Stockholm



Hemma från Stockhom igen :) Vi har haft en riktigt bra dag, inte så jättevarmt, men uppehåll och lite sol iaf. Och affärer, affärer :P Detta shoppade jag:

1. Skrivbok, bokmärke - Ordning & Reda, Kalender - Åhléns
2. Korthållare - Ordning & Reda
3. Multi-active toner - Dermalogica, Carmex lip balm
4. Jam N´Jelly, Outrageous Orange, Superduper top coat - Essie
5. Klänning - Salt
6. Klänning - Jane Norman

Nöjd med dagen och med min shopping :) Hm, sista klänningen såg inge snygg ut på bild såg jag nu.. den är mycket finare i verkligheten :) Nagellacken från Essie är supersnygga, ser också lite annorlunda ut i verkligheten. Outrageous Orange är kanonsnyggt :) Nu ska jag ta och sova snart, trött!

Filmkväll

image358
Hyrde film ikväll som vi nyss har tittat på - Notes on a scandal med Cate Blanchett & Judi Dench. Den var riktigt bra faktiskt. Absolut värd att se :) Och den har bara fått bra kritik.

Barbara är lärarinna på en engelsk skola. Hon lever ett ensamt liv med dagboken som enda vän. Men allt förändras när den nya läraren Sheba sveper in som en frisk fläkt och tar alla med storm.

Barbara tror att hon hittat sin själsfrände, tills hon upptäcker att Sheba har en affär med en av eleverna. Den besvikna Barbara inser snart att hon kan använda hemligheten till sin fördel.


Jobbat helg

Jag har jobbat fredag, lördag, söndag nu. Har varit så himla trött hela helgen för jag har sovit så dåligt, så det har varit lite segt. Hade världens lugnaste dag idag, blev klar 14.30.. slutade 16.00 :P Då blir det lite långtråkigt.
Imorrn är jag iaf ledig, och då blir det som sagt en shoppingtur till Stockholm :) Ska bland annat kolla in lite grejer från Essie, Philosophy, Laura Mercier, MAC, Kiehl´s m.m :) Ska bli skitkul. Hoppas på bra väder också bara!

Gillar Dermalogicas Daily Microfoliant jättemycket iaf! :) Man ser snabbt resultat, huden ser mycket fräschare och renare ut. Och den är verkligen supermild att använda.
Och Multi Recharge-cremen är verkligen superbra :) Det blir nog ett köp!

Vitaminspray


Det blev en beställning igårkväll på en ny facemist. Det blev en ny Håkansson Vitaminspray, Rose den här gången. Beställde den från smashing.se för 239:-

Daily Microfoliant

image356
Åkte ner en sväng på stan idag och kollade runt lite. Inhandlade en Daily Microfoliant från Dermalogica på Face & Body center. Har velat köpa den länge men det har inte blivit av. Men nu slog jag till, får ju ändå lön imorrn så det sved inte så mycket :P Detta är ju som en mild peeling (utan korn) som man använder 1 gång dagligen. Den ska bland annat göra huden klarare, jämnare och hålla den ren från plitor. Har hört mycket bra om den, så jag hoppas den är bra :)

"En exfolierande produkt som gör huden ultralen, och som ändå är skonsam nog att användas dagligen! Detta helt unika risbaserade enzympulver mikroexfolierar grådaskigt slagg från huden och ger den en påtaglig och omedelbart synlig jämnhet och lyster. Ett botaniskt komplex förebygger och reducerar dessutom ojämn pigmentering som kan orsakas av exempelvis ålder, solexponering eller hormonell obalans."

Bättringsvägen

Denna dag har väl ungefär sett ut som igår. Har varit inne och kurerat mig. Mår mycket bättre nu iaf, så på fredag blir det jobba (är ledig imorrn). Saknar nästan jobbet lite när man har varit borta ett tag :P 

På måndag har jag en ledig dag, så då blir det en shoppingtur till Stockholm med mammsen :) Har en låång shoppinglista med grejer jag ska köpa i Sthlm :P Så det ska bli kul att åka dit.

Tog ett prov idag på Biothermcremen som jag skrev om, Multi Recharge, har provat den nu ikväll. Blev sjukt mjuk av den iaf! Den sjönk in jättesnabbt, och luktar gott! Ska se vad jag tycker efter några fler användningar.

Facemist

image355
Jag är på jakt efter en ny facemist. En som ger mycket fukt och som man kan spraya på under dagen. Nån som har tips? Jag funderar på en ny Vitaminspray från Håkansson. Jag har ju haft deras Passionfruit, den var jättebra förutom att jag inte riktigt gillade lukten. Den här gången blir det isåfall antingen Orange Blossom eller Rose. Finns dom att köpa i nån butik nu förresten? Eller måste man beställa? Dom fanns ju på C/o Stockholm förr.

Sjuker

Idag har jag bara legat inne och vilat, kollat på film & druckit te. Bad mamma att köpa kamomillte från Kahls, det är ju bra mot förkylningar, så nu hoppas jag bli frisk snart :) Blir dock hemma imorrn också, har haft feber hela dagen idag. Ska sova nu, är jättetrött. GoNatt!

Multi Recharge



image354
Biotherm har en ny dagcreme som heter Multi Recharge. Det är en skyddande energigivande fuktcreme med SPF 15. Innehåller rent Ginseng, antioxidanter (vitamin C, E) och hyaluronsyra. Den ska vara bra mot yttre påfrestningar och göra huden fräsch och strålande. Kanske kan vara nåt? Jag skippade ju deras Aquasorce non stop, fanns 2 varianter av den, ville inte riskera att mamma tog fel på båten :P Hoppas den inte är för äldre hy? Det stog att den var för normal & blandhy iaf.

