Söndag

Riktigt trökigt väder att jobba i idag. Brr. Det har regnat typ hela dagen. Jag har fryysit. Men dagen gick bra, allt flöt på. När jag kom hem var jag så trött så jag slockande på en gång ^^ Nu tittar jag på Gossip Girl, sen blir det lite teoriplugg & filmtittande.

Och det är första advent idag också. Fasen vad fort tiden går. Snart är det jul.
Hoppas det kommer massa snö till dess!


Seglördag

Har varit en riktig slödag idag. Har inte gjort nå vettigt allt, mest försökt sova. Blev inge jobb idag. Har fått noll sömn i natt. Så det funkade liksom inte, jag funkade inte.
Men imorrn ska jag jobba iaf.

Just nu har vi främmande här, Wenngrens. Men en fattas - Amalia! Kom hem nån gång skitunge!!

Nu ska jag hem till Daniel. Bye bye!


Fy fasen


Blää. Har aldrig varit så här bakis i hela mitt liv!! Mörda mig någon. Klockan är liksom 18.00, och jag är fortf. bakis. Tvättade nyss bort gårdagens smink & vaknade efter en 4 timmar lång "powernap". Uhhh.

Men gårdagen var jäkligt rolig! Vi blev 7 st hemma hos Mysan. En salig blandning av folk. Typ ingen som hade träffat varann förr, haha. Det blev lite crazy, men kul var det! Smartass som jag är så glömde jag både väska + mobil hemma hos My innan vi gick ner på krogen, så när jag vaknade imorse hade jag panik för jag trodde jag hade tappat allt på krogen :P

Näe, nu ska jag käka sen bara dega heeela kvällen! Upp och jobba kl 7 imorrn :S

Partytorsdag

Idag har jag varit ner på stan med imli. Lön idag ju, så den var jag tvungen att sätta sprätt på. Nejdå, inte riktigt så illa. Men låta bli att shoppa kan jag ju inte. Detta inhandlades:


Linne & klänning från Gina, armband & örhängen från Glitter, och läppglans från Viva la Diva. Har väl bara ca 200 st nu ^^ Men jag kan aldrig få nog.

Ikväll vankas det partaj & utgång :) Jag och Mysan ska först käka pizza hos henne, sen kommer det mer folk och festar :) Sen ska vi ut! Kommer nog bli riktigt kul.

Bye!

Tankar

Ja här sitter jag, kl 2.45, pigg som en lärka :S Nattmänniska som sagt. Blir så jävla kreativ på nätterna också. Och massa tankar och funderingar smyger sig på. Alltid på natten. Skrev precis världens längsta dagbokstext. Jag skriver dagbok, på datan, rätt ofta. Saker jag inte vill skriva här. Ens inre tankar. Så skönt att skriva av sig, det måste jag alltid göra.. och just nu är det miljoner grejer som snurrar.

Men nu borde jag sova, det är en dag imorgon också. En rolig dag faktiskt!

Bion var asbra btw :) Och tacosen jättegod! Tack för allt idag Daniel!

GoNatt!

Tacos & bio


Är hemma hos Daniel just nu. Blev hitbjuden på tacos idag :) Var skitgott! Vi ska snart dra på bio också, ska se Twilight :) Har hört mycket bra om den filmen, så jag hoppas den ska vara bra!

Det gick bra att ta spruta idag, fast den gör skitont. Man blir typ helt lam i armen och det känns typ som man har världens träningsvärk nu ^^ Vekling.

Happy

Yees. Fick lönebesked idag, får 1000:- mer än jag räknat med! Fattar inte att jag alltid kan räkna så fel, haha. Fast inte för att det gör nåt, blir ju en glad överraskning varje gång ^^

Onsdag


Jag kom upp i skaplig tid idag iaf (fast det blev 10 istället för 9), och det blev en powerwalk också (fast 30 min, inte 1 timme). Men bättre än ingenting iaf :P

Idag ska jag och My till Elinda vård och ta vaccin, twinrix sprutan, för 3:e gången. Tog ju 2 såna sprutor inför Thailand. Sen ska man ta den 3:e när man kommit hem, efter ca 6 mån-1 år.

