Sista inlägget

Sista blogginlägget på 2 månader! Nu är vi redo :P Sitter typ bara och väntar på att tiden ska gå nu ^^ Kl ett åker vi. Känns läskigt :P Men så jääkla kul! Jag kommer inte att skriva på bloggen medans jag är borta. Vill ni veta vad vi håller på med får ni gå in på resdagboken och läsa! Jag heter Becccan där.
Ha det så bra allihop! Så hörs vi i april! :D Nu drar vi till Thailaaand!

4 år

image527

Grattis Cheops som fyller 4 år idag! :) <3

Sömntuta

Nog sov jag länge idag allt! 12.40 vaknade jag :S Men jag hade skitsvårt att somna igårkväll. Tittade på klockan vid 2.30, då hade jag inte somnat än, och jag var skitpigg. Så jag gick ner och la mig och läste i datarummet. Där förövrigt Cheops låg i fotändan på sängen och snarkade ;P Läste till 3.15 tror jag, sen gjorde jag ett nytt försök att somna.. och jag tror jag somnade rätt fort då iaf.

Idag är det slutpackning på schemat, och åka iväg och köpa lite färdgodis ^^ Och lämna Idas julklapp till henne på Lush. Hon glömde den här på nyår, och nu ska hon få den :P

Kan inte fatta att vi åker inatt! Imorrn vid den här tiden sitter vi på flyget :)

Trött!

Jag och Daniel har typ suttit med Notpron hela kvällen :P Det är beroendeframkallande! Vi är på level 14 just nu, vi har kört fast lite.. ska försöka mer imorrn.

Jag är skittrött, men tänkte försöka vara uppe ganska länge idag, så jag kan sova länge imorrn, så man inte blir så trött tidigt på kvällen.. invecklat det där ;P Men vi åker ju till Arlanda imorrn vid 1-2 på natten, och jag tänkte vara vaken hela dan fram till dess. Sen går planet kl 6, och man kan inte sova på en gång, för vi ska ju byta plan redan i Helsingfors.. först efter det kan man sova lite. Fram emot 8 på morgonen på torsdag. Då är man nog skapligt trött :P

Nej nu ska jag kolla runt på lite bloggar & skriva ut lite papper och grejer vi ska ha med oss. Sen kanske läsa lite, innan jag sover. GoNatt!

Cherry Blossom

image526
Jag var in på Body Shop igår och luktade på deras nya serie Cherry Blossom. Luktade såå himla gott! Vill ha bodybutter ur den serien! Tydligen skulle grejerna bara finnas i begränsad tid, hoppas dom finns kvar till i april så man kan komma över en när man kommer hem :)

Packning pågår

Idag sov jag ganska länge, sen åkte jag och käkade lunch med päronen på Don Peppino :) Tog en Vesuvio. Kanske sista pizzan på länge :P

Nu håller jag på och paaackar! Tror jag har fått ner det mesta nu, förutom det allra sista som jag måste packa ner imorrn. Och jisses vad tung ryggsäcken är, haha! Jag ramlar nästan bakåt :P Och då väger den ändå bara 10 kg, men det är tungt att ha på ryggen :P Jag får ju ha dubbelt så mycket med mig, men det får inte plats kan jag säga. Väskan är för fasen nästan full! På hemresan blir det till att pressa till max om jag ska kunna shoppa nåt :P Jeje, det ska nog gå. Det är ju neccessärhelvete som väger så mycket! Jag har bara det allra nödvändigaste med (tycker jag iaf) och ändå är den proppfull :P

Längar skitmycket nu :D Vill bara komma iväg! Men det ska bli jobbigt också.. att vara utan Daniel i 2 månader :( Men tänk vad glada vi ska vara att se varann sen när jag kommer hem :) <3

Nu ska jag pusta ut ett tag, fika lite tror jag :P Har kånkat runt på väskan här hemma så jag har lite ont i axlarna ^^ Och värre lär det väl bli, man vet ju aldrig hur länge man kan bli tvungen att bära på den där! :S

Iaf så hittade mamma ett skiiitfint hotell, eller det är bungalows, på Koh Tao som jag ska visa My sen :) Det var ett SPA-resort, hur fint som helst med världens utsikt! Och skitbilligt att bo där :P Kan inte fatta hur det kan vara så billigt fast att det är så fina & stora bungalows/hotell!

