Färgat håret

Jag fick ett sms av My idag, hon frågade om jag hade lust att färga håret idag, och det började ju se lite dassigt ut, så jag sa ja och packade ihop lite grejer och stack dit :P Så nu sitter jag här med nyfärgat hår :) Vi tog en nyans mörkare än förra gången. Blev jättefin färg :) Nu är vi möörkbruna, mer än sist :P
Ska bli så skönt att vara ledig imorrn! :) Ska nog ner på stan och fixa en del saker.. och ringa lite samtal. Är dötrött nu, måste nog sova snart!


Brr!

Har nyss kommit hem efter en hård dagjobbet. Skulle egentligen ha jobbat ikväll, men dom ringde imorse och frågade om jag kunde jobba 7-16 istället, och det gjorde jag gärna, för jag har jobbat så mycket kvällar nu. Jag och Åsa fick åka och handlaeftermiddan, det gick bra, men det tar ju så lång tid. Kom inte in fören 5 över fyra.
Tog en varm dusch när jag kom hem, har frysit hela dan! Brr. Inget trevligt väder att jobba i precis ^^

När jag kom hem hade min almanacka kommit som jag beställde för ett tag sen från personligalmanacka.se :) Blev väldigt nöjd med den!


Bergdorfblondiner

image449
Jag läste ut Bergdorfblondiner häromdagen, den var verkligen jättebra tycker jag :) Rekommenderas! (Till alla tjejer iaf :P)
+++++

Tisdag

Idag efter jobbet åkte jag & My ner på stan en sväng :) Vi gick in på Ticket först och pratade lite med dom. Vi ville få reda på lite grejer så vi vet tills senare :) Sen gick vi och käkade en sallad på Sahflors, gött :) Sen gick vi runt och kollade lite, jag köpte även en tvål från Lush. Älskar Lush tvålar :) Nu blir det bara tv-kväll, är supertrött idag!

image456

Lush Bob soap, härligt julig och kryddig tvål :)

Söndag

Det har varit lite döttbloggen nu.. men jag har jobbat en hel del, och jag är så jävla trött när jag kommer hem :P Och det lär inte bli bättre den här veckan, för jag jobbar sön-tors. Meeen, det blir ju pengar iaf :P Det går alltid i perioder på det där stället. Antingen får man jobba häcken av sig, eller så hör dom inte av sig alls!
Nu ska jag sova, GoNatt!

Gårdagen

Igår blev det fest. Jag, My & Daniel åkte hem till Masen och festade. Hade jättekul tills det blev massa skit. Men jaja. Lite väl mycket att dricka också kanske :S Mår inte speciellt bra idag. Blir bara lugnt idag. Ska åka hem till My och bara chilla ikväll :) Nu måste jag nog ta och sova en stund så man blir människa igen :P

Jobbig dag!

Det har varit en helsikes dagjobbet idag. Blev akut-omplacerad till att sitta vak mellan 11-16 istället för att jobba ute då. Och det var verkligen inge kul. Tanten var jättejobbig :SNej usch, nu blir det inge mer vak!
Nu ska jag käka lite, sen åka hem till My :)

Jobba

Idag ska jag jobba kväll. Skulle ha börjat 16.00 egentligen, men så ringde dom från PFV och frågade om jag kunde börja 12.45 istället. Jag som tyckte det skulle bli skönt att bara jobba några timmar :P Men men, det blir ju mer pengar iaf.

Måndag

Har nyss kommit hem från Ida. Var och hälsade på henne i hennes nya lägenhet. Pratade och kollade lite på tv :)
Tidigare idag var jag ner på stan.. hittade en klänning som jag nog ska köpa imorrn, som jag ska ha på jul & nyår :) En jättefin svart. Lika bra att köpa när man hittar en!

Razr

99187-455
Har precis kollat på Miami Inc, och blev så sugen på en Motorola Razr med körsbärsblommor på som Ami har designat. Tyckte den va skitsnygg :) Men den finns väl säkert inte att få tag på här..

