Regn & sol


Vilket skyfall det kom när jag var på stan
! Det bara öste ner ^^
Sen blev det sol igen, svensk sommar det :P
Jag köpte inget av det jag skulle ha. Däremot blev det en snygg väska i skinn från Åhléns.

Nu ska jag käka pasta- & tonfiskgratäng, sen åka hem till Marcus ♥

hejsvejs!


Ledig dag

Idag är jag ledig :) Vaknade runt 10 och gav mig ut på en powerwalk, skönt!
Nu har jag gjort mig iordning och ska snart åka ner på stan.
Shoppaaa! ;)


Nelly.com


Beställde dessa klänningar från Nelly.com nyss :)


Sommarschemat börjat

Så har allvaret börjat då. Från och med idag ska jag jobba heltid hela sommaren. Känns tungt, men det blir ju pengar iaf. Och det är skönt att vi får vara ute så pass mycket i vårat jobb. Var ute på en rejäl promenad idag tex med en gubbe. Och imorrn ska jag tydligen hänga med en tant till tandläkaren :P Känns bara segt att börja jobba nu när alla andra ska ha semester!


Midsommar

I fredags, midsommarafton, åkte vi till Hofors till min morbrors & mosters stuga för att fira med dom + deras bekanta. Det blev en riktigt bra och rolig midsommar! God mat, bra sällskap & roliga lekar :) Vi hade skitkul. Här kommer lite midsommarbilder:


Beccan badar! Satan vad kallt det var :P

Marcus fiskar, men det blev inge fisk



Morbror Christer och jag




Dags för lekar



Puss puss :) ♥

Årsunda

I torsdags åkte jag & Marcus ut till våran stuga i Årsunda med mor & far. Grillade kött, kastade pil och hade det mysigt :)


Jag "hjälper till" med maten ;)

Marcus får storstryk!

Saltkristall


Måste bara visa min fina saltkristall-lykta jag köpte i Grekland.
Det blir världens mysigaste sken av den! Ett riktigt bra köp.


Fika


På fika hemma hos Mysan i onsdags :)



Fin ögonskugga, Amber Blaze, från Mary Kay


Sola sola!

Igår satt jag ute och solade & läste någa timmar mitt på dagen, härligt! :) Ska sätta mig en stund nu också tänkte jag. Lär ju försöka behålla Grekland-brännan :P Sen jag & Mysan var i Thailand i 2 månader har jag mycket lättare för att bli brun, blir brun nästan på en gång nu för tiden, och bränner mig inte lika lätt.

Har en kladdkaka i ugnen just nu, ska ta med den hem till My lite senare :) Ska dit och fika och prata lite skit!

Var ut en sväng till Valbo och IKEA igår med Marcus. Alltid kul att kolla runt på IKEA. Kollade även efter en klänning inne på köpis, men hittade ingen. Skulle vilja ha nån till midsommar. Men får väl åka ner på stan imorrn och kolla lite. Fick lönebesked idag. Fick BRA mycket mer än vad jag räknat med.. som vanligt :P Blir alltid positivt överraskad, haha. Men denna gång fick jag fan nästan dubbelt så mycket än vad jag trodde.. dålig på matte kanske ;)

Nej nu ska jag ut i solen!
pusshej


Kvällshungrig!

..varför är jag alltid så jäkla hungrig på kvällarna?! Kan seriöst äta HUR mycket som helst. Efter kl 21 på kvällen börjar det kurra i magen, och allt går ner. Har nyss käkat 2 mackor, oboy, en nektarin & godis.. och fortfarande är jag hungrig och funderar på några mackor till.. :S Värsta tiden man kan äta också! Man ska väl inte äta efter kl 19 eller hur är det? Det funkar absolut inte för mig iaf..


Måndag igen

Idag har jag varit på Unitmöte. Alltid lika roligt :) Alla tjejerna är så himla gulliga, och det blir massa skratt jämt. Idag har vi gått igenom lite tips inför sommaren. Och jag bestämde mig för att jag ska göra ett litet sommarerbjudande till mina kunder :) Ska göra ett utskick nån dag här.

Har även varit en snabbis på stan (ovanligt va), köpte en ram & en spets-bh. Sen blev jag less och åkte hem igen :P

Just nu sitter jag och donar med massa papper. Har precis renskrivit alla anteckningar jag gjorde under utbildningen i helgen och skrivit ut dom. Ska sätta in dