Nu blir det..

+


Brrrr

Tog nyss en dusch, för att jag frös så hemskt.
Jag har frysit hela dagen.
Det började imorse, jag vaknade av att jag frös som en dåre.
Drog upp täcket till hakan och bara skakade för att jag frös så hemskt :S
Stod i duschen i säkert 20 min imorse med skållhett vatten.
Och lika fick jag göra nu... hatar att frysa!
Ska krypa ner i min flanell-pyjamas nu.

Tidiga mornar, no more

Det slog mig just, att idag var den sista gången jag gick upp i okristlig tid (5.30) för att jobba på Brynäs hemtjänst! Nu har jag bara 3 kvällsturer kvar, sen slutar jag där. Vem vet, kanske var det sista gången på över 1 år man var tvungen att gå upp så tidigt?! I Kanada börjar dom inte så tidigt som 7 på mornarna.. oftast är det runt 8-9. Det passar mig bättre ;P

Lördag


Jag, morbror & moster :)


Fasiken vilken dag det var på jobbet idag.. hade huur mycket kunder som helst. Har cyklat som en dåre kors & tvärs över hela Brynäs. Och det är så satans halt ute.. varje gång man sätter sig på cykeln riskerar man ju livet. Och jag trampar på som en galning också, några gånger har man glidit till i halkan, det står väl inte på fören man ramlar. Fast jag har ju bara 3 dagar kvar att jobba, så förhoppningsvis ska jag klara mig ^^

När jag kom hem var min morbror & moster här :) Dom stannade och käkade middag med oss, sen åkte dom hem. Har sagt hejdå till dom nu.
Kommer dröja innan man ser släkten igen :( Kommer sakna alla!

Nu ska jag mysa ner mig och kolla på film och käka glass! Pusshej

Nice

Var riktigt trevligt på Helt enkelt :) Och sååå god mat! Dom kan dom. Sen åkte vi hem en sväng till Daniel, kollade på tv & käkade massa gotta :) Tack för en trevlig kväll!

Nu ska jag snart sova.. upp å jobba imorrn kl 7!

Fredagskaos

Gick ganska bra på jobbet idag.. blev lite stressigt på slutet bara. Jag och Micke fick åka och handla, och det är nästan alltid kaos! Vi blev lite försenade in, men så blir det ofta när man handlar. Fick typ ingen lunch idag heller för vi fick skicka in en tant med ambulans på förmiddan, så jag var tvungen att stå där och vänta på dom, å vänta tills dom blev klara med allt.

Nu är jag stressad som fan.. ska iväg och käka på Helt enkelt med Daniel! Bye!

Pigg som en lärka

Herregud, jag är hur pigg som helst :S Kommer ju aldrig kunna sova ikväll, fan å! Men jag får skylla mig själv som tar en "powernap" på typ 3 timmar :S Haha. Ska lägga mig och läsa snart iaf, försöka bli trött. Börjar jobba 7 imorrn.. men det ska faktiskt bli kul, för jag ska vara i gula gruppen för första gången på länge! :) Äntligen få träffa mina gulliga tantaluringar igen!

GoNatt!

Skyddsängel


Mamma köpte även det här smycket till mig på stan. Det är en skyddsängel. Hon ville ge mig den för att jag ska ha den i Kanada. Så sa hon att "din skyddsängel kommer alltid vara med dig där borta, jag skickar den till dig varje dag". Så sa hon även när jag kom hem från Thailand, att hon hade skickat en skyddsängel till mig varje dag att vaka över mig :) Gobiten. Så denna ängel ska symbolisera att det alltid finns nån där som tittar efter mig och hjälper mig om det händer nåt :)

Tack mamma

Torsdag



Idag på stan så shoppade vi lite, och växlade pengar. Mamma köpte den här boken åt mig, gud vad du handlar till mig mamma! :) Skämmer bort mig. Sen växlade jag som sagt 4000kr till kanadensiska dollar. Fick typ 650 dollar.. låter så jäkla lite :P Haha. Men dom pengarna kommer man rätt långt med där borta.

Tog kanske längsta powernapen nånsin när jag kom hem :O Ojoj, kommer inte kunna sova ikväll säkert! Är så jäkla godissugen nu så jag skulle kunna mörda nån! Vad ska jag göra åt det då? Vetefan om jag orkar åka till affärn heller :P Svåra problem..



HC

Jag har varit till Hälsocentralen här på morgonen. Är så satans svälld i halsen. Bara på ena sidan. Det är jobbigt, spec när jag ska sova, för det är lite svårt att andas. Dom tog halsprov, men allt såg normalt ut.. så det var bara nåt virus eller nåt sa doktorn, jag skulle käka halstabletter & dricka varmt, så skulle det gå över snart. Hoppas fan det, för det känns inte så lockande att gå till läkarn det första man gör i Kanada!

Nu ska jag göra mig iordning, sen åka ner på stan!

Kört BMW

Jag har varit ute och kört lite bil ikväll.. en ny BMW, värd en halv miljon kr. Den gick finfint ^^ Lite annat än att köra pappas sletna Peugeot. Slog av anti-spin och sladdade runt lite också :P Lite läskigt med en sån dyr bil, men kul!

Har nyss kollat på Bridget Jones med mamma.. haha, sällan vi kollar på den!
Men hon är ju så skön :)

Nu ska jag sova :) GoNatt!

