Hejdå!

Nu är det snart dags att åka till Arlanda, och sen vidare till Rhodos :)
Hörs om en vecka!
pusshej


Graffiti Nails


Fick ett häftigt nagellack av Therese & Cissi i lördags, det svarta Graffiti Nails från IsaDora :) Jag hade tänkt köpa det faktiskt men det har varit slut överallt. Så jag blev glad när jag fick det :D Blir skithäftigt ju! Man har ett vanligt nagellack under, sen målar man det svarta över som liksom spricker och blir ett häftigt mönster!


Seminariet

Nu har jag lyckats ordna lite här, så nu har jag precis köpt biljett till Mary Kay-Seminariet den 9-11 september :D Ska bli så jäkla kul att åka på det! Flera tusen konsulter från norden möts under några dagar i Göteborg. Seminariet hålls i Scandinavium. Och jag har turen att få bo hos min snälla farbror & faster under tiden :) Ska bli jättekul att få träffa dom, det händer ju inte så ofta.

Seminariet hålls en gång per år, och det är det största eventet inom Mary Kay, ska bli häftigt att få vara med på det :) Vad mycket roligt det är som händer just nu! :)


Packar

Idag packas det för fullt här hemma :) Imorrnbitti åker jag & Marcus till Rhodos! :) Gud vad härligt det ska bli! En vecka i värmen med sol och bad. Känns ju ännu bättre att åka härifrån när det är regn & skitväder ;)

Har en till grej jag måste försöka fixa ikväll! Har lite smått panik, men jag hoppas det löser sig!!

pusshej!


Awards Night

Det var jättekul på Awards Night :) Och en massa grejer fick jag med mig hem! Fick en Perfect Start-vimpel + sparbössa för att ja gjort en PS, en sötvattenspärla (man får ju en varje gång man sålt för över 2500kr på en vecka) + vajer & lås, en ring som alla fick, och sen fick jag ett armband för att jag vann titeln Princess of Perfect Start och fick en fin motivering :)


Måndag

Idag har jag varit ner på stan och gjort lite ärenden. Bland annat växlat pengar på Forex & bokat in en ansiktsbehandling tills jag kommer hem från Grekland :)

Sen åkte jag hem och satte mig på altanen och fikade & läste.
Fasen vad skönt det är att vara ledig :P

Nu snart ska jag iväg på möte med Mary Kay. Ikväll har vi Awards Night, priser och grejer ska delas ut och alla är uppklädda :) Kommer bli kul.

Och GRATTIS till pappsen som fyller år idag! :)


Lyckad fest

Festen igår blev riktigt lyckad :) Vi hade skitkul. Käkade massa snittar, plockmat & bål. Sen blev det lekar, alltid kul ;) Satt ute ett bra tag, sen gick vi in till Ida och fortsatte. Senare på kvällen drog vi ner på krogen och dansade loss. En riktigt bra kväll :) Tack för alla presenter! Fick skithäftiga nagellack av brudarna :) Och en del drickbart. Ska försöka få lite bilder av dom som hade kameror med sig.

Idag har det varit en seg dag. Sov till typ 12.30. Sen har jag och Marcus bakat pizza, mums.
Nu blir det filmkväll :) hejsvejs!


Beställt

Zip Dress SEK 499, Qed London - NELLY.COM
Beställde precis en klänning från Nelly :)
Rosa med svart spets, skitsnygg ju!


Födelsedagsfest

Ikväll ska jag och Ida ha födelsedagsfest för att vi båda har fyllt år :) Vi ska vara hemma hos Ida. Vi var och handlade massa grejer igår, ska bjuda på lite plock & bål. Runt 20 st blir vi, kommer nog bli kul :) Ska bege mig hem till henne snart.
pusshej!


