Shoppat



Shoppade lite på stan.. en rosa sjal från H&M, nagellack från Mavala & Våghals :P Så nu ska det spelasfesterna :P Provade även Diesels nya parfym, Fuel for life, tyckte den luktade skitgott! Så den ska jag nog köpa nästa helg i Tallin :)

Var hem en sväng till Amalia nyss och kollade på film :) Spiderman. Nu ska jag snart käka, sen blir det lugnt resten av kvällen.


Ledig dag

Gick upp ganska bra tid idag, halv 10. Sen har jag färgat håretmamma :) Ska gå ner och kolla snart om det blev bra :P Nu ska jag åka ner på stan en sväng :) Det verkar vara kallt ute idag! Måste hitta en vinterjacka snart.


Dagens

Trött idag

Idag har jag varit riktigt trött, hela jäkla dan. Hade mycket dötidjobbet, höll nästan på att somna några gånger :P La mig och vilade när jag kom hem, så himla skönt :P Men känner mig inte så mycket piggare för det.

Imorrn är jag ledig (vad jag vet nu iaf) så då kanske jag ska ta en shoppingtur för ovanlighetens skull :P Städa lite skulle ju inte heller skada, ser ut som ett jäkla bombnedslag här :S Och en morgonpromenad blir det nog också, det var längesen nu.

Jag börjar bli så less på å bara vara hemma här nu.. nu vill jag ut och resa! Långt & länge :P Ska spara ihop lite mer pengar, sen ska vi ut på äventyr, eller hur My :P :)

Kort dag

Jobbade idag mellan 7-11.30, skönt :P Men jag var klar redan strax efter 10! Imorrn blir det dock till 16. Dom ringde och ville att jag skulle komma tillbaka ikväll och jobba 16-21 också, men då sa jag nej. Får världens ångest när jag säger nej till jobbet.. men vafan, man måste väl få säga nej ibland :P

Har varit ner en sväng på stan på eftermiddan, köpte en tröja. Sen stack jag hem till My och pratade lite :) Smidde lite planer som vanligt ;P Nu sitter jag här och degar. Ikväll blir det Prison Break!

Söndag

Så var det söndag igen. Igår var det som sagt 20-årsfest hos Johanna. Sen drog dom på krogen tror jag, men jag kom aldrig till krogen. Mådde inge bra :S Inte pga alkohol, utan jag mådde helt enkelt inte bra bara. Men idag är det bättre.
Ikväll blir det lite filmkväll, jag & Daniel har hyrt Spiderman 3.

Partaja igen

Det blev bara My & jag igår :P Men vi hade skitkul! Först var vi här, sen åkte vi hem till henne och satt där. Sen drog vi på Slick :) Skitkul :)
Nu håller jag på och gör mig i ordning, för idag är det 20-årsfest :P hos Johanna.
Skål!

Paarty :)

Jag & My har nyss ätit. Jättegod mat, om jag får säga det själv ;P Nu sitter vi och dricker vin och plattar håret :P Paartyt kan börja! ;P

Trött

Det gick finfint att jobba :) Blev klar halv nio, skönt när allt går bra! Måste snart sova, är skittrött & ska ju upp kl 6 imorrn bitti. Tänkte kanske försöka hinna ner på stan imorrn efter jobbet.. kolla lite. Sen måste jag hem och duscha, göra mig iordning & laga mat, för My hit på middag innan vi ska parta :) Nån som är på å parta imorrn? :)
GoNatt på er!

Utvilad

Vaknade runt 11 idag, så i natt har jag sovit många timmar, är riktigt utvilad :P Ikväll blir det jobb som sagt, & imorrn också mellan 7-14 :) Sen blir det partajkvällen :D
Nu ska jag försöka hitta nåt innan jag ska iväg, bye!

Mörkbrun

Nu är man mörkbrun igen :) Blev nöjd med färgen! Äntligen ser det fräscht & glansigt ut igen. Ska försöka hålla efter med färgningen nu! Vi var ett bra färgarteam iaf :P Det gick snabbt och blev bra :) Kom hem runt halv tolv, är skittrött nu. Det känns att man gick upp 6 imorse. Nu ska jag sova. GoNatt!

Färga håret

Idag blev det jobb som sagt, kul att få träffa alla igen :P Ska jobba imorrnkväll också i gul. Skönt att man äntligen får jobba lite!

Ikväll ska jag färga håret :) My ska göra på mig & jaghenne :P Hatar att färga håret, det är så jäkla tråkigt. Men vi får försöka ha roligt under tiden! :P

Mitt fina buddha-halsband
som jag köpte idag :P

Stan som vanligt

Idag åkte jag ner på stan och shoppade det jag la undan igår. Blev en sidenskjorta, väska & hårfärg. Imorrn blir jag mörkbrun igen :) Har ju blivit så himla ljust nu.
Ska käka snart, sen åka ut till Valbo med Daniel & My :P Jag ska köpa skor, om dom finns, å My ska köpa en del grejer med :)

Jag ringde till jobbet idag, igen, och dom hade faktiskt en tur imorrn som jag fick ta :) Så nu blev jag glad :P Ska jobba 7-14 i Gul, min grupp! :)

Måndag

Inge jobb idag heller. Jag ringde till dom idag, men fick inge svar, "personen du söker har gått för dagen" kl 10.30 :S Så är det typ jämt när man ringer PFV, skitsvårt att få tag i dom!

Blev en sväng till stan med mor. La undan massa grejer till imorrn, glömde pengar ^^ Sånt jag egentligen inte borde köpa nu och som jag inte behöver - men vill ha :P Ska ju åka till Tallinn snart, när mor fyller 50, och då går det väl en del pengar. Jag skulle behöva vara miljonär ^^

Sen gick jag hem till My och umgicks med henne en stund :) Pratade av oss lite :P
Ikväll är det Prison Break! :D

Nattugglan

Här sitter jag.. mitt i natten som vanligt ^^ Har väntdygnet helt. Så blir det när man aldrig får jobba! Får inga rutiner. Jag hoppas verkligen jag får jobba i veckan! Ska ringa imorrn, fråga vafan dom håller på med :P Måste ju ge mig jobb! Vill ha ett annat jobb egentligen, ett heltidsjobb helst! Men det är väl för mycket begärt. Sen skulle jag sakna mina gamlingar också :P Haha. Vissa är ju så goa!

Knaprar i mig massa choklad gör jag också.. fast jag inte borde. Svider som s*tan på mina blåsor! Det är säkert choklad jag får blåsor av ^^ Det skulle väl va typiskt! Det bästa jag vet tål jag inte :P
Aaah, vad ont det gör alltså! Men jag kan fasiken inte sluta äta heller :P Skyll mig själv.


Nästa helg blir det paarty :P Det är bara söndag, i know, men jag & My smider redan planer ;P Haha!

Helgen

Helgen har varit lugn å trevlig. Men lite rastlös blir jag ^^ Gör typ inget annat än äter, kollar tv & sover där :P Men det kan ju vara skönt ibland det också. Idag är det söndag, tråkdag, och inte ens Miami INC blir det på tv ikväll! Buhu :(

Släkten har utökats under helgen också :)
Grattis kusin M till bebisen! :D


99187-418

Det är inte trångt.. jag lovar!

Stugan

Idag sov jag jättelänge, som vanligt ^^ Vaknade 11.30. Gjorde mig iordning och stack till Amalia :) Kollade på film, The Departed. Rätt bra film. Nu håller jag på och packar lite, jag & Daniel ska följa med till stugan i helgen. Sista gången för i år, så vi lär väl följa då :) Bye!

Körkort

Jag vill verkligen ta körkort nu! Nu får jag sluta lata mig, och ta tag i det! Grejen att jag är så seg är för att jag hatar att lära mig. Jag vill kunna redan :P Men nu så, ska jag! På måndag ska jag ringa och boka körlektion! Punkt.

Träningskort ska jag fixa också :P Måste börja träna igen, saknar det! Saknar Korpen :) Älskar att träna! Nästa månad blir det nog ett kort, eller hur My :D

Hudanalys

Idag har varit en tråkdag. Inte gjort så mkt. Var ner en sväng på stan och kollade. Fick dock en gratis hudanalysFlanör, av RosenSerien :) Dom var där och visade sina produkter. Älskar RosenSerien! Dom har så himla bra grejer. Blev sugen på att köpa hudvård från dom igen :P Men lär väl använda upp det jag har först! Det är bra att få göra en hudanalys lite och .. se vad man behöver för tillfället. Kan verkligen rekomendera RS :)

image417

Resa!

Jag är så himla taggad på att resa nu alltså. Helst vill jag åka överallt, på samma gång :P Men känner mig riktigt sugen på London. Och det behöver ju inte bli så dyrt heller. Har suttit och kollat lite nu.. hittat jättefina hostels som är skitbilliga att bo på! Man kan bo för mellan 150-250:- per natt. Och flyget är ju billigt. Vill verkligen åka :) Men kanske ska vänta till våren, vänta på lite bättre väder :P Taggad som fasen!


