Mer Dermanord

image279
Jag har kollat upp lite, och tydligen ska det finnas ett ställe här i Gävle som säljer Dermanord. Ska nog försöka ta mig dit på måndag. Är sugen på att köpa lite mer från dom :) Tänkte köpa deras Refinig Mask. Senare ska jag nog också köpa Aloe Vera Barbadensis & Body Lotion Beautiful.

Refinig Mask - Suger upp orenheter och verkar sammandragande på porerna. Den passar även när det finns vätska i huden, typ blåsor som kan orsaka inflammationer.
Aloe Vera Barbadensis - Ren Aloe Vera gelé. Används ensam eller under dagcremen. Nattcreme för fet hud.
Body Lotion Beautiful - Bodylotion som motverkar torr hy.

Foundation

image263
Har testat foundationproverna 2 ggr nu som jag fick från Lily Lolo. Jag är faktiskt riktigt nöjd med resultatet. Det blir täckande, ser natruligt ut, och håller bra under dagen. Jag tycker att den täcker bättre än i.d. Den kostar ju bara 169:- så jag ska absolut beställa en! Har lite svårt att bestämma mig för vilken färg jag ska ta bara. Vill man ha prover på Lily Lolo foundation så är det bara att maila [email protected] så skickar dom proverna gratis!

Dermanord

DN

När jag var i Stockholm köpte jag ju en ansiktscreme och ett ansiktsvatten från Dermanord. Är väldigt nöjd med produkterna hittills :) Dom innehåller helt naturliga ingredienser, och det är väldigt bra priser på produkterna.

Face Lotion - för normal & torr hud 165:-

Jag köpte den för torr hud, eftersom jag tyckte den för fet hy verkade alldeles för tunn. Och denna är helt perfekt! Den är inte alls tjock och kladdig, utan den är ganska tunn och sjunker fort in i hyn och gör den supermjuk. Den är helt perfekt för min hud. Varken för tunn eller tjock.

"En lätt creme som passar bra både dag och natt. I cremen ingår eteriska oljor från Bergamott och Patcholi. Bergamottoljan är antiseptisk och kan lindra eksem. Patcholioljan är stärkande och regenererande. Face Lotion fördelas i händerna och klappas lätt in i ansiktet direkt efter Freshener, på fuktig hud. Face Lotion tillför huden näring och bildar en mjuk och behaglig fuktighetsslöja över ansiktet."

Raspberry & Aloe Freshner 165:-

Jag tycker att detta är ett jättehärligt ansiktsvatten. Det luktar hallon och känns verkligen fräscht. Och det passar bra för alla hudtyper.

"Fuktbevarande ansiktsvatten utan alkohol, som avslutar rengöringen och förbereder huden för andra produkter. Ansiktsvatten med Hallon & Aloe Vera för alla hudtyper, även känslig. Extrakt från hallon innehåller eterisk olja, mineralsalter och spårämnen. Spraya Raspberry & Aloe Freshener direkt i ansiktet och applicera därefter creme eller olja. Raspberry & Aloe Freshener används också till ögonkompresser och som en fuktspray och uppfräschare!"


Trött

Lite trött & sliten idag, det blev ju partaj igår. Var väl ganska kul.
Idag får vi se vad det blir, kanske grilla med några stycken :)

Helg

Har gått sista introdagen idag, gick bra :) Handlade åt typ 10 st bland annat. Tog 2 timmar ^^ Nu blir det fest :) Hörs sen. Bye!

Ansiktsmask

am
Jag köpte en Aqua Mask på Make up Store :) En ren fuktmask. Testade den nyss och den kändes jättehärlig!
Imorrn ska jag jobba, 7-16. Sista introduktionsdagen. Sen är jag on my own :P

Stockholmsresan

Det blev en solig och varm dag i Stockholm igår :) Riktigt skönt! Detta inhandlades:



- Svarta shorts
- Lumene Crystal Radiandce. Ger lyster
- Face Lotion (för torr hud) och Raspberry & Aloe freshner, Dermanord. Har provat dom, verkar vara jättebra grejer :) Recension kommer sen!
- Gult nagellack, Viva La Diva

Nu ska jag på klubbkväll på Make up Store :)

GoNatt

Gick bra idag på jobbet, var riktigt roligt idag faktiskt :) Vissa är så himla goa :) Nu ska jag sova, så jag orkar upp kl 6 imorrnbitti. Uppdaterar efter Stockholmsresan :) Fick förresten hem foundationprover idag från Lily Lolo, recenserar när jag har testat! GoNatt!