Sen ska jag fika med mamma, eftersom det inte blev av igår. Och idag har jag ingen körlektion jag kan missa heller ^^

Crazy times


Mysan hade lagt upp denna bild på sin blogg (med världens gulligaste text btw, aww love u!!). Och det gav mig onekligen massa galna minnen. Haha. Detta är en söndag eftermiddag, på Vancouver island, runt 17-18 tiden typ. Och vi är klappraka! Varenda jäkel skulle ju jobba dagen efter och var hur tråkiga som helst, men det var våran sista dag på ön, och vi ville ha skoj, så vi tvingade Nathan att köra oss till tha liquor store och köpa vin & coolers. Sen efter att vi sörplat i oss allt på altanen och dansat runt och flummat och spelat in film på kameran, så blev vi hungriga. Och tvingade än en gång Nathan att skjutsa oss, till Subway denna gång. Där inne skulle vi försöka beställa, det gick ju sådär kan jag säga, haha. Vi garvade så vi kunde knappt stå rakt, och hon i kassan kunde inte heller hålla sig och började garva hon med. Förresten så frågar dom ju alltid på Subway hur stor macka man vill ha "do u want 6 inches or a foot long?" Och smartass som jag är svarar jag "6 foot please!" Hon i kassan "ehm, u sure?". 6 foot skulle bli en jävla macka det, med tanke på att a foot är typ 30 cm! Ja, det kan ju inte bli rätt alla gånger..!

Det är det som är så jävla härligt med att resa! Med att tvingas prata ett annat språk. Man måste anstränga sig som fan, och det blir ofta heelt galet! Och det kan man garva länge åt. Fyfan vad kul vi har haft Mysan! Och mer blir det :D Can't wait!

Promise


Ok, jag har den deal med mig själv. Imorrn SKA jag gå upp i bra tid (typ 9?) och gå ut och gå i 1 timme! Inga undantag. Inga jäkla undanflykter, som jag annars jämt kommer på när jag ligger där i min sköna säng. Upp & ut ska jag! Nu jäklar latmask ska du röra på dig!! Spelar ingen roll om det är snöstorm & skitkallt & ashalt. Deal.

Lip Repair


Detta är en bra grej serni. För alla er, som jag, som får aptorra läppar när det är kallt ute. Eucerin Lip Repair, köpt på Apotektet. Den är verkligen superbra! No more torris.

Klant

..jahapp, det blev inge fika på stan idag. Vi hann gå runt en stund och kolla, sen ringde mig körlärare och undrade vart jag var. Tydligen hade jag körlektion kl 13.45! :O Jag hade skrivit upp att det var 15.45. Så det var bara att rusa upp till YA och kasta sig in i bilen :P Missade bara en kvart på min dubbellektion som tur var! Tur att jag var på stan så jag kunde ta mig snabbt dit. Körde i stan idag, det gick väl rätt bra, fast jag måste träna på uppmärksamheten ^^

Övermod

Jag var lite övermodig idag. Tänkte att "idag ska jag ha mina svarta jeans på mig, det blir bra!" Börjar åla mig i dom.. tog väl ca 10? min att komma i dom. YES, jag kan ha dom igen! Men.. icke. Tog ytterligare några min att få igen knappen, helt svettig. När dom väl var på kunde jag knappt röra mig, än mindre sitta ner.
Näe, dom svarta jeansen får nog vänta i garderoben några veckor (månader? :S) till..

Tisdag

Jag kom upp i skaplig tid idag, 10! Fast att jag var uppe till 3.30 (!) igår. Jag satt först och spelade ett tag, sen la jag mig och kollade på film & käkade glass. Varför är det så himla mycket roligare att vara uppe mitt i natten? ^^ Jag skulle lätt kunna vända på dygnet, vara vaken på nätterna & sova på dagarna :P

Snart ska jag och mamma ner på stan, kolla runt & sen fika :)
Mamma är min bästa kompis! (På delad plats med Mysan :P)

Sova?

Hej alla glada. Och sura för den delen. Jag är sjukt uttråkad, så här kl 00.45 en måndag! Tur att jag fick spendera lite tid med Mysan idag och prata av mig :P För det är nåt vi är bra på, att prata. Konstant, nonstop. Hur lyckas vi egentligen? Haha.

Nu tänkte jag skriva att jag ska gå och lägga mig.. som jag ofta skriver, men som jag nästan aldrig gör. Jag är nästan alltid uppe minst 1-2 timmar till efter att jag skriver här att jag ska sova. Vetefasen varför det blir så, men det är ju så svårt att komma i säng! Speciellt när man är världens nattuggla och liksom börjar piggna till vid tio-elva tiden på kvällen. Önskar att jag vore kvällstrött & morgonpigg! Men man kan inte få allt..

Ja men vi säger väl god natt då, så vet ni att jag sitter här och ugglar några timmar till. GoNatt!

Måndag

Kunde verkligen inte somna igårkväll.. vilket resulterade i att jag sov aslänge idag såklart. Fick ett samtal från PFV också, fick jobb i helgen. Hoppas jag får lite mer sen under veckan också.
Idag blir det lugnt, sen ikväll ska jag hem till My :)
Skulle vilja gå ut och gå nu.. men det snöar ju så jävligt :S Brr.

