Hejdå 2008

Gott nytt år allihop :) Nyårsafton idag. Jag sov ut rejält idag, så man ska orka med kvällens festligheter :P Jag ska snart börja göra mig iordning så smått. Sen ska jag skjutsa mamma och pappa till deras nyårsfirande, sen blir det bakning & matlagning! Vi ska vara här först och äta lite, sen drar vi vidare till söder på fest hos imli :) Kommer nog bli en rooolig kväll!


Nyår förra året :P Kvällen som spårade lite ^^

Jaa, så nu säger vi hejdå till 2008. Det bästa året i mitt liv än så länge :) Har så otroligt mycket minnen från detta år! Helt underbara. 2 långresor som verkligen har varit det bästa jag nånsin gjort. Jag hoppas och tror att 2009 kommer bli minst lika bra, om inte bättre! :)

Nästan en biljett

Det gick riktigt bra på jobbet idag, var klar redan vid 13, så då gick jag hem. Skulle jobba till 14 egentligen. Vi var massa vikarier inne idag, hade skitkul på lunchen :P Pratade massa festminnen bland annat, haha. Den äldre generationen garvade väl mest åt oss ^^

Sen åkte jag ner på stan med mamma. Shoppade lite nödvändigheter & fikade :)

Sen åkte jag ner en gång till med Daniel senare, skjutsade han till systemet osv. Sen hämtade vi upp Mysan och skulle bege oss till Ticket för att köpa våra biljetter till Kanada - men självklart kom vi 15 min sent! Min vanliga jävla tur alltså ^^ Dom hade precis hunnit stänga! Så nu får vi vänta till fredag.. men jaja, ingen panik :P Men man bara ha den där jäkla biljetten i sin hand nån gång!

Ikväll blir det lite filmkväll hade jag tänkt :) Bye!

Intressant

Hade inget roligt att säga idag känner jag. Har jobbat.. känner mig hängig.. har inte gjort ett skit.. nu ska jag sova :P
GoNatt!

Bio


Jag var uppe rätt sent inatt, kunde inte sova alls. Så idag vaknade jag skitsent såklart. Jaja. Har inga direkta planer för idag.. mer än att jag och mamma ska på bio ikväll :) Vi ska se Australia, den verkar skitbra tycker jag.

Jag är så uttråkad.. ska fan bli skönt att jobba imorrn, så man får göra nåt iaf! Nu är jag färdig med att vara förkyld :P

Halsooont

Ja här sitter jag kl 1.30 på natten.. och dricker te. Väldigt smart. Jag vet redan nu att jag inte kommer få sova ett skit inatt. Utan jag kommer få springa upp och kissa ungefär 1 gång i timmen, minst. Meen, det får det fan vara värt - jag har så ont i halsen så jag tror jag dör! Hjälper ens te mot det förresten? Haha. Aja.. jag provar vafan som helst nu känner jag. Jag som trodde jag höll på att bli frisk, så kom detta jädra halsontet som ett brev på posten. Näe, nu vill jag inte mer!!

Ögonskuggor & julklappar


Jag köpte 2 nya ögonskuggor från Make up Store idag, Muffin & Velvet, dom 2 använder jag så gott som varje dag. Båda håller på att ta slut, så då blev det nya. Snyggaste vardagsfärgerna tycker jag!


Sen bytte jag & Lina julklappar när vi var och fikade :) Av henne fick jag chokladglögg, chokladpraliner & chokladte! :) Allt från Gefle Chocolaterie. Ska bli kul att testa! Alla mina kompisar vet att jag älskar choklad tror jag ;P Det bästa jag vet!

Hejdå Lina :(

Idag pallrade jag mig iaf ner på stan, även om jag inte mår på topp. Jag mötte upp Lina för en fika :) Hon åker ju hem imorrn :( Usch vad tråkigt.. kommer sakna dig så mycket stumpan!! Men nåt som är roligt är att Lina & Ross vill komma och hälsa på oss i Kanada i sommar :D Så det kommer bli himla kul!! Längtar redan :P

Nu kommer snart Amalia förbi :) Längesen vi sågs också!!

Ikväll blir det bara lugnt, nåt gott + film skulle jag tro :P Har lite feber fortfarande. Måste bli friskt till på måndag när jag ska jobba igen!

Jag vill bli frisk!


Jag är fortfarande inte ett dugg bättre, uhh orkar inte vara sjuk nå meer :( Feber, hosta & snuva till tusen! Jag har nyss kollat på The Holiday, igen! Men den är ju såå himla bra! :) Tröttnar aldrig på den.

Börjar bli sjukt rastlös av att bara vara hemma och inte göra nånting nu. Jag & mamma hade tänkt gå ner på stan idag, men jag pallade inte, är alldeles för dålig än.

Näe, om man skulle ta en dusch kanske? Så man känner sig lite fräsch iaf. Sen kanske se en film för omväxlings skull ^^

Memories


Det var en tjej vi umgicks med i Thailand som hade lagt ut den här bilden idag på FB. Detta var en rolig kväll! Vetefasen vad jag fick kattungen från ^^ Tror det var nå vildkatter som sprang runt där. Vi var upp hela natten här, till typ 7 på morgonen, vi satt/låg på stranden i grannbaren till vårat hotell hela natten och pratade & lyssnade på reggae :) Så jäkla soft kväll.. det var inte galet jämt, haha.