Söta mamma


Idag har det flytit på bra på jobbet :) Vissa dagar går allt bra, och då är det riktigt roligt att jobba. Kan inte fatta att jag ska sluta där om 2 veckor! Har jobbat där i 2 år.. och det är ändå ganska lång tid. Kommer kännas konstigt!
Imorrn är jag ledig.. äntligen, fy fan vad skönt!! Haha, skoja ;P
När jag kom hem idag hade mamma lagt lite grejer på min säng som hon köpt åt mig :D Vad go du är mammsen ♥ Jag fick Barack Obamas självbiografi som jag så gärna vill läsa, parfymen som jag skrev om häromdan & strumpor, det behövdes verkligen!
Tack världens bästa mamma :)

Ikväll blir det tv-mys bara & käka kinamat :) (Blir du hungrig när jag skriver det Mysan ;P)
Byee!

Dollar


Så här såg det ut sist vi åkte


Ringde precis till Forex och beställde lite kanadensiska dollar, eftersom dom typ aldrig har det hemma måste man beställa det. Jag tog för 4000:-, det räcker ju till att börja med. Så jäkla segt att ta ut pengar i Kanada från våra svenska konton, eftersom att vi måste in på banken och krångla varje gång. Deras bankomater tar nämligen inte "utländska visakort" :S Jag trodde ju att halva grejen med visakort var att man skulle kunna använda det över hela världen. Men i Kanada så tar dom tydligen bara "sina egna" kort. Stupid canadians ;P

Nu blir det jobba av

Ja vad kul att man försov sig rätt skapligt imorse. Pappa kom in och väckte mig kl 6.40 "ska inte du jobba kl 7?" Eh, JO! Så det var bara att hoppa i första bästa kläder och käka frukost på stående fot.. 1 minut över 7 var jag på jobbet. Inte så illa pinkat ändå va!

Det har ju varit så dött med jobb på sista tiden.. men idag jäklar, så ringde dom från PFV. Jag fick jobb hela veckan ut nu, och 2 dagar nästa vecka, det behövdes verkligen :)

Good night

Jaha, då var det väl dags att sova då antar jag. Tidigast på länge.. men ska ju upp runt 6 imorrn. Var så längesen jag jobbade nu, man får aldrig några rutiner! Man vet aldrig, imorrn kan bli sista dagen på jobbet om det inte dyker upp mer! Synd att jag ska vara i röda gruppen, skulle verkligen vilja vara i gula.. med mina tanter! Vill ju hinna säga hej då till dom allihopa. Kommer sakna dom! Nu ska jag knåpa ihop ett mejl och skicka iväg.. vet inte riktigt hur jag ska formulera mig bara.. haha.. aja.

GoNatt :)

Lacoste


Luktade på, och provade, en skitgod parfym idag på stan. Lacoste - Love of pink. Den vill jag ha! Den luktade jag.. alltså min typ av parfym.

Måndag

Idag kom jag faktiskt upp vid 10, hade tänkt gå ut och gå. Men det var sånt jäkla skitväder då så jag skippade det :S Efter lunch åkte jag & mamma ner på stan. Jag köpte chokladpraliner åt oss på Gefle Chocolaterie för mitt presentkort jag hade kvar, och sen fick jag ett par byxor av mamma :) Tack! Nu ska jag snart åka och hämta Daniel, ska skjutsa ut han till Valbo.

Imorrn ska jag jobba, hör å häpna. Jag ringde idag och frågade om dom kunde försöka fixa nå jobb den sista tiden jag är kvar här hemma.. så jag fick imorrn iaf, och dom skulle höra av sig om det dök upp mer. Behöver verkligen jobba nu!

Bra film!

Filmen var verkligen jättebra! :) Jag gillar såna där filmer. Den var fin & sorglig. Älskar att gå på bio! Synd att det är så satans dyrt bara. Undra om det är billigare i Kanada?

Förresten, vad jobbigt det är när man hamnar bredvid nån på bion som har en äcklig parfym på sig.. det är liksom det enda man kan koncentrera sig på då, och man får ont i skallen av doften. Tur att dom som satt bredvid mig flyttade ner några rader efter ett tag ^^

Nu sitter jag och käkar.. ovanligt va? Det sa alltid Megan förresten kom jag på, haha, "are you eating again becca? what a surprise!!" Jag antar att jag äter en hel del.. just nu: ostmacka, nypelsinsoppa (nyponsoppa&apelsinjuice) och en mazarin. Herregud vad gott det är med mazariner.. klart underskattat fikabröd. Jag kan tacka tanterna på jobbet för att jag återupptäckt mazarinen ;P För dom har det hemma nästan varenda en.

Imorrn blir det en tripp till stan på dan, med mammsen. Vi gör allt ihop.. Hon är min bästa kompis :) GoNatt allihop!

Hur lyckas man

jadu.. jag säger då det.. du är en riktig stjärna daniel! hahaha

Den late..

Jag gick precis ner för trappan bärandes och balanserandes på 100 grejer. Självklart tappade jag några grejer.

"Ja, hellre bär den late ihjäl sig än att gå 2 ggr" hör jag pappa säga.

Och han har rätt.. jag bär hellre ner allt på en gång, även om det innebär risk för mitt liv, än att behöva gå fler gånger! Så är det att vara lat gott folk.

Bio

Jag var ut på en powerwalk idag efter jag vaknat, i snövädret. Men det var härligt ändå. Nu ska jag städa lite och dammsuga, det behövs kan jag säga :S


Ikväll ska jag på bio med mammsen, ska se Benjamin Buttons otroliga liv.
Den ska ju vara jättebra säger alla!

Proppmätt

Jag har typ inte gjort annat än käkat ikväll.. usch.. helt proppmätt nu. Massa mat, glass, mazariner, mackor.. allt annat än fruktsalladen som jag skulle göra iaf ^^ Blir nog en 3 timmars promenad eller nåt imorrn, haha. Nu tänkte jag faktiskt ta och sova, "tidigt" för en gångs skull! GoNatt!