Kvällsjobb med Mysan

Ikväll har jag & My jobbat ihop. För första gången på hela sommaren! Helt sjukt att vi inte fått jobbat nåt ihop. Men idag gick vi tillsammans hela kvällen :) Det flöt på riktigt bra. Imorgonbitti ska vi också jobba ihop. Imorrn är det min sista dag på sommarschemat, sköööönt :)


Bokat resa :)


Härlig färg på hotellet ;)

Jag och Marcus har precis köpt en resa :D Nästa onsdag, 25 aug, åker vi till Rhodos :) Vi ska bo i Rhodos stad, på hotell Kahlua. Längtar!! Ska bli så skönt att få lite sista sol innan det är höst på allvar. Har ju jobbat hela sommaren, så det blir skönt att få lite semester :)

Skitväder

Ska iväg och jobba kväll alldeles strax. I det här jäkla vädret :S Fy fasiken. Men det är bara bita ihop. Endast 3 dagar kvar på sommarschemat nu!! Sen ska jag vara lite leeeedig :)


Presenter



2 Thomas Sabo-berlocker, 2 kokböcker, halsband, presentkort på ansiktsbehandling, ögonskugga
:)


Fika med Mysan

Idag har jag varit ledig. Passade på att träffa Mysan som också var ledig :) Vi åkte ner på stan och fikade och shoppade lite. Lite tjejsnack behövdes :) Och så fick jag födelsedagspresenter av henne, tack så mycket gumman! En jättefin berlock till mitt Thomas Sabo-halsband/armband & en häftig rosa ögonskugga! Ska visa alla presenter imorrn :)

Nu är det tv-tajm, hejsvejs!


Aussie


Köpte en inpackning häromdagen på Kicks. Provade den idag. Aussie - 3 minute miracle, den var skitbra! Mitt hår blev verkligen jättemjukt och glansigt. Och den var bra mot frizz. 
Kan rekommendera! :)


Bilder från min b-day


Kladdkaka :) Eftersom jag inte tycker om tårta.

Pakeeet

Paketöppning


23 år

Idag fyller jag ååååår :) 23 bast. Fan, man börjar bli gammal ;)
Jag har jobbat hela dagen idag, 7-16. Sen när jag kom hem fick jag presenter, god mat & gott fika :)
Tack familjen!
Jag är helt slut nu, så himla trött. Lär nog ta och sova snart.. upp och jobba 7 imorrn igen.

pusshej!


Skön dag

Har haft en riktigt soft dag på jobbet idag. Hela eftermiddagen spenderades i Stenebergsparken på Sommaryran. Hade 2 utevistelser på rad, så vi tog med tanterna ut i parken :) Det gillade dom. Det käkades glass & langos. Ibland är det ett härligt jobb man har :)

Sen när jag kom hem däckade jag i sängen, var skittrött. Sen kom Marcus över och vi åkte ner en sväng på yran, käkade en langos och köpte lite remmar. Åkte hem rätt snabbt igen. Sen blev jag astrött igen när jag kom hem.. riktigt seg idag. Ska nog försöka sova snart. Imorrn är jag leeedig!
Gud vad skönt.


Produkter

Här är lite bilder på vad jag fick i måndags med min Mary Kay beställning :)


Coconut/Lime bodycare set

Satin Hands i doften Vanilla Sugar

Ansiktsmask, Moisture rich mask

Compact, dosa att lägga make-up i + ett puder


Mugg


Köpte en fin mugg idag :) På Citygross


Onsdag

Jobbar väldigt mycket den här veckan. Är bara ledig på fredag. Jobbar 6 dagar, segt! Plus att jag fortfarande är förkyld, så jag är helt slut när jag kommer hem. Det är den segaste jäkla förkylningen jag varit med om, verkar aldrig gå över. 

