. Sjukt mycket folk.
Ska dricka glögg & käka pepparkakor nu :)

Beställde en bok idag från bokus, för 6:-
Det är ju fraktfritt just nu, och så använde jag rabattkoden Exlib39 för att få 30:- rabatt.
Den skulle ha kostat 36:- Ett riktigt kap :)

Bok


Essie

Kollage Nail

Essie har så många fina fäger just nu, vill ha allihop nästan :)
Men allra helst dom på bilden.
Fr. Vänster:
- Jag-U-Are
- Clutch me if you can
- Pouf Daddy
- Mademoiselle
- You´re fired

Soundtrack

Sitter och lyssnar på mitt SoR-soundtrack.
Kanske världens bästa skivor :)
SoR-nird som jag är ^^
But I can´t help it :P

Soundtrack


Kinamat, Idol & mys

Freeedag!
Älskar fredagar, och denna är inget undantag :)
Ikväll ska jag och mamma beställa hem kinamat (pappa & Daniel ska på firmafest),
sen kolla på Idol-finalen och käka massa godis :)

klubbkvällen häromdagen inhandlades en ögonskugga.
En blå/lila variant i färgen "Elf".
Nu har jag nog alla färger på skalan snart från Make up Store.
Men det är ju så roligt med ögonskuggor! :)

Var en sväng till Valbo & IKEA igår med Lina.
Hon shoppade loss hon :P
Och jag köpte 2 lådor att ha lite prylar i.
Det svämmar över med prylar här.
Fråga Amalia vad hon tycker om alla mina prylar ;)


RSS 2.0