Lushtips 4

lushtorr
Sista inlägget om lushprodukter blir för torr hy.
Här kommer lite tips på återfuktande och närande produkter som är bra för torrisar!

1. Rengöring - Angels on bare skin - Den exfolierar milt huden tack vare mald mandel, balanserar hudens sebumproduktion med lavendel, mjukgör huden med vegetabilisk glycerin och lugnar den med rosenolja.

2. Ansiktsvatten - Eau Roma Water - Den tar hand om och friskar upp huden och är särskilt bra för mogen och torr hy.

3. Ansiktscreme - Skin Drink - Mjukgörande och återfuktande. Innehåller bl a sesampasta, rosor, färska, näringsrika avocados, mandelolja, aloe vera och mjukgörande kakaosmör.

4. Ansiktsmask - Ayesha - Färsk sparris, två olika leror, fläderblomma och ros stramar upp huden något och gör den len som silke.

Ansiktsmasker

Masker
Var ner en sväng på stan idag igen. Köpte med mig 2 ansiktsmasker hem från Åhléns, 20:- st. En fuktgivande mask som innehåller jordgubbar och vanilj, & en djuprengörande som innehåller lera och mineraler från Döda havet. Ska ha lite mini-spa ikväll tänkte jag :)

Handkräm?

Mina händer är superdupertorra och helt fnasiga. Min Vaseline Intensive Care som jag har nu räcker inte för fem öre till mina torra händer. Måste ha nån dunderkur! Nån som har tips på en rejäl handkräm mot väldigt torra händer?


Oceanus

Jag var in på Body Shop idag och luktade på parfymen som jag skrev om igår. Tyvärr tyckte jag inte alls om doften :/ Däremot föll jag för en annan av deras parfymer: Oceanus. Luktar jättefräscht och gott! Kanske blir den istället.

"En modern och havsinspirerad doft som funnits i vårt sortiment sedan 1999. Mångas favorit tack vare sin friska och marina känsla"


Fikat & bio

Har varit ner och fikat idag med L, satt typ 2½ timme. Pratade av oss lite :)
Ikväll ska jag & Daniel på bio. Förhandsvisning av Linas Kvällsbok. Alltid kul att få gå gratis :P

Bio

Lushtips 3

Käsnlig
Jag fortsätter med Lushtipsen, den här gången är känslig hy på tur.
Känslig hy behöver produkter som är milda och som lugnar hyn. Helst fria från onödiga parfymer och andra irriterande ingredienser.

1. Rengöring - Aqua Marina - En väldigt mild rengöring som är bra för känslig och irriterad hud. Innehåller zinkpulver, aloe vera och sjögräs bland annat.

2. Ansiktsvatten - Eau Roma Water - Tar hand om huden och friskar upp den. Balanserar även huden. Innehåller lavendel och ros.

3. Ansiktscreme - Celestial - Innehåller endast några få ingrediener, allt för att inte irritera huden. Mandel och vanilj är lugnande och vårdande för känslig hy.

4. Ansiktsmask - Wow Wow Mask - En lugnande och avslappnande mask som bl a innehåller ringblomma, aloe vera, havremjöl och shikatesvamp (som dämpar rodnad och drar ihop brustna blodkärl)

Spray to Change Attitudes!

bodyshop
The Body Shop och MTV har samarbetat i en kampanj mot HIV/AIDS och gjort en parfym som heter Rougeberry, som man kan köpa för 119:- varav 50:- går till en organisation som arbetar för att stoppa HIV. Definitivt värd att sniffas på tycker jag!

Toppnoter: Hallon, tangerin och äpple.
Mellannoter: Heliotrop, ros, viol och persika.
Basnoter: Mysk, ambra, cederträ, sandelträ, vanilj och kanderad mandel.

Från Lush

beställning
Som sagt, idag kom mitt paket innehållandes Fresh Farmacy, Ocean Salt & Imperialis :)
Fresh Farmacy och Ocean Salt har jag haft förr, så dom vet jag att jag inte blir besviken på :) Båda är favoriter! Recension på Imperialis kommer. Har inte hunnit testa den än, men luktar gott gör den iaf tycker jag :)

Nya filmer

Filmer
Fick 3 nya filmer från Lovefilm.se idag :) Elizabethtown, Sleepy Hollow & Chocolat.
Så nu får jag skynda mig att kolla igenom dessa 3 filmer, för på onsdag går mina 2 gratisveckor ut, då måste filmerna tillbaka :P

Mitt Lushpaket har kommit idag också :D Ska hämta ut det vid fyra.