Söndag

Tröksöndag igen. Finns verkligen inget att görasöndagar :P Åkte ner på stan i ett försök att göra nåt, men inte ens det var kul. Och jag hittade bara massa saker som jag vill ha men som jag absolut inte behöver. Sånt jag behöver hittar jag dock aldrig.
Varför är det ? ^^
Ikväll ska jag kolla på film med mor min. Men först ska vi äta, chili con carne, mums! :)


Filmkväll

image454
Har varit riktigt seg idag, har legat och sovit riktigt länge på dan :P Kom nyss hem från Amalia, vi har tittat på film :) Hyrde Pirates 3, var ju ett tag sen jag såg den så jag ville se den igen :) Kan se dom där filmerna hur många ggr som helst ja :P Nu slötittar jag lite på Ladder 49. Är trött som attan, blir nog en tidig kväll :P

Lumene Vitamin C+ Energy Cocktail

image453
Detta serum vill jag ha :) Har läst mycket bra recensioner om detta C-vitaminserum från Lumene. Tydligen ska det vara jättebra, och kostar bara 170:- Det ska ge mycket lyster till ansiktet & jämna ut hudtonen. Man ska använda det under dag/nattkräm, men kan säkert använda det ensam också. Ska införskaffas :)

Partaj

Igår blev det lite partaj :) Vi förfestade hos My, som vanligt :P, sen drog vi ner på Slick. Hade rätt kul :) Sen stack vi tillbaka till My på "efterfest" :P Jag & Daniel sov kvar där, kom hem runt 11 idag. Är lite sliten nu.. blir bara lugnt ikväll! Hyra film tror jag :)

Vaket igår gick rätt bra förresten :P Men fy sjutton vad tråkigt det var! :S Satt mestadels och kollade på tv, för hon sov mycket. Tiden går så himla sakta när man inte gör typ nånting på 9 timmar! Vetesjutton om jag skulle vilja sitta nå mer vak där.. då jobbar jag nog hellre som vanligt! Då går tiden fort iaf.

Jobb ikväll


Har varit nere på stan en sväng med mamma. Hon köpte en jacka åt mig på Lindex :) En röd, har aldrig haft en röd jacka förr :P Sen köpte jag ett läppglans från Lumene "Berryfun" nr 26. Jättefint på :)
Nu ska jag käka å greja, sen iväg och jobba kväll. Ska jobba imorrn också, då ska jag sitta vak. Hos en tant som är jättejobbig. Alla tycker det är jobbigt att bara gå dit på en 10 min tillsyn, och jag ska sitta där 7-16! Får väl se hur det kommer :P

Proppmätt

Uuuh, har proppat i mig aaalldeles för mycket godis! Varför slutar man inte bara när man är proppmätt för?! Man fortsätter käka tills det tar slut :P Näe, nu är jag nog inte sugen på godis på ett tag. Inte förens imorrn iaf ;P
Daniel är rolig han, gick och la sig för natten innan åtta och har sovit sen dess :P Han kommer nog vara utvilad imorrn ^^
Ska dricka lite te nu, grönt vaniljte, jättegott :)

image450

Jobbig dag

Urk vilken helvetes dag det har varit idag. Kallt, blåsigt, snöigt, jag har gått hela dan (brukar cykla) och då tar allt skitlång tid, haft skitont i knäet, haft asmånga kunder å blää helt enkelt! :P Nu ska jag bara mysa runt här hemma resten av kvällen. Har köpt smågodis, julmust & julcider som jag ska proppa i mig ikväll framför tv:n :)

Beställning

image448image449
Jag och mamma beställde lite böcker idag. Jag beställde "Andra kvinnor" & "Bergdorfblondiner". 2 chic-litböcker. Brukar inte läsa sånt i vanliga fall, men blev sugen på det nu. Och dom här ska vara bra har jag hört.
Nu ska jag sova, upp och jobba imorrn. GoNatt!

Önskar mig..

image447

Detta skulle jag inte tacka nej till att få i julklapp i år :) Laptopen var väl lite att ta i :P Men det heter ju "önska sig" så..

