Mot Canada!

Klockan är typ 5.20 nu, kl 6 ska jag & Mysan bege oss mot Arlanda :) Nu börjar det kännas att vi ska åka. Jag pratade med Megan igår innan jag gick och la mig, "jag kan inte fatta att jag säger: vi ses imorrn!" sa hon. Och det känns helt sjukt :P att vi snart är där. Men det ska bli så himla kul!! Som vi har sett fram emot detta :)

Väskan är packad, jag är redo att åka. Vi ses i september!

Vill ni läsa vad jag pysslar med kan ni gå in på resdagboken, jag heter Becccan där.
Eventuellt kommer jag skriva här också, får se hur mycket tid det kommer finnas.

Ha det bra allihop! :)
Bye Sweden!


Resfeber

Idag har det varit en stressig dag, och kaos i skallen :P Har flängt runt som en idiot och packat och letat grejer. Men nu så, har jag ordning på prylarna och förhoppningsvis är allt packat!
Har varit på stan med Mysan & Lina idag, shoppat det allra sista, och hämtat ut våra linnen som blev skitsnygga :P Sen åkte jag och Lina hem till mig.. tack för hjälpen idag stumpan, haha ;P
Resfeber till tusen, haha. Borde egentligen sova nu. Ska upp 4 inatt. Kl 6 åker vi mot Arlanda :) Jag skriver ett inlägg innan vi åker.
Nu ska jag nog ta och sova!

Snart åker vi

Jag börjar få resfeber!! :P Jag som varit kolugn hela tiden..nu börjar jag bli helt nipprig här. Haha. Och så jäkla rädd att jag har glömt packa nåt :P Meen, det har jag nog inte.. eftersom väskan väger 19 kg! Haha. Sjukt mycket prylar med mig. Kläder & åter kläder :P Men man lär ju ha lite ombyte ^^

Imorgon natt åker vi! Gaah. Nej, jag kan inte fatta det :P Efter att ha sett fram emot det i 4 månader! Snart är vi på väg :) Längtar!!

Gårdagen


Presenter som jag fick av brudarna :)




Kvällen igår blev jätterolig :) Strax efter 18 kom alla brudarna.. sen körde vi hårt hela kvällen :P Käkade massa gott, drack gott & snackade en hel del. Åkte ner runt elva (tror jag?) till cityfesten. Men det var inte så jätteroligt där nere, och alla splittras alltid när man åker iväg.
Alltid roligare innan :P 
Tack för en jätterolig kväll tjejer! ♥

Väskan



Här är den, min nya resväska som mina föräldrar köpte till mig :P Nog kommer jag hitta den allt bland alla väskor på bandet.. eller vad tror ni? Haha

Ikväll blir det fest

Igår var jag hem till Ida som sagt. Vi kollade på film och käkade lite gott. Sen när vi hade kollat klart blev lite partysugna och fick för oss att gå ner på cetyfesten ändå :P Så vi gjorde lite drinkar hemma hos Ida som vi satte i oss, sen begav vi oss ner och mötte upp Lina :) Satte oss på Berggrenska ett tag och snackade, sen gick vi runt några varv. Liten spontankväll så där :P

Ikväll blir det riktigt partaj. Brudarna kommer hit för jag ska ha födelsedagsfest, lite i förskott då. Så vi ska vara här hemma först, sen drar vi väl ner på c-festen. FIn väder blev det idag också, perfa :D

Måste städa lite nu tror jag, ser förjäkligt ut här!

Leedig!!

Gissa vem som är leeeeeeeeedig!! ;P Inge mer jobb nu på minst 5 veckor iaf, woho, känns jäkligt skönt! Sagt hej då till alla idag, kramat om mina pensionärer :P Nu kan man bara koncentrera sig på att packa och dona inför resan! Som närmar sig med stormsteg. 4 dar kvar! :O

Idag firar vi min födelsedag här hemma, har fått presenter & ska få god mat :)

Ska hem till Ida en sväng efter att jag käkat. Vi ska fika och snacka lite. Längesen vi sågs!

Nu - mat!

Kall

Huua, blev alldeles blöt & iskall på jobbet idag. Var blöt långt upp på byxorna.. som är alldeles för långa. Åkte ner en snabbis på c-festen direkt efter jobbet och käkade en langos :P Sen hem igen. Hem och tog en vaarm dusch, det var skönt det!

När jag kom hem hade mamma & pappa köpt en ny resväska till mig, efter att jag upptäckt att min gamla var för liten för den här resan ^^ Haha, jag kommer absolut att känna igen den när det kommer på bandet kan jag ju säga :P Jag visar en bild på den imorrn,
dom är för roliga mor & far :P

Nu ska jag sova! Bye :)

Packing pågår

Håller på och packar för fullt här. Jäklar vad grejer man ska ha med sig! Har börjat packa handbagaget lite nu också. Det som jag inte ska använda innan jag åker. Tur att handbagaget för väga 8 kg när man åker dit, så kan man packa lite mer där i!

Känner mig verkligen inte laddad för att jobba idag. Ösregn ute ju :S Kommer bli helt dyngsur. Usch.
Sista dagen imorrn!!