Lushtips 2

LushBlandhy
Här kommer mer tipsLushprodukter, den här gången för blandhy.
När T-zonen är fet och oren, och resten av huden är torr/normal, är det viktigt att jämna ut fuktbalansen i huden. Här är några tips på produkter för det ändamålet.

1. Rengöring - Herbalism - Jättebra att använda på storporig hy och hy som lätt får blemmor. Innehåller många pulveriserade örter som håller hyn lugn, ren och fri från irritation.

2. Ansiktsvatten - Breath of fresh air - Ett fräscht och mjukgörande ansiktsvatten som ger huden näring.

3. Ansiktscreme - Imperialis - Passar hudtyper som inte kan bestämma sig för om de är torra eller feta.

4. Ansiktsmask - Love Lettuce - Detta är en ansiktsmask och peeling som mjukar upp och absorberar fett från huden. Den rengör och stramar upp.

Utslag?

Varje gång jag tvättat ansiktet och smort in mig, så dyker det upp som två utslag i ansiktet på mig. Sen efter ett tag försvinner dom. Vad sjutton kan det vara? Överkänslighet mot nånting jag använder? Jag la ut en bild på hur jag såg ut idag precis efter att jag tvättat ansiktet. Om nån vet vad utslagen kan bero på, skriv gärna!

Utslag

Beautystick

Beautystick
Jag läste på Lipglossbitch blogg om Beautystick, som definitivt är något jag vill testa! Det är alltså stickor/pinnar som man använder för att klämma pormaskar med. Man ska ju inte klämma med fingarna, pga risken för inflammationer och klämmärken. Så här står det om dessa sticks på hemsidan:

"Pormaskar och oren hy drabbar oss alla,
hur noggranna vi än är med att hålla hyn ren och fräsch. Vanligtvis klämmer vi pormaskarna med naglarna, vilket inte bara gör ont, utan även medför stor risk för inflammationer och klämmärken. Pormaskborttagaren BEAUTYSTICK® är en innovation inom hudvård, ett enkelt hjälpmedel som effektivt och hygieniskt befriar normalhy från pormaskar och andra orenheter. 

Med hjälp av ett par BEAUTYSTICK® får du
enkelt och skonsamt bort dina pormaskar utan risk för inflammationer och fula klämmärken. Tester bland både hudterapeuter och konsumenter visar att BEAUTYSTICK® fungerar perfekt för att bli av med även de svåråtkomligaste pormaskar och orenheter i t ex näsvingarna, hakgropen och i eller bakom öronen."

Bokbeställning

Svinalängorna
Hade 10:- tillgodo på mitt Bokuskonto, sen hittade jag en kod på rabattkod.se för gratis frakt. Så jag beställde boken Svingalängorna, för bara 26:-

Lushtips

Lushkollage
Jag tänkte tipsa lite om vilka produkter från Lush som är bra för de olika hudtyperna. Ska göra ett inlägg om varje hudtyp. Tänkte börja med vad som kan passa bra för fet hy.
Fet hy behöver mycket fukt, men inte fett. Här är tips på produkter som mattar ner, återfuktar, djuprengör och är antiseptiska.

1. Rengöring - Fresh Farmacy - En rengöring som hjälper olika typer av problemhud. Den motverkar finnar och fet hy.

2. Ansiktsvatten - Tea Tree Water - Mattar ner hyn, är antiseptisk och lugnande.

3. Ansiktscreme - Enzymion - Innehåller bl a enzymrik papaya som absorberar fett från hudens yta.

4. Ansiktsmask - Mask of Magnaminty & Cosmetic Warrior - MoM är en djuprengörnade mask med pepparmint och adukibönor som rengör och fräschar upp huden på djupet. CW motverkar finnar och problemhud och innehåller bl a vitlök och tea tree olja.

Gårdagens inköp

Tröja

Så här ser tröjan ut som jag köpte igår på Gina Tricot.


Valbo

Idag har det blivit en sväng till Valbo. Vi åkte dit redan till 10 när dom öppnade. Jag var uppe med tuppen idag :P Köpte en tröjaGina, visar den imorrn :)
Jag är dötrött, och klockan är bara elva! Kan ju inte sova än..

Färsk Mango

Mango
Eleven har tagit in Aquolinas duschgelé. Bl a i doften Färsk Mango. Skulle inte sitta fel :) Älskar allt med mangodoft. Speciellt Body Shops bodybutter Mango! :)

Kallt!

Har ränt runt lite på stan idag, i kylan! Brr. Det är så himla kallt ute. Hittade inget speciellt. Är så trött på alla affärer här hemma just nu! Jag vill åka till Stockholm! Nån som vill följa med? :)

Hoppas på att mitt Lush-paket kommer imorrn.. fast förmodligen inte. Lush är inte direkt supersnabba när det gäller leveranser.

