Söndag

Nu har det varit fest både fredag och lördag :) I fredags var vi på Brynäs hela kvällen och festade, och sen gick vi hem som vanligt ^^ Igår var det välkommen-hem-fest för Amalia och sen krogen :) Hade skitkul. Ska åka till stugan nu, skönt att bara ta det lugnt några dar. När jag kommer hem blir det en recensionEgyptian Magic som min käre amerikan hade med sig hem åt mig :D Bye!

Amalia is home :)

Jag har precis haft Amalia på besök :D Rätt vad det var så ringde det på dörren här hemma, så stod Amalia där :) Snacka om att man blev paff :P Så då blev det kramkalas och glädjetjut :) Kan inte fatta att vi inte har setts på 1 år! Känns så himla bra att du är hemma igen Malan! :) Nu släpper vi inte iväg dig igen :P

Face Glow

image303
Hittade ett jättefint solpuder från IsaDora idag på stan. Face Glow hette det, och innehåller 3 färger. En ljusrosa, en lite mörkare rosa och en bronzig färg. Jag tyckte det verkade jättebra, funderar på att köpa det :) Det var bra färger för mig, för annars tycker jag att solpuder kan bli så mörka på mig - blekfis som man är :P Kostade 119:- Sorry för den taskiga bilden ^^

Sommar

Jäklar vilken sommarvärme det har varit idag :D Ca 23-24 grader. Var ner på stan och kollade runt lite, gick i bara shorts och skjorta, superskönt. Köpte leggings & fyllde telefon. Hittade en grej jag vill ha när jag fyller 20 också :) Det var en guldaffär på stan som hade tagit hem ett märke som heter Rebecca. Skitfina smycken! Och så står det Rebecca på alla smycken ;) Tyckte det kan vara kul att ha nåt från den serien. Det fanns hur mycket fina grejer som helst. Det var mest en fjäril & ett hjärta jag fastade för. Jag ska se om jag kan hitta några bilder sen.
Ikväll blir det klubbkvällMake up Store med Ida :)

Imorrn kommer Amalia hem! :D Helt galet! Ska bli så kul att få träffa henne igen, efter ett helt år! :)

Tisdag

Det fina värdet ser ut att vara tillbaka :) Varmt både idag och igår. Jag ska snart iväg och jobba, 16-21. Skriver mer när jag kommer hem. Bye!

Cheek Stain

MM
Jag skulle vilja testa Jelly Pong Pong Jelly Flush Cheek Stain, i färgen Melon Martini. Tycker det ser jättefint ut :) Och det verkar ge ett naturligt resultat. Jag har läst många recensioner om det, och de flesta verkar nöjda. Kostar 215:- och finns bla hos blush, eleven och accessora.

Så här skriver accessora.se:

"Kändisarna älskar detta fantasifulla rouge!
Jelly Flush Cheek stain håller länge, doftar underbart och är lätta att applicera. Ett enkelt sätt att pigga upp ett grått och tråkigt ansikte.
Perfekt att bära med sig i väskan för en snabb uppfräschning - till skillnad mot andra rouge riskerar du inte att det spricker och smular sönder.

Färgen torkar inte direkt efter applicering vilket ger dig tid att anpassa det som du vill ha det (tips: dutta på lite glitter inför festen!)

Färgerna blir ljusare och smälter in för ett naturligt resultat vid applicering på huden"


Fest igen

Efter att jag vilat upp mig lite så blev det fest igår igen :P Med tjejerna från klassen den här gången. Hade rätt kul :) Drack inte så himla mycket, så idag mår jag bra. Ska nog bara ta det lugnt och dega lite idag :P Det är skönt en söndag.

Partaj

Urk.. idag gör man inte många knop. Blev lite partaj igår. Är så bakis idag så jag funderar på att sova bort hela jäkla dan :P Men det var rätt kul igår. Vi gick hem från Brynäs sen, vid 3-tiden nån gång. Fattar inte varför vi alltid ska gå hem? ^^ Jaja, nu ska jag krypa ner under täcket, och stanna där!