Garnier Fresh

image353
Jag köpte ansiktsvattnet ur Garnier´s Fresh-serie häromdan. 38:- på ICA. Jag gillar faktiskt Garniers Fresh-serie. Det är bra grejer för att vara så himla billigt. Innehåller bland annat fruktvatten, och inga mineraloljor. Grejerna luktar jättegott och är bra tycker jag :) Jag har dagcremen ur serien också som jag använder ibland.

Fest & sjuk

I helgen blev det fest både fredag & lördag. Lyckat båda dagarna :) I fredags var vi här hemma. Jag, Daniel & hans kompisar. Sen drog jag ner till Svarte med hans kompisar, och han gick in och festade hos grannarna, för dom hade också fest :P Sen på lördagen var det 20-årsfest hos Cissi :) Hade jättekul :) Fast jag är helt blåslagen på flera ställen nu.. ramlade baklänges över ett cykelställ på stan ^^ Kvällens höjdpunkt enligt Lina.. tack ;P

Och nu har jag blivit sjuk. Skulle ha jobbat idag, men har sjukskrivit mig idag & imorrn. Har feber och är förkyld. Ska försöka jobba på onsdag igen iaf. Nu blir det snart film & glass :)

Helg

Är ledig hela den här helgen också :) Ska åka ner på stan idag, ska nog klippa topparna, sen ska jag träffa Lina. Funderar på att köpa ett träningskort på WorldClass också, vill börja träna igen, saknar att träna.

Imorrn blir det fest :) 20-årsfest. Har inte festat på ett bra tag nu, så det ska bli kul.
Nu ska jag bege mig ut i solen, för det ser riktigt varmt ut :)


Biotherm

image352
Jag har aldrig provat nåt från Biotherm förr, men har alltid varit sugen på att göra det. Jag tog ett prov för några dagar sen på deras Aquasource Non stop, en ansiktsgel för normal/blandhy. Den är jättebra, sjunker snabbt in i huden och man blir verkligen babymjuk! Mamma & pappa ska åka till Åland imorrn, funderar på att be dom köpa den på båten.

"Biotherm Aquasource Non Stop Creme är en fuktmättande ansiktskräm. Biotherm Aquasource gör huden skönt mjuk, smidig och återfuktad. Ansiktskrämen är en av Biotherms populäraste hudvårdsprodukter ."

Äntligen

Äntligen lite långledigt :) Är ledig tills tisdagkväll, sköönt! Jag & Daniel ska ut och äta pizza ikväll, sen gå på bio :) Premiären av nya Harry Potter filmen :P Imorrnbitti ska vi åka bort & blir borta hela helgen!


Shoppat

DressStövlar
Idag var jag ledig, så jag åkte ner en sväng på stan & till sen Valbo. Shoppade en klänning på H&M´s barnavdelning :P Sen ett par korta Viking-stövlar för 99:- Ska ha dom på jobbet när det regnar, blir helt dyngsur i vanliga skor!

Fler filmer

image347image348
Beställde 2 filmer idag, igen, från CDON. The Island & Den vita massajen :) 
Man fick 2 för 199:-

Essie Nail Polish Neon Splurge

image346
De här 3 färgerna från Essie skulle jag vilja ha :) Man får alla 3 för 250:- hos blush.se nu. Disco Pink, Hello Yellow och Outrageous Orange. Supersnygga :)

Provsvar

Fick mina provsvar idag från HC. "Svaret visade att alla prover är normala förutom S-Rast Screen som är positivt. Du är sannolikt allergisk. Remiss för Pricktest skickats".
Jaha.. undra vad jag kan vara allergisk mot då? :S

Filmer


Idag går det två bra filmer på Canal + som jag ska spela in. "Huset vid Tara Road" och "Stolthet & Fördom". Hade tänkt köpa den sistnämnda, men såg att den gick på tv idag :) Fick hem en film igår också som jag beställde i söndags, Ciderhusreglerna. Älskar allt som Lasse Hallström har regisserat, så jag var tvungen att ha den till samligen :)

Torsdag

Igår hade jag världens lugnaste dag på jobbet, aldrig varit med om nåt liknande ^^ Efter lunch hade jag EN person som jag skulle gå till, och hon var inte hemma :P Så mellan 12-16 hade jag inget att göra. Snacka om att dagen blev seg. Tydligen brukar det vara så på onsdagar sa dom, vi är liksom för mycket personal då. Jag roade mig med att dammsuga och torka golven på lokalen :P

Idag har jag varit en sväng till stan. Skulle bara kolla runt lite, men det blev ett par skor från DinSko:

image343
Jag som hatar skor, köper väldigt sällan skor.. nu har jag köpt 2 par på 1 vecka :P

Ikväll ska jag åka ner på stan igen, ska fika med Sanna :) Jättelängesen vi sågs, så det ska bli jättekul!

Trött trött

Hade det bra i stugan i helgen, tog det mest lugnt bara. Åkte på Ockelbomarknaden på lördagen och kollade runt lite, åt langos :) Sen kom Daniel ut på lördagen också, han åkte hem en dag tidigare från Peace & love för att han blev sjuk.

Den här veckan jobbar jag nästan bara kväll. Jobbar kväll i helgen, trökigt. Man kan inte hitta på nånting. Men men.. det blir ju pengar iaf :) Nu ska jag sova, är jättetrött. GoNatt!

RSS 2.0