Filmkväll


Julklappar: Smycken som mamma gjort, berlock till mitt Thomas Sabo halsband, Chokladpraliner, 2 olika presentkort, ansiktsbehandling, ett rouge från Make up store och en ny kamera :D



Just nu sitter jag och kollar på Pirates of the Caribbean som är på 4an, andra filmen. Älskar dom filmerna! :) Skulle kunna se dom hur många ggr som helst. Hade tänkt käka lite godis till, meen eftersom jag tappat smaken helt kändes det inte så roligt :( Blää. Hatar att vara sjuk! Nu ska jag lägga mig igen och tycka synd om mig själv :P Medans alla andra är ute och partar. Men jag känner mig inte ett dugg sugen så det gör mig inget. Hejsvejs!

Sjuk

Fyfasen vad förkyld jag är :S Det blev inge jobb idag. Mådde skit när jag vaknade. Hög feber, ont i huvet & halsen, snuvig.. usch. Har mått kasst hela dan och mest bara legat i sängen. Så ikväll blir det inge partaj för mej hemma hos Ida :/ Så typiskt att man ska bli sjuk nu! Hade sett fram emot det. Men nu blir det väl filmtittande ensam i sängen ikväll. Det får väl gå det med..

God Jul

God Jul allihopa! :) Lite väl sent kanke.. men bättre sent än aldrig. Har varit full rulle för mig hela dan. Gick upp runt 9, sen gjorde jag mig iordning så åkte vi till farmor. Sen var det hem och dona lite, käka julbord :) Och sen var jag tvungen att vila en stund.. är jätteförkyld :S Har rätt hög feber & snuvig och jävlig. Så det var rätt kämpigt på jobbet idag, plus att det var mycket att göra. Massa dubbelgångar och så. Vi blev lite sena in, kom in typ 21.10. Sen var det hem och dags för julklappsöppning :) Fick jättefina julklappar :) Kan visa imorrn. Men nu måste jag sova! Ska jobba imorrn också, 7-16, hur fan det nu ska gå med förkylningen :S Aja. GoNatt!

Julklappsbyte


Vid sju-tiden åkte jag hem till My för julklappsbyte & umgås :) Jag kan säga såhär: När vi tog fram julklapparna började vi asgarva! Kolla bilden så fattar ni.. haha. Dom såg exakt lika ut! Fyfan vad roligt det var :P Känner vi varann bra eller?! Haha! Tack så mycket för julklappen gumman! :D Precis vad jag älskar!!

Jag har mått skit här ikväll.. börjar bli rejält förkyld alltså. Jag tror jag hade feber ett tag, men var snabb att ta en ipren. Vägrar må dåligt nu :P

Jag har nyss kollat på The Holiday, lätt en av mina favoritfilmer :) Så himla mysig!
Nu ska jag sova! GoNatt!

Dan före dopparedan

Idag var det jobb fram till kl fyra, sen åkte jag hem och hämtade bilen, åkte ut på lite ärenden. Köpte dricka till juldagen bland annat. Kom ju på att jag lär göra det idag om jag ska ha nåt ^^ Sen köpte jag lite pizza med mig hem från Pizza house, gött! Fyfan vilken frihet det är att ha körkort! :P Haha fast det lär jag väl inte berätta för er, för det vet väl alla ni sen 100 år tillbaka :P

Jag börjar bli förkyld! :S Fan fan fan. Kan inte bli det nu! Har inte tid med det. Jultider + massa jobb står ju på schemat!
Kan inte fatta att det är julafton imorrn :O Men mysigt ska det bli :) Minus dom 5 timmar jag ska jobba :P

Om ett tag ska jag åka hem till Mysan och ha lite julklappsbyte :) Pusshej!

Heartbreak Hotel


Förresten, jag kollade på filmen Heartbreak Hotel igår på tv, och fan vad bra den var! Det var längesen jag skrattade så mycket till en film! Alla som inte såg den - se den!  :) Roligaste & bästa filmen på länge!

Måndag

Idag har jag jobbat.. sen var jag och My ner till Ticket och kollade priserna på Kanada-biljetter. Dom var inte billiga, men det hade jag väntat mig. Vi har inte köpt dom än, men det kommer.

Sen när jag kom hem var jag aptrött, somnade och sov bra länge. Är fortfarande lika trött så det blir nog inga problem att somna iaf.

Imorrn är det jobb igen.. GoNatt!

Julbak

Jäklar.. sov till 13.30 idag! Haha, skapligt trött. Kan ju ha med att göra att jag var uppe till 4 inatt. Jag och My satt och skickade klipp till varann från youtube, haha. Satt här och garvade halva natten ^^

Idag ska det bakas julgodis här hemma :) Knäck och kola, mums!

Bulle bulle bulle! Eller hur My?! Hahahaha ;P

Från i fredags


Kört själv!


Jag vågade ta bilen till My! :P Haha. Första gången nånsin jag körde själv. Men det var skitkul :D Härlig känsla. Jag och My kollade på Love actually på tv, och snackade en massa :) Garvade som fan också som vanligt, vi och våran dåliga humor ;P Haha. Sen tog vi bilen och cruisade några varv runt stan :D Kollade på alla fyllskallar :P Sen körde jag hem. Tog en liten omväg så jag fick köra mer :P

Fick en blomma av Mysan också för att jag lyckades med körkortet :D
Tack gumman va go du är!!

