Onsdag

Har varit ledig måndag och tisdag den här veckan, men idag ska jag jobba. Kväll, som vanligt. Jag verkar aldrig få börja på dagtid (?)

Var på stan igår, köpte ett lipgloss (igen :P) från Clinique, och sen var det klubbkvällMake up Store och där köpte jag en ögonskugga; Nox. Fick även en ögonskugga för att jag förlängde mitt medlemsskap, den beige-glittriga.

makeup
-Microshadow Blondie (Har ej testat än, men den ser fin ut)
-Microshadow Nox (En ny favorit! Rosa med guld i, suuperfin)
-Full potential lips, nr 08, Clinique (Verkligen skitsnyggt!)

Calypso

Calypso
Vad tror ni om den här färgen? Calypso från Essie. Ser den fin ut? :)

Sliten

Är ganska sliten idag. Jag och Daniel vaknade vid 13.00, gick ner och drack vatten, sen upp och la oss igen. Vaknade sen vid 16.10 :S

Var hos Daniels mamma igår och åt pizza och tittade på melodifestivalen. Sen skulle vi titta in till hans kompisar som hade fest i närheten, men vi blev kvar där hela kvällen, bjudendricka hela kvällen också :P Så jag är rejält bakis idag. Gick inte och la oss fören vid 5-tiden. Nu blir det bara dega resten av dagen. Bye!

Fresh

Fresh

Köpte ett rouge igår på Make up Store, Fresh. Har velat haft det länge, så nu slog jag till. Det blir en jättefin rosa färg.


Fredag!

Har varit på stan idag med mamma, kollat runt lite. Köpte ett lipgloss från Maybelline. Det där nya som man ska klicka ut glans ur. Det var jättefint :) Det blev jättemycket glans och skimmer. Sen var vi in i Melodifestival-tältet, kollade på Andreas Johnson som var där och svarade på frågor.
Ikväll blir det mys med darling, ska bada lite snart :)

Nr 518, Pink seduction

Hoppas rengöringen blev bra, S :)

Bättre

Jag är nästan frisk, har varit hemma ända tills idag, men imorrn ska jag jobba. Har haft en jäkla hosta några dagar. Exakt en vecka har jag varit hemma nu, och är så himla less på det! Ska bli skönt att komma ut lite igen. Vill nästan till jobbet :)

Skin Hydrating Booster

SHB
Vill så gärna ha Dermalogicas Skin Hydrating Booster, som man har tillsammans med sin vanliga kräm för att ge fukt. Nån som har testat den förresten? Tänkte göra en beställning från strawberrynet snart. Det har ju inte blivit av än att jag har gjort det än. Kan inte bestämma mig riktigt för vad jag ska beställa :P Man vill ju ha så mycket! Tills dess funkar min fuktgel från ACO superbra :) Gillar den verkligen!

Den Vita Massajen

massaj
Hyrde film med mamma igår, Den vita massajen, som handlar om en tjej som är på semester i Kenya med sin fästman och blir kär i en massajkrigare vid första ögonkastet. Hon lämnar sin fästman och sitt hemland Schweiz och flyttar till Kenya, ut i bushen, för att leva med sin massajkrigare. Sen får man följa deras liv tillsammans och allt som händer, med kulturkrockar och andra problem. Filmen är ju baserad på boken av Corinne Hofmann, som är en självbiografi. Jag tyckte det var en jättebra film, ska läsa boken också. Jag blir fascinerad av att det är en verklig historia, att hon verkligen lämnade allt och flyttade ut till bushen, till ingenting, för att leva med honom. Rekommenderar filmen!

Mario Badescu

MB
Jag blev lite nyfiken på märket Mario Badescu som eleven.se har tagit in. Söta produkter till bra priser. Det mesta var det riktigt bra pris på faktiskt. Och det är tydligen många kändisar som använder märket. Det fanns väldigt mycket produkter i serien, svårt att välja vad man ska testa på.

"Namnet Mario Badescu har under mer än 40 år varit känt för sina personligt anpassade, helt naturliga hudvårdsprodukter och behandlingar. De har alltid varit en av de mest respekterade namnen i branschen.

Deras klientel består bland annat av många fotomodeller och personer inom filmbranschen, som bland annat Heidi Klum, Jennifer Aniston, Mischa Barton, P. Diddy, Sharon Stone, Eva Longoria, Kate Moss, Lil' Kim, Michael Douglas, Helena Christensen och många, många fler!
"

Essie



Sugardaddy och HotSpot, två nya fina färger från Essie som jag blev sugen på :) Tror jag ska köpa det rosa faktiskt.

