Pigg

Här sitter jag, pigg som en lärka. Väcktes av att Marcus klocka ringde 5.20, konstigt nog var jag pigg redan då. Åkte hem runt 5.40, sen har jag käkat frulle och parkerat mig vid datan.

Mötet/utbildningen igår var riktigt intressant. Vi fick lite broschyrer, gjorde mycket anteckningar & fick sitta med och se hur en hudvårdsklass går till. Ska bli kul att börja :) Hooooppas mitt paket kommer idag! Då ska jag ringa Ann-Louise och träffa upp henne, så ska hon hjälpa mig packa upp allt (så jag inte gör nå tok, haha).

Annars har jag en hel del att dona med idag. Tänkte försöka införskaffa massa andra grejer som behövs för jobbet, och ska göra visitkort och fixa med lite papper.

Men nu kanske man ska ge sig ut på en powerwalk?

puss ♥ kram


Utbildning

Idag har jag varit ner en sväng på stan. Lämnade in en lapp på arbetsförmedlingen, och kollade runt en snabbis i butikerna, kan aldrig få nog ;P

Nu ikväll ska jag på MK-utbildning för nya konsulter :) 17-20. Ska bli jättekul! Jag fick ett mail idag också att mitt starter kit var skickat, har jag tur kommer det imorrn :D

Sen efter utbildningen ska jag åka hem till Marcus och sova där.

puss ♥ kram


Stockholm

Igår blev det en lång shoppingdag i Stockholm. Vi åkte härifrån 7.30. Direkt när vi kom fram tog vi en fika, sen skulle jag färga håret. Hade tid på Strå, mina gamla barndomsvänners salong :) Camilla färgade håret på mig. Först la hon lite brunt i utväxten, och sen blonda slingor. Ljusade upp det lite inför våren/sommaren. Får göra mer sen i sommar.

Sen blev det gå i affärer hela dagen. Jag köpte en kjol, bh, 2 nagellack, armband, 2 par skor & örhängen till Marcus. Hittade inget mer. Men det räckte :) Sen gick bussen hem 18.30 igen. Jag slocknade direkt och sov nästan hela vägen :P


Jättegod mocha på ett café

Camilla & Carita

Färgad, slingad & fixad


Inskrivning

Det har varit en lång dag idag. På förmiddagen åkte jag ner på stan, köpte present till Mysan + lite till mig själv. Sen åkte jag hem och käkade, sen hem till Mysan på fika :) Fick massa gott och satt och pratade.

Efter det kom Marcus till mig. Vi åkte till American take away och köpte pizza. Riktigt gott :) Delade på en medium, dom är ju så jäkla stora! Knappt så att vi fick i oss den ändå ^^

Sen nu på kvällen har jag varit hem till Ann-Louise i Skutskär (jag körde dit, och kom rätt!! Herregud vad stolt jag är, haha). Vi har registrerat in mig som konsult för Mary Kay nu och beställt ett starter kit! :) Så nu kan jag kalla mig Fristående Hudvårdskonsult! Grejerna borde komma på fredag eller måndag, kul kul :)

Nu måste jag sova, ska upp tidigt imorrn och åka till Stockholm med mamma & moster och shoppa!

puss ♥ kram


Mysans dag


GRATTIS på födelsedagen Mysan min!! :)
Här är en bild från förra året när du fyllde 22. Då bodde vi i Vancouver och jag tog med dig på middag på Earls, sen hade vi fest med brudarna i våran lägenhet :) Tiden går så fort!
Hoppas du får en bra dag i år med ♥ Love you!


Vårdag

Vilken härlig dag det har varit. Satte mig som sagt ute i solen ett tag, tog med mig Cheops ut också, han blev så glad så när han fick vara ute :) Sen gick jag in och gjorde lite lunch. Det blev omelett med skinka, tomat & broccoli, gött.

Sen rensade jag rejält i mina garderober. Höll på i typ 2 timmar. Slängde ut all skit jag inte använder längre och gjorde lite ordning bland allt. Man har ju så mycket gammalt man slutat använt. En del ska jag slänga, en del kanske ge bort.

Mot kvällen kom Marcus hit. Vi har kollat på tv, spelat & bakat kladdkaka :) Blev jättegott! Älskar kladdkaka. Undra hur många såna jag bakat i mitt liv, måste vara tusentals :P

Dags att krypa till kojs snart, ska komma upp i tid imorrn är det tänkt.
GoNatt!


Ut i solen


Klev upp i ganska bra tid idag. Begav mig ut på en powerwalk i värmen, riktigt härligt :)
Nu har jag precis käkat frulle & duschat, ska sätta mig ute i solen och läsa ett tag. Älska våren! Läser Mia - Sanningen om Gömda just nu, en bok som handlar om att Liza Marklunds "Gömda"-böcker bara är påhittade.


You


Jag är så himla kär i dig så du anar inte!
Du är världens bästa & finaste pojkvän Marcus


Företagsinfo


Idag har Ann-Louise varit här
(min Mary Kay-konsult) och berättat lite om företaget för mig :) Så nu börjar jag få koll på läget tycker jag. Jag har bestämt mig för att börja som fristående hudvårds-konsult för Mary Kay nu, och det känns jättekul lär jag säga! Känns bra att jag har Ann-Louise som stöd också, hon är verkligen jättesnäll & kunnig om allt. Nu till veckan ska jag skriva på papper & beställa Starter Kitet, sen är det bara att börja! :)


Söndag

Hallå hallå :) Så har ännu en helg gått. Har haft en härlig, ledig, helg. I fredags satt jag, Marcus, Mysan & Kenny hemma hos mig och drack vin och spelade lite spel. Blev sugna att dra på krogen, så jag och Marcus åkte ner. Längesen man var ut. Var rätt kul, men träffade inte på så många jag kände. Sen blev det Frasses, som vanligt :P När vi kom hem var pappa fortfarande vaken, så han satt med oss i köket ett tag och berättade massa galna historier om saker han har varit med om förr, haha.

I lördags blev det en slö mysdag. Solade lite på dagen, åt grillat & sen på kvällen kollade vi på film, efter att vi tagit en powernap mellan 20.30-22.00 :P

Nu kanske man ska bege sig ut i värmen ett tag?

puss ♥ kram


Torsdag


Igår var jag och M på bio. Vi såg Kick Ass. Den var bra faktiskt, riktigt rolig :P

Idag har jag jobbat 7.30-16.00. I detta jäkla skitväder :S Fyfan vad snö det har kommit då! Usch. Helt dyblöt om fötterna har jag varit hela dagen. Nu blir det en lugn kväll tack! Ska åka hem till M om ett tag, kommer säkert somna när jag kommer dit, är så himla trött :P

puss ♥ kram


Haha!

Jag: På söndag har Marcus namnsdag.
Mamma: Jaha, vad heter han då?

Jag förstår hur du tänkte mamma, men det lät så kul ;)


:S

Jaha, så var det vinter igen?! :S Vad fan är detta. Det snöar ju! Nu räcker det väl, har det inte snöat nog denna vinter??

Igår hade jag en riktig skitkväll på jobbet. Låg rätt mycket efter hela kvällen, allt blev bara fel & jag fick jobba med en kille som aldrig jobbat inom hemtjänsten förr. Då tar det alltid mycket längre tid, men han var jätteduktig iaf, och vi löste allt rätt bra ändå. Kan bara säga såhär, aldrig mer insulinsprutor & aldrig mer stomipåsar ^^ Blev riktigt sena in, kom inte hem förens runt 21.30.

Idag är jag ledig, ska bara vara med M och ta det lugnt.

puss ♥ kram


Föreläsning


Igår var jag med min konsult på ännu ett Mary Kay-möte. Det var en kvinna där som är mångmiljonär på att jobba för MK och hade en föreläsning. Det var jätteintressant att lyssna på henne. Hon hade kommit från ingenting till att bli mångmiljonär på ca 10 år, rätt häftigt :) Skitsnygg rosa MK-bil hade hon också, haha. Och jag vann gästutlottningen, igen :P Jag vann ju sist jag var där också. Denna gång vann jag 2 olika handcremer som låg i en mugg.

Idag ska jag jobba kväll, 16-21. Hoppas jag får nåt av de "gula" schemana :) Men först kommer M hit, ska färga håret på han, igen. För det syntes inte så mycket det vi gjorde sist. Så ska göra lite mer denna gång. Snart ska jag fixa håret också, ska bleka slingor :) Vill faktiskt bli lite ljusare. Har varit mörkhårig så länge, kan vara kul med nåt nytt. Men vill inte ha jätteljust, lite guldblonda slingor bara.