Lördag

En riktig seeeeg lördag. Har inte gjort ett skvatt hittills idag, och så mycket mer lär väl inte bli gjort. Ska bara kolla på film & ta det lugnt ikväll. Har köpt lite gott också, ovanligt va. Näe.. hade inte så mycket mer att säga. Bye!

Go natt


Nu ska jag lägga mig, läsa lite. Jag läser Liza Marklunds Gömda just nu, som för övrigt är jättebra! Vet inte varför jag inte läst den förr, mamma har haft den i bokhyllan i flera år. Det är ju massa snack just nu om att storyn i boken inte ska vara sann :S (för det ska ju vara en sann berättelse om en tjej som heter Mia) men jag vet inte vad jag ska tro om det! Det är ju en, Monica Antonsson, som har skrivit en bok nu som heter "Mia, Sanningen om Gömda", som ska berätta allt om att boken bara är ett påhitt typ.. jaja.. vad ska man tro. GoNatt!

Filmkväll


Ikväll har jag hängt med Mysan som sagt :) Har kollat på Harold & Kumar - Escape from guantanamo bay, så jävla rolig! Haha. Vi såg den i Kanada också, då höll vi på att dö av skratt. Käkade glass till också, gött! Ben & Jerrys kan dom :) Nu ska jag väl sitta här och dega ett tag kan jag tänka mig.. sen sooova. Bye!

Fredag

Jaa, som vanligt var jag uppe med tuppen idag.. eller så inte.. vaknade 12.30 :S Vafan händer! Jag måste försöka vända tillbaka dygnet!! Jag gick ut på en timmes powerwalk efter att jag vaknat iaf, nu ska jag väl snart göra mig iordning.

Ikväll ska jag hänga med Mysan :) Fippla lite med hennes blogg, kolla på film & käka massa gott :) Inget partaj för en gångs skull ;P

Fila lite på mitt CV..

När vi kommer till Kanada så vill jag helst jobba på restaurang.
Men jag har ju liksom 0 erfarenhet.. men jag & Sofie sitter här och snackar.. hur svårt kan det vara egentligen?
Servera lite mat kan väl vilken idiot som helst göra!
Så jag kom på den smarta idén att bre på lite i mitt CV.
Typ.. "Jag har serverat i 3 år på Berns i Stockholm".. bre på lite grann bara.

Eller vad tror du Sofie ;) Hahaha!

Blir arg..

Idag var det nån som försökte feting-lura mig och My. Tur att vi inte föll för det iaf. Lite har man innanför pannbenet iaf, att man märker när nåt inte står rätt till. Det kan inte vara för bra liksom. Blir så förbaskad bara, vafan ska folk försöka luras för?! Jag skulle aldrig kunna blåsa en människa sådär.. fyfan.

Finskt CV

Tå ja såk i annons att ni sökte vinskspråkiga brästen, dänkte ja, joppet är mitt! Ja har pra meriter sen titikare, nu ja räkna tom:

1) Krundskola klass 1, 2, 3, 4, 5, 6, och halva suan
2) Konvimerad
3) Joppet: ja ha inte joppat på syrka förut, men ja har varit me på kusinens pekravning
4) Ja är van att plattra vädret, så ja kan nog bredika pra.
5) Ja är också jäveln på planda krokkar, så ja kan servera nattvarten

NU JA UNDRA?
Lönen, met mina meriter grävs en hök lön, ganse 40 000 kr./mån. Och sänstepil kräver ja. Saap Aero, samma som syrkoherden har, ja dror nämliken på jämlikhet.

Ja har kått många kurser, nu ja räkna tom:
1) Säljkurs halva feckan
2) ABF-gurs, lär dig spela kitarr för nupörjare
3) Konkurs.Deva konsti kurs
4) Tatautpildning
5) Utpildning för olika porrmaskiner, så jak är tuktig på att porra om nåke ramlar ner så kan jag porra upp det igen.

Ja ser fram att vå åka på mer gurser helst
till Nutbu, tär är pra trag med ristiprud och parn-lickan. Ja tycka om liv på luckan.

Hoppas no kan pestämma snappt, stämplingen tar snart slut. Dveka ej, nästa vecka har ja säkert nutt på kång! Typ innepannby.

Pizza

Nu ska jag åka och hämta Daniel på jobbet.
Sen ska vi åka och käka pizza :)
Mums!

Drömmar..

Undra om man undermedvetet börjar få lite resfeber? Jag drömmer helt galna drömmar om nätterna! Vaknar upp och tror en massa grejer, haha, tills jag inser att det bara var en dröm. Jag hatar att ha såna där drömmar.. och när man har dom så ofta så börjar man fan nästan tro att dom är sanna ^^

Torsdag

Jag vaknade kl 12 idag.. men jag ligger fortfarande i sängen med laptopen på magen och lyssnar på musik :P Skönt att vara lite slö, haha.

Tänkte gå ner och fixa lite frulle snart.. pappa kom hem med lite frallor på lunchen, och så ska jag dricka teet som jag köpte igår. Kanske godaste nånsin, köpte det på Flanörs café. Kashmir-te, brukar alltid ta det när jag är där och fikar.

Näe, nu ska jag släppa in katten.. stängde ut han på balkongen ett tag för han var så jävla dryg. Ska kolla om han vill in nu, om han är snäll!

.....

..and the monster is goooone..

Jag måste också..