Lördag

Gårdagen blev crazy. Iaf för min del. Vi hade jättekul hemma hos Mysan först :) Efter ett tag började vi skriva låtar och grejer, hahaha. Roligaste disslåtarna ^^ Det var kul att snacka lite engelska igen å som sagt :P
Vetefan vad som hände när vi kom till krogen, men jag blev helknäpp, haha. Mamma håller nog med, hon var vaken när jag kom hem och jag babblade bara massa osammanhängande grejer tydligen ^^ Jaja så kan det gå :P

Ikväll ska jag hem till My, kolla film och sådär :) Får se om jag törs ta bilen! Haha :P

English night

Nu har jag nyss varit på stan och handlat dom sista julklapparna, fyfan vad skönt att vara klar med det nu! Blir galen på allt folk som ska trängas. Nu tänker jag inte åka ner nå mer på ett bra tag :P

Ikväll blir det fest hemma hos Mysan som sagt :) Lina och Ross kommer dit också. Så ikväll är det en no-swedish night ^^ Ska bli kul som fan :P Längesen man snackade engelska nu!

Förresten, på uppkörningen.. jag fick bara köra i typ 25 minuter :P Han sa "vi kan börja köra tillbaka nu" och jag tänkte "jaha, vafan har jag kuggat mig nu eller?!" Men nejdå, det hade gått finfint ^^ Han behövde väl inte se nå mer då. Gjorde tidernas sämsta backning runt hörn också, haha! Körde upp på trottoarn! Det har jag typ aldrig gjort förr. Men tydligen hade han överseende med det ^^

Uppkörning


Idag har jag varit på Vägverket igen.. uppkörning denna gång! Och...
GISSA VEM SOM HAR KÖRKORT!!! :D JAAG! Fy fasen vad glad jag blev!! Skrek rakt ut i bilen, haha. Sen stod min körlärare utanför och väntade, så jag sprang ut och kramade om honom :P

Jag kan inte fatta att jag har körkort nu! Allt slit lönade sig :) Klarade både teorin & öppkörningen på första försöket!

Ikväll blir det fiira :D

Åter igen

Becccan säger:
mohahaha

* Mysan ---> One step at the time.. säger:

hahahah

Becccan säger:
vad grym jag är

* Mysan ---> One step at the time.. säger:

haha vi kommer brinna i helvetet åter igen

Becccan säger:
HAHA always

Becccan säger:
graderna steg precis in hell
haha

* Mysan ---> One step at the time.. säger:

ja menar de

nu blir de inte bara 1000 piskrapp utan 10 000

Becccan säger:
hahahah!

Men du måste hålla med om att jag hade rätt om det jag sa Mysan? Hahaha ;P


Roliga tanter

Jobbet gick galant idag.. förutom lite på slutet för vi var tvugna att vänta på en sköterska, så vi blev lite sena. Men det gjorde inte så mycket. Fick en julklapp och en kram av chefen när jag kom till jobbet, som tack för det här året :) Ibland kan dom ^^

När jag kom hem till en av tanterna idag så var hon lite rosig om kinderna och väldigt glad, jag upptäckte ganska snart att hon satt och drack rödvin. Och så frågar hon mig "vill du ha ett glas?" HAHA. Störtskön. Men jag sa att "nej tyvärr.. inte just nu" Men ring mig på fredag ;P Haha.. needå.

Idag lär jag fan lägga mig i tid.. kan inte vända helt på dygnet!

Kvällsjobb

Jag har nyss varit på körlektion.. och det gick jättebra idag! Jag gjorde inga galna grejer ^^ Det finns hopp även för mig.

Klockan fyra ska jag iväg och jobba, i blåa gruppen. Nu var det längesen jag jobbade så det ska bli kul, hah. Plus att alla gamlingar i den gruppen är så goa!

Bestäm dig för fasen

Nattsuddarn

Jaa klockan är snart 2 på natten, och jag sitter och kollar på massa 100 höjdare-klipp på youtube och käkar mackor :P Som sagt, jag älskar att vara uppe på nätterna ^^

Lina var här till tolv typ.. pratade nonstop hela tiden :P Hade mycket att prata om :) Så himla kul att ses igen! Och på fredag ska vi partaja :) Vi käkade nästan upp en hel kladdkaka, haha. Den sista biten fick hon ta hem till Ross :)

Nu ska jag kolla vidare på youtube.. pusshej!

Där kom det..

Haha jaa nu börjas det.. jag förstod att det skulle komma.
Nu kommer det snart att bli krig ^^
Vänta bara.

Onsdag

Idag har jag varit ner på stan, men bara en snabbis. Kollade efter julklappar.. hann bara köpa 2 dock. Fan vad dålig fantasi jag har i år känner jag! Och sent ute är jag också, jag som alltid brukar vara ute i så god tid!

Sen övningskörde jag rätt länge med pappa. Idag gick det skitbra! Fan vad olika det kan vara från dag till dag. Och gissa vem jag sprang in i på stan då förresten? Jo Lina! :D Haha, skrek rakt ut och sprang fram till varann ^^ Ska träffas ikväll :)

:P

Ett helt vanligt dösnack med Mysan på msn:


* Mysan ---> One step at the time.. säger:

men vi alla har ju nåt negativt me oss

Becccan säger:
inte för att ja kan komma på nåt hos mej själv men...