Har sjukt ont i huvet idag och känner mig seg, hoppas det inte är en förkylning på G :S

puss ♥ kram


Valbo


Idag åkte vi ut en sväng till Valbo. Gick på IKEA och köpis. M handlade lite kläder och jag köpte 2 rosa (vad annars?) kaffemuggar på IKEA. Det kan man aldrig ha för många av, skåpen här hemma är proppfulla av olika muggar.


Pizza

Våra hemgjorda pizzor blev jättegoda igår :) Åt så jag nästan sprack ^^ Jag hade köttfärs, paprika, lök & tomat på min. M hade tonfisk & champinjoner. Pizzorna blev ju hur stora som helst, så det blev över till lunch idag också.




MK-produkter


Gillar verkligen allt jag köpte från Mary Kay iaf. Har bara använt produkterna ca 1 vecka, men hittills tycker jag dom är skitbra! Men lär väl använda dom minst 1 månad innan man kan säga säkert vad man tycker.


Lördag

Jobbet hörde av sig tillslut, och nu har jag jobbat några dagar iaf. Igår var det en riktigt bra dag på jobbet. Fick ett lugnt schema och fick gå till dom kunder jag känner bäst. Dom är så goa allihopa :) Det är alltid roligast att gå till dom man känner utan & innan.

Idag ska jag och M göra pizza :) Var hur längesen som helst jag gjorde det, så det ska bli kul. Men först ska jag åka hem till honom och färga håret på karln, får väl se hur det går ;P

puss ♥ kram


Cheops


Choppe tycker väldigt mycket om M's skor ;)


Fika med brudsen

Ännu en varm och härlig vårdag idag :) Var hem till Marcus ett tag på dagen, promenixade lite & busade med Charlie. Sen åkte jag hem och mötte upp MK-konsluten, hon kom och levererade mina grejer jag köpt av henne. Som rena julafton ;P Köpte rengöring, dagcreme, ögoncreme & foundation. Dom känns väldigt bra iaf, får se om dom funkar!

Sen ikväll har jag varit hem till Carro och fikat med brudarna. Riktigt trevligt! Ida hade med sig sin lilla vovve, Zeke. Hur söt som helst! En valp det med :) Och Carros bebis växer och växer, gobiten. Så kul att ses allihopa ibland, det är ju lite svårt att få till det så alla har tid samtidigt. Therese fattades dock denna gång :(

Jobbet har inte hört av sig på hur länge som helst, vad är det som är fel?! Dom brukar ju ringa och tjata sönder mig i vanliga fall. Men det kommer väl antar jag!

puss ♥ kram


MK-möte

Sov rätt länge imorse. M ringde och väckte mig runt 8 först, men det tyckte jag var alldeles för tidigt, så jag somnade om och vaknade runt 11 :P Käkade lite frulle sen drog jag ut till Hille. Vi solade lite i det fina vädret och var ute med Charlie :) Busen. Svårt att gå med honom i koppel än, han gör lite som han vill, haha. Skuttar runt som en galning. Skitade ner sin ljusa päls en hel del :P Sen däckade han inne.

Nu på kvällen har jag och Mysan varit med våran Mary Kay-konsult på ett MK-möte. Det höll på riktigt längre, vi åkte dit runt 17.30 och kom hem strax innan 21.00. Men det var intressant :) Dom som jobbar med MK har tydligen såna där möten varje måndag. Hon försöker värva oss att börja sälja också :P Men vi får väl se. Jag ska ju bli hudterapeut och älskar hudvård, så det kanske skulle vara kul.. jag vet inte jag. Sen hade dom lite utlottningar också, och jag vann ;P En eyeliner ^^ Ska köpa lite hudvårdsgrejer av våran konsult iaf. Prova nya grejer är alltid kul!

Dags att sova nu :) 
puss ♥ kram


Vovve!

Så var det söndag igen och helgen var över. Varför går helgen så fort jämt! Den har varit bra iaf :) I fredags blev det som sagt tacos & mys. Sen igår var jag och Marcus över till Mysan och Kenny och drack vin och snackade en massa :) Blev en del drick-tävlingar och annat, som gjorde att Mr M inte mådde på topp vid kvällens slut ;) Haha. Men trevligt hade vi iaf!