En vanlig dag på stan

Mysan på stan när vi kollar på fotoalbum:

- Jaa men det här tar jag!
Vafan, 160 spänn?!
Varför måste allt va så jävla dyrt för!!
Då har jag fan inte råd att köpa en penna ens
Vad gör man dådå?
Jo, då snor man en!!

Hahaha.. det lät så jäkla kul när du sa det Mysan ;P
(Det ska tilläggas att hon inte snodde nån penna, haha)

Stövlar!


Det blev lite shopping idag på stan
.. mest för Mysan :P Men jag fick med mig stövlarna hem iaf! Haha, kunde fan inte låta bli :O Dom är så jäkla snygga! Sen köpte jag te på Flanör också.

När jag kom hem blev det fetaste powernapen.. ovanligt va? Nu har jag nyss vart till kiosken och köpt massa godis! Så jäkla sötsugen. Så nu blir det top model & godis!

Onsdag

Idag gick jag upp kl 10..! Det har inte hänt på länge kan jag säga. Det är tidigt för mig det. Ska ge mig in i duschen och göra mig iordning nu. Senare ska jag och My ner på stan och shoppa lite :)

Japp.. jag hade rätt.. det var som jag trodde.. woho !

Fräta bort blåsorna..


Detta munskölj har jag en hat-kärlek till. Jag använder det för att skölja mina helvetes-blåsor med. Och det svider, nåt så överjävligt! Det är som att strö salt i sår.. eller mer som att hälla syra i ett sår faktiskt. Det dunkar i hela skallen och tårarna sprutar.. men blåsorna går över snabbare om jag gör det, så jag antar att det är värt det.

.....

..varför måste vissa människor se nånting negativt i allt? Varför kan man inte bara glädjas åt andra? Och man vet inte bäst jämt.. ibland kanske det är bäst att hålla tyst..

3 veckor kvar

Har varit hem till Mysan nu på kvällen här.. vi har kollat på Top Model & bjudit in folk till våran avskedsfest vi ska ha innan vi åker till Kanada. Säg till om jag glömt nån!

För några dagar sen så mejlade jag och My en kille som bor i Van som sökte roommates. Det var 3 killar som bodde i ett hus som hade ett rum över. Men vi tänkte om sen, haha, och bestämde oss för att fortsätta leta ändå. Men så hade jag fått ett till mejl från han idag där han skrev att han tyckte att vi skulle höra av oss iaf när vi kom till Van, så kunde vi typ festa eller nåt. Så det ska vi göra. Alltid kul att träffa nytt folk! Och vi har ju ändå inte så mycket kompisar i Van än, så vi vill gärna lära känna fler :)

Idag är det bara 3 veckor kvar tills vi åker!

Gee mig!

Nu har jag varit och träffat Ida. Först gick vi runt ett tag på stan, sen bjöd hon mig på fika :) Tack stumpan. Satt och pratade ett bra tag.

Och jag har hittat världens snyggaste stövlar!! Som jag bara måååste ha! Men dom kostar 900:- :S Pengar som jag fan inte har råd att lägga ut så här innan Kanada.. vafan ska man göra.. snyggaste ever ju! Gråter.. :P

Tisdag

Klev upp ur sängen runt 13.00 idag :S Usch, hur trött får man bli egentligen?! Jag har vänt helt på dygnet. Men man får ju inte jobba ett jäkla dugg nu, då blir det lätt så!

Nu ska jag åka ner på stan och fika med Ida :) Var jättelängesen vi sågs nu. Bye!

???


omg.. kan det verkligen vara så som jag tror? let's hope..

Blåsjävlar

Det är ju inte skitskönt att ha en afteblåsa i halsen.. så att det gör megaont varje gång man sväljer.. och man nästan vill grina när man äter.. sen hjälper det ju inte att jag har 7 st i vänster kind och en på tungan också. Fan, dessa blåsor tar livet av mig! Har haft dom i vet inte hur många år nu, dom kommer lite då och då.
Om du inte vet vad afteblåsor är för nåt, kolla här.

Nån skrev på hemsidan:
"Ibland gör blåsorna att man knappt kan äta eller prata på en dryg vecka. Oftast håller man munnen stängd så pass hårt i några dagar (pga. av smärtan då man rör munnen) så man får värk i käken och även spänningshuvudvärk."


Precis så är det.. och det är inte kul kan jag säga. En gång hade jag över 20 blåsor i käften, fick käka gröt 3 ggr om dan i typ en vecka, kunde inte äta nåt som behövde tuggas.

Måndag

Fyfan vilket snöväder det är ute idag :S Mörkt och jävligt också. Näe, nu får det bli vår snart! Hoppas det är bättre väder i Vancouver.

Jag har varit ner på stan en sväng och gjort lite ärenden.. nu börjar jag få ordning på det mesta inför resan här. Kan bocka av mer och mer på listan. Mest smågrejer kvar nu faktiskt. Känns skönt.. det närmar sig nu :) Såg en så sjukt snygg kille på stan btw.. haha, damn!

Nu ska jag fixa med min laptop, det lär ta ett bra tag. Jag ska flytta över massa grejer från min stationära till den. Så jag har allt jag vill ha med mig. Bilder, musik, filmer & dokument.

Längsta fikan


Ja jäklar, det blev en rejäl fika
! Satt där i 4 timmar :P Och bara pratade & pratade. Hade mycket skvaller att ta igen kan jag lova, haha. Riktigt trevligt :) Vi fikade på George, dom har den godaste jäkla kladdkakan i stan. Smakar som en konflikträdd kallskänka som gömt sig i ett vitrinskåp..haha.