Lushbeställning

LUSH
Skickade precis iväg en beställning till Lush :) Det blev:
- Imperialis ansiktscreme, kom fram till att den förmodligen passar mig bättre än Celestial
- Ocean Salt peeling, så jag har när den andra tar slut (hutlöst dyrt att beställa från Lush ju! Lika bra att beställa allt man vill ha på en gång)
- Fresh Farmacy ansiktsrengöring, superduper mot finnar och andra problem. Ska använda efter min Dermalogica på kvällarna

Eyeko Powder

Eyeko
"Shine on this vanilla-scented powder infused with light reflecting particles to instantly transform ordinary skin into glistening skin, worth flaunting. Packaged in a travel-friendly pot complete with shaker top and its very own luxury velvet puff tucked inside"
Denna skulle jag vilja prova :)

Lovefilm.se

Filmer
Genom GratisBio så blev jag medlem på Lovefilm.se och får hyra gratis filmer i 2 veckor. Man skriver en massa filmer på sin filmlista, så skickar dom ut dom som är lediga. Man får alltid ha 3 filmer hemma, och byta så ofta man vill. Dessa 3 fick jag hem idag. Så nu har jag lite att se :) Får kolla på dom fort och skicka tillbaka som så jag hinner få nya innan dom 2 veckorna tar slut :P

Träningsvärk

Ajaj, ruggig träningsvärk idag från Corepasset igår. Körde på som attan :P Men det ska kännas att man lever :) Funderar på att köra lite hopprep idag, försöka palla 15 min. som L gör ;P Jag orkar typ 5 ^^


Dagens inköp


Var ner och gjorde mina inköp idag :)
Ballerinaskor från DinSko, och tröja från Lindex.

Madebyme

Madebyme
Halsbandet "Shoes" från Madebyme skulle jag gärna vilja ha :) Med en sko och en pärla. Jättesött ju :) Jag har ju ett annat halsband från Madebyme, Autumn Light, och det älskar jag. Tycker dom gör himla fina smycken! (Bild: Madebyme)

Stan

Idag blev det en sväng på stan. Kollat runt lite, och fikat.
Hittade en tröja & skor som jag ska köpa imorrn :) Ballerinaskor blir det, inte för att det är väder för såna än på ett tag, men dom var så fina så jag kan inte låta bli :P

Lotion

Cream
Såg att Eleven har fått in Aquolina Body Milk i 10 olika dofter. Jag har den på bilden, Caramel Cream, sen ca 1½ år tillbaka. Beställde den då från Sephora. Den luktar hur gott som helst! Den luktar verkligen godis! Man kan inte sluta sniffa när man har den på sig :P Jag har den i 500 ml, lite väl stor kanske, men det fanns ingen annan just då. Dom finns även i 250 ml.

Celestial

Celestial
Min Skin Smoothing Cream från Dermalogica är på god väg att ta slut. Och just nu har jag varken råd eller lust att lägga ut 440:- på en ny. Synd att den ska vara så dyr, den är ju så bra! Så jag tänkte kanske prova en billigare variant så länge. Kollade på Lush hemsida och hittade denna, Celestial, som är för känslig hy. Den innehåller bl a. mandel och vanilj, och den kostar bara 149:- Kan ju vara värd en försök iaf.

Ocean Salt

Oceansalt
Blev sugen på att köpa Lush´s ansiktspeeling Ocean Salt igen. Hade ju den i somras, älskade den! Det är nog den bästa peeling jag testat! Man blir supermjuk av den, den luktar jättegott och man kan använda den ofta. Den är faktiskt mild trots att den innehåller havssalt. Sen är den inte så dyr heller, 109:- för 120 g. Så här skriver Lush:

"Alla kan (och borde) prova Ocean Salt. Om du har blandhy eller fet hy kan du använda den varje dag. Har du torr hy, räcker det med en gång i veckan. Havssaltet skrubbar bort döda hudceller men är också mjukgörande tack vare dess höga magnesiumhalt. Färk lime krossad i vodka “avfettar” huden och friskar upp. Organiskt kakaosmör och avocadosmör mjukgör huden och ger den en tacksam lyster. Ocean Salt doftar dessutom så gott och fräscht att man nästan vill smaka!"

