Miami Inc

image405
Har precis kollat på Miami Inc. Älskar det programmet :) Älskar tatueringar! Måste boka in en tid för min nya tattoo snart också :) Vill få den gjord! Har inte riiktigt bestämt mig för vem jag ska gå till bara.. jag kan inte gå till samma som sist iaf, eftersom han inte gör text.

Gårdagen

Igår blev det som sagt fest igen. Firade att Amalia fyllt år :) Först bjöd hon oss på god mat, moussaka, och lite Ouzo :P Sen förfestade vi :) Sen drog vi ner på krogen, det blev Goya. Hade en trevlig kväll :)
Idag degar jag bara. Ska snart ta ett bad och ha lite hemma-spa :)


Gårdagens outfit

Fest

Igår blev det lite partaj hemma hos My :) Vi var bara 4 st, men kul hade vi :P Blev kanske liite mycket att dricka ^^ Haha. Som vanligt! Mådde piss imorse, men ikväll är det party igen :P Ska börja göra mig iordning nu. Bye!

Paketet


Idag kom mitt paket från JBC :D Beställde i måndags, fick det idag (fredag). Snabb leverans :) Och massa prover skickade dom med också! Kommer absolut beställa därifrån fler gånger när det gick så smidigt! Och man behöver inte oroa sig för att det är fakeprodukter. För dom ser ut, luktar, och känns precis som dom ska! Jag vet många som beställt därifrån och alla är nöjda :)

I paketet fanns alltså:

Skin Smoothing Cream
Min absoluta favorit när det kommer till dagcremer! Har saknat den :P Den är verkligen det bästa som finns för min hy. Återfuktar och mjukgör perfekt. Jättehärlig konstistens som sjunker in i huden snabbt, lämnar ingen kladdig yta, utan man blir suupermjuk och återfuktad.
1 2 3 4 5

Multivitamin Power Recovery Masque
Den här har jag aldrig provat förr, så den kan jag inte säga så mycket om än. Men jag har hört så mycket bra om den så jag ville testa själv :) Egentligen är den för torr/förtidigt åldrad/solskadad hud. Men jag har läst att många använder den som en fuktmask. Man behöver inte alls använda den som en anti-agingprodukt. För den ska ge jättemycket fukt och förbättra hudstrukturen. Får väl ge en recension när jag har testat den själv :)

Prover
2 Precleanse
2 Multivitamin hand & nail treatment
2 Multivitamin power firm
2 Extra firming booster
2 Multivitamin power concentrate

Anti-shadow eye cream

image398

Måste tipsa om min ögoncreme som jag köpte här för ett tag sen, Nivea Visage - Anti-shadow eye cream. Den är verkligen jättebra tycker jag :) Den återfuktar superbra, och man ser verkligen mycket piggare ut! Drog på mig lite ögoncreme & mascara imorse när jag stack till jobbet (trött som attan ^^) Såg genast mycket piggare ut :)
Jag har inte varit så mycket för ögoncremer förut annars, men den här var great :)

Trevlig kväll

Har precis kommit hem efter att ha spenderat kvällen hos My :) Vi har ätit ost, kex och massa annat gott och pratat en massa :) Kollade även på en pinsam gammal klassfilm :P Haha!
Tack för ikväll Mysan! :)

Jobbat

Imorse ringde dom från jobbet kl 7.10 och frågade om jag kunde komma in och jobba till 7.30. Så jag slängde på mig lite kläder & kastade i mig en macka, sen stack jag iväg. Passet var bara till 11.15. Det är typiskt när man behöver jobba mer!
Nu på eftermiddan har jag varit på stan och shoppat lite :) Visar sen.

Jersey Beauty Company


Jag har precis lagt in en order hos Jersey Beauty Company. Första gången jag beställer hos dom, men jag har bara hört bra om den sidan :) Jag beställde en Skin smoothing cream (stor tub) & en Multivitamin power recovery masque från Dermalogica. Det gick på 533:- totalt. Skitbilligt! (En liten tub Skin smoothing cream kostar annars 445:- här hemma.) Ingen fraktkostnad är det ju heller. Har hört att det ska vara snabb leverans från JBC, så jag hoppas grejerna hinner komma den här veckan :)
Klockan 15.30 fick jag ett mail om att varorna har skickats! Snacka om snabba :)

Party & lan

Igår blev det lite party. Vi var först här, sen drog vi ner på Svarte. Ganska rolig kväll :)
Ikväll är det bara chill.. jag, daniel & apan har lite lan här hemma ^^ Sällan vi lanar :P Tog nyss ett litet break och kollade på Saw. Men nu ska jag spela, bye!