Nu blir det film-kväll resten av kvällen :)

Söndagsfika

Jag kom väl i säng runt 4.30 inatt :P Jag skjutsade hem My mitt i natten, sen åkte jag hem och la mig. Pallade inte att lana hela natten. På slutet där satt vi bara och garvade och garvade, något övertrötta kanske ;P Var skitkul igår iaf. Vi satt mest och kollade på youtubeklipp och kollade bloggar typ, haha. Medans grabbarna spelade.

Nu ska jag göra mig iordning och åka ner och fika med Mysan & Sofie! :) Jag har en känsla av att det kommer bli ett hejdlöst pladdrande ;P Bye!

Nattmat

Klockan är 2.30 och vi har nyss käkat thaimat :P Jag, apan & Mysan åkte till Lilla Bangkok och köpte mat, var så jäkla sugna.. inte hungriga egentligen.. mest sugna ^^ Gott som fan var det iaf.. nu fortsätter lanet, gurr gurr!! lol

Tvångstankar


Den här är så jäävla rolig! :P Efter typ 2 min, när han får "tvångstankar" - det är det bästa! Haha. "Bulle, bulle, bulle"

Parlamentet


Hahaha.. ni måste kolla!! Jag dör av skratt varje gång jag ser detta..
Robert Gustavsson är bäst! :P

Lan

Är hemma hos Daniel nu och lanar med grabbarna.. dom sitter och spelar wow och jag surfar mest runt :P och kollar lite på film. Dom har suttit och lanat sen igår, fattar inte att dom pallar ^^

Har proppat i mig så jäkla mycket godis, uuh, mätt som fan nu.. men ändå slutar man inte äta. Man trycker i sig bara för att det finns.. vad dum man är :P Nu får det snart vara nog med allt godisätande.. det är sjukt hur mycket onyttigt skit jag äter jämt alltså :S Får börja knapra morötter eller nåt istället..

Beautiful


loooove it

Lördag


Så här kul kan man ha, haha, Just daaaance

Det blev riktigt kul igår :) Först var vi hemma hos My och drack lite vin, och sen började vi dansa och härja, haha. Hade hur kul som helst :P Undra om grannarna hade det också ;) Sen drog vi ner på Slick, det var rätt kul faktiskt. Träffade massa folk vi kände :) En del folk man inte sett på länge. Sen missade jag bussen hem såklart.. då följde jag med J till McDonalds, sen tog jag en taxi hem. Sorry taxichauffören för att jag var så dryg & babblade sönder dig, haha.

Idag ska jag dra hem till Daniel och lana med han & apan :P

Freeedag

Idag tog jag en låång powerwalk när jag vaknade.. så jäkla härligt ute. Och massa bra musik på mobilen, då kan jag gå hur långt som helst.

Alltid när jag sitter och lyssnar på musik på datan, så kommer ibland låten Infinity, då skriker alltid pappa "men är det den jäkla låten nu igen!" haha, tror inte han gillar den eftersom han alltid gapar rätt ut när den spelas :P

Nu ska jag fixa och dona med lite grejer.. och tagga.. för ikväll tänkte vi gå ut. Blev på sånt jäkla partyhumör helt plötsligt :P Bye!

.....


Far away


Nickelback - Far away
Så himla bra låt

Torsdag

Jag var till HC idag som sagt, kollade upp mitt utslag. Hon visste inte riktigt vad det kunde vara, inte ett födelsemärke iaf. Jag fick en kortisonsalva, skulle prova med den ett tag och se om det blev bättre, blir det inte det så ska jag komma tillbaka.

Nu funderar jag på vad jag ska hitta på.. har inte så mycket planer för dagen. Mysan ska komma hit senare iaf, pappa ska ta en titt på hennes laptop, fixa lite grejer. Kanske ska ta och städa lite här.. ser förjäkligt ut!

..vart har du tagit vääägen..

Gonatt

Äääntligen har jag varit och klippt bort mina slitna toppar! Var ett bra tag sen jag klippte mig nu, innan vi åkte till Kanada förra gången. Hon tog typ 5 cm.. så nu ser mitt hår jättekort ut.. eller inte :P Ser fan bara längre ut nu när det är jämntjockt ^^

Sen när jag kom hem kom Amalia över till mig, Vi har sagt hej då nu.. kommer inte se henne nå mer innan jag åker :'( Känns jättekonstigt ju! Kanske inte kommer se henne på över 1 år liksom! Wierd.

Senare på kvällen åkte familjen ner på Helt enkelt och käkade :) Trevlans. Och jäkligt gött lär jag säga. Jag åkte till My en sväng sen, kollade på Top model :) Nu är jag så jäkla trött så jag tror jag ska sova faktiskt! Tidigaste på länge isf! Nattugglan.. GoNatt!

Onsdag

Det slog mig att det bara är 4 veckor kvar tills vi åker nu :O Eller, igår var det 4 veckor kvar. Tiden kommer säkert gå jättefort nu. Och det är fortfarande en del kvar att göra innan vi åker. Måste skicka in mitt papper om internationellt körkort bland annat. Jag vill börja packa! :P Haha. Det roligaste. Vi lär väl börja ta tag i Mys lägenhet snart också.. allt ska ut!

Imorrn ska jag till HC, jag har nåt konstigt utslag på högra armen, som jag först trodde var nåt tillfälligt eksem eller nåt. Men nu har jag haft det i flera veckor, det blir inte mindre, och det kliar. Det är helt runt också. Jag tycker det ser ut som att det håller på å bli ett nytt födelsemärke :S Så jag måste kolla upp det!

Nu ska jag ner på stan.. kolla runt lite, fika, sen klippa mig!