- Piratesbox
- Rosa Vaio-laptopen
- Kiehl´s Creme de Corps light
- Gåstavar
- Resebok om Thailand
- En ny i.d-foundation
- Resepengar
- Buddha-berlock till mitt Tomas Sabo-armband

Sen dyker det väl upp en miljon grejer till jag vill ha innan jul ;P

Brr

Dom ringde från jobbet kl 8 imorse och frågade om jag kunde jobba mellan 12-16, så det gjorde jag. I snövädret, brr :S Blåste som sjutton också. Jag hoppade mjukisbyxorna och drack te när jag kom hem, känner mig lite varmare nu :P Ikväll är det tv-kväll :)


Jag läste ut Jenna Jamesons självbiografi igårkväll. Den var riktigt bra faktiskt, handlar om hennes liv fram till nu. Hon har varit med om en hel del kan man lugnt säga! Lättläst & bra, även om den var på typ 600 sidor.

Almanacka

99187-446
Jag har precis beställt en almanacka till 2008 från personligalmanacka.se :) Där får man designa och utforma sin egen almanacka, göra den helt personlig :) Sånt tycker jag är jätteroligt, så jag kunde inte låta bli :P Skitbra idé tycker jag! Det blev en rosa med texten Rebecca 2008 på framsidan, sen en massa finurliga & roliga saker inuti :)

Grått och trist

Sov riktigt länge idag, och det var skönt, efter allt för lite sömnresan :P Det är ett jäkla ruskväder ute nu, det regnar och är grått. Skönt att jobbet inte ringde idag, ingen höjdare att jobba i sånt här väder! Nu ska jag göra mig iordning och åka hem till My :)

Pirates

image444
Den här ska jag beställa! :) En box med med alla tre Pirates-filmerna. Älskar dom filmerna!

Tallinnresan



Nu är vi hemma från Tallinn igen :) Har haft jättekul. Torsdag till fredag spenderade vi på båten, åt mat & drack en hel del ^^ Sen på natten gungade det som bara den på båten, otroligt nog blev jag inte sjösjuk, jag som alltid blir det annars! Det var nog den värsta sjögång jag varit med om. Sen mellan fredag & lördag var vi i Tallinn, och bodde en natt på Tallinn city hotell. Jag & Daniel hade eget lyxrum :D Skitmysigt. Mamma fyllde 50 på fredagen, så då åkte vi in till gamla stan och åt på restaurang. Sen blev det lite partaj på hotellklubben på kvällen :P På lördagen gick vi runt i Tallinn och kollade & shoppade. Det är skitfint i Tallinn faktiskt, i gamla stan iaf. Och det är billigt! Sen gick vi mot båten vid tre-tiden, men först ett stopp på Wine Store för att köpa billig sprit :P Sen dags för en till natt på båten. Vi tog det lite lugnare på lördagkvällen, eller, jag gjorde det iaf :P Sen vaknade vi runt 8 imorse och gick och käkade frukost, sen var det bara packa, för vid 10 skulle vi av båten. Sen gick bussen till Gävle vid 10.30. Är lite trött nu, det har blivit sena kvällar & tidiga mornar! Men kul har det varit :) Hoppas man får sova ut imorrn utan att jobbet ringer kl 7 :P

Detta har jag shoppat:
1. Handcreme från Essie, Cranberry & Tangerine. Den var så bra & luktade så gott så jag var tvungen att köpa en stor också :P
2. Evian facemist
3. 1l Passoa, 70cl Jordgubbslikör, 1l Absolut vanilla & 50cl Smultronlikör. Allt för 400 kr! Från Wine Store
4. Vantar från en marknad i Tallinn
5. Parfym - Valentino "Rock´n Rose, Couture" Impulsköp på båten, luktade såå gott! Men var dyr :S

Tallinn

Nu drar vi till Tallinn :) Hörs på söndag! Bye!