I måndags var jag på Unitmöte. Fick min Perfect Start-pin :) Gjorde ju min PS för ett tag sen. Jag vann även ett fint läppstifft på utlottningen. Och så fick jag en till sötvattenspärla (vi får en varje vecka vi sålt för över 2500:-). Jag hade sålt för ca 3100:- endast genom uppföljningar :)


Matcha te


En Matcha latte från Blenz

Jag saknar Matcha te! Drack det jämt i Vancouver. Men har inte sett det här hemma? Matcha Latte från Blenz var ju bland det godaste. Och det är supernyttigt. Typ det nyttigaste teet som finns. Varför har jag inte sett det här?! Nånstans lär man ju kunna få tag i det.


Fredagen

Lite bilder från i fredags när vi var ut och käkade på Kalles. En öl på Bishop blev det också.
Fick dock betala för det i lördags när jag vaknade upp med en kanonsvälld hals som gjorde jätteont :(


Oxfilé, potatisgratäng & vitlökssås



Tallinn


Bärs på båten, Grill House



Älskar dig tokstolle :P ♥


Beställt


Gjorde en beställning från Mary Kay igår :) Några av mina kunder behövde påfyllning av produkter. Passade även på att beställa hem lite mer grejer. Bland annat dessa 2 limited edition-set. Det första är ett set som består av en shower gel, body lotion & body mist i doften Coconut/Lime. Det luktar huuur gott som helst, sniffade lite på det i måndags på studion. Sen är det ett Satin Hands-set i doften Vanilla Sugar som också luktade helt otroligt gott. Jag älskar vanilj!
Beställde 2 st av varje kit :)

(Bilder från marykay.se)


Restaurang

Fortfarande förkyld som attan. Ingen förbättring än. Det enda positiva är att jag har fått tillbaka smaken, yay. Tappar alltid smak/lukt när jag är förkyld, det är det värsta. Men nu är den tillbaka, så ikväll tänker jag & Marcus faktiskt hänga med mor & far ut på restaurang. Blir galen av att ligga inne. Ska ta på mig nåt annat än sovkläder för första gången på några dar :P


Pengar

..fick nyss en trevlig överraskning när jag loggade in på banken. Hade fått 2130kr. Men från vad vet jag inte? Kan det vara nå skattepengar eller nåt? Det stog inte vart dom var ifrån.
Men välkomna var dom iaf :P


Guess


Den här klockan från Guess tänker jag köpa :)
Sist jag flög till Grekland hade dom den i taxfree-katalogen. Har sett den i en butik på stan också. Ska vänta och se om den finns nu också när jag och Marcus åker, isåfall köper jag den då.
Skitsnygg ju!


Sämre

Mår ännu sämre idag :( Helt igentäppt i näsan, hängig, feber. Dunderförkyld. Självklart är det finväder ute också, bara för att jag tvingas vara inne! Trök.

Det är bra att man kan jobba lite hemifrån med Mary Kay iaf! Kan inte låta bli :P

Ska väl lägga mig och kolla på nån film nu. Hejsvejs.


Sjuk

Här var det dött. Det känns som att det enda man gör är att jobba nu för tiden. Idag är jag dock hemma och är sjuk :( Ont i halsen & feber. Och nyser som en idiot. Det började igårkväll och blev värre under natten. Hoppas det går över snart, ska försöka kurera mig, vill helst inte vara hemma en dag till.

I måndags var jag på Mary Kay-möte. Skitlängesen jag var på ett, jag jobbar ju oftast måndagar tyvärr, men då var jag ledig. Var kul att träffa alla igen, och bli lite peppad :) Jag gjorde lite kunduppföljningar dagen efter för att se om det var nån behövde påfyllning av nåt, och det var en hel del som ville beställa grejer. Så nu kan jag lägga en order vilken dag som helst :D

I helgen är jag ledig. Blir eventuellt lite partaj. På restaurang ska vi iaf :)

Ska snart börja kolla på resor också. Jag och Marcus ska ta en sista minuten till Grekland (Rhodos helst) den 25e augusti. Ska bli så jäkla härligt. Vädret här hemma är ju skit för tillfället :S


RSS 2.0