Våra konversationer

Ja jävlar om nån skulle läsa konversationerna jag & My har på msn! Haha. Eller vad säger du Mysan.. tror du folk skulle bli chockade?! Förmodligen :P Finns ingenting som vi inte pratar om kan jag ju säga! And I luuuve that.

Tisdag

Idag har jag jobbat.. det gick brabra. Jag tror det börjar sprida sig på jobbet nu att jag & My ska flytta till kanada, typ varenda jäkel har kommit fram till mig idag och frågat när vi åker & sagt att dom tycker det är så himla spännande :P

Efter jobbet åkte jag ner på stan och köpte en tröja som jag la undan på Gina igår. Sen blev det hem och ta en låång powernap ;P

Ikväll ska jag och mamma ha lite hemma-spa :D

Tv-spel..

Pappas tv-spel går mig på nerverna! Det är nån glad trudelutt, och ett blippande ljud, som låter likadant hela tiden, sånt driver mig till vansinne! :P

Måndag


Nagellack "Sanna" från Make up store

Idag vaknade jag faktiskt i rätt skaplig tid. Ringde Laila här på morgonen och sa att jag vill ha mycket jobb nu sista tiden innan vi åker. Berättade även för henne att vi skulle flytta. Hon ba "Men Rebeeeeecca! Skaaaaa ni? Gud vad häftigt!!" Haha. Sen frågade hon 100 frågor.. man kommer fan sakna Laila :P man har ju pratat med henne på telefon några ggr i veckan i 2 års tid nu. Har dock bara sett henne en enda gång på riktigt ^^

Sen åkte jag och mamsen ner på stan. Jag köpte en fickspegel och ett nagellack på Make up store på rea. När vi kom hem gick vi över till Amalia & Anna-Lena  och fikade :) Satt och pratade där en bra stund.

Nu blir det käk här hemma snart.. sen tänkte jag kanske pilla med lite bloggdesign ikväll, till Mysans blogg :)

Fruktsallad & film


Nu ska jag käka fruktsallad och mysa ner mig framför en film :) Tänkte se Brudens bäste man, för typ 5:e ggn :P Men den är så himla bra! Vissa filmer kan jag se hur många gånger som helst!

Apoliva


Riktigt bra handkräm för aptorra händer, som jag alltid får den här årstiden.
Apoliva från apoteket, bra grejer!


Segsöndag

Segare än segast idag.. trodde aldrig jag skulle komma ur sängen. Men tillslut masade jag mig upp, och ut i stormen på en powerwalk, med en ordentligt omplåstrad häl. Sen har jag väl inte gjort så mycket mer.. typ bara legat och kollat på tv. Älskar att vara slö ibland ^^ (ibland?!)

Roligare än så här blir det nog inte idag.. hörs hej!

Lördag

Idag gick jag väl upp runt 13.00 :P Skönt det. Tog mig ut på en powerwalk då, fast att jag har jordens skavsår på ena hälen. Gör satans ont. Haltar som fan nu. Envis som jag är ska jag ändå ut och gå. Klippte nyss sönder vattenblåsan som var där, haha fråga My om hon tyckte det var mysigt ;P Jag fick vatten i hela handen, blää ^^

Nu är Mysan som sagt här, vi sitter här med våra laptops :P Kollar lite på tv också, och lyssnar på musik. Päronen är på stan, på Bishops arms. Jag ska åka och hämta dom sen. Jag tror dom är glada att jag har körkort nu, så jag kan skjutsa dom hit å dit :P

Nu ska vi se film, bye!

Dance


Nu sitter jag här och kollar på Lets Dance
och käkar chokladbollar :) Blev så jäkla sugen så jag var tvungen att baka :P Ska göra lite fruktsallad sen också. Vad duktig hon var att dansa, Blondinbella :) Tyckte jag iaf! Nu ska jag kolla vidare.. byee!

Fredag

Party igår som sagt. Jag, My och imli hemma hos My :) Hade skitkul. Dansade runt som dårar på slutet till massa gammal musik, haha. Sen drog vi ner på Slick, det var sådär.. är lite trött på krogen!

Imorse när jag vaknade mådde jag verkligen skit. Hela jag skakade, var likblek och mådde jätteilla. Spydde som en gris sen också :S Men jag drack inte så mycket igår, så det känns inte som att det var därför. Dock åt jag jättelite igår, kanske har nåt med det att göra. Jag gick och la mig sen igen och gick inte upp fören kl fyra. Nu mår jag bra iaf! Ligger fortfarande i sängen, med laptopen på magen..kan inte bli härligare :P

Idag blir det en chillkväll med fruktsallad, choklad & Let's dance :)

Laptop-väska


När pappa kom hem på lunch hade han köpt en data-väska till mig :D Snygg va? Den är precis lika stor som laptopen, passade perfekt :) Blir bra att ha tex nu när vi snart ska flyga :)

Partytorsdag

Idag blev det en powerwalk igen när jag vaknade :) Hann precis hem igen innan det började snöa som fasen. Lyssnade på massa bra musik som jag nyss lagt in på mobilen, märkte att jag började gå fortare & fortare, haha. Alltid roligare att gå när man har bra musik :)

Just nu håller jag på och städar.. och bloggar samtidgt :P Älskar min nya laptop btw!

Ikväll blir det partaaj med Mysan :D Vi ska fira att vi köpt biljetterna till Kanada :P Lär ju fira det för sjutton. Taggad är jag också som satan! Yeey.