* Mysan ---> One step at the time.. säger:

haha! dålig du är

självgod.nu liksom heheh

men de är sant, de är inga som helst fel på oss

vi är underbarn helt perfekta !

kan inte vi rå för vi är skapta så helt enkelt

Becccan säger:
hahaha..jaa de är ju inte vårat fel liksom

* Mysan ---> One step at the time.. säger:

neeee!

Becccan säger:
sorry everyone ^^

* Mysan ---> One step at the time.. säger:

jaa de är alla andra de är fel på

Becccan säger:
HAHA

* Mysan ---> One step at the time.. säger:

alltid och jämt

Becccan säger:
där satt den

* Mysan ---> One step at the time.. säger:

yes!


Foreeeever


Ja här sitter jag och är på världens partyhumör! Haha. Lyssnar på LÅTEN. Bästa partylåten. Och då kan jag inte sitta still :P Chris Brown - Forever. Som Mysan nyss skickade till mig, vi har festat till den låten huur länge som helst.. men jag tröttnar aldrig! :P Tycker den är skitbra. Eller så är det alla roliga partyminnen som gör att man tycker vissa låtar är så bra!

Näe nu ska jag dansa vidare.. pusshej!

Tisdag

Idag hade jag inte mycket vettigt att säga kände jag ^^ Inte mycket har hänt idag. Jag hade en körlektion som gick åt helvete, tror aldrig jag har kört så dåligt förr! Fan alltså, skärpning!!

Ikväll har jag varit hem till Mysan. Kollat på tv, snackat och garvat åt gamla minnen :P

Och nuuuu... vetefan. Göra nåt viktigt förmodligen.


Weee


Imorrn kommer Lina hem på besök från England! :D Har inte sett henne sen cityfesten, så det ska bli jättekul! Saknar dig skitunge! Vi har många timmar att ta igen :P

Slöfocken

Jag var skittrött efter att jag varit på Vägverket, sov dåligt inatt, förståeligt kanske ^^ Men ändå tvingade pappa ut mig att köra honom till Sandviken och tillbaka :P Sen när jag kom hem tog jag en aslång powernap, ovanligt va. Drömde massa jättekonstiga grejer. Sen har jag varit hem en sväng till Daniel.. nu snart blir det Prison break med mor!

Är fortfarande skittrött, kanske blir en tidig kväll för en gångskull?
(Förmodligen inte ;P)


Teoriprovet


Jag har nyss varit på Vägverket och skrivit teoriprovet. Och.... JAG KLARADE DET!! :D Gissa om det känns skönt! Hade bara 5 fel :) Fan vad hääärligt, slippa bekymra sig om det där nå mer. Nu är det bara körningen kvar.. :S

Snart så

Jag och Mysan sitter och pratar på msn om Kanada. Gud vad jag längtar dit just nu! Det enda som fattas nu är egentligen en flygbiljett, som vi snart ska fixa :) Både boende & roommates är kirrat :) Kommer bli en sån jäkla resa, en sån upplevelse! Och den behövs, för oss båda. Vi behöver den på samma sätt. Och det kommer bli så himla underbart.

Bara jag har flygbiljetten i min hand snart kan jag känna mig lugn..

Worth the wait

..If i fall, if i break, if i lose myself in someone

if i give all i am it would be with you

when i'm ready to take all that you want me to give

it will be worth the wait.. worth the wait.. it will be worth the wait


My heart, i wanna save it for you

don't want it broken in pieces

i need myself to be whole

and could we just sit and talk a while

just wanna see your smile

feel you sunlight shining over me


If i fall, if i break, if i lose myself in someone

if i give all i am it would be with you

when i'm ready to take all that you want me to give

it will be worth the wait, worth the wait


worth all the long nights dreaming of forever

someday we will be together

i know it would have been so worth the wait


Please wait for me..


Mums


Just nu sitter jag och kollar på tv, pluggar & käkar chokladtryfflar som pappa köpte igår från Gefle Chocolaterie, mums! :) Godaste ever!

Söndag

Jag var uppe till typ 4 inatt och kollade på film & satt vid datan. Sov väl till typ 13.00 idag :P Vaknade av att telefonen ringde, 3 ggr :S Gaah, sluta ring mig människa. Har jag inte svarat dom senaste 200 gångerna du har ringt så lär jag väl knappast göra det nu heller ^^

Idag ska jag och My till Furuvik på julmarknad :) Sen lär jag väl hem och pluggaaaaa :(

Lördag

Idag vaknade jag rätt sent.. skönt det. Sen åkte jag ner på stan och kollade efter julklappar. Men jag gav upp rätt snabbt, så galet mycket folk :S Orkar inte armbåga mig fram för att få shoppa. Då kan jag lika gärna vänta och åka ner i veckan istället.

Nu har jag nyss varit på visning av Mary Kays hudvård & make-up hos Ida. Det var hennes moster som visade. Var där i ca 2 timmar och provade & sminkade oss :P Var riktigt kul faktiskt. Men jag köpte inget. Är egentligen inget fan av Mary Kay, har testat det förr.