Elevenpaket

Igår kom mitt paket från eleven innehållandes min Skin Smoothie från TVÅL. Den luktar ju såå gott :) Det är jättemånga som frågar vad jag har på mig som luktar så gott :P Man behöver ingen parfym när man använder den cremen!


Fick en del prover också:

TVÅL Skin Smoothie "Sugar Pears" - Luktade gott, men inte så gott som jag trodde.
TVÅL Skin Smoothie "Green Tea Ice Cream" - Luktade inte gott alls!
TVÅL Skin Smoothie "Blueberry Vanilla"
TVÅL Buddha Eye Cream
Aquolina Chocolovers Creamy Bathfoam
Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette
Aquolina Yogurtene Body Mousse

Buddha Eye Cream var verkligen en härlig ögoncreme! Superduperhärlig konstistens, och den luktade jättegott! Jag skulle beställa den på en gång, om det inte vore för att den glittrar :S Jag måste fundera ett tag till, och prova den några ggr till, innan jag bestämmer mig för om jag vill glittra under ögonen eller ej :P Men den var ju så jäkla bra!


Onsdag

Har jobbat idag mellan 7-15. Det var en riktigt lugn dag, blev klart långt före tre. Skönt när det inte är så stressigt. Nu ska jag kolla på tv en stund, skriver mer sen :)

Beställning

image300
Nu har jag skickat iväg en beställning till eleven.se på en ny Skin Smoothie från TVÅL :) Men, jag kunde inte låta bli - det blev den gamla doften Pink cotton candy :P Jag tog fram min nästan tomma flaska, som har stått orörd ett tag, och luktade på den.. och den luktar bara för gott! Jag var inte less på doften (som jag trodde att jag skulle vara). Så jag var bara tvungen att beställa den igen :P Luktar verkligen godis! Men jag bad att få ett provSugar Pear också.

4 år

Idag är det den 16/4 vilket betyder att jag och älsklingen har varit tillsammans i 4 år idag ♥ Och förlovade i 3 :) Så idag blir det bara mysdag och fira lite :)

Skin Smoothie

image299image298
Jag vill testa en till Skin Smoothie från TVÅL. Jag har doften Pink Cotton Candy sen förut, men den är snart slut. Så nu funderar jag på Sugar Pears eller Strawberry Vanilla.. vilken tror ni luktar godast? :)


Söndag

Idag har jag jobbat, var riktigt varmt ute :) Skönt att bara kunna gå i skjortan när man jobbar, så himla trökigt att ta på sig & ta av sig jackan hela tiden.
Tydligen så har dom inlägg jag skrev igår försvunnit(?) Jaja, blogg.se krånglar ju titt som tätt ^^ Nu ska vi grilla, gott :)

Movienight

image297
Nu har jag hyrt film, Marie Antoinette blev det.
Så nu blir det film + choklad + pepsi i soffan :)

Uppdat.. Filmen var lite halvtråkig faktiskt tyckte jag.. hände inte så mycket. Jaja, nu ska jag nog ta och sova. Är så himla trött. GoNatt!

Helg

Är trött efter den här dagen på jobbet.. fick 2 städ direkt efter varann idag :S Då blir man lite slut :P Men nu är det heeelg och jag ska bara ta det lugnt :) Daniel har lite kompisar här på lan, & jag ska hyra en film ikväll tänkte jag.

Vera

image296
Jag såg på Apoteket idag att CCS hade en ny serie som hette Vera. Serien innehåller 4 produkter med aloe vera i. Det är en handcreme, en bodylotion, en deo och en gel. Jag älskar aloe vera, tycker det är skönt att ha ren aloe veragelé i ansiktet, efter solning, på sår, bett, utslag och allt möjligt annat.. det svalkar skönt och lindrar.