Iced mocha


Jag saknar Starbucks! Jag och Mysan var typ där varje dag på slutet i Kanada. Ibland 2 ggr om dan ^^ Man blir fan beroende. Varför har vi inte det här?! Aja.. snart får man gå dit igen :P

Lanat igen

Jag kom nyss hem efter att ha kört lan, igen :P Jag, apan & Daniel hemma hos Daniel. Den här gången lyckades jag iaf vara uppe till 5 :P Och vi hann med att se Saw 4 också. Även fast dom 2 höll på att skita på sig för dom var så rädda ^^ Jag spelade Syberia och donade med lite annat. Kul kul :) Vi körde lite notpron också, jag lyckades klura ut en grej som gjorde att vi kom liite framåt iaf, woho, men nu har vi kört fast igen ^^ Prova det om ni inte gjort det, askul, och man blir helt beroende :P

Idag är det väärldens skitväder ute :S Fyfan. Idag vill man helst inte vara ute. Blir nog filmtittande ikväll bara!


Fredagen

Det blev en helt sjukt rolig och galen kväll igår! :P Haha. Och för första gången på länge tog vi massa bilder under hela kvällen. Annars brukar det glömmas bort. Först var det jag, Mysan & Imli, sen kom apan & Jon över också. Apan var fotograf under kvällen, tog hur mycket bilder som helst ^^ Sen drog vi ner på Slick och shakade lite. Sen efter krogen tyckte vi att vi skulle ha efterfest, så det hade vi (efter mycket om och men, och en hel del traskande fram & tillbaka, haha). Gick först och köpte mat i nån liten Thai-kiosk? :P Men det var asgott, sen gick vi hem till Jon och käkade det. Sen drog vi hem till Mysan igen, och var uppe till typ 6 imorse ^^ My blev snömulad också ;P Haha, fyfan vad kallt. Galet rolig kväll iaf ^^



Fredag

Idag är det freedag & paarty :) Ska först snart ner på Kina och käka! Sen hem till Mysan :) Och sen kanske det var en annan fest vi skulle på, å sen krogen. Ses!

Torsdag


Eftersom det var 48 ögonskuggor i paletten så tänkte jag att jag behöver nog en till! Haha..


Idag var jag en sväng till stan.. oväntat va ^^ Blev bara en liiten grej. Men nu får det vara nog :P
Laila ringde idag också.. fick lite juljobb. Fick en del dagar i december, å julafton (:S) och annandagen bland annat. Har aldrig jobbat julafton förr, men nu fan har det varit så dåligt med jobb så nu lär man passa på å ta dom tider som finns!

Nyss ringde Sofie :) Pratade i typ en halvtimme :P Vi bestämde att vi ska åka till Linköping om några veckor, till Annelie, och gå på nån stor fest som är där då, kommer nog bli kul! :) Btw, du ska också med Mysan ;P Annelie har lagt undan 3 biljetter till oss :)

Ikväll ska jag med Ida på en visning som Make up Store har :)

Mer översättningar ;P

Nu vill mamma att jag ska sminka henne - Now mom wants me to disguise her
Skärplinge - Sharpness Linge
Såg förjäkligt ut här - Saw suck out here
Båda är skittaggade - Both are crap tagged
Nu drar vi på kryssning till Åland! - Lets go on a cruise to life!
Jag är en gottegris, och kommer alltid att vara - I am a good pig, and always will be
Idag var jag en jävel på å backa runt hörn - Today I was a bastard on the back around the corner
Hon är ju störtskön - She is disturbed nice
Har varit skitpigg hela dagen - Have been spirited crap all day

Sommar igen tack


åh, detta var i somras! Vad härligt.. ta mig tillbaka. Orkar inte med vinter, kallt & mörker :S Och framför allt inte alla jäkla vinterkläder :S Tänk när man kunde gå ut så där bara!

Haha, det är galet att om jag inte träffar Mysan på typ 2 dagar så tycker jag det känns som jättelängesen och saknar henne skitmycket :P Friends for ever.


Jag sitter med Googles översättare och översätter menigar från svenska tilll engelska, och jäklar vad roligt det blir! Haha. Sitter och garvar högt här ibland. Jag skulle testa, för jag vet att vissa av våra kanadensiska kompisar sitter och gör just detta när dom tex vill veta vad nån skriver till oss på facebook :P Så här blev det jag skrev nyss i inlägget:

Hahae, it is crazy that if I did not hit Mysan of type 2 days so I think it feels like giant long time ago and miss her very much crap :P Friends for ever.