Tittade i badrumsskåpet och hittade min Ocean Saltburk. Var helt övertygad om att datumet hade gått ut, men jag hade sett fel på datum :P Den håller flera månader till såg jag :) Och det var nästan halva kvar, så nu blev jag glad :P

Photo Finish Color Correcting Primer

Adjust
Nästa gång kanske man ska prova en av Smashbox färgade primers, som är bra för olika problem. Jag tror den gröna, Adjust, skulle passa mig bäst. Den dämpar röda toner i hyn. Om den är lika bra som deras ofärgade primer, plus att den dämpar rött, så är det ju perfekt :)

Så här skriver pulpstore:
"Rättar till färg, reducerar rynkor, och tar bort mörka partier ? snacka om en mirakelprodukt! Den gör allting som den klassiska PHOTO FINISH FOUNDATION gör samtidigt som den neutraliserar missfärgningar på huden och balanserar toner.
ADJUST minimerar röda toner som orsakats av rosacea eller irriterad hy"

Behåller Tinten

Tint
Jag har bestämt mig för att ändå behålla mitt Tokidoki Skin Tint :) Jag provade det igen, men använde en foundationepensel den här gången istället för fingrarna. Då blev det mycket bättre resultat! Plus att jag tror jag använde för mycket första gången, så jag såg ut som en påskkärring :P När jag målade nu så blev det jättefint! Och jag har helt ändrat uppfattning om färgen; den är perfekt! Jag kör en recension på en gång:

Eleven.se säger:
"Ett härligt stänk av rosa gör varje dag ljusare! Denna oljefria, naturliga färgnyansen glider över dina läppar och kinder och lämnar en underbar glöd. Vitamin A, C & E ljusar upp och föryngrar samtidigt som Echinacea och Aloe Vera lugnar huden.
Tips: För perfekta rosa läppar som varar hela dagen, applicera ett stänk av Tokidoki Skin Tint på läpparna"

Min åsikt
Jag har alltid tyckt att det är svårt att få till krämrouge snyggt. Men sen jag köpte en foundationpensel och använder den till appliceringen så går det mycket lättare! Jag tycker inte alls om att applicera med fingrarna, det blir ojämnt och fult (iaf när jag gör det ;) Och att bara applicera genom att dutta med sticket tror jag inte riktigt funkar. Hur som helst så blir det en jättefin rosa färg på kinderna om man inte tar för mycket. Man ser verkligen naturligt rosig och fräsch ut. Det är lätt att måla på, det sitter hela dagen och det är perfekt i konsistensen. Det är verkligen den perfekta rosiga färgen!
Betyg: ++++

Uppe med tuppen

Klockan är 7 en lördagsmorgon och jag är vaken :S Det hör inte till vanligheterna lär jag ju säga. Fast jag vaknade ju inte direkt av mig själv. Daniel hade klockan på 6 imorse för han ska bort, och då vaknade jag också.. sen har jag varit pigg. Funderar på om jag ska sova igen eller om jag ska vara vaken? Somnar jag om så kommer jag säkert sova halva dan ^^ Men vad fasiken ska man göra uppe så här tidigt?

Restaurang

Så var det fredag igen, min favoritdag på veckan :)
Ikväll ska vi ut och äta på restaurang, trevligt trevligt.
Sen blir det bara hem och mysa med film & godis :)

Har varit nere på stan och fikat, i några timmar :P, med världens bästa L :)
Skönt att få sitta och prata av sig lite. Det är vi bra på :P


H&M paket

capri
Mitt paket från H&M har kommit idag också, innehållandes ett par träningsbyxor :) Ska hämta ut dom om ett tag. Ska inviga dom på Combaten ikväll :)

Bok & SkinTint

BokTint
Idag kom både boken och Skin tinten :) Så nu ska det läsas och målas kinder :P

Latast

Idag har varit en riktig tråkdag. Har inte känt för att göra nånting alls.
Och inte har mitt skin tint från Tokidoki kommit heller :( Trodde att det skulle komma idag, då jag fick ett mail igår morse om att dom hade levererat det. Jaja, kommer väl imorrn då får jag hoppas. Ikväll kanske jag ska på power yoga, om jag orkar :P Känner inte riktigt för det heller. Slöfock.

Vann en auktionTradera häromdagen på boken Gåtornas Palats av Dan Brown. Har läst alla hans andra böcker, hoppas på att denna är lika bra. Tror att den kommer imorrn, för han skickade den idag. Fick den för 65:-, inkl. frakt och allt, riktigt billigt!

GP

Becca

Sylph
Det här nya rouget från Becca (snyggt namn btw ;P) tycker jag ser jättefint ut! Färgen heter Sylph och ska vara "den mest drömlika ballet-rosa ton du kan tänka dig!" Det ser verkigen ut som den ultimata rosa tonen! Måste införskaffas nån gång :)
Vart kan man köpa Becca förresten? Jag har bara sett på Mrs H.