Var rätt bakis imorse, men det var bara att masa sig upp vid 9.30, för vi skulle följa med Marcus familj och hämta en vovve :) En liten Golden retriever-valp! Hämtade han på en gård utanför Uppsala. Hon som bodde där hade en jäkla massa hundar som kom springades när vi kom dit. Och dom var ju såå söta!! Dom valde en liten hane, som ska heta Charlie. (Eller var det Uffe? ;)) Han gillade inte att åka bil, spydde typ 5 ggr i bilen ^^ Gissa vem som fick torka upp.. bajstorkarn´ som inte är så kräsmagad ;P En riktig gobit är han iaf :)

puss ♥ kram 





Torsdag

Klockan är snart tolv, borde gå och lägga mig. Men jag är alldeles för pigg. Ska upp och jobba kl 7 imorrnbitti. Men nattuggla som man är blir det väl bara några timmars sömn som vanligt.

Fick hem paket idag i brevlådan, alltid lika kul :P Hade beställt en jeansskjorta från Gina. Har den i 3 olika färger nu, love it. Bekvämaste som finns!

Har jobbat en liten sväng ikväll, 16-19. Blev klar innan 19 dock. Sen åkte jag hem till min M och kollade på film. Vi såg Paper Heart. Den var rätt bra :) Michael Cera var med i den, han är så jäkla bra tycker jag.

Imorrn är det freeedag, bästa dagen på veckan :) Då blir det tacos & mys!

puss ♥ kram


Mary Kay & slöjobb


Vad hääärligt det är ute nu om dagarna
, så varmt och skönt :) Idag gick jag hem till Mysan runt ett-tiden, för det kom en tjej dit som skulle visa lite hudvård från Mary Kay för oss. Jag har provat deras grejer förr, men det var ca 100 år sen, så det var roligt att få testa igen. Hon var riktigt duktig, och hudvårds-galen som jag är satte shoppingsuget igång :P Men jag behärskade mig och köpte faktiskt inget. Lär fundera lite på vad jag ska ha isåfall, i vanliga fall är jag lite för impulsiv.
Och det är ju dyra grejer. Men nånting vill jag testa! 

Sen kl 16 var det dags att åka och jobba för både mig och My. Och det blev ju världens slappaste dag på jobbet nånsin kan jag säga :P Mysan var felbokad (dom hade bokat 1 vikarie för mycket) så hon fick jobba med mig på mitt schema hela kvällen istället :P Så vi var 2 st på 1 persons schema.. vi kunde ta det hur lugnt som helst. I början tog vi varannan kund, sen gick vi tillsammans till några. 

Nu börjar jag bli sjukt trött, dags att sova snart tror jag!
puss ♥ kram


Vårväder

Idag har vi suttit ute i solen och druckit kaffe, lyssnat på musik & solat :) Så himla härligt! Var ute och gick lite med Cheops också, men det är inte helt lätt att gå med en katt i koppel :P




Helgen

Fest på påskafton som sagt. Hade rätt kul. Jag, Mysan, Marcus & Kenny förfestade lite hos Kenny först. Sjöng singstar, dansade och drack en massa. Hade skitkul. Sen tog vi en taxi till festen i Stigslund. Det var rätt mycket folk där, har jag för mig, haha. Jag satt mest i köket och snackade, sen somnade jag :P Då var det dags att gå kanske. Kvällen avslutades på Frasses med hamburgare, sen åkte vi hem till Marcus och sov.

Gårdagen spenderades bakis i sängen. Kollade på film & sov om vartannat :P

Idag blir det nog inte heller så mycket gjort. Det är ju fortfarande helg. Ska snart duscha och greja sen bege mig hem till M. Pusshej!



Påsk

Igår hade jag & darling myskväll här hemma :) Mor & far var borta över natten, så vi lagade mat, kollade på film & hade det mys. Vi gjorde potatisgratäng & kött, hur gott som helst! Sen såg vi "The road". Men den var väl inte så mycket att hurra för, ruskigt seg film.

Idag är det påskafton, och ikväll vankas det fest. Hemmafest, inge krogen.
Men först ska vi hem till M och käka.

Glad Påsk! ♥


RSS 2.0