Varmt

Riktigt fint väder ute idag :) 17 grader! Helt galet varmt :) Sommarvärme nästan.
Har varit och klippt mig idag, skönt med fräscha toppar. Färgade det inte nånting, hade tänkt göra det men jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag vill ha det.
Andra dagen på min introduktion idag, 16.00-21.00. Måste nog gå med lite mer sen innan jag kan börja själv, känns som att det är mycket man inte har fått lära sig.

Dermanord

Dermanord
Har läst ganska mycket om märket Dermanord på sistone, och det verkar vara riktigt bra. Helt naturliga produkter utan dåliga ingredienser. Har läst många recensioner, och dom flesta verkar tycka att det är jättebra produkter. Jättebra priser var det också, en ansiktscreme 165:- Jag ska köpa lite från Dermanord när jag åker till Stockholm på onsdag tänkte jag. Får se vad det blir för nåt :)

Första dagen

Första dagen på hemtjänsten idag. Det har väl gått bra, men mycket att lära och komma ihåg! Har ju aldrig jobbat med sånt här förr, så det är en massa nytt. Men det ska nog gå bra. Har bara sovit ca 4 timmar i natt, så jag är helt slut nu. Måste sova en stund. zZz..

Fest

Är lite sliten idag, det blev fest igår. Hade inte alls planerat att festa, men så ringde I och frågade om jag ville hänga med henne så då gjorde jag det :) Hade väl lagom kul, åkte hem vid 2 nångång. Ikväll blir det bara ta det lugnt vid tvn. Å imorrn är första introduktionsdagenhemtjänsten :) Så det blir till att gå upp tiiidigt :P

Garnier

TonerGarnier
Igår när jag var och handlade på ICA så köpte jag Garnier Fresh dagkräm. Jag har haft den förut också, det är en riktigt bra budgetkräm tycker jag. Kostade 40:- på ICA, kostar ca 55:- på Kicks och Åhlens. Köpte den mest för att den var så billig, och för att jag minns att jag gillade den. Luktar supergott också! Ska nog testa ansiktsvattnet sen nån gång också, kostar runt 40:- det med. Ingen mineralolja innehåller produkterna heller, superbra.


Jordgubbe

kjl
Jag tycker den rosa jordgubben från Kenneth Jay Lane är så himla fin :)
Vill ha! Vad tycker ni? :)

Nagellack

lapaz
Åkte ner på stan en sväng idag, det blev ett nagellack från Mavala; La Paz :) Jättesnygg rosa färg. Nu ska jag gå och måla naglarna :)

Shoppingresa

Har bokat shoppingresa till Stockholm, så nästa onsdag ska det shoppas :D Var längesen jag var där nu, somras nångång, så det ska bli skitkul att få shoppa loss lite på saker som inte finns här :)

H2O Time

H2O
Jag var in på Make up Store här om dagen och fick ett prov på en av deras dagkrämer, H2O Time. Och jag gillar den verkligen. Det är en ganska lätt dagkräm och är en riktig fuktbomb. Tror jag ska köpa den på klubbkvällen nästa torsdag. Den kommer nog bli perfekt till våren/sommaren :) Hade ju tänkt köpa en ny från Dermalogica, men jag väntar nog med det ett tag. Vill prova nåt nytt :)

"En ultralätt dagkräm, känns som ett dopp i uppfriskande, svalt vatten. En fuktighetsbomb helt enkelt, där av namnet! Tillfredsställer och piggar upp även den tröttaste hud. Innehåller ämnen som aprikoskärnolja, gurkextrakt och sheasmör som mjukgör, svalkar och lugnar. Dagkräm särskilt lämpad för normal, kombinerad till fet hy, men passar även utmärkt som nattkräm till den kombinerade och oljiga huden"

Hemtjänsten

Idag ringde dom från hemtjänsten, jag ska få gå introduktion måndag & tisdag nästa vecka, sen börja jobba efter det :) Känns skönt att få komma igång och börja jobba nu.
Soligt och fint ute idag :) Men tvemsamt om det är varmt. Idag blir det nog ner en sväng på stan, kolla runt lite.