Angels


Nu ska jag läsa ett tag tror jag. Håller på med Marian Keyes "Angels" just nu. Så jäkla bra! Marian Keyes är bäst :) Älskar alla hennes böcker! Tips, läs dom!

LDB


Köpte en till, fast en stor, flaska av min LDB lotion idag. Jag och pappa var på ICA i Skärplinge när jag såg att den stora kostade 29 spänn, jag jag 45 för den lilla.. så då kunde jag inte låta bli att passa på :P Det här är min nya favorit lotion. Den är så jäkla bra, och luktar så jäkla gott! Helt perfekt :)

i.d


Idag kom mitt Mineral Veil från i.d som jag vann på Tradera :) För bara 190:- istället för runt 400! Gick snabbt och smidigt. Detta är alltså som ett transparent mineralpuder som man fixerar foundation med.

Ute och kört

Idag var jag upp riktigt tidigt.. redan kl 8.30! :P Pappa kom in och väckte mig "har du lust att övningsköra till Skärplinge?" Han skulle dit och göra nåt jobb. "Jaa visst.." en yrvaken Rebecca masar sig upp och klär på sig ^^
Det var riktigt kul att köra dit, att få köra långt. Det blev ca 2h körninig. Bra träning! Vi tog en liten sväng förbi några som vi känner i Skärplinge också och hälsade på :) En snabbis bara. Var aslängesen vi såg dom. Sen när pappa var klar med jobbet körde jag hem igen.

Nu vill mamma att jag ska sminka henne, så jag lär väl göra det då :P Sen vet jag inte vad jag ska hitta på.

Uttråkad

Fasen vad uttråkad jag blir så här på kvällen.. å inte kan man göra speciellt mycket nu heller, mer än att sova snart. Och det kan jag väl garanterat inte. Jag vill få jobba lite nu! Kan inte fatta att det är så dåligt med jobb :S Liksom, 1 gång i veckan ungefär nu? :S Förra året var det mycket mer jobb.. vet inte om vi är fler nu eller vad det är? Trist är det iaf.. blir ju galen av att bara gå hemma! Och pengarna behövs ju kan jag meddela. Ge mig jobb!

Eyes


Provade 2 nyanser ur Viva la diva-paletten idag. En rosa & en lila. Synd att min kamera är så jävla värdelös, så det syns knappt :S Syns mycket bättre i verkligheten! Skuggorna är väldigt bra iaf, dom har suttit hela dagen och ser fortfarande snygga ut!

Ut på motorvägen

Hade körlektion idag halv 4. En dubbellektion. Men det kändes som den gick precis lika fort som en vanlig. Har inte haft nån lektion på typ 2 veckor nu, så det var kul att få köra där igen :) Älskar bilen som jag kör med också. Körde motorväg idag :O för första gången! Läskigt :P Men gick finfint. Körde i stan lite också, ska köra det mer nästa gång!

Ikväll blir det Ugly Betty & Desperate Housewives :) Yeey. Det kommer jag sitta bänkad framför.

Gloss

Idag gick jag upp tidigt (kl 10, jag & My kom fram till att det är tidigt nu mera ;P) Och gjorde mig iordning och åkte ner på stan, i skitvädret! Brr. Mötte upp Emelie och gick med henne. Vi provade ungefär alla läppglans på alla butiker :P Var fan nästan öm i läpparna efteråt :P Hittade tillslut ett billigt, snyggt gloss från Viva la diva, i rött. Ville prova ett rött, och då ville jag helst ha ett billigt, utifall jag inte skulle gilla det. Men det verkar bra faktiskt, snygg färg.


Hmm.. det är mörkare, mer rött, egentligen!

IsaDora



Såg den här kollektionen på stan idag från IsaDora.
Blev väldigt förtjust i ögonskuggorna. Skitsnygga! Får bli nästa gång ^^

Shopping



Ja, det blev lite shopping på stan.. bara smink :P Paletten hade kommit in på Kicks, så den var jag snabb att slänga mig över :P Den har fått så bra recensioner, så den var jag tvungen att ha. 48 ögonskuggor från märket Viva la diva för 159:- Galet bra pris! Tydligen ska dom sitta jättebra också. Ska testa snart.
Sen blev det ögonbrynsskuggor från H&M & ett snyggt nagellack från Mavala "Ruby".

Pink smink




Idag går allt mitt smink i rosa. Jag tycker det är snyggast, och speciellt på vintern.
Man ser så fräsch & rosig ut i rosa.
Jag har IsaDora nagellack "Happy pink", i.d "clear radiance" - både i hela ansiktet som lyster & på ögonlocket som ögonskugga, Make up store rouge "Complex" & på läpparna IsaDora läppstift "Think pink" och Maybelline läppglans "Pink seduction" :)


Måndag

Idag ska jag och mamma ner på stan. Är ju som sagt på världens shoppinghumör, så jag kan väl inte hålla fingrarna i styr ^^ Ska kolla efter en ögonskuggepalett, hoppas att den kommit ut nu. Och lite annat smått & gott.