Myskväll

Inte lika hög feber idag, men den kommer och går hela tiden. Har fått en rejäl hosta till råga på allt också. J ville att jag skulle jobba imorrn, men det blir nog inget med det! Tänker inte ge mig ut förens jag är helt frisk.

Ikväll blev det lite myskväll. Jag och älsklingen hyrde film och åt gott. Jag fruktsallad och han chips :P Har tittat på melodifestivalen också. Mest dåliga låtar tyckte jag :S Men dom som gick vidare var väl okej. Ska ta och krypa till kojs nu, ögonen går i kors. Lovar mer uppdateringar när jag är frisk :) GoNatt!


Tänk, nu är det inte långt kvar tills Amalia kommer hem. Hoppas att tiden går fort! Saknar dig Malan! Du har varit borta alldeles för länge nu. Det är sig inte likt här utan dig :( Ett helt år utan storesyrran, det är hårt. Jag har drömt många ggr att du kommer hem.. och snart blir det verklighet :) Och då släpper jag inte iväg dig igen! Miss you. Nedräkning pågår..

Sjukling

Har inte blivit så mycket bloggande, men som sagt så har jag inte mått så bra. Hela dagen igår hade jag 40 graders feber, och mot kvällen var det uppe i 40,6. Mådde riktigt piss. Idag är jag lite bättre, febern är inte lika hög. Vill bli frisk! Så himla jobbigt att ligga inne och vara sjuk.

Pappa skulle till apoteket idag och köpa Ipren till mig, och då bad jag honom köpa hem ACO´s Fuktgel (provade den på handen sist jag var till apoteket) som jag ska ha under min dagkräm, som extra fukt. Har provat den ikväll under min vanliga kräm, och den var faktiskt riktigt bra! Man känner att den ger mycket fukt. För jag har märkt att min hud stramar något och känns lite torr efter jag tvättat mig och smort in mig med Imperialis-krämen. Så det blir nog jättebra att använda denna gelé under dagkrämen varje dag. Kostar 55:- på apoteket.
Fuktgel

Sjuk

Jag har blivit dunderförkyld :/ Det började med att jag kände mig lite yr och hade ont i huvet igår efter Top Model. Sen när jag skulle sova fick jag feberfrossa, och har haft det nästan hela natten. Vaknade imorse med 40,1 graders feber. Så jag mår inte så bra. Ska lägga mig och kolla på film och bara ta det lugnt nu.

Alla Hjärtans Dag

Idag är det Alla dag :) Men själv ska jag jobba ikväll, så jag och Daniel ska ta våran Alla hjärtans dag på fredag istället. Ha en bra dag allihop!

Chokladpuder?

choklad
Hm, detta var ju nåt nytt. Ett chokladpuder (?) från Aquolina, som Eleven har tagit in. Chocolovers Nougat Compact Powder heter det och ska framhäva solbrännan och ge lyster. Kanske kan vara skoj att dofta choklad i ansiktet, I don´t know ^^

"Chocolovers Nougat Compact Powder är en mångsidig produkt tack vare att den ger dig möjligheten att matcha din egen nyans som passar din hudton. Det är ett lätt och väldigt fint pressat puder som är en gudagåva för dem som vill framhäva sin solbränna. Dess silkeslena effekt och enkla applicering är möjlig tack vare dess mikro-puder som garanterar komfort!

Denna produkt har tagits fram genom att använda hasselnötsolja, mangosmör och kakaosmör, vilka har en mjukgörande och återfuktande effekt på din hud. Tack vare att den även innehåller mikropärlor så ger den extra gnistrande lyster åt dina ögon! Nougat Compact Powder både ser ut och doftar som härlig choklad och din hud kommer att älska den!
"

Dålig dag

Blä, hade en riktigt dålig dag på jobbet idag. Var inte alls taggad. Kände mig skitdålig :P Men äh, det går bättre en annan dag! Nu ska jag sova. GoNatt!

Handkräm

Handkräm
Köpte CCS parfymfria Handkräm idag på apoteket. Har haft den förut också, den är verkligen superbra! Den bästa jag har testat tror jag faktiskt. Man blir hur mjuk som helst av den, och verkligen återfuktad. Och den kostar bara 36:-,ett fynd! Den + min Lemony Flutter från Lush blir nog super ihop mot mina torra händer!

Rosie Jane

LipdewCheekgloss
Är sugen på att testa Rosie Jane Lip Dew & Cheek Gloss som accessora.se har tagit in. Alltid kul att testa nya märken. Rouget ser ju verkligen häftigt ut, även om jag inte tror att det är riktigt så rosa som på bilden.

Seg

Har inte gjort nåt vettigt alls idag. Vaknade sent, sen har jag bara legat och kollat på film typ. Ska iväg och jobba kl fem. Hoppas på att jag får börja jobba dagtid från och med imorrn. Drygt att jobba kväll hela tiden.