Chill out

Har inte gjort så himla mycket idag. Blev en sväng till Korpen och stog på crosstrainern 30 min. Nu ska jag bara chilla, det jag är bäst på :P

Daniel såg Filip och Fredrik idag på stan när han åkte hem. Dom stog och intervjuade han som cyklar omkring på stan med massa plakat på cykeln och ropar massa grejer (alla Gävlebor vet nog vem han är ^^) Dom ska väl säkert ha med honom i 100 Höjdare :P

Tillpiffning

Snälla Jenny har piffat till min blogg lite :D Suupersnällt! Tack & bock :)

Manikyr

Mavala Manikyr

Köpte två nagellack från Mavala igår, så jag kan göra lite fransk manikyr :) Gjorde jämt det förr, men nu på sista tiden har jag mest haft färgade nagellack.
Det blev lite halvtaskigt :P Är svårt att få det vita riktigt snyggt! Långfingernageln har gått av, så det ser lite dumt ut att den är kortare ^^


Vinter

Ja, nu verkar den riktiga vintern ha kommit! (Men man ska väl inte säga för mycket) Det har kommit hur mycket snö som helst, och mer kommer hela tiden! Så dags att komma nu när julen och allt är över.. då kan det lika gärna vara :P
Idag blir det ner en sväng på stan och kolla runt lite.

Rätta svaren

Här kommer rätta svaren på utmaningen :)

1. Jag har inga syskon = SANT
2. Jag tatuerade mig själv när jag var 14 = SANT (Jag & 2 kompisar, med nål och bläck :S)
3. Jag vill bli make-up artist = FALSKT (Jag vill bli hudterapeut :))
4. Jag är tremänning med Tuva Novotny = SANT
5. På gymnasiet gick jag Medieprogrammet = SANT

Skin Tint

Skintint
Nu är ett Tokidoki Skin Tint på väg hem till mig :D Beställde nyss från pulpstore.se. Kunde inte låta bli :P Har läst lite recensioner, och alla säger att det är superbra :) Hoppas jag att också tycker det.

Finding Neverland

FindingNeverland
Ikväll har jag hyrt film: Finding Neverland, med Johnny Depp och Kate Winslet. Den verkar bra :) Har köpt choklad och julmust också, så nu är jag redo för en riktig movienight :P

Update:
Filmen var bra :) Riktigt bra faktiskt. Jag gillade den.
Nu ska jag kolla på en film på 4an, Den Osynlige.

Handkräm

Handkräm
Köpte en ny handkräm igår då min från Rosen Serien tog slut och jag behövde en fort. Jag blir så himla torr om händerna på vintern (även om det inte är så kallt ute). Det blev Vaseline Intensive Care. Jag absolut älskar lukten på den! Herregud, vad gott den luktar! Och den är så himla bra. Den går in på en gång i huden och man blir mjuk. Superduperbra bra för bara 22 kr :P Jag vet att den innehåller mineralolja, men jag är inte lika petig när det gäller händerna :P

Recension - Smashbox Transparencies

FlauntFalunt1

Recension av Smashbox Transparencies i färgen "Flaunt"

"Transparencies är en multiprodukt i mousseform som du kan använda på kinder, läppar och ögonlock. De är superlätta och passar perfekt för dig som räds en tung make-up. Perfekt att stoppa i väskan och kan enkelt appliceras med fingrarna."

Min åsikt
Det här mousserouget beställde jag i somras, och jag är väldigt nöjd med det! Jag har färgen Flaunt, en ganska ljust rosa, lite skimrande, färg. Den blir jättefin på, och ser mycket naturlig ut. Den är lätt att applicera, och sitter bra. Jag brukar även ha den på ögonlocken, jättefint! Jag ger den högsta betyg för att man kan ha den till så mycket, och för att det är en jättefin färg! +++++


Snacks

Har precis gjort lite snacks och annat.
Rostade skållade mandlar i stekpannan med lite olivolja, sen strödde över salt & chiliflagor. Huur gott som helst! Kan man käka på istället för chips och grejer :)
Rostade även lite frön & nötter tillsammans i stekpannan som jag hackade, som jag ska ha över gröt, fil, fruktsallad mm. Ett gott tips :)

Tokidoki hos Eleven

Eleven
Nu har eleven.se fått in Tokodoki for Smashbox. Jag skrev ju ett inlägg om en skimmerprodukt från dom för ett tag sen. Skulle vara kul att prova nåt från den serien.
Blev lite sugen på deras Skin Tint "Bella", ett rosa stift som man kan ha både på kinder och läppar:

Härliga fredag

Bok
Det blev en tripp ner till Röda Korset. Köpte en bok, Karin Fossums Svarta sekunder, för 2 kr :P
Nu ska jag göra lite nytto-snacks. Rosta nötter & frön.
Ikväll blir det bara lugnt, fredagar är min hyra-filmdag, så det blir nog så idag med :P Älskar fredagar, trots att jag är hemma om dagarna så är helgerna ändå speciella.