Måndag

Idag blev det en tripp till stan som sagt. Shoppade lite, och var in på banken och fixa fullmakt över mitt Visakort till mina föräldrar. Kan vara bra om det blir nåt krångel på resan!
Jag shoppade ett nytt rött nagellack från Mavala, Bordeaux, det förra var nästan slut. Ett rosa läppstift, skitsnyggt. Skulle egentligen ha ett från Chanel, men det har varit slut skitlänge, så det blev ett från IsaDora. Bra mycket billigare var det också. Sen köpte jag en tröja från HM också, en jättefin somrig tröja som jag ska ta med mig. Var in på apoteket också och köpte lite grejer som kan vara bra att ha med.
Jag packade min neccessär för ett tag sen, för att se hur tung den skulle bli egentligen.. 2 kg :P Haha. Kanske får utesluta lite grejer?!

Efter stan åkte jag & Amalia hem till Ida :) Drack te och snackade massa skit :P
Nu blir det tv och mys med Daniel resten av kvällen! Bye!

Packa och dona

Igårkväll tog jag en sväng hem till Mysan :) Snackade massa som vanligt :P Och käkade glass. Det börjar ju närma sig nu, så vi pratade mest Thailand :) På onsdagnatt åker vi! iiih.

Idag ska jag ner på stan, som vanligt, men nu ska jag köpa det aaallra sista inför resan. Sen är jag färdig. Ska hem och packa sen tänkte jag.. packa ner allt jag kan just nu. Sen ska jag sova i Bomhus dom här dagarna innan jag åker, och Daniel med. Så jag får säga hejdå till alla ordentligt.

Nu ska jag ta och göra mig iordning. Måste städa upp och diska lite här också. Som jag gör heeela tiden känns det som :P Plockar och donar jämt ^^ Men först: Oprah ;P

Promenad

Har precis varit ute på en timmes promenad med Amalia :) Härligt härligt. Vi babblade så mycket så tiden bara flög iväg :P Tur att vi gick när vi gick, för nu snöar det ser jag!

Ska kolla på nån film nu tror jag :) Inte göra nåt mer ansträngande idag :P Har sån jäkla träningsvärk i armarna sen jag & mamma var och gymmade, kan knappt lyfta nåt :P

Lördag

Det blev ingen hemgjord kebab igår, det blev MAX istället :P Dom tog sån tid på sig att flytta så vi hade aldrig hunnit. Hämtade mat och åt i Linkan & Kattis nya lägenhet :)

Idag har det inte hänt så mycket. Förutom att vi har blivit bjudna på middag hemma i Bomhus :) Lite avsked för mig eftersom vi åker snart. Blev goood mat :) Sen har vi kollat lite på film och bara tagit det lugnt.

Jag har suttit med det där jäkla notpron halva dan idag ^^ Blir galen på det :P Jag kommer inte längre än level 9. Testa, man blir helt fast :P Svårt som fan på vissa ställen, men kul!

Nu ska jag sova tror jag, är skittrött. Daniel sover redan hör jag ;P Får smyga mig ner. GoNatt!

Hungrig!

Har såå tråkigt just nu.. sitter och väntar på att Daniel ska komma hem så vi kan äta nån gång! Han håller på och hjälper Linkan att flytta. Jag är så jäkla hungrig! Vi ska göra hemgjord kebab idag :) Skitgott!
Sen ska jag äta massa godis :P Jag skulle aldrig kunna sluta äta godis tror jag, vill inte det heller :P Äter nästan jämt på nåt sött, kanske är lite sockerberoende?
Ne, nu ska jag ta och ringa Daniel och kolla hur det går för dom! Ha en bra fredagkväll :)

Gymmat

Gick upp vid 9 idag och åkte iväg till Korpen och gymmade lite :) Så nu kommer man väl ha träningsvärk överallt imorrn ^^
Jag är skittrött idag, vet inte varför, för jag sov rätt många timmar inatt tror jag. Ska krypa ner i sängen och kolla på en film nu tror jag :P Bara känna att jag är leeedig, haha.
Ikväll blir det bara mys och ta det lugnt. Kolla lite på Let´s dance :P

RSS 2.0