CCS Ögongel

CCS
Mamma köpte CCS ögongelapoteket häromdagen, och jag provade den både igår och idag. Jag gillade den jättemycket faktiskt. Den går snabbt in i huden, är lätt, parfymfri och billig! 60:- bara. Så den kan jag rekommendera :)

Gratis Bio

Bli medlem på Gratisbio.se HÄR och få gratis biobiljetter genom att samla poäng :) Blir du medlem via länken så får jag lite extra poäng också, utifall nån har lust att vara lite snäll mot mig ;P

Kvällen

L har nyss åkt hem. Hade en trevlig kväll med god mat :) Jag gjorde potatisgratäng och grönsaksbiffar (färdiga). Och jäklar vad goda dom var :) Hade aldrig ätit såna tidigare (detta är inte precis en vegetarisk familj :P) men dom var toppen! Sen kollade vi på melodifestivalen som sagt, och käkade godis. Är ganska proppmätt för tillfället ^^

GB
Supergoda :)


Lördag

Ikväll ska jag bjuda hem L på mat :) Vegetariskt, eftersom hon är vegetarian. Får väl se om jag lyckas med nåt då :P Sen ska vi kolla på Melodifestivalen och så :) Trevlans.

A crash course in skincare

crash
Provade min nya ansiktsmask från Lush igårkväll. Och den var verkligen jättebra :) Man kände att den rengjorde på djupet, och jag blev jättemjuk efteråt. Och den luktade jättegott :) Kommer absolut köpa den igen. +++++

"När du använder A Crash Course In Skin Care så märker du skillnaden direkt (och i långa loppet också). Den är gjord på svalkande och nyttig organisk avocado (som innehåller massor med vitaminer och mineraler) blandad med naturell yoghurt som bas. Sedan har vi också tillsatt kaolin, lavendelolja, färskpressad citronjuice, kamomillolja och citrongräsolja. A Crash Course In Skin Care stramar upp din hy och gör den riktigt mjuk och len"

Lushbeställningen

Beställn
Igår kom som sagt mitt Lushpaket innehållandes:
Lemony Flutter: Mot torra partier. Och jäklar vad bra den är! :) Mina knastertorra händer blir jättemjuka av den! Väldigt nöjd. Och den luktar jättegott av citron.
A crash course in skincare: Djuprengörande ansiktsmask. Ska prova den ikväll, recenserar sen. 
Tea Tree Water: Jättebra ansiktsvatten med tea tree som tar död på finnar och orenheter. 

Helg

Idag gick det jättebrajobbet :) Jag var näst bäst av alla idag ^^ Fick iväg 6 st. Imorrn sa J att jag skulle få vara ledig.. så nu har jag helg :) Tack och bock :P

Mitt Lushpaket kom idag :) Efterlängtat! Visar innehållet imorrn!
Natti.

Dåligt

Idag gick det inget vidare att jobba.. vet inte varför. Dålig dag kanske. Får ta igen mig imorrn istället och vara dubbelt så bra! Vill inte jobba kvällar nå mer, vill börja på dagtid snart. Men det blir väl säkert nästa vecka.

TVÅL

Tvål
Eleven.se har tagit in en ny ansiktsmask från TVÅL som heter "Pink Cotton Candy Make Me Glow Face Mask" (kort namn :S) som ska få huden att "stråla av hälsa". Så här står det:

"Pink Cotton Candy Make Me Glow Face Mask med Papaya doftar förföriskt av rosa sockervadd och efter 10-15 minuter med denna mask kommer din hud stråla av hälsa. Papaya stabiliserar fet hud och exfolierar torra partier med naturliga enzymer, och denna exotiska frukt är också mycket rik på A och C-vitamin.
A-vitamin ökar cellproduktionen i huden och hjälper på så sätt till att reparera skadad hud, och C-vitamin är en utmärkt antioxidant som dessutom bidrar till ökad collagenproduktion
"

Låter bra tycker jag :) Den skulle jag vilja prova. Jag gillar TVÅL, deras produkter innehåller bra ingredienser, och till bra priser!

Choklad

choklad
Idag har jag varit ute och gått på förmiddan, soligt och fint ute :) Men kallt!
När jag kom tillbaka hade både filmen och boken kommit. Nu är det bara Lush-paketet kvar. Ska jag bara ta det lugnt nu tills jag ska iväg vid halv fem.

Trötter

Idag har jag jobbat 13-20, var jättetrött när jag kom hem. Är ju inte van att jobba :P När jag har varit arbetslöslänge. Men jag trivs iaf, så jag ska nog fixa det :) Imorrn blir det 17-21, får se när jag får börja jobba "normala" tider. GoNatt!