Ont ont

Har så himla ont i ryggen så jag vet inte vart jag ska ta vägen :S Har haft ont ett tag nu, men ikväll var det riktigt illa. Jobbade kvällen, och jag fick käka massa ipren för att försöka få det att försvinna. Gjorde så ont så det kändes som jag skulle spy. Och på kvällarna har vi rätt mycket dubbelgångar som är tunga, och det hjälpte ju inte saken. Tur att jag bara har 2 dar kvar att jobba säger jag! Jobbar kväll imorrn också, då får jag försöka hålla mig undan från det tyngsta arbetet! Men ibland blir det liksom att man tar över, man gör allt på ren rutin.. tänker inte på att det kan skada en.

Cityfesten har börjat nu också, men jag har inte hunnit ner nåt. Kanske ska ner en snabbsväng imorrn efter jobbet och käka en langos :P Det bästa med cityfesten, haha. Sen blir det väl nån sväng ner i helgen också.

Men nu ska jag sova! Bye!

Lurad!

Sitter och snackar med Megan, och jag blev precis lurad nåt så in i helvete, HAHA. Hon älskar att lura mig, och jag går alltid på det! Det var fan ett elakt skämt, haha, men jääklar vad jag garva när hon sa att hon skoja. Hon drev med mig i säkert en halvtimme. Såklart hade det med våran resa att göra, men vad det var säger jag inte. Kan bara säga att jag nästan fick hjärtklappning, haha! Tänker inte lita på henne igen!! :P

Trött!

Idag har jag varit trött heela dagen.. redan vid 10 imorse ville jag bara hem igen och sova :P Så när jag slutade 14.30 åkte jag hem och la mig.. vaknade kl 18.00 igen! :O Snacka om att vara trött ^^ Känner mig inte speciellt utvilad nu heller.

Ikväll blir det bara lugnt, dega framför nån film med en chokladbit & glass!

Nu när jag har börjat packa väskan har jag märkt att den kanske är för liten! :S Kanske blir till att köpa en ny, annars får nog inte allt plats! En en jäkla massa man ska ha med sig ^^

Dollar



Varit och hämtat kanadensiska dollar också på Forex :) Blev jävligt mycket sedlar :P 3000:- (500 dollar) tog jag. Så har man lite iaf! Sen kan man ju bara ta ut resten allt eftersom i Kanada. Men det känns ju bra att ha lite med sig iaf.
Det närmar sig nu :D Vi åker om bara en vecka! Har börjat tvätta kläder inför resan idag, och resväskan har jag tagit in. Så nu ska jag börja packa ner lite tänkte jag!

Fika och stan



Har varit ner på stan idag och fikat med Zhannah :) (i "finvädret"!) Var 100 år sen vi träffades, så det var på tiden. Satt och snackade bra länge, sen tog vi en sväng på stan också. Jag köpte en jättesöt bh på HM, superskön var den också. Sen träffade vi upp My också, hon och jag lämnade in 4 linnen på tryck inne på Winn, ska hämta dom nästa månadg.
Swenada kommer det stå på dom :)

Jersey



Fick paket med posten idag :) Jag beställde en Skin Smoothing Cream från Dermalogica hos jersey beauty company. Jag beställde i onsdags, fick det idag. Snacka om snabb leverans! Har beställt därifrån förr också. Dom är verkligen jättebra, och billiga! Och man får alltid prover med. Jag betalade 265:- för krämen, här hemma tar dom över 600:- (!!) Och då var frakten inräknad i det också, så det blev inga extra kostnader.
Så man sparar jättemycket på att beställa därifrån!

Myskväll

Igår blev det en riktigt mysig kväll :) Mysan & Lina kom förbi, och vi åkte och köpte grekisk sallad. Sen satt vi och snackade precis hela kvällen :) Ända till 1 på natten :P Jag tror inte vi var tysta en sekund, haha, mycket att prata om! Men det behöver man ibland :)

Idag ska jag jobba kväll, blää. Vill verkligen inte idag! Skitväder, plus att jag har så några dar kvar att jobba, då har man liksom redan ställt sig in på ledighet på nåt vis :P Och sen så har jag så ont, så det är jobbigt att jobba nu. Har fått så himla ont i höger handled & i ryggen. Utan att jag har gjort nåt spec, så dom på jobbet tror jag har fått det av alla lyft och tunga grejer vi gör.. tragiskt att man har jobbat där typ 1½ år och man börjar redan bli sliten & ha ont! Nej, jag måste hitta nåt nytt jobb snart känns det som, där man inte sliter som ett djur och får ont överallt! Det är hemskt mycket obekväma arbetsställningar.

Nej nu ska jag ducha och göra mig iordning lite.
..9 dagar kvar tills vi åker!..
Bye! ♥

Freedag


Det blev en rolig kväll hos Mysan igår :) Först var det bara hon & jag, men sen kom Lina också! :D Jag blev jätteglad. Hon kom hem från England i förrgår. Har inte sett henne sen i januari! Så det var riktigt kul att träffa henne igen. Sen drog vi ner på Slick, men det var inge kul där :S Är lite trött på festande nu.. blir inge mer krogen innan vi åker nu iaf. Blir en liten födelsedagsfest för mig sista lördan innan vi åker, men då ska vi ner på C-festen efteråt.

Idag ska jag jobba kväll.. seegt. Hade helst velat varit ledig :P
Men men, kvällarna går så himla fort ändå!
Bye! ♥

RSS 2.0