Recension - Tea Eye Gel



Ögongelén, Tea Eye Gel, som jag köpte häromdan från Make up Store var riktigt bra! Och det är jättehärligt att ha den i kylen. Den här är perfekt om man inte vill använda tunga ögonkrämer, den är väldigt lätt i konsistensen och går in i huden snabbt. Den stramar upp och svalkar skönt. Rekommenderas :)

Snö!

Åh, det har snöat inatt :D Så nu är det vitt och fint ute! Undra hur länge det får ligga? Brukar ju inte bli mer än några dagar.
Nu ska jag och mammsen ut och , i snön :)

Gårdagens inköp

ConcealerConcealer


- Randig klänning från Gina Tricot. Det sitter egentligen ett svart sidenband i midjan, men jag ville inte ha det i idag. Men det är jättefint :)
- Concealer. Jaa, det blev H&Ms egna tillslut ;P Mamma har den, så jag provade den igår morse, och den täckte minst lika bra som Dior´s, så då blev det den istället :P För 39,50:-

Fortsätt svara på min utmaning :)


Frukost

Frukost

Jag gjorde en god och nyttig frukost imorse från boken "Den perfekta frukosten", gröt på rostade havregryn med banan, kanel och kokt ägg:

50 g rostade Havregryn
2 dl Minimjölk
1 Banan, skivad
1 tsk Kanel
En liten nypa Salt
1 kokt Ägg 

Koka eller mikra havregrynen tillsammans med 2 1/2 dl vatten samt kanel och salt. Häll mjölken över gröten och lägg på den skivade bananen och servera med ägg.

Utmaning

Jag antar utmaningen som flera har gjort. 4 är sanna, så vilken är falsk? :)

1. Jag har inga syskon
2. Jag tatuerade mig själv när jag var 14
3. Jag vill bli make-up artist
4. Jag är tremänning med Tuva Novotny
5. På gymnasiet gick jag Medieprogrammet

Alla som läser detta måste svara! :P Och göra utmaningen själv :)

Tisdagkväll

Det blev en sväng till Korpen idag också. Stog på crosstrainern en halvtimme.
Nu är det bara tv-kväll som gäller :)
Jäkla väder det är ute :S Regnar och blåser som sjutton!

Nån som har läst Bergdorfblondiner förresten? Funderar på att beställa den, om den är bra :) Egentligen brukar jag inte läsa såna böcker, chic lit, men nån lär man väl prova på. Djävulen bär prada är ganska bra, inte riktigt det jag brukar läsa som sagt, men det kan vara kul att läsa nån/några såna böcker.

Tea Eye Gel

Tea
Var nere på stan idag. Skulle till Arb.förmedlingen, sen gick jag runt och kollde lite. Köpte denna; Tea Eye Gel från Make up Store. Tänkte ha den i kylen, skönt på mornarna att ha en kall ögongelé!

Foundation

sb
Om jag skulle prova en flytande foundation så skulle det nog vara denna; Smashbox Studio Seamless Liquid Foundation. Funderade ju på en från Make up Store förut, men fick höra att dom inte var nå bra. Självklart tänker jag inte svika min i.d foundation, som är den bästa som finns! Men det kan vara kul att ha en flytande också att variera med. Vad tror ni om denna?

Core

Har precis varit och tränat Core. Så nu kommer jag väl ha så ont i magmusklerna imorrn så jag inte ens kan hosta :P Hon körde hårt med oss! :)
Och jag kan säga att mitt smink sitter på plats och ser lika fint ut som imorse, trots träningspasset; tack vare Smashbox-primern! Verkligen en bra investering :)

Concealer

Frågade en tjej idag på Kicks om tips på bra concealer. Hon gillade en från Dior som jag fick prov på med mig hem. Har testat den, och den var riktigt bra faktiskt! Täckte jättebra. Minns inte vad den hette (det står på lilla provburken, men orkar inte kolla :P) Det var en blå tub iaf. Kostade runt 220:- Ska prova den i några dagar till för att se vad jag tycker, sen kanske det blir den om jag fortf. är nöjd :)


Clean

Laundry
Luktade på Clean Fresh Laundry idag på stan, provade den också. Gillar faktiskt den doften. Men dom andra Cleanparfymerna tycker jag inte alls luktar gott. Originalparfymen tycker jag lukar hiskeligt. Men denna skulle jag kunna tänka mig. Lite dyr bara tycker jag.. 800:-

Tusenbröder & Snapphanar


Kollade på sista delen av Tusenbröder 3 ikväll. Jäklar vilken bra serie det är alltså! Bland det bästa jag sett tror jag. Gillar den skarpt.