Anti Fire


Ett tips till alla som har känslig hy/utslag/finnar eller andra hudproblem är Make up Stores Anti Fire. Ska egentligen användas efter att man har rakat sig för att lugna huden, men en tjej på MUS tipsade mig att ha den mot finnar. Och den är verkligen toppen! Den innehåller många lugnande och läkande ingridienser, som är bra för hudproblem. Jag brukar ha den under dagcremen när jag känner att huden är lite i obalans. Love it :)
Innehåller bla Aloe vera, Grönt te, Kamomill, Lavendel, Pepparmintolja & Trollhassel.


Gratisgenerationen

Gratisgenerationen ska man värva andra och får på så sätt poäng som blir till gratis prylar. Jag behöver värva 7 st för att få min första pryl, skulle bli jätteglad om ni ville hjälpa mig lite :) Bli medlem på www.gratisgen.se och ange 66802 på "Vem tipsade dig om gratisgenerationen?" Eller så går ni in på denna länk och registrerar er.

Sen ska man tjäna 1 poäng genom att registrera sig på 2 hemsidor. Lätt som en plätt :) Sen är det bara sätta igång och värva andra.


Träna

Har verkligen inte gjort nåt vettigt alls idag.. funderar på att åka och träna så jag får nåt gjort iaf :P Men jag har sån jäkla träningsvärk från igår. Core är rena döden :P Men superkul :) Tänkte köra lite på Crosstrainern idag isåfall.

Ansiktsbehandling

Jag ska nog boka in en ansiktsbehandling när jag får pengar. Frågan är vad jag ska ta för nåt. Vill ha nåt mer än bara en klassisk behandling. Funderar på om jag ska ta en AHA-behandling eller lägga till en microdermabrasion.. nåt tips? :)

image265


Godis!

ååh.. är så godissugen så jag inte vet vart jag ska ta vägen! Vill ha choklad.. och pim pim.. och massa surt.. men klockan är 00.15 så det lär ju inte hända. Får väl ta en banan eller nåt ^^ Nu blir det CSI Miami.


Ansiktsmasker

AM
Har kommit fram till vilka ansiktsmasker jag ska köpa nu :) Det blir:
-Aqua Mask, Make up Store - En ren fuktmask som ska göra huden jättemjuk och återfuktad.
-Mud Mask, Make up Store - En djuprengörande lermask med bla. kaolinlera
-2-in-1 Wash Mask, Neutrogena - Är både en rengöring och en djuprengörande veckomask. Jag ska använda den som ansiktsmask. Innehåller både bentonit och kaolinlera.

Lily Lolo

image263
Jag läste lite om ännu en mineralfoundation, från märket Lily Lolo. Den skulle tydligen vara jättebra. En foundation kostar bara 169:- och finns att köpa på waterbellis.se. Den här innehåller inte heller nåt irriterande bismuth. Jag mailade waterbellis och frågade om man kunde beställa prover, fick till svar att hon skulle plocka ihop ett kit åt mig med lite olika prover och skicka gratis :) Det var ju snällt. Ska bli kul att testa!

Skjorta

image262
Åkte ner en sväng på stan idag och köpte den här skjortanH&M. Riktigt snygg tycker jag :) Snyggt med skjorta nu till våren/sommaren.