Självklart sov jag så där jävla länge idag också.. jag kan inte gå upp före 11, verkar omöjligt. Sov till typ 12 idag :S Måste fan bli ändring.

Senare ska jag hem till Mysan :)

Söndag


Från i fredags. Vi dricker min vodka-tub :P

Jag var en riktig mes-lanare inatt! Somnade redan strax efter 3 :S Dåligt. Kul hade vi iaf, spelade & käkade massa onyttigt. Killarna käkade typ hur mycket pizza som helst också ^^ Tror dom var uppe till 9 imorse eller nåt sånt :P

Idag har jag varit ner på stan med Mysan, först fixat kort till henne till visumansökan, sem fikade vi på Java :) Mysigt.


Jag är så himla shoppingsugen just nu. På å shoppa smink. Vill bara gå lös inne på Make up Store och handla :P Ibland får jag världens ryck och vill bara köpa hur mycket smink som helst, så jäkla kul ju. Ska åka till Sthlm snart igen, då ska jag shoppa på mig massa saker från MAC, det finns ju inte här.

Ikväll blir det lite filmkväll med mor min. Första söndagen på länge jag inte jobbar kväll!

Lan


Sitter hemma hos Daniel nu. Jag, Daniel & apan har lan :P Ska lana hela natten, med lite avbrott för filmtittande. Ska bland annat se Saw 4, om grabbarna törs.. båda är ju skiträdda, haha. Jag sitter och budar på Tradera just nu, lite impuls sådär, haha :P Vann precis en auktion på ett Mineral Veil från i.d. Kunde fan inte låta bli. 190 spänn istället för 400! Ett kap.

Men nu ska jag också börja spela.. det blir Syberia för hela slanten. Bästa spelet ever!


Lördag

Gårdagen var riktigt rolig! Det blev jag, My, Emelie, Linda & en kompis till henne. Hade skitkul! Å lite fjortis-fest blev det där på slutet lär jag tillägga ;) Haha! Och så drack vi min tub med vodka som jag hade, tuben gick runt runt :P
Sen på krogen var det riktigt kul också faktiskt. Träffade skitmycket folk jag kände. Men varför ska jag säga så mycket knäppa saker, som jag inte menar, efter lite vin?! Jag & My pratade om det idag.. varför säger man så mycket skit när man är full?? Haha. Som man får ångest för dan efter ^^ Aja, ta mig inte på allvar efter en vinare! :P

Idag blir det filmtittande skulle jag tro. Inget ansträngade iaf!

Fredag !

Urk, vilken skitdag det har varit på jobbet! Regn & regn och massor med kunder. Stressat på hela dagen. Tur att gamlingarna är så goa säger jag bara, annars skulle man inte palla.
Men nu är det freeedagkväll & det betyder party! :P Vi blir ett gäng brudar idag, ska bli skitkul :)

Vi ses i dimman!

Skypeee

Idag har jag suttit på Skype fan hela dan nästan :P Först med My, sen med Lina, sen med My igen :P Jag & My pratade fleeera timmar, haha! Men vi hade mycket att prata om :P Det var skönt att få prata av sig. Ibland måste man det. Få lite råd, och höra vad andra tycker om saker å ting. Och Mysan, jag är glad för din skull! Vad var det jag sa ;) Visste att det skulle komma tillslut :P Så himla kul att prata med Lina igen också! :) Saknar dig stumpan!! Men snart kommer du hem på besök :D

Nu måste jag sova.. ska upp och jobba kl 7 imorrn. Men jag har 100 grejer i skallen, så jag kommer väl aldrig kunna somna. Aja.. GoNatt!

..å crap vad jag saknar en viss person. Måste prata med dig igen My! Haha, men vi kan vänta till imorrn :P..

Pappsen

Jag gick in i vardagsrummet när pappa satt och spelade tv-spel. Tydligen störde jag ^^

- Hej, hur går det?
- Vänta, nu är det liksom VÄLDIGT svårt här.. det handlar om SEKUNDER!
- JÄVLA KNAPPJÄVEL!

Boring

Jag. Är. Så. Jävla. Uttråkad.


..Morgondagen blir nog iaf fan så mycket roligare..

Visumet


Jag fick mitt visum idag från Kanadensiska ambassaden :D Wihoo.
Så gott som redo att åka nu :P

Från och med nu har jag 1 år på mig att åka in i Kanada, och när jag kommer dit har jag 1 år på mig tills visumet går ut.
Hoppas vi kommer iväg snart :) Och att Mysan får sitt visum också!