Sapphanar
Nu ska jag kolla klart på Snapphanar på svt.se. Också riktigt bra. Har bara sett ett avsnitt än, ska se dom andra två nu.


Concealertips

MagicWand
Jag är på jakt efter en ny concealer. Nån som kan tipsa om en superbra? Jag vill att den ska täcka bra, och helst vara flytande. Är trött på fasta concealers nu. Funderade på den på bilden; från Too Faced, "Magic Wand" Men jag skulle vilja ha lite tips!

Joey New York

Joey
Den här rengöringen från Joey New York kanske är nåt att satsa på i sommar. Den finns att beställa på eleven.se.

"Joey New York, Quick CTSM2

Cleanser ? Toner ? Scrub ? Masque in 2 minutes

En helt ny upplevelse när du tar hand om din hud. När du applicerar denna gel formula kommer den först att rengöra huden på djupet. En milt kylande effekt känns när produkten i nästa steg (som ett ansiktsvatten) stärker din hy och gör klar fri från orenheter. Massera in produkten med lite vatten under en minut och låt den sedan sitta kvar i en minut. CTSM2 skummar under tiden upp och bildar en välgörande mask. Innehåller ett speciellt Papain Enzym som lämnar din hud vacker, ren och mjuk."

Trött!

Är rätt trött idag. Blev sent igår. Daniel hade lite kompisar här, dom satt och spelade data hela natten. Vi spelade lite Geni också :) Som jag vann :P Var uppe rätt länge jag med, till 5.30 tror jag. Men somnade nog inte fören 7 nånting. Så jag är lite slö idag!


TVÅL

TVÅL
Ett märke jag tycker kan vara värt att testa är TVÅL. Det är ett märke som har handgjorda och naturliga produkter. Dom har även mineralsmink. Man kan köpa deras produkter på eleven.se, och de är inte speciellt dyra heller! Dessa tre grejer skulle jag gärna lägga vantarna på :)

- Buddha Eye Cream
- Sweet Cheeks Pore-Refining Mask (innehåller bla. jordgubbar)
- Pure Minerals Blush

Recension - Pick me up Face mist

PickMeUp
En recension av Ole Henriksens Pick me up Face mist som jag beställde från blush.se.

"Mild, effektiv formula för normal till torr hud samt känslig hud. Huden känns omedelbart vaken och syresatt av denna skonsamma blandning av frukt- och växtextrakt från nypon, amerikanska blåbär, björnbär, persika, havsalger och citron.
Denna tonic har en milt sammandragande och förminskande effekt på porerna, utan att torka ut. Innehållet är baserat på alfa-hydroxysyror, kamomill och C-vitamin. Härligt aromatisk och lugnande med ren lavendel."

Min åsikt
Misten luktar fräscht & gott, och man känner att den ger bra med fukt. Den mjukgör även lite. En bra mist helt enkelt :) Litet minus för att när man sprutar så blir man nästan dyblöt i ansiktet ^^ Sen svider den som attan om man får den i ögonen, så det är bäst att blunda hårt när man sprayar :P
Betyg: 3,5

Tokidoki

Tokidoki
Hittade denna på smashbox hemsida :) Tokodiki Artificial Light (Limited Edition). Det är skimmerprodukt som man antingen kan blanda med foundation eller använda ensam, såg söt ut :)

Recension - Smashbox Photo Finish Primer

Primer

Här kommer en recension av ett av mina senaste inköp; Smashbox Photo Finish Primer. Blush.se skriver så här:

"Det här är primern som gjort Smashbox berömt! Make up artister använder denna primer för att skapa en perfekt grund innan det är dags för foundation. Blandningen av vitaminer och antioxidanter verkar dubbelt som primer och gör din hy matt, samtidigt som dess unika formula motverkar nedbrytningen av kollagen och fyller ut fina linjer. Du får ett silkeslent och jämnt resultat.

Gör så här: Applicera Photo Finish ovanpå din fuktkräm, fokusera på de områden där fina linjer är mest framträdande eller där huden är ojämn. Photo Finish är speciellt bra att använda under ögat innan du applicerar concealer. Du får en jämn, fin yta och din concealer och/eller foundation blir aldrig torr eller grynig."