Torsdag

Idag har det varit en ganska lugn dag. Tog 1 timmes promenad imorse i solen, sen har jag varit en sväng till stan och kollat lite. Imorrn & på söndag blir det jobb. Dom ringer flera gånger i veckan och vill att jag ska jobba. Och det är ju jättebra, jag tar alla tillfällen jag kan få :) Pengar är alltid bra att ha ^^

Egyptian Magic

image295
Allroundprodukter är nåt som jag gillar. En liten burk som man kan ha med sig överallt som funkar till det mesta. Har läst lite om Egyptian Magic och är rätt sugen på att testa den. Alla verkar ju hylla den och säger att det är världens mirakelcreme. Nu ska man väl inte tro på allt man läser, men jag blir ändå nyfiken att testa :) Man kan bla. beställa den från accessora.se för 350:- Så här står det om den på deras hemsida:

"Egyptian Magic är en helt naturlig allroundprodukt. Drottning Cleopatra och antikens Egyptier använde krämen för att få skinande frisk och len hud.
Madonna, supermodeller och makeup artister svär vid Egyptian Magic. 
Krämen har hyllats i internationella modemagasin, Allure listade den som ett "Secret Beauty Find"  och nu finns Egyptian Magic äntligen i Sverige.
Användning
Egyptian Magic är den ultimata allround-krämen som används för att mjuka upp torr hud, ge fukt åt torrt hår, lindra kliande hårbotten, mjuka upp spruckna läppar och torra händer, nagelband, armbågar och hälar, som makeupunderlag, för att lindra irritationer efter rakning, solsveda eller insektsbett.
Eftersom krämen är helt naturlig täpper den inte till hudens porer. Listan på användningsområden kan göras lång och det är svårt att komma på något som krämen inte kan användas till.  
Ingredienser
Enbart naturliga ingredienser: olivolja, bivax, honungsbipollen, bidrottningsgelé, pollen extrakt och kärlek"

Tattoo


Jag är så sugen på att göra en till tattoo :)
Båda dom här vill jag ha, men vet inte vilken jag ska göra.
Till vänster: En älva. (Vart skulle det vara snyggt att sätta denna?)
Till höger: Smycke + alvisk text från SoR, på andra ankeln.

Foundation


Nu har jag provat Dermanords foundation, idag & igår. Och jag kan säga att jag inte gillade den. För det första är den för tunn och inte speciellt täckande alls tycker jag. Sen blir man väldigt glansig av den på en gång, och efter en dag så har den nästan flytit bort helt. Så nej, detta var ingen bra foundation. Det blir nog mineralfoundationen från Lily Lolo som jag var inne på! Den var riktigt bra.

Jobb & stan

Idag blev det en ganska lugn dag på jobbet. Hade cykel idag också så jag tog mig fram lite snabbare. Senare åkte jag och mammsen ner på stan. Köpte solbrillor & lite te. Sen när jag kom hem var jag så jäkla trött så jag somnade i 2 timmar ^^ Har fortf. inte vant mig riktigt vid att behöva gå upp kl 6 vissa mornar :P Nu ska jag bara ha en slökväll, känner för att vara uppe riktigt länge. Ska titta på en film nu.

Hoppas det går bra imorrn S, och att du kommer trivas :)


Refining & Aloe

RA
Tänkte skriva en liten snabb recension på dom 2 produkterna jag köpte senast från Dermanord. Har ju inte haft dom så länge, men jag skriver lite iallafall. Skulle jag ändra mig längre fram så får jag väl skriva en ny recension.

Aloe Vera Barbadensis: Jag är väldigt glad att jag köpte den här, för den är verkligen bra! Jag har den under min Face Lotion på kvällen. Man blir hur mjuk som helst av den, och den ger fukt. Den läker ju även huden, men det tar nog lite längre tid innan det börjar märkas. Men jag är iaf supernöjd med denna.

Refining Mask: Har provat den 1 gång bara, men jag gillade den. Man kände verkligen att den gjorde nånting, för det stack och pirrade lite i huden. Jag får väl skriva längre fram hur effektiv jag tycker att den är. Men hittills gillar jag den iaf, och man kände sig ren efteråt.

Sen testerna:
Olive Cleansing: Jag tyckte att den var lite för fet, så jag ska nog testa en annan rengöring sen.
Papaya Peeling: Provat den 1 gång, den var mild och skön men ändå effektiv. Ska nog köpa den sen.
Foundation har jag inte hunnit testa än.