Torsdag

Gårdagen var ju.. intressant. Och slutade med en nattlig promenad runt 1-tiden. Med en hel del snack, som man kanske inte var beredd på. Jaja.

Idag? Inga planer förens mot kvällen. Och det känns skönt, för jag är inte på humör för att göra nånting just nu. Sitter fortfarande i pyjamas.. å hade tänkt göra det ett tag till. Ska nog kura ner mig och se en film tror jag!

..jag måste sluta tro det bästa om folk,
för det är aldrig som man tror ändå..

HAHA!

Hur man irriterar (skrämmer?) någon som sitter jämte dig på flyget:


1. Ta fram din bärbara dator.


2. Öppna den långsamt.


3. Starta den.


4. Se till så att personen jämte tittar på skärmen.


5. Öppna internet.


6. Blunda och luta huvudet bakåt.


7. Ta ett djupt andetag och klicka på följande länk:

http://www.thecleverest.com/countdown.swf


8. Titta hur personen reagerar!!


Saknar


Saknar detta lilla gäng


Idag när jag gick in på Facebook så hade Björn skrivit till mig: "hey budge!!!!! koh tao was not the same with out you girls!!" Usch vad jag längtar tillbaka till Thailand just nu! Kan inte fatta att han varit där igen, fusk! Jag önskar att vi alla var tillbaka där igen. Vårat lilla gäng. Har aldrig haft så kul i hela mitt liv som då! Allt som vi gjorde, vi hade så jävla kul heela tiden. Björn hade tillomed haft samma bungalow som vi hade sist!! Nr 8! Och han hade träffat massa av dom som vi träffade sist vi var där. Helt sjukt vad jag vill åka tillbaka! Skulle göra vad som helst för att vara på Koh Tao just nu..


Sömntuta

Idag vaknade jag alldeles för sent.. usch vad jag hatar när jag sover sådär länge! Jag hade ju fan kl på 9, men det hjälper inte, för jag stänger bara av den och fotsätter sova så gott. Jag måste bli hårdare mot mig själv!

Om ett tag ska jag möta upp Mysan, vi ska ner på stan. Hon ska bla ta kort som man måste skicka med visumansökan. Sen ska vi kolla på lite annat. Bye!

Nyttig?


Nu tänkte jag lägga mig & se film och käka lite gotta. Riesen & julmust :P Så mycket för att käka nyttigt i veckorna :S Men det går bara inte! Jag är en gottegris, å kommer alltid att vara, punkt.

"Family pack", my ass, det här räcker bara till mig ^^

Roliga minnen


Såg nyss reklam för filmen Madagaskar på 5an, och det ger mig onekligen en del minnen från Wainwrigt, Kanada. Haha. Kunde inte sluta garva när jag såg reklamen.. för man minns roliga grejer :P
Good times, crazy times!

Ny primer


Jag var ner en snabbis på stan idag, köpte en ny primer från Lumene. Har tidigare haft primer från Smashbox, men ville prova Lumenes den här gången. Dels för att man måste beställa den från Smashbox, dels för att den går på 400:-, medans Lumenes går på 69:- (det var extrapris just nu också). Så då tänkte jag prova den här och se om den är lika bra som Smashbox! Lumene har en del grejer som är riktigt bra faktiskt. Concealern jag köpte på båten var super!


i.d make-up


Det bästa sminket tycker jag, kommer från i.d bare minerals. Mineralsmink som är bra för huden & inte täpper till. Den ses till och med som ett steg i hudvården, och många som har tex finnar kan tillomed bli bättre genom att använda i.d. Foundation innehåller även spf 15. Jag har använt i.d i ca 3 år nu, 4 kanske tillomed. Det jag använder är:
Foundation, Mineral Veil (ett transparent puder), rouge (2 st på bilden) & clear radiance (ett puder som ger lyster åt hyn) + 3 av i.d's borstar (för rouge, foundation & concealer).
Är väldigt nöjd med allt jag har provat, skulle aldrig byta ut detta smink mot nåt annat. Det ser väldigt naturligt ut på också. Om ni inte har provat borde ni göra det! Produkterna är väldigt dryga, räcker hur länge som helst! För man behöver så himla lite.