Ansiktsmask

Jag måste få lite tipsansiktsmasker! Jag behöver både en lermask och en fuktmask. Ge mig bra tips! :)

image261

Myspys

Ikväll har jag och älsklingen hyrt film, vi ska se Offside. Ska göra lite fruktsallad också, gott :) Och dricka min nya favvo - Loka Smultron & Citron. Har grillat idag :D Grillspett. Det var såå gott :)


Färg

image259 image260
Dessa två nyanser väljer jag mellan på TVÅLs mineral foundation. G1 & G2. Båda är med gula undertoner, det har jag alltid i mina foundations. Jag tror nästan jag ska ta G2, den andra kan nog bli för ljus. Eller vad tror ni? :)

TVÅL Foundation

tv?
Nästa gång det är dags för mineral foundation blir det nog från TVÅL istället för i.d. Den kostar bara 199:- hos eleven.se och jag har läst mycket bra om den, många som tycker att den är jättebra. Nån sa till och med att den var bättre än i.d. Och den innehåller inget bismuth (som kan irritera huden och ge utslag) Så den är nog verkligen värd ett köp!

Bodylotion

lotion
Hm, helt plötsligt var det intevarmt ute längre.. blåste riktigt kalla vindar på stan, brr. Köpte en bodylotion för min från RosenSerien har tagit slut. Det blev en från apoteket: Rich care bodylotion Canola oil, luktade gott :)

Omvårdnad

Har varit på arbetsintervju idag på omvårdnad, jag ska få sommarjobba på hemtjänsten. Fast jag ska redan nu få börja som timvikarie :) Nästa vecka ska jag få gå introduktion, sen ska jag få börja. Har aldrig jobbat inom omvårdnad förr, men jag hoppas att det kommer gå bra :)

Om ett tag ska jag åka ner på stan och kolla runt lite. Varmt och skönt ute idag med! :)

Torsdag

Superskönt väder ute idag också :) Man blir så glaad. Jag och S har varit på Rekryteringstorget idag, en massa företag som sökte personal var där. Så vi tog massa lappar av intressanta företag, så vi kunde gå hem och skicka in en ansökan sen. Jag har redan skickat in 3 ansökningar.
Ikväll ska jag på Body Combat, var längesen nu så det ska bli skitkul!

TVÅL Serum


Detta serum från TVÅL skulle jag vilja ha. Jag har skrivit om det förr också, men då blev det att jag testade ett annat serum. Golden Olive Face Serum heter det, och man ska ha några droppar av det under sin dagkräm. Den är bland annat antibakteriell och är därför bra mot finnar och orenheter, och den ska stabilisera hudens balans. Den är välgörande och mjukgörande för alla hudtyper. Och TVÅLs produkter är ju naturliga och handgjorda, det gillar jag. Så detta är nåt jag vill testa! Den kan köpas på eleven.se för 279:-

"Hur kan den vara bra för alla hudtyper?
Till skillnad från ett farmaceutisk tillvägagångsätt, där man koncentrerar sig på problemet i fråga och bara behandlar det (tex acne, eksem, torr hud osv), så fokuserar den naturliga på att ta hand om helheten. Ämnena i squalane och havstornsolja hjälper din hud att bli stark och motståndskraftig. Du kommer märka att din hud inte störs av yttre påfrestningar på samma sätt, och den kommer att kunna hitta tillbaka till sin naturliga balans"


Vår!

Det har varit så himla skönt och varmt väder ute nu några dagar :) Hoppas det håller i sig! Man mår verkligen bra när det är fint väder ute, jag hoppas att våren är här nu. Har haft en riktigt lugn dag idag, mest suttit ute på min balkong och läst och donat lite. Imorrn vill jag nog ner på stan om det är lika bra väder.

Dr.Hauschka

DH
Såg idag när jag var in på Hälsokraft att dom säljer småprover på Dr.Hauschkas produkter. Blev lite sugen på att köpa ett litet prov på deras flytande dagcreme, kostade bara 25:- Känner att jag är inne i en period att testa på nya ansiktskrämer :P Alltid lika roligt. Är Dr.Hauschkas produkter bra? Jag har aldrig testat märket förr.

Så här skriver Blush.se om den flytande dagcremen:
Aktiverande och fuktighetsbevarande för normal / torr / livlös hy. Denna utsökta komposition av värdefulla örtextrakt reglerar och balanserar hudens fuktighetsförsörjning. Den aktiverar huden och ger en fräsch och strålande lyster även till blek och livlös hy. Exlusiva växtoljor gör huden smidig och ökar dess spänst och elasticitet. Absorberas snabbt och ger en behaglig och uppfriskande känsla.