Gårdagens


Gårdagens shopping bestod av följande. En kroppspeeling & en ögoncreme från Nivea, och ett par svarta jeans från H&M. Köpte ett par likadana jeans fast mörkblå förra veckan. Gillade dom jättemycket. Idag har jag också varit nere på stan, men då blev det ingen shopping, utan en lunch med Daniel :)
Har varit ute på en powerwalk ikväll, var skitlängesen nu. Måste bli bättre på det.

Ny tattoo?

handled
Vad tror ni? :) Det här är bara ett montage, men om jag törs så kommer den snart kommer sitta där på riktigt :P (Orden är på alviska.)

Toppenprodukt

Tänkte bara tipsa om en av mina favoriter från Clinique, Moisture surge extra, som jag skrev om förr. Jag köpte ju den på Arlanda innan vi åkte till Grekland. Och den räddade verkligen min hy under den veckan. Jag brände mig rätt rejält i ansiktet, och den här var jätteskön och svalkande att använda på min brända hy, och den ger supermycket fukt så man inte torkar ut. Jag använde den dag & natt under min vanliga creme. Sen använde jag den flera ggr under dagen också. Har fortsatt att använda den morgon och kväll här hemma. En favorit!

Tisdag

Idag har det varit en kolugn dag. Inte gjort mycket alls. Tog en sväng till stan med Daniel när han kom hem, la undan ett par jeans till imorrn. Sen har jag träffat Amalia lite :)
Jag har inte jobbat på hur länge som helst nu, börjar bli tråkigt att bara slöa hela dagarna :P Dom har inte ringt på över en vecka, och så länge har det aldrig gått mellan gångerna förr! Jag ringde själv idag och frågade om det fanns nå jobb i veckan, men det fanns inget. Inte än iaf. Måste ta alla chanser jag får nu den här veckan och nästa. Har inte jobbat alls i september, och jag vill ju gärna få pengar i oktober :P

Söndag

Vaknade runt 13.00 idag, jag och Daniel var upp hela natten och lanade :P Ställde våra datorer i vardasrummet, sen körde vi ^^ Kul kul :) Vi kollade på en film också vid elva-tiden: 300. Tyckte den var skitbra.
Idag blir det bara lugnt. Hatar söndagar. Dom kan gärna få försvinna för mig :P
Funderar på att beställa ett par skinnstövlar idag som jag har sett. Men det är inte leverans fören 25 oktober, kändes lite surt, men jag vill ju ha dom.

Dött

Har inte blivit så mycket uppdateringar här i bloggen. Har varken haft tid eller ork att skriva nåt. Men det kommer :P Ikväll blir det lite partaj :) Längesen nu!

Hemma i Sverige

Nu är vi hemma i kalla Sverige igen, efter en varm vecka i Grekland :) Vi har haft det jättebra. Peloponnesos var verkligen en mysig ö (halvö) och stället vi bodde på, Kalo Nero, var också supermysigt :) Där vi bodde märkte vi inte så mycket av bränderna, mer än att det luktade lite brandrök ibland & att det låg sot i havet. Däremot såg vi helt nedbrända byar & skogar när vi åkte på utflykt till Olympia, och till & från flygplatsen. Fy sjutton vad det har brunnit :S Läskigt att se. Och i Olympia har det brunnit typ 10 meter från ingången till muséet. Dom hade verkligen tur att dom hann rädda muséet & utgrävningsplatsen! Det är ju trots allt grejer där som är ca 4000 år gamla!
Jag lägger väl ut lite bilder från resan senare. Nu ska jag åka ner på stan en sväng :)

Bye Sweden!

Nu åker vi till Grekland - Peloponnesos :D Ses om en vecka!
Bye

RSS 2.0