Min åsikt
Jag är glad att jag valde denna primer tillslut. För herregud vad nöjd jag är! Vilken grej. Den slätar ut huden och man blir huuur mjuk som helst! Och foundationen sitter verkligen bättre med den. Den är även fin att bara ha ensam, utan foundation över. För den jämnar ut och man får finare hy! Helt klart värt pengarna. Jag har redan bestämt mig för att jag inte kan leva utan den ;) Betyg:



Lånat böcker

böcker
Har varit på Stadsbiblioteket och lånat 2 böcker; Skapa din egen naturkosmetika & Inre hälsa - Yttre skönhet. Nu ska det göras egna krämer här :P

Tog en ganska lång promenad imorse. Härligt.
Ikväll ska jag & Daniel köpa pizza :) Sen blir det myskväll!

Trött

Blev inte mycket bloggande idag.
Har inte gjort nåt vettigt denna dag, och har lite idétorka :P
Nu ska jag lägga mig och läsa Djävulen bär prada, sen sova. Är såå trött!
I´ll be back tomorrow :)


Power Yoga

Jag ska snart iväg på Power Yoga, ska bli kul :) Var längesen nu! Det blev en rask promenad imorse med. Så himla härligt att gå ut och gå på mornarna så man vaknar till lite :)

Benefit

benefits
Är så sugen på ett av dessa puder från Benfit. Har velat haft Dandelion länge, men nu kan jag inte bestämma mig, för Georgia ser också fin ut :) Hjälp mig :P

Blush

Blush
Idag kom min Blush-beställning :D Face misten från Ole H & Primern från Smashbox :) Recension kommer senare! (Kan redan säga att jag älskar båda grejerna iaf!)

Dagens

outfit
Så här ser jag ut idag :P

- Klänning med hjärtan, H&M barnavdelning
- Svarta strumpisar
- Vita knästrumpor, H&M
- Armband, Thomas Sabo
- Rött nagellack

Dagens inköp

sooth
Jag gick till Face & Body center idag och frågade vilken av ansiktssprayerna som skulle passa min hudtyp bäst. Hon tyckte att jag skulle ha Soothing Protection Spray, som är för känslig hy. Och precis när jag kom så hade dom fått in den sprayen i liten flaska. Så jag köpte en. Annars har dom bara funnits i 250 ml, och dom är så himla stora. Den här är på 50 ml, alldeles lagom. Kostade 185:-

"När du duschar på denna skyddande sköld uppnår du en omedelbar lindring av rodnad och inflammation som orsakats av stress, luftföroreningar, tufft klimat eller allergier. Dermalogicas unika Anti-Ozonate Complex skyddar och lugnar även hyperkänslig hy. Använd efter rengöring eller sparsamt över make-up.

• Bildar ett skydd mot yttre påfrestningar.
• Återfuktar huden.
• Hjälper till att reducera irritation och rodnad.
• Neutraliserar fria radikaler."

Nya tag

2007 har hittills börjat bra. Och jag orkade mig ut och promenera imorse :P Brukar för det mesta hitta på anledningar till att slippa gå ut och gå, men nu ska det bli skärpning. Varje dag är det som gäller :) Och träningskortet är påfyllt, så det blir mer Korpen också.

Idag blir det en sväng ner på stan och kolla runt lite. Ska förbi min hudterapeut också och fråga lite grejer.

Recension - Skin Smoothing Cream

Kräm

Här kommer en recension av min nuvarande dagkräm Skin Smoothing Cream från Dermalogica. Dermalogica.se skriver:

"En mediumlätt creme som jämnar ut fina torrhetslinjer och lindrar stramhet. Den är förstärkt med fuktbindande hyaluronsyra, skyddande vindruvkärnextrakt och eteriska oljor.

-Eliminerar fina torrhetslinjer och bidrar till förbättrad elasticitet.
-Motverkar cellskador orsakade av fria radikaler.
-Kraftiga mjukgörare ger ett skydd mot fuktförlust.
-Förbättrar cirkulation och hudton"

Min åsikt
Det här är den första krämen jag har provat för torr hud. Jag har alltid haft fet hud, men den har nu mera blivit torr, och jag var tvungen att köpa en ny och då blev jag rekommenderad den här. Jag kan bara säga att det är den bästa ansiktskrämen jag har haft! Det finns egentligen inget negativt alls att säga om den. Huden blir supermjuk (jag menar verkligen supermjuk) och återfuktad. Mina små finnar/kvisslor som jag brukar ha försvinner mer och mer, den har verkligen förbättrat min hud. Även fast min hud är torr så blir jag blank ibland, men den här krämen håller min hud matt hela dagen. Den är helt super-duperbra helt enkelt, och jag tänker inte byta ut den! Betyg:

2007

Så var det ett nytt år. Inga nyårslöften har jag gett, för man håller dom ändå aldrig!
Idag blir det inte mycket bloggande, är riktigt sliten. Ska bara slappa idag. Så hörs vi imorrn :)

RSS 2.0