99187-416

OZ

image415
Vad är detta för serie egentligen? Är den bra? Kollade på trailer för den, och läste lite på CDON, verkade ju bra iaf! Bara jag som har missat den eller? ^^ Jag har fortfarande inte bestämt mig för vilken serie jag ska beställa :P Vill ha skitmånga nu när jag har suttit och kollat runt :P Kanske ska testa denna då, den va billig också, 169:- för första säsongen.

Mycket man vill

Det ser ut att vara bra väder ute idag, soligt & fint, kanske man ska bege sig ut lite? Istället för att sitta inne och häcka. Ikväll ska vi äta på restaurang, trevligt trevligt :)

Jag har så mycket idéer nu som jag vill genomföra! Saker jag vill göra. Man blir så trött på att dagarna ser lika ut, nu vill jag att det ska hända nåt ^^ Vill utbilda mig & starta eget. Har så mycket idéer som sagt som jag vill ska bli verklighet :P

Kinamat & tomt med jobb

Idag har jag umgåtts med min kära vän My igen :P Det blev en sväng på stan, handla lite småsaker. Sen gick vi och beställde kinamat och åt hemma hos henne :) Supergott! Sen blev det dega framför tv:n och snacka en massa :) Trevlans!

Har inte jobbat på ett tag nu, sen förra måndagen tror jag. Det blir alltid såna här perioder, antingen ringer dom hela tiden eller inte alls. Om dom inte hör av sig imorrn lär jag nog ringa och fråga om dom har nå jobb åt mig. Vill ju få några dagar i veckan iaf! 2-4 dar i veckan i snitt brukar jag kunna få ihop iaf. Sen blir det ju alltid mer eller mindre ibland. Kan få jobba 7 dar i sträck vissa perioder, får hoppas på en sån period snart ^^

Måndag

Sov så jäkla dåligt i natt. Gick och la mig vid 2, men somnade inte fören vid 5. Det är så himla varmt här hemma så jag blir tokig! Så jag är ganska glad över att dom inte ringde från jobbet imorse ^^ För det hade jag nog inte pallat.
Nu på eftermiddan åkte jag & My ner på stan :) Kollade runt, och My shoppade lite. Jätteskönt väder ute idag :) 15 grader, så himla härligt!

Söndag

20-årsfest igår som sagt hos L. Trevligt trevligt. Längesen man träffade allihop. Sen drog vi på krogen. Jag & Ida gick på Hang Loose, hade jättekul faktiskt :)
Idag har jag baara slöat. Men det får man på söndagar :P Ska kolla på tv nu. Bye!

Seg

Idag mår man som man förtjänar. Urk. Blev på tok för mycket igår. Men kul hade vi :P Det kom dock liite väl mycket folk, och det var ju inte riktigt meningen. Blev lite trångt :P Sen när alla drog till krogen stannade jag, My & A kvar. Vi skulle ha efterfest när alla kom tillbaka från krogen, men det var ingen som kom, haha :P Jag var kvar tills första morgonbussen gick, 05.20. Skapligt trött när jag kom hem. 

Nu är det bara börja ladda om, för ikväll är det ju som sagt fest igen ^^
Men det blir nog lite lugnare idag!

99187-41399187-414

Bara ett par skor också..

Idag är det fredag, och fredag betyder paarty :P Med partyligan ^^
Och imorrn blir det också fest, hos L som har fyllt 20 :)

Jag shoppade lite till igår.. åkte ner en snabbis på kvällen innan jag träffade My. Köpte skor, Fred Perry. Men nuuu får det vara nog! Nu ska jag inte shoppa mer. Punkt.

99187-412


Snö?!

Omg, det snöar ute :S Snacka om att det kom plötsligt! Och skitkallt är det också, huua. Inge kul alls.
Tog en sväng ner på stan idag igen.. köpte tröjan ändå.. fy mig.

Jag måste verkligen börja använda min handsfree till mobilen tror jag. Jag tycker att man nästan kan känna hur strålad man blir i skallen ^^ När jag pratar i mobilen så kittlar det i örat & halva huvet, det kan ju inte vara bra :S Näe, fram med handsfreen!