Ett litet tips bara :)

Kryssning


Nu är vi hemma igen från Åland :) Har haft det jättebra. Ätit gott, druckit gott & haft kul. Köpt drinkar av "Färjan-Håkan", haha. Det tyckte mamma var jätteroligt ^^ Det var lite blåsigt igårkväll så det gungade rätt rejält, konstigt nog har min sjösjuka försvunnit. Jag blev jättelätt sjösjuk förr, blir det aldrig längre. Tror det är tack vare Thailand :P För det slutade efter det. Åkte ju båt titt som tätt där. Mamma fick en dagcreme från Dermalogica av mig i födelsedagspresent, & pappa fick en ny rakapparat i farsdagspresent.. bara jag som inte fick present :P


Hade tänkt kolla på en hel del i tax-freen, men det fanns inte alls speciellt mycket jag var intresserad av där faktiskt. Hade tänkt köpa en parfym, men den fanns inte :( Det blev bara en concealer från Lumene & nån vodka på tub, haha!

Åland


Nu drar vi på kryssning till Åland! Fira mamma som fyller & fars dag!
Kommer hem igen imorrn kväll. Bye :)

Return of the king

- I didn't think it would end like this.
- End? No, the journey doesn't end here. Death is just another path, one that we all must take.
The grey raincurtains of this world pulls back, and all turns to silver glass. And then you see it.
- What? See what Gandalf?
- White shores. And beyond... a far green country under a swift sunrise.
- Well, that isn't so bad.
- No. No it isn't...

Lördagkväll

Idag har man inte gjort många knop. Har typ bara kollat på film hela kvällen. Mår illa av allt godis också ^^ Vid nio blev jag astrött och tog en liten powernap till tio :P Haha. Slöast.
Nu ska jag dock sova för natten. Ska upp tidigt imorrn, ska på kryssning till Åland :) för att mammsen fyller år imorrn + att det är fars dag!
GoNatt!

Segast

Jaa, idag mår man som man förtjänar :P Men det var jävligt kul igår! Jag, Mysan & imli festade hemma hos My först.. det var skitkul :P Sen drog vi ner på Slick, och där var det också skitkul :) Träffade roligt folk. Både jag och My måste ha ett sjätte sinne btw ;P


Idag blir det kolugnt, ska köpa så jävla mycket godis & bara kolla på film! :P Har cravings för bublizz & mörk choklad! Ge mig! ^^

Visumansökan


Wiiho, nu har jag postat min visum-ansökan! :) Var massa papper och grejer som skulle med, men nu äntligen är den skickad till Kanadensiska ambassaden i Stockholm. Nu är det bara att vänta :) I ansökan var man tvungen att ha med: Själva ansökan så klart, 2 passfoton, kopia på sitt pass, ett kort CV, utdrag ur polisregistret, ett papper som visar att man har minst 16.000:- på banken & ett självadresserat kuvert.

Fredag!

Idag när jag vaknade tog jag mig ut på en powewalk, riktigt härligt. Men det börjar bli halt ute.

När jag kom hem åkte jag ut och körde en sväng med pappa på hans lunch. Måste ta alla tillfällen i akt :P Det går riktigt bra med körningen iaf, fast pappa tycker att jag börjar köra lite väl fort nu ^^ Äh :P

Nu har jag precis städat, såg förjäkligt ut här. Fick nåt ryck och ville städa, och då är det lika bra att göra det, för man vet aldrig när jag får lust att städa igen ^^ Nu är det lite bättre iaf. Man kan tom här inne :P

Ikväll
ska jag hem till Mysan, det vankas partaaaj! :P Båda är skittaggade, haha vet inte varför. Men kul ska det bli. Det var ett tag sen vi partajade hemma hos henne nu. Får se om E dyker upp också.

Nu.. ska jag kolla på film tror jag. Blev ju fan trött av att städa! Hah

Lite högljutt ibland

..Kom att tänka på en sak bara nu när jag snackar med My på msn.
Alltid när vi är hemma hos henne och festar så blir vi rätt högljudda, både musiken och vi :P Och vi kom på det, fan vad hennes grannar måste ha hört mycket av det vi pratat om! Haha. Massa smaskiga hemlisar & annat tok! Det är rejält lyhört där, och ofta har vi fönstren öppna också. Ibland kommer vi på oss själva, "ojdå, det där kanske inte grannarna behövde få veta!!" Haha. Men vad säger du Mysan, det bjuder vi på! Ska vi spela hög musik, så kan dom väl få höra lite trevligt skvaller också ;P..

Natti

Nu ikväll har jag varit hem till Mysan och umgåtts lite med henne :) Kollade på tv och snackade massa! Det är vi bra på ;P Garvade åt massa tok också, som vanligt :P Fick ett litet lustigt samtal också ^^ Haha, jadu.. vissa är bra roliga.

stan blev det en del shopping också som jag befarade :P Lite smågrejer bara dock. Lyckades shoppa helt utan pengar! Hade glömt kortet hemma, smart! Så då fick snälla mamma punga ut istället :P Danke mammsen. Men nu är jag skyldig henne istället.. det kändes inte lika kul :P Det är ju skittråkigt att betala för saker i efterhand, när man redan har dom :P, eller hur?!