Millionails

millionails
Här är ett tips till S, och alla andra som önskar starkare naglar :)
Essies Millionails är det första steget för starka och friska naglar. Millionails vårdar sköra naglar så att de blir välmående och starka. Kostar 210:- hos Blush.se


Grattis

Idag fyller Cheops 3 år :) Grattis!
Ska snart iväg och jobba. Skriver mer när jag kommer hem. Bye!

Jobb

Har inte blivit så mycket bloggande idag, jag har nämligen börjat jobba. Jobbade 15-21 idag, kommer jobba 13-21 imorrn. Men det är bara i början det är lite konstiga tider, sen ska jag börja jobba 9-17. Är ganska trött.. ska surfa runt lite sen krypa ner till D.
GoNatt!

Tack A för att du ryckte in och hjälpte mig idag när jag fick Norge-panik ;)

Recension - Imperialis

Imperialis
Nu har jag använt min dagkräm, Imperialis, från Lush i ca en vecka. Kanske lite tidigt att recensera, men jag gör det ändå. Skulle jag ändra uppfattning så får jag väl göra om recensionen :P

"Imperialis, vår kejserliga hudcrème, passar hudtyper som inte kan bestämma sig för om de är torra eller feta. Du vet vad vi menar, den klassiska blandhyn med oljig panna, glansig näsa och haka ibland, medan resten av huden uppför sig alldeles normalt. Behandla din hy kungligt!"

Min åsikt
Jag älskar verkligen den här cremen hittills. Den har faktiskt förbättrat min hy under den veckan jag har använt den. Den är alldeles lagom i konsistensen: varken för kraftig eller för tunn. Den sjunker in snabbt, och håller min hy matt nästan hela dagen. Den luktar lite underligt, men jag tycker den luktar gott :) Sen innehåller den ju bara naturliga och bra ingredienser, vilket är ett plus. Och priset på 179:- känns väldigt lågt för hur bra den är! Min hy har blivit mer balanserad och ser mer frisk ut sen jag har börjat använda den. Helt rätt för min hudtyp helt enkelt :) Men till sommaren kommer den förmodligen bli för fet, då får jag nog byta till Enzymion!
Betyg: +++++


Slödag

Idag har jag verkligen inte gjort nåt ansträngande.. vaknade runt 12.30, sen har jag legat och kollat på Top Model hela dagen. Sen efter det såg jag & Daniel en film. Så det har varit en heldag framför tv:n kan man säga :P

Choklad

choklad
Beställde boken Choklad av Joanne Harris idag från bokus, boken som filmen Chocolat bygger på :) Dom andra böckerna hon har skrivit verkade också bra faktiskt. Sen beställde jag även filmen :P Den kostade bara 49:-ginza, det var ju inte dyrt precis ^^

Nu ska vi snart ta och sova.. jag är jättetrött, och Daniel ska upp tidigt imorrn. Har sett Armageddon ikväll, älskar den filmen :) Fast den är ju så jäkla sorglig, det gillar jag inte :P God natt på er!

Chocolat

Chocolat
Har precis sett Chocolat. Och vilken bra film det var! Varför har jag inte sett den förr? Den var helt i min smak, jag älskade den från början till slut. En ny favorit! :) Såg att den kostade typ 60:- på cdon, måste nog köpa den :) Så bra var den! +++++

Mer Lush

beställning
Jaa.. det blev en till beställning från Lush :P Trots att jag egentligen inte tycker om att beställa därifrån; frakten går på 90 kr :S
Men jag kände att jag ville prova en Lemony Flutter, till mina torra och fnasiga händer! Har hört mycket bra om den. Det är en tjock kräm som är bra för just torra partier. Sen åkte det med ett Tea Tree Water och ansiktsmasken A crash course in skincare också :P Tea Tree vattnet är jättebra, har haft det förr. Och ansiktsmasken har jag alltid velat prova, så nu slog jag till. Det är en djuprengörande mask.

Fredag

Idag har jag varit ner på stan med I, gjort lite ärenden.

Ikväll är det världens myskväll som gäller. Med godis, film, pepsi & pojkvän! :)
Imorrn blir det ev. partaj.

Oceanus

oceanus
Jag köpte Oceanus-parfymen idag från Body Shop, den luktar ju så himla gott! :) Min nya favorit! Kan inte sluta sniffa på den. Så himla fräsch doft. +++++

Mascara

Precis när jag hade använt min mascara idag så tappade jag den, så den hamnade under en hylla. Och det som hamnar under den hyllan, det stannar där under. Helt omöjligt att få ut den igen. Den som var rätt ny :/ Måste väl köpa en ny idag då.. fast inte en likadan tror jag, för den var värdelös :P

RSS 2.0