Mer Essie

image291
En ännu snyggare rosa färg från Essie: Shocker in Pinktown, den måste jag nog ha :P

Hemma igen

Är hemma igen från stugan, har haft det riktigt bra :) Precis när jag kom hem så ringde dom från jobbet, ska jobba imorrn 7-13 i röd grupp. Har hittills bara varit i gul, så nu ska jag lära mig hitta på ett nytt område ^^

Bye

Det blev en riktigt stressig dag på jobbet idag. Men tillslut så blev jag klar, puh :P
Nu ska vi åka till stugan, för första gången i år, blir borta till måndag.
Glad Påsk!

Dermanordshopping

RAfoundation
Idag var jag till hudterapeuten som säljer Dermanord. Blev där ganska länge, både hon & jag var ganska pratglada :P Fick svar på alla mina frågor om alla möjliga produkter ur sortimentet :P Detta köpte jag:

- Refining Mask, djuprengörande mask
- Aloe Vera Barbadensis, ren aloe att ha under dagkräm

Fick prover på:
Olive Cleansing - Rengöring för alla hudtyper, speciellt för torr
Papaya Peeling - 100% naturlig enzympeeling för alla hudtyper
Foundation, 3 olika färger

Så nu blir det lite mini-spa här hemma ikväll :)

Dunderte

Vaknade pigg som en lärka och utvilad imorse kl. 6. Det brukar inte hända kan jag säga :P Jag köpte ju ett te häromdagen, Lugn & ro heter det, och jag tror att det är det som gör att jag blir så trött på kvällarna. Det innehåller kamomill och lite andra grejer som man blir trött av, och varje kväll jag har druckit det nu så har jag blivit jättetrött och somnat så fort jag har lagt mig. Annars brukar det alltid ta minst 1 timme för mig att somna. Världens dunderte :P

Jag har jobbat idag som sagt. Och det gick bra, mitt första pass ensam :) Tiden gick jättefort idag, och roligt har det varit. Men nu är jag helt slut, är jättetrött :P Ska jobba imorrn också, 7-12 bara.

Essie

image288
Supersnygg ny rosa färg från Essie :) Wife Goes On, finns hos Blush

Filmer

image284 image283 image285
Beställde lite filmer från CDON :) Det var 2 för 199:-, men köpte man fler så kostade varje film 99:- Så jag tog 3. Första HP har jag egentligen, men det är en bränd version som inte går att se på min DVD. Så det blev en ny. Jaa, jag älskar fantasy :P Tyck vad ni vill, men jag tycker inte att det är barnfilmer ;P Sagan om Ringen, Narnia, Harry Potter.. you name it, I love it :)

Böcker

Jag och mamma var en sväng till Rusta & Willys. Köpte 2 böcker på Willys. Ego Girl och Juicer & Smoothies. Var över 200 recept på olika smoothies i den :)

 image282 image281

Jobba imorrn

Dom ringde från jobbet imorse och frågade om jag kunde jobba imorrn. Så jag sa ja. Blir första dagen jag ska jobba själv :) Kan inte förstå hur jag ska hitta runt till alla bara :P Det kommer väl ta mest tid, hehe.
Sen ringde jag till hon som säljer Dermanord här i Gävle och frågade om jag kunde komma förbi. Men hon var bara där när hon hade behandlingar, så jag skulle få komma dit imorrn kl 17.30. Planera en tid för att shoppa har jag aldrig gjort förr ;P

Shampoo

Jag ska köpa shampoo, hade tänkt slå till på nåt riktigt bra från frisören. Har ni nåt bra tipsfrisörshampoo för torrt hår? :) (Om ni har nåt supertips på nåt shampoo som inte är från frisören så får ni självklart också tipsa ;P)

Måndag

Filmen, Pans Labyrint, var bra iaf. Även om den inte var riktigt lika bra som jag trodde att den skulle vara. Men absolut värd att se. Idag har jag varit en sväng till stan, köpt lite te & brush cleaner till make-up penslarna. Ikväll kanske jag ska på Core :)

Bio

image280
Idag ska jag och älsklingen gå på bio. Vi ska se Pans Labyrint. Den har fått så himla bra kritik överallt, och jag har velat se den länge. Så jag hoppas och tror att den är bra :)

RSS 2.0