Nu blir det sängen & läsa lite körkortsteori. GoNatt!

Torsdag

Gud vilken dimma det är ute! Hade tänkt ta en powerwalk imorse, men blir så opeppad när det är dåligt väder :P Känns inte lika kul då. Jag vill ha sool.

Idag ska jag & mammsen åka ner på stan och fika med min faster :) Får väl höra lite om hur dom hade det i Kina när dom var där för nån vecka sen. Dom hälsade på nån dom kände, dom bodde ju där i 5 år förut.

Kanske blir lite shopping också.. jag kan väl inte låta bli :P

Obama


Grattis till Obama, som blev president i natt/morse! Jag följde nästan hela Filip & Fredriks valvaka, som var skitbra tyckte jag. Dom där 2 är ju störtsköna. Klockan 4 blev jag dock jäkligt trött, så jag sov till kl 6, då slog jag på tv:n igen och fortsatte titta. Obama höll ett jäkla bra tal tyckte jag. Hoppas på förändring för USA nu då, som han lovat. Go Obama ^^

Jag vaknade skapligt sent idag, förståeligt kanske, och gav mig ut på en powerwalk. Härligt väder ute idag. Ska snart iväg och jobba kväll i blå gruppen. Det brukar vara rätt lugnt där på kvällarna, så det ska väl gå bra!

Valvaka



Idag var det jobb som sagt, har gått
riktigt bra hela dagen. Blev lite galen på en tant bara som tog typ en halvtimme på sig att skriva ner vad hon ville ha från affärn :O
Efter jobbet käkade vi pizza, gott, det var längesen! Tog favoriten - Azteka
Sen tog jag en rätt lång powernap. Har ju planerat att vara vaken inatt. Ska se Filip & Fredriks valvaka på 5an :P Har laddat upp med massa gott till det. Får se hur länge man pallar vara vaken!


Plum Sykes


Igår läste jag ut Singel på nytt av Plum Sykes. Hon har även skrivit Bergdorfblondiner. Båda böckerna är superbra, chick-lit. Dom kan jag verkligen rekomendera till alla tjejer :)

Måndag

Idag har jag varit en sväng på stan, och haft körlektion. Ingen jättehändelserik dag med andra ord. Imorrn ska jag dock jobba, 7-16. Börjar dyka upp lite mer jobb nu tror jag, äntligen!
Sitter å donar med lite körkortsfrågor nu, första gången jag testar.. fick 58 av 70 rätt. Är väl rätt bra för att va första gången iaf?
Nu blir det tv-kväll och dona med lite saker resten av kvällen!


Haha! Jadu, höll på å få hjärtsnörp där.
Skapligt chockad kan man säga!

Jobba söndag igen

Jag var vaken till typ 3 i natt och kollade på film, så jag var skapligt seg idag. Vaknade runt 12. Ser ut att vara fint väder ute idag, skönt, för jag ska jobba ikväll. 16-20, fyra timmar bara. Ska man väl överleva :P Sen ska jag hem och käka tacos :) Gött.

Hörs senare, bye!

Film


Har nyss kollat på Brudens bäste man som jag hyrt. Den var riktigt bra :) En härlig film. Garvade en hel del. Den borde ni se om ni inte gjort det! :)


Funderar på att kolla på Stop Loss nu. Riktigt bra film som jag såg på planet hem från Kanada. Hann dock inte se sista halvtimmen för piloten stängde av, typiskt :P Men nu har jag laddat hem den, och vill se slutet. Den borde ni också se, skitbra film & massa puddingar! :P

Halloween


Hade riktigt kul igår på halloweenfesten :) Alla var så fint utklädda så :P Men jag tror Ida tog hem priset, hehe. Hon var riktigt stilig som french maid :P Hon hade ordnat en liten tipsrunda som vi gick också, en del kluriga frågor ;P 2 av killarna blev delad etta och vann en flarra rödvin. Jag hade kameran med mig, men självklart tog jag inga bilder - trött jag blir på mig själv! Hade varit kul å haft lite bilder från gårdagen!

krogen var det väl inte lika kul, men träffade en del folk man kände iaf. Träffade min körlärare också, haha.

När jag kom hem var både mamma & pappa vakna, dom värmde mat åt mig så jag satt där och käkade mitt i natten :P Det är då det är som godast ^^

Idag blir det myskväll. Har hyrt film & köpt choklad :) Sen går det väl en del läskiga filmer på tv ikväll också har jag sett, man lär väl se nån :P

RSS 2.0