:)


Vi ses typ varje dag nästan.. och när vi inte ses sitter vi och snackar på msn i timmar, haha. Finns alltid nåt vi måste prata om :P Vad skulle jag göra utan dig Mysan?! :)
Love ♥

Mini-laptop


Idag var jag och pappa som sagt i Valbo, Mysan hängde på också :), och tittade på laptops. Och jag köpte faktiskt en :D En Acer, Aspire one. En liten mini-laptop! Väldigt händig och kommer vara smidig att ta med sig :) Ville ju helst ha en att ta med till Kanada, och nu har jag det :) Pappa har hjälpt mig installera massa grejer och donat med den ikväll, har provat den lite och är väldigt nöjd lär jag säga! Kommer bli jättebra att ha där borta :D
Köpte den på Onoff för 3700:-

Ansiktsbehandling


Efter att jag och My gått på stan var jag på ansiktsbehandling på Face & Bodycenter :) Det var skitlängsen jag var på en nu! Det var en vanlig behandling med rengöring, peeling, portömning, mask, brynplock osv. Fy helvete vad ont portömningen gör, haha. Jag skrek rakt ut. Hon sa förlåt för att hon plågade mig ;P Men nu känner man sen ren och fräsch i hyn :D

Smarta jag skulle ta bussen hem sen och vänta hemma på pappa, sen skulle vi åka ut till Valbo. Precis när jag hoppat av bussen hemma kommer jag på att jag inte har nå nycklar med mig, haha! Så det blev till att sätta sig på en buss tillbaka. Åkte hem till My så länge och väntade :P

Bunkrar upp


Idag när jag vaknade tog jag & mamma en powerwalk
. Soligt och härligt var det ute också :) Sen gjorde jag mig klar och åkte ner på stan med Mysan. Hon gjorde lite bankärenden, sen shoppade vi. Jag köpte en ny ansiktsrengöring & 5 st Försvarets hudsalvor från apoteket, haha. Lär ju bunkra upp inför Kanada :P Jag använder det varje dag, så jag måste se till att det räcker i 1 år!

En till blogg

Idag har man inte gjort många knop. Har bara degat hela dan typ. Har pulat lite med en bloggdesign också. Jag har gjort en ny blogg, som jag kommer skriva i medans jag är i Kanada. Men jag har börjat skriva där redan nu, tänkte skriva lite hur det går med allt inför resan och så. Om ni vill kan ni titta in redan nu: http://becccan.blogg.se/canada Det kommer vara en blogg för alla vänner & släktingar så ni kan läsa vad vi håller på med där borta :)

Undra hur bra det kommer gå att sova ikväll då.. haha.. eftersom jag vaknade så jävla sent idag. Får väl se en tråkig film eller nåt ^^

Funderar starkt på att köpa en laptop och ta med mig till Kanada.. tänkte först om jag skulle köpa en först när jag kommer dit, men ändå, jag tror det är skönast att ha en med sig. Vill ha å,ä,ö på tangentbordet också!! :P Drygt att skriva utan det i 1 år! Plus att jag vill ha massa grejer från min gamla data överförd till den. Ska åka runt och kolla på lite olika med pappa imorrn, så får vi se hur det blir!

Tisdag

Jäklar vad sent jag vaknade idag :O 14.00 klev jag ur sängen. Kan det bero på att jag var uppe till 4.30 igår tro? ^^ Idag har jag inga planer alls.. skönt faktiskt. Kanske ska bege mig ut på en promenad nu. Skulle velat åka ner på stan, men det är väl inte öppet idag? Typiskt.

Kanske får ta en film och slödag :P

VM

Vilken skitmatch det var igår! Kanadickerna vann ju såklart.. eftersom domarna dömde till deras fördel hela tiden! Dom fick göra vad fan dom ville, köra över våran målvakt 300 grr tex ?!, medan Sverige inte ens fick peta på nån av dom för då åkte vi ut. Näe, dom spelade fult canuckerna!

Och gissa om jag & My fick massa sms och att dom skrev på msn till oss, våra kompisar. Fan vad stolta dom blev då..haha, dom är helt galna. "you better start praying!" fick jag efter 2:a målet. Och My fick "Look at those swedes with their broken little hearts" när Kanada vann.. haha, igår var det krig, men nu är vi vänner igen ;P

Swe vs Can


Nu är det junior-VM final i hockey
, Sverige vs Kanada! Gissa vilka som sitter och kollar :P Och det är spänd stämning mellan oss och våra kompisar där borta, haha. Hockeygalningar som dom är allihopa. Go Sweden!! :P

Kändisar på Ticket

Idag var det en rätt slapp dag på jobbet.. blev klar tidigare, skönt det, så jag smet lite innan. Sen var det hem och ta en powernap, haha. Sov så jävla dåligt inatt så jag var tvungen.

Sen åkte jag & My ner på Ticket.. igen :P Denna gång för att hämta biljetterna. Vi är världens kändisar där nu tror jag. När vi hade fått våra biljetter av ena tjejen och skulle gå så frågade en av dom andra "jaså så det blir Kanada nu då tjejer? Vad spännande! Ha det så himla bra där!" Dom är så goa där inne :) Känner alltid igen oss när vi kommer, haha. Vi har ju spenderat en hel del pengar i den där butiken :P

Ikväll ska jag skjutsa päronen på middag hos min faster.. själv ska jag ta en lugn hemmakväll ensam och käka pizza & kolla på film! Fy fasen vad skönt!

Knepig film


Jobbet ikväll gick bra.. men fick jobba över lite. Hände grejer mot slutet, så klart. Tycker jämt att det trasslar till sig på slutet :P Hade kul iaf, jobbade med Åsa.