Lush!

LUSH ska öppna i Gävle! iiiih. Ingen är gladare än jag :D Jag som har mailat och tjatat på dom flera gånger att dom ska öppna här i Gävle :P Äntligen!

Dagcreme

Det blev cremen från Neutrogena iaf :) 65:- på Apoteket. Har använt den nu ikväll och den känns riktigt bra faktiskt. Den var inte för tunn som jag var rädd att den skulle vara, den är alldeles lagom. Den luktar jättegott, och den ger en kylande effekt när man har smörjt in sig. Jag gör en recension längre fram när jag har testat den mer.


IsaDora Mineralsmink

Såg att dom hade fått in IsaDoras mineralsmink idag på Åhlens. Jag tittade och kände lite på grejerna.. det såg faktiskt bra ut. Det kan nog vara värt att prova. Det enda som såg lite tveksamt ut var borstarna. Provborstarna som stod framme lossade massa hår och såg ganska fula ut. Håller mig nog till mina borstar från i.d isåfall, dom är superbra. Men hursomhelst tror jag det kan vara värt 150:- för foundationen, med tanke på att jag köper i.d´s för 375:-

Neutrogena

Neutrogena
Min dagkräm är tvärslut, så jag måste åka ner och köpa en ny idag. Dock bara en tillfällig, billig, tills jag får lön och kan köpa en Dermalogica. Funderade på Neutrogenas Visibly clear oil free moisturizer, har läst mycket bra om den. Nån som har nåt att säga om den? Är lite rädd bara att den är för tunn, jag är ju lite torr i hyn. Men jag tror jag ska slå till och testa den iaf.

Fest

makeup
Ikväll blir det fest med tjejerna från (gamla) klassen :) Vi ska kolla på melodifestivalen och partaja :) Sen blir det väl förmodligen ut. Ska bli riktigt kul.

Jag hade tänkt sminka mig med det som är på bilden:

- MaxFactor Master Piece MAX
- Microshadow Muffin, Make up Store
- Microshadow Rich bitch brown, Make up Store (som eyeliner)
- Eyedust Bamboo, Make up Store
- Eyedust Chrome, Make up Store
- Photo finish primer, Smashbox
- Rouge Fresh, Make up Store
- Lipgloss Maybelline
- i.d Foundation
- i.d Mineral Veil
- i.d Clear Radiance

Färgad dagcreme

lumene
Den här hittade jag i min sminkväska nyss, det är en färgad dagcreme från Lumene som jag köpte för nåt år sen. Den här ska jag spara till i sommar, den var jättebra kommer jag ihåg. Den luktar jättegott, den ger lite färg men den täcker inte, utan den är väldigt lätt. Perfekt att ha på sommaren. Spf 6 är det i den också. Har fasktiskt inte sett den nåt mer i butikerna, har dom slutat med den? Eller kanske bytt utseende på tuben, nån som vet?

Lumene

Lumene
Nästa gång jag ska köpa foundation tänkte jag prova Lumenes Matt touch. Har hört mycket bra om den. Just Matt touch ska vara bra för fet hy, och täcka ganska bra. Den var billig också, 110:- Så den ska nog inhandlas snart :) Sen blev jag också sugen på deras Crystal Radiance, som ger lyster/skimmer som man har under eller blandat med sin foundation.

Decleor

Decleor
Jag var in på en hudsalong idag och frågade om ett testDecleors Ylang Ylang nattbalsam. Har hört mycket bra om det, så jag vill testa. Fick prov på det, och även på en dagkräm och en olja att ha under dagkrämen. Ska bli kul att testa :) Har aldrig testat Decleor förr. Nån som har nån erfarenhet av märket?

Middag

Ikväll har jag varit på avskedsmiddag hos L, hon åker till Thailand på måndag och blir borta 2 mån. Var kul att träffa alla brudar igen :) Trevlig kväll. Och det blir mer på lördag, för då ska vi festa :D Ska bli skitkul!