Ikväll blir det lugnt för mig. Ska äta middag snart, har lite släkt på besök :) Sen ska jag plugga teori och kolla på film hela kvällen! Puss

Trevlans!


Nyss kommit hem från Mysan :) Det blev en riktigt mysig kväll med massa tacos (jag menar verkligen massa tacos, haha) och 2 filmer :) Vi såg Made of honor & Sex and the city. Riktig tjejkväll :P Tack för en trevlig kväll stumpan! När jag kom hem var mamma ute och gick med Cheops. Haha, stackarn hatar snö! :P Ville bara in.

Nu ska jag väl sitta här och uggla ett tag till innan jag sover. Bye!

Tacokväll


Tripp, trapp, trull ^^


Det blev en rolig kväll igår :) Det var jag, Mysan & imli, och sen kom 2 killkompisar till imli också. Sen blev det Slicken i vanlig ordning. Var rätt kul där.. det är fan roligare ute på torsdagar. Sen sov jag hos My. Och båda vi var så jävla hungriga, försökte förgäves hitta ett matställe som var öppet. Men hittade inget, så vi gick hem till Mysan och käkade mackor & falukorv, haha.

Idag blir det tacokväll med brudarna! :)

-3 kg


Ställde mig nyss på vågen
, var längesen jag gjorde det. Och till min förvåning - jag har gått ner 3 kg. Min metod? Har käkat ovanligt mycket godis & choklad, festat en massa & låtit träningskortet ligga på hyllan! Haha. Så fråga mig inte hur det gick till ^^

Torsdag

Idag har jag haft körlektion, eller utbildningskontroll. Körde med en annan lärare, och typ låtsades att det var en uppkörning. Det gick väl sådär.. men han sa att om det hade varit uppkörning så hade jag inte klarat det :( Mest för att jag inte har så bra kontroll i yttre backspeglarna. Och att det går lite fort ibland ^^ Nu jävlar ska jag öva på det här, och få till det innan den riktiga uppkörningen!

Ikväll blir det utgång med bruudarna :) Det är ju torsdag ;P


Skål!
(Detta är från i somras, kanske blev lite väl mycket den gången, eller vad säger du My? ;P För mig slutade den festen med hemgång kl 8 på morgonen barfota och utan handväska över kasernbron.. haha)

Isbit

Vi var ut på McGills och käkade. Jag åt en stor jävla köttbit, pommes & sås! Precis som det ska vara ^^ Kött är det bästa jag vet. Den dag jag blir vegetarian har nånting verkligen slagit slint.

Har haft lite tv-kväll med mamsen, och nu sitter jag här som vanligt. Jag håller på å frysa ihjäl. Det är så jäkla kallt på mitt rum :S Och jag som är frusen av mig ändå. Mina händer & fötter är alltid iskalla, och just nu är dom som isbitar! Fy.

Idag ska jag vara uppe länge hade jag tänkt.. haha.. love it. Ska kolla på film, dona lite, sitta här.. yes, nattugglan har vaknat. Bye!

Halkbanan

Idag har jag varit i Vannsätter och gjort halkbanan :) Kl 7 kom en buss och hämtade oss 7 st som skulle dit. Det gick finemang hela dagen, jag körde själv i min bil. Eftersom vi var ojämnt antal så fick en köra själv, då passade jag på att göra det :P
Har ju fan aldrig suttit själv å kört förr ^^

Kom hem igen runt 13, då mötte jag upp mamma på stan för lite julklappsshopping.
3 avklarade nu iaf!

Ikväll ska jag äta på restaurang med päronen :) Men nu - vila! Haha. Astrött ju..

Omtumlande

Ja, detta blev en riktigt omtumlande kväll kan man säga! Fick veta en massa saker, som jag absolut inte hade trott. Jag satt med My på Skype i över 2 timmar efteråt och bara pratade :P

Jag trodde faktiskt inte att det låg till så här. Just nu känner jag mig helt överväldigad. Skulle bara vilja hoppa upp & ner och springa runt runt. Haha. Få utlopp för allt man känner inombords.

Det känns som en sten har lättat. Jag är i chock. På ett bra sätt! Mer än så säger jag inte om detta just nu.

GoNatt!

Tisdag

Idag har jag varit trött som ett ass. Har för tillfället skitsvårt att sova om nätterna. Kan ju ha att göra med att jag har vänt totalt på dygnet ^^ Men det gick iaf bra på jobbet idag, fick det jättelugnt och kunde gå hem en timme tidigare.

Jag säger ofta att våra kunder på jobbet är så gulliga, och det är så roligt att gå till dom. Men vissa, är det inte lika kul att gå till. Alla är inte solstrålar. (Och konstigt nog tycker jag dom flesta av dessa tillhör samma grupp). Det finns en tant, som jag är så trött på. Det är en dubbelgång. Hon blev tex helt hysterisk imorse när jag skulle duscha henne och började grina. Hon ville att den som var med mig skulle göra det (en ordinarie personal som hon känner bättre) Så hon fick stanna kvar där och hjälpa till med duschen bara för det :S Så blev hon sen till sin nästa istället. Och det är alltid detta daltandet där, som jag blir så trött på. Alla fjäskar så hemskt för henne, låter vara som ett bortskämt litet barn. Blir så trött!
 Och det är ingen som gillar henne, så det är bara spel alltihop.