När jag kom hem såg jag och mamma en film som vi hade hyrt, Funny games. Men den var lite knepig, och inte så bra faktiskt. Så den kan man skippa :P

Nu måste jag fan sova.. är skittrött, och ska upp tidigt imorrnbitti. GoNatt allihop :)

Saknar


Nok längst till vänster

Jag pratade med Nok på facebook nyss.. hon som ägde bungalowbyn som vi bodde i på Koh Tao :) Hon är så himla go! Jag frågade hur det var med henne. "Not so good" sa hon.. så jag frågade varför, "I miss you!" skrev hon. Hehe. Hon var världens snällaste alltså! Och alltid så himla glad, även fast hon var så himla stressad jämt.. alltid humöret på topp. Saknar henne! En vacker dag ska vi tillbaka dit.. :) Till Prick-Tai Resort! Så kul att hon kommer ihåg en så väl och vill att man ska komma tillbaka!

Söndag

Idag är jag uppe i tid för en gångs skull! :P Det kan vi tacka PFV för ^^ Som har ringt mig här på morgonen. Ska jobba ikväll och imorrn :) Hoppas det kommer rulla in mycket jobb den här månaden! Nu tänkte jag kolla en stund på tv, sen bege mig ut på en powerwalk.

Har fått några sms här på morgonen som verkligen gjort mig glad & på bra humör :)

Lala

Ikväll har jag varit hemma hos Mysan igen :) Kollade lite på tv/film, sen åkte vi ut och cruisade lite :P Åkte förbi McDonalds också och köpte lite gött i drive-in, sen parkerade vi och satt och käkade :)

Näe nu måste jag sova tror jag! Usch vad trött jag är. GoNatt!

Lördag

Idag har jag faktiskt varit ute på en powerwalk, riktigt härligt, det var aslängesen nu. Sen när jag kom in tog jag ett bad, med en badbomb från Lush. Dock var det fullt med stjärnor i hela badbomben, å dom fastnade över hela mig, haha.

Nu ska jag städa lite tänkte jag.. sen försöka få päronen att börja laga mat, jag är hungrig :P

Tattoo

En till tattoo som jag vill göra.. jag vill skriva:

Omnia
Causa
Fiunt


..på ryggen, mellan skulderbladen. Under den andra tattoon som jag vill ha typ ovanför där, haha. Hur fan ska jag få plats med allt? Jag gillar att tatuera in texter, tycker det är skitsnyggt, plus att det ofta är nån bra/fin mening med dom.

Den där betyder för övrigt "everything happens for a reason" på latin. Och det stämmer så jävla bra, känner bara att jag måste göra den.. för jag tror verkligen på det!


Fredagkväll

Ikväll har jag varit hem till Mysan och kollat på film & snackat :) Båda börjar bli lite hispiga inför resan, haha. Nu känns det att det är på allvar.. kan inte fatta att vi snart kommer få träffa alla våra kompisar där borta igen :D Vissa som man inte sett på aslänge. Vill åka ut till Vancouver island när vi kommit också, träffa alla vi känner där! :) Man har saknat dom så mycket. Vilka jäkla minnen man har alltså.. och många mer kommer det bli :)

Om några veckor är vi på väg!

Here we come



Jag och My har nyss kommit hem från Ticket där vi har köpt flygbiljetter!
Tisdag den 10 februari flyttar vi till Vancouver - Kanada! :D Det är fan inte långt kvar alltså! Har en miljon grejer att fixa till dess. Bland annat ska jag och My packa ihop och städa ur hela hennes lägenhet!

Det ska bli så jäkla kul att komma iväg! Har längtat :) Och nu har man äntligen ett datum att se fram emot också.

Biljettjäveln var inte billig alltså, 100 ggr dyrare när det är en ombokningsbar också. Men men, det kommer vara värt det.

Kan inte fatta att vi snart åker :D Lär fan börja packa snart! Haha.

Bakisdagen

Denna dag har varit en riktig segdag.. som för typ hela Sveriges befolkning skulle jag tro. Den har bestått av filmtittande och spelande. Hyrde en film, Dagboken, som var riktigt bra!!

Jaha.. nån som har avgett några finurliga nyårslöften då? Jag har inte ett enda, vilket känns skönt, för jag har aldrig nånsin hållt ett. Börja träna är väl det man alltid lovar, men det blir ju aldrig så på allvar, så vi skippar det i år :P Det får bli som det blir! Tänkte försöka ge mig ut på en promenad imorrn iaf.. det är ju så himla härligt!

Hade fått ett (fylle)inlägg, haha, från Megan på FB inatt, hon önskade gott nytt år och sa att hon saknar oss jättemycket.. saknar dom allihopa där borta också! Jättemycket. Vi fick så mycket vänner i Wainwright! Kommer definitivt att flyga ut till ww och träffa dom sen :) Vi kommer ju bo närmare då än vad vi gör nu iaf.. och inrikesflygen är inte så dyra. Synd att det är så långt mellan Vancouver & ww, skulle ta typ 15-20 timmar att köra dit. Stort jävla land.

Nu ska jag se lite på tv :) Pusshej!

Hej 2009


Nyårsafton blev rätt lyckad lär jag säga :) Hade jättekul, även om vi åkte runt en del. Först käkade vi som sagt hos mig, sen åkte vi hem till imli. Sen var det nån fest i Bomhus där det var massa folk, så vi åkte dit. Men det var inge kul där och dom flesta skulle typ gå när vi kom, så vi tog med oss några därifrån och åkte tillbaka till imli. Och då hade det kommit massa mer folk dit också. Festade på där och firade 12-slaget :) Sen runt 1-tiden skulle alla dra därifrån, så då stack vi några st hem till Daniel och efterfestade. Blev en rolig och galen kväll :) Välkommen 2009!

RSS 2.0