Recension - Master Piece MAX

Idag har jag provat min nya mascara, Master Piece MAX. Och jag kan bara säga att det är den bästa mascaran jag nånsin testat! :) Den är superlätt att jobba med, och den separerar fransarna jättefint, borsten är kanon. Och vilken volym! Det ser nästan ut som man har lösögonfransar faktiskt. Helt otroligt bra mascara, alla borde testa! :)
Betyg: +++++

?gon
Så här blev resultatet. Och då ska det tilläggas att mina fransar ser rätt ynkliga ut utan mascara! Så för mig är det här en riktig wow-upplevelse :P

Sommarfin

Kl?nning
Åh, titta vilken söt klänning! :) Såg att Debbie hade denna bild på sin blogg, klänningen finns på nelly.se. Tänk vad fin den skulle vara i sommar :)

Den Vita Massajen

Vitamassajen
Corinne Hofmanns böcker om sina år hon levde i Afrika tillsammans med en massajkrigare tycker jag alla borde läsa. Så himla bra böcker! Man kan inte annat än sträckläsa dom. Jag läste alla 3 på mindre än två veckor. Jag såg filmen för ett tag sen också, det skrev jag ju om.
Corinne Hofmann flyttar alltså till Kenya för att hon blir störtkär i en massaj när hon är på semester där med sin kille. Så hon lämnar sin pojkvän, och sitt hemland, och flyttar ut till en kobajshydda i bushen i Kenya där hon lever tillsammans med sin nya man. Det är helt otroligt hur hon lyckades överleva där ute i bushen. Det är spännande att läsa hennes historia. Så det är ett bra tips :)

Master Piece MAX

MasterPieceMax
Jag köpte Master Piece MAX idag :) (Ursäkta den taskiga bilden) Ska prova den och recesera den imorrn!

Essie

Essiekollage
Blush har tagit in årets vårfärger från Essie :) Snygga tycker jag!

Mascara

MasterPiece
Jag var in på Kicks idag och blev sugen på att köpa Max Factors nya Master Piece mascara. Alltså inte den på bilden, utan den nya med röd borste och svart hylsa. Hittade ingen bild på den dock att lägga in här. Tror den hette Master Piece MAX (tror), och skulle tydligen vara superbra enligt hon inne på Kicks, den skulle ge ännu mer volym än den förra. Inte för att jag har testat den gamla Master Piece, men man har ju hört mycket bra om den. Så jag tror jag ska slå till på den nya :)

Hemma igen

Är hemma igen efter vistelsen i Hofors.
Ikväll ska vi mysa lite och har hyrt film, vi ska se Djävulen bär Prada :P Får väl se vad Daniel tycker om den ^^



Har precis beställt lite böcker från reanbokus också:

Seg blogg

Bloggen har varit seg som tusan, som dom flesta kanske märkt. Men nu verkar den funka igen.
Igår var jag nere på stan och fikade med Lina :) Sen gick vi runt lite på stan också, jag köpte en bok på bokrean och C-vitamin brustabletter ^^
Idag ska vi åka bort, kommer hem imorrn igen. Bye!

Nagellack


Det blev en beställning igår på Calypso från Essie :) Tyvärr var det tillfälligt slut, så jag kommer väl få vänta nån/några veckor innan jag får det. Men det kan det väl vara värt.

Slut

Har varit nere på stan idag, igen :P Köpte en tröjaGina och leggings på barnavdelningen på JC, hälften så billiga ju ^^

Sen var jag in till jobbet och sa upp mig. För det första så var det inte kvällstidsjobb jag började för, och nu har jag fått jobba kväll i 4 veckor. Ingen sa nåt om det när jag började, att man måste "kvalificera" sig till dagtid. Och sen blev jag inte direkt mer peppad att stanna igår när J skrek och svor åt mig i typ 10 min för att jag inte hade sålt när klockan var åtta. Han var jäkligt otrevlig, och så vill jag inte ha det! Inte konstigt att det är sån åtgång på folk där. Telefonförsäljning är ett jäkla pressande jobb alltså, får man inte utskällning av kunderna så får man det av chefen ^^ Kul arbetsmiljö va.

RSS 2.0