Eftersom jag inte nämner några namn, så bryr jag mig inte om att jag skriver om mina kunder i bloggen. För det är ändå ingen som har en susning om vem jag pratar om.
Måste få avreagera mig!

Aja, efter det åkte jag och pappa ut och körde i 1½ timme. Det gick riktigt bra idag :D Förutom att jag kör så jävla fort jämt då ^^ Sen blev det en liten powernap i vanlig ordning. Kanske ska byta ut dom där powernapsen mot powerwalks istället? Bra mycket bättre.


Filmtajm


Näe, nu ska jag lägga mig. Upp tidigt imorrn och jobba. Men först ska jag kolla lite på extra materialet till Sagan om ringen :P Favoritsysselsättningen ^^ Spana in fjärlien Arwen har i pannan förresten, det är den min tattoo på ankeln är designad efter :)

GoNatt!

Choklad!


Choklad är min last, min drog! Kan inte leva utan det. Utan mörk choklad funkar inte jag. Jag äter det så gott som varje dag, i nån form. Och det kommer jag aldrig sluta med, för jag mår bra av det! Blir lycklig när jag får äta choklad! :P

Snöstorm

Jag ska snart iväg på körlektion, och självklart är det full snöstorm ute.
Precis som förra gången jag hade lektion. Segt.
Jag har lust att göra nåt sen.. men vet inte vad. Nån som är på? :P


Ska ringa Laila nu.. om ett mindre roligt ärende.. gaah :S

Thoughts

Vad ska jag tro? Vad ska jag förvänta mig? 100 grejer som snurrar i skallen nu. Jag vill ha svar. Och jag vet att jag kommer få det.
Men det dröjer.. iaf ett litet tag till.


So close.. but so far away..



En kär ägodel. Här skrivs det ner massor med tankar och ord. Ibland bara svammel.. men saker jag ändå måste få ur mig.


Gullunge


Titta vilken gullig bästis jag har. När jag vaknade i lördags såg min mobil ut så här :)

Söndag

Det blev en riktig chilldag igår hemma hos Daniel. Med 2 filmer, godis & dataspelande. Var uppe till 4, så jag vaknade skapligt sent idag. Kommer väl aldrig kunna sova ikväll ^^

Andra advent är det idag också.. fasen vad fort det går. Snart jul :S Har inte köpt nå julklappar än, funderar på om jag ska åka ner imorrn och börja kolla lite.
Skönt att ha det gjort sen.

Nu ska jag plugga teori, jippi!

Armband


Så himla fint armband, ett sånt vill jag ha. Det står Think of a wonderful thought på det. Funderar på att beställa det.. men nästan 500 spänn, det kändes inte riktigt lika kul.
Men vill haaa :P

Lördag

Igår blev det partaj hemma hos Mysan. Det var jag, My & imli först, sen kom några grabbar också. Hade rätt kul :) Sen drog vi ner på Slick, men det var väl sådär.. träffade inte så mycket folk man kände heller. Förutom hela pappas jobb, för dom hade firmafest på Heartbreak :P
Så jag satt och snackade med dom ett tag.

Sen efter krogen fick jag och My för oss att vi skulle våldgästa Daniel, så vi tog en taxi dit. Och där var det fest, så vi kom ju lägligt :P Jag däckade typ innan 4, men dom andra lirarna var uppe till typ 8.30 ^^ När jag vaknade idag hade jag My på ena sidan om mig & Daniel på andra, haha. Lagom trångt :P

Sliten som attan idag. Har köpt massa godis, så idag blir det bara chilla!

Parfymerade fötter

Idag jobbar jag mellan 7 - 16. Har lunch just nu. Jag hoppas inte eftermiddagen kommer bli alltför stressig.. för jag har en jävla massa att göra. 7 dubbelgångar och en städ bland annat :S

Var hemma hos en lustig liten dement tant nyss. Hon hade världens vinterkängor på sig inne, och korta leggings. Hon sa att hon hade ont under foten, så hon satte sig på en stol i köket, tog av sig ena kängan, och tog fram en påse som det låg en parfymflaska i. Sen sprutade hon en hel massa parfym i handen, som hon sen smörjde på under foten. Haha. "Så där ja, nu kommer det snart kännas bättre!" Kan meddela att jag höll på å dö av den starka parfymlukten som spred sig i lägenheten. Man får vara med om mycket i det här jobbet ^^

Resan tillbaka


Nu är det redan december, och resan till Kanada som jag och My planerar närmar sig med stormsteg. Från början var det tänkt att vi skulle komma iväg i januari, men så blir det inte. Så vi siktar på februari nu. Vi har pratat om att snart gå ner och köpa flygbiljetterna, så vi har det gjort. Så vi har ett datum, och så man vet på allvar att man kommer iväg. Det är en sån jäkla härlig känsla precis när man köpt den där biljetten, för då vet man att man snart är på väg.

Jag längtar jättemycket. Jag saknar landet, människorna, naturen, alla våra vänner vi har där. Och jag vet att det här är verkligen det jag vill göra. Jag måste göra den här resan. För just nu känns det som att allt står still. Jag kommer inte framåt, och det kommer jag inte göra heller om jag är kvar här. Man fastnar liksom i samma mönster, och jag vet inte vad jag vill göra med mig själv om jag är kvar här. Jag ska plugga, det ska jag absolut, men jag känner inte ett dugg för det just nu. För det är den här resan, den här upplevelsen, jag måste få göra först. Först och främst för att hitta mig själv, hitta vad jag vill med mitt liv. Jag måste komma iväg ett tag, för att verkligen komma underfund med allt. Jag tror jag kommer känna mig nöjd efter den vistelsen i Kanada, kanske ha mer pejl på läget och veta precis vad jag vill. Jag kanske vill hem på en gång och plugga, och efter det kanske öppna eget, som är min stora dröm.

Men som sagt, den här resan behöver jag.. annars kommer jag stå och trampa på samma ställe. Behöver ett break från allt också för att veta vad man verkligen uppskattar här hemma och med sitt liv.

Jag är övertygad om att jag och My kommer få ett underbart år i Kanada, och man kommer lära sig mycket. Vi åker dit utan nånting egentligen.. en flygstol. Boende & jobb ska vi fixa när vi kommer fram. Men jag vet att allt kommer lösa sig, det gör det jämt på ett eller annat sätt. Det är nåt jag har lärt mig efter dom resor vi gjort hittills, hur jävligt det än verkar så löser sig allt tillslut. När vi kommer så har vi kompisar som står med öppna armar och låter oss bo där tills vi hittar nåt eget. Gästvänligheten där är enorm. Det går inte att beskriva. Alla bara släpper in en och välkomnar en på ett sätt som verkligen får en att känna sig hemma.

Det här kommer bli mitt livs äventyr,
säkert både på gott & ont.

Toner Tab


Jag har precis suttit över en skål med hett vatten & en handduk över huvudet,
med en av Lush Toner Tab i vattnet. Det är en liten tablett som frigör eteriska oljor när man släpper ner den i vattnet, och är bra för hyn. Så här står det på deras hemsida:

"Vitamin E Toner Tab är en mycket effektiv liten tablett som håller din hy balanserad och i bra skick. Lavendelolja från vackra lavendelblommor hjälper din hy att bli lagom återfuktad och mjuk. Omega 3 olja och vitamin E från näringsrika alger återupplivar och fräschar upp trött hy. Ditt ansikte får en helt ny lyster!


 Fyll en skål med hett, kokande vatten. Sätt dig vid ett bord och placera ansiktet över skålen. Släpp ner din Toner Tab och låt den lösa upp sig i vattnet. Placera en handduk över huvudet och låt vattenånga och eteriska oljor från tabletten rengöra ditt ansikte. Sitt ca 5-10 minuter. Vattnet går bra att spara som ansiktsvatten i 4-5 dagar efteråt i en ren flaska"

Så nu har jag sparat det överblivna vattnet,
smart att man kan ha det som ansiktsvatten i några dagar!


Leka på jobbet

Som tur var fick jag ett bra schema idag, och jag slapp vara ute så mycket. Hade endast 3 kunder, som bodde rätt nära varann. En av dom är man 2 timmar hos, och det kan vara skönt tycker jag. Slippa flänga runt. Gjorde lite allt möjligt hemma hos den tanten, lekte med hennes 2 barnbarn bland annat, haha. Lekte med bilar :P Det tyckte dom var skitkul. Sen när jag skulle gå sprang dom fram till mig vid dörrn och sa "hejdåååå Rebecaaaa" Skitsöta :P

Nu blir det käk & teoriplugg! Puss

Skitväder

Fy vilket skitväder det är ute :S Snöar för fullt. Jag som ska iväg och jobba kl 12! Fasen vad trökigt det kommer bli. Skönt att jag bara jobbar 4 timmar iaf! Sen tänker jag inte gå ut nå mer på hela dan :P

Full kontroll!

Att övningsköra med pappa är för det mesta riktigt kul. Och han är en bra lärare pappsen. Men nu har vi hållt på så länge (typ varje dag sen i slutet av september) och ibland går vi varann lite på nerverna. Plus att jag kör i svårare trafik nu, det är mer att hålla koll på, måste vara fokuserad och koncentrerad hela tiden. Och pappa gapar och skriker på mig lite titt som tätt när han tycker att jag gör nåt galet. Och han tycker aldrig att jag lyssnar på vad han säger. Typ "bromsa vid den där skylten Rebecca". Sen kör jag kanske 10 meter till, för jag tycker inte att det passar sig att stanna där. Då blir han tokig och säger att jag ska göra som han säger. Medans jag tycker att det kan jag minsann avgöra själv, vart jag ska stanna.

Sen har vi väldigt olika uppfattning om vad full kontroll är. Det har även jag och min körlärare olika uppfattning om. Som häomdagen på min körlektion, så tyckte min lärare att jag var lite väl ivrig iväg efter att jag precis släppt en tjej över övergångsstället. "Ja, där var du ju ungefär 3 mm från att klippa benen på tjejen!! Så där får du inte göra!" Jag kontrade med att jag hade "full kontroll! Jag skulle väl aldrig vara så oansvarig och köra iväg för tidigt!" Jag visste ju att jag skulle hinna precis. Lika så häromdagen när jag körde med pappa och skulle parkera mellan 2 bilar, jag körde på tok för fort tyckte pappa, och var väl kanske 5 cm från att köra rätt in i bilen till höger. Men jag övertygade pappa om att jag hade full kontroll! 5 cm är ju trots allt 5 cm.. jag klarade ju det.. jag körde inte in i bilen.

Nej, jag är för det mesta en bra förare måste jag säga. Och jag har alltid full kontroll på läget!
;)

Loppis


Idag hängde jag med päronen när dom handlade, och då svängde vi förbi Erikshjälpen. Tror det är nyöppnat va? Var sjuk mycket folk där iaf. Vi hittade lite fynd. Mamma hittade 2 Höganäs-muggar till min samling, i rätt färg å allt, för 3 kr styck! Dom kostar ju rätt mycket annars. Dom såg fan helt nya ut också. Sen hittade jag en bok av Marian Keyes "Sushi for beginners", för 10 kr! Annars kostar dom typ 120:- att beställa, så det var ju ett kap.

Ny design

Jag har gjort om min blogg lite, som ni kanske ser :) Har aldrig kommit mig för att göra det förr. Vet ej varför. Eftersom jag tycker sånt är riktigt roligt. Ganska bra blev det väl iaf? Bättre än den fula jag hade innan ^^ Nu är allt rosa :P En färg som man blir glad av!

Namnhalsband


Åh, ett sånt här halsband vill jag ja! Så lämpligt att visnings-halsbandet hade rätt namn å allt ;) Skulle verkligen vilja ha ett sånt här, precis som det ser ut på bilden. Det är från bettiesgalleria.com

Deep

Filmen var rätt bra, men den var inte ett dugg läskig. Fasen vad trött jag är på filmer som ska vara "så läskiga, den läskigaste filmen på länge!!", för dom är ju aldrig det. Tror aldrig jag har sett en film som jag verkligen har tyckt varit otäck. Det närmaste man kan komma är väl Saw-filmerna. Nån som vet en film som är riktigt jäkla läskig så man nästan skiter på sig, var god lämna en kommentar.

Och jag är som vanligt inte trött så här kl 1 på natten. Det är ju nu jag är i mitt esse. Pigg och allert och kreativ till tusen ^^ Tänkte kolla lite på Sagan om Ringen snart, ovanligt va >_<

Ibland känns det så trökigt att man bara skriver i sin blogg "idag har jag gjort det, och shoppat det, och vädret är si & så, och nu ska jag sova.." Det känns så meningslöst på nåt sätt. Egentligen skulle jag kunna skriva helt andra saker. Vara lite deeper så att säga. För egentligen är jag en riktig tänkare, som kan skriva hur mycket som helst. Ni skulle se mina dagboksinlägg jag skriver, kan skriva flera A4 sidor efter varann. Så frågan är om man inte ska sluta vara så jäkla ytlig hela tiden, för hur jäkla kul kan det vara att läsa att jag inte gör ett skit om dagarna? Näe, jag ska försöka förändra lite.. smyga in lite mer tankar och funderingar.. för det är trots allt att skriva av mig ordentligt som jag verkligen gillar att göra.

Filmkväll


Myspyskofta :)

Kom hem från My för en timme sen typ. Vi pratade, kollade på tv, käkade chokladbollar & skrattade :) Som alltid, vi skrattar fan jämt :)


Nu ska jag och mor se en film som vi har hyrt - Barnhemmet. Ska tydligen vara en rysare som fått bra kritik!

Shopping i regnet


Jag var på stan med mor idag. Det blev lite shopping. Ett linne, tights & en kofta från Gina, och ansiktsvatten & en toner-tab från Lush. Vilket jävla regnvänder det är ute idag då :S Fyfan. Idag vill man bara vara inne och mysa.

Sen körde jag en timme med pappa. Så jävla mörkt nu bara.. trökigt.
Man ser ju knappt nånting ^^

Ikväll ska jag hem till Mysan iaf :) Snacka lite skit osv.

Pratade lite gamla minnen idag med en person. Fick mig ett gott skratt av alla minnen, och det fick en verkligen att tänka tillbaka. Fyfan vad roligt vi hade! Miss those days..

Huvudvärk

Körlektionen gick bra idag, lite smågrejer bara som jag lär träna på. Har varit ute och kört 1 timme med pappa också. Gäller att jag ligger i nu om jag ska fixa det! Vi körde till Maxi och handlade också, jag köpte en ny mascara. Den bästa nånsin, kommer aldrig svika den: MaxFactors Master piece max, för bara 99:- !

Jag ska träffa My imorrn istället, jag fick så jäkla ont i huvet här på eftermiddan och har haft det hela kvällen nu. Har tagit Ipren, men det hjälpte inte så mycket. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk :S För jag har ont i halsen också.

Är så jäkla sugen på chokladbollar! Funderar på att baka.. men, jag borde inte..
men, fan vad gott det skulle vara..

Måndag

Jaha, så var det måndag igen. Jag tycker fan att det jämt är måndag. Trökigaste dagen. Ska alldeles snart iväg på körlektion, idag har jag koll på vilken tid det är också ^^, får se vad han hittar på åt mig idag. Börjar känna lite panik inför körkortet. Är inte så långt kvar till uppkörning, och jag känner att jag har miljoner grejer att träna på! :S

Senare ska jag träffa Mysan. Men nu lär jag sticka, bye!

RSS 2.0