Ikväll ska jag träffa My :) Vi ska iväg på en grej.. hihi. Jättekul ska det bli! :D

Pricktest

Besöketsjukhuset gav inte ett skit. Gjorde pricktest, i båda armarna, men reagerade inte mot nånting. Såå, jag verkar inte vara allergisk. Iaf inte mot nåt av det dom testade mig mot. Dom gjorde även ett test på en av mina blåsor, dom stack hål på en :S och ska skicka iväg på analys.

Efter det åkte jag ner på stan med Daniel. Jag köpte ett par jeans.. jag som skulle hejda mig lite med shoppingen.. hmm. Och så har jag lagt undan en tröja tills imorrn.. kanske får skippa den då.

Box

image408image409image411
Jag fick ett tips här i bloggen för nån dag sen att jag kan köpa mig en tv-seriebox att titta på när jag har tråkigt. Tyckte det lät som ett jättebra förslag, så det tänker jag göra :) Nu är bara frågan vilken serie?! Jag vill helst köpa nån som jag inte har sett, det känns lite roligare.
Kan ni tipsa om nån bra serie?

Sjukhuset

Vaknade sådär himla sent idag. Fattar inte varför jag sover så länge jämt. Hatar att göra det egentligen. Idag ska jag till sjukhuset, hudmottagningen, och ta pricktest. Jag tog ju blodprov för ett tag sen för mina afteblåsor, och då visade ett av svaren att jag förmodligen är allergisk mot nåt, så det är det jag ska kolla upp idag. Wish me luck.

Dalahäst

image407

Jag är sugen på att beställa detta rosa dalahäst-halsband från modemecka.se :P
Tycker det är gulligt!

Stan

Idag har jag varit nere på stan och fikat med Emilie :) Tog en varm macka, det blev min frukost/lunch :P Vaknade rätt sent idag. Sen träffade jag My och gick runt och tittade lite i affärer efter det :) Köpte en tröja. Det är så jäkla mycket jag vill köpa just nu, måste hejda mig lite ^^ Ikväll blir det lugnt, lite tv-kväll :)

Måndag

Idag blev det jobb för mig mellan 7-14. Dom ringde imorse och frågade om jag kunde komma, så då gjorde jag det, men huua vad trött jag var! Vet inte riktigt vad som händer idag.. ska gå ut på en promenix med Amalia nu iaf :)
Herregud, jag tror jag dör av uttråkning snart. Vad kan man hitta på när man har absolut noll att göra?! Ge mig tips innan jag ruttnar..

Party party

Igår blev det fest, som vanligt :P Hemma hos My :) Vi blev ganska många, nån fick sitta på golvet, haha. Hade jättekul :) Sen blev det ner på Svarte. Mår skit idag, fortfarande bakis och klockan är snart 18. Ändå är jag partysugen igen ;P Men idag blir det inget.
Måste laga lite mat nu. Bye!

Stress!

Har varit en helvetes dag på jobbet idag! Stressat som en galning hela dagen. Hatar när det blir så. Ikväll blir det bara lugnt iaf, ska hem till My. Äta pizza & kolla på film :D
Skulle behöva ta en snabb vila nu egentligen.. eller "powernap" som det så fint heter :P
Hade jättetrevligt hos My :) Hämtade pizza från American Takeaway & hyrde film. Kommer dock inte ihåg så mycket av filmen då vi pratade bort det mesta av den, som vanligt :P Nu är jag supertrött, måste sova! Ska upp 6 imorrn. GoNatt!

Onsdag

Vaknade kl 11.30 idag, hatar att sova så länge :S Men jag kan inte rå för det, vaknar ju inte innan :P Idag ska jag träffa My :) Får se vad som hittas på!
Beställde boken Stardust idag, som filmen vi såg igår bygger på. Den var så himla bra så det ska bli kul att läsa boken också :)

Bio

image406

Ikväll blir det bio :) Jag & Daniel ska se en förhandsvisning av Stardust. Blev jätteglad när jag fick 2 gratisbiljetter till den, för jag har sett trailern för den och ville jättegärna se den :)

Update:
Filmen var jättebra! :) Både jag & Daniel gillade den jättemycket. Se den! :)
1 2 3 4 5
Hade en riktigt lugn dagjobbet idag. På eftermiddan satt jag och fikade i en timme hos min favotant :P Pratade och skrattade. Hon är så go. Bjuder alltid på fika när man kommer :)

Jobba

Dom ringde från jobbet imorse och frågade om jag kunde jobba idag 16-21. Så jag ska snart sticka iväg. Ska även jobba tis, tors & fre. Äntligen börjar det rulla in lite jobb igen. Har varit kanondött hela september!

RSS 2.0