Tack Malan som passar vilddjuret vårat medans! ;)

D


Min linslus till pojkvän som så gärna ville vara med på en bild :P

Rosa


Jag har en rosa resväska, mobil, kamera, dagbok & kalender... så jag måste ju ha en rosa laptop också, eller hur :P Lär ju matcha ;P


Snö

Urk vilket väder det är idag :S Det snöar och är grått. Jag har städat och donat lite idag, så nu ser det lite bättre ut här iaf ^^ Har ringt PFV också och sagt att jag kan jobba i jul (dock inte julafton :P) och att jag vill jobba mycket nu för att jag spar pengar.. så dom skulle försöka ringa mig mycket sa hon :) Och jag ska försöka tacka ja jämt när hon ringer! Det händer ju att man säger nej när man inte orkar :P
Nu ska jag dricka lite chaite :) Sen ska jag väl börja packa lite inför Tallinnresan :)


Min fina rosa resväska :P

Snow fairy


Jag köpte en Snow fairy duschgelé idag på Lush, den är från deras julsortiment. Man blir helt beroende av doften, luktar så himla gott! Luktar verkligen godis :) Alla borde prova den :P

Busy day

Idag har jag hunnit med en hel del. Först har jag varit med Mystan, hon köpte nya fiskar till sitt akvarium :) Efter det gick vi hem till henne en stund. Sen åkte jag ner på Forex och växlade pengar till Tallinnresan på torsdag. Ska vara borta tors-sön, fira mammas 50-årsdag. Sen träffade jag Lina på stan och gick och fikade med henne :) Hon har ju varit bortamycket nu, så det var kul å ses! Sen gick jag tillbaka hem till My, så beställde vi hämtmat och proppade i oss :P Sen kollade vi på tv och degade ett tag :) Pratade igenom alla våra planer som vi har :P Våra resplaner :D Nu är jag skittrött.. men kommer väl säkert inte i säng än på ett tag om jag känner mig själv rätt ^^


Dagens outfit, inte så avancerad :P

Skins

image433
Tycker man att det är dyrt med en dator för runt 12.000:- kan man ju alltid köpa en billigare variant, och köpa ett sånt här laptopskin, som man helt enkelt bara klistrarlaptopen :) Snyggt! Finns massa olika på den här sidan.

Måndag

Usch vad grått och tråkigt det är idag. Har inte mycket planerat. Ska ner en sväng på stan och fixa en grej senare. Sen kanske jag och pappa ska åka till Valbo.. titta på laptop :) Har bara suttit här framför datan sen jag vaknade typ :P Måste göra nåt.. kanske ta en promenad eller nåt? Eller städa.. det skulle verkligen behövas! :S Fattar inte hur det kan bli så stökigt så himla fort!


Laptop


Jag vill ha en laptop, har funderat på det ett tag nu. Den här är ju så jäkla snygg, en rosa Sony Vaio :) Kostar runt 12.000:- Vill ha!

Sliten

Mår intebra idag. Blev partaj hos My igår, sen ner på Hang loose. Hade rätt kul :) Mindre kul idag :P Sov till typ två. Ska kolla på film och proppa i mig massa onyttigt nu :P Hejsvejs.


Gårdagens

Brrr

Fy faaasen vad jag har frysit ikväll! Brr. Fattar inte hur det ska bli att jobba i vinter om man fryser så jävligt redan nu :S Får ont i skallen för det är så jävla kallt när man cyklar! Skaffa mössa kanske? Imorrn börjar jag 7 igen.. blää.. bara att gå och lägga sig snart. Men sen blir det partaj imorrnkväll :)

Torsdagkväll

Det gick jättebrajobbet iaf, om man bortser från en del otrevligheter :P Har haft det kolungt :) Men fasen vad ont i skallen jag har nu, och trött är jag som bara den! Måste nog sova snart.. innan jag somnar över tangentbordet. zZz...

Jobba kväll


Today


Sov ganska länge idag, skönt. Sen har jag varit iväg och gjort lite ärenden. Nu ska jag käka, sen iväg och jobba. Blä, känner inte alls för det idag! :( Ska vara i röd dessutom, har aldrig jobbat kväll i röd. Hur det nu kan komma sig, efter att ha jobbat där i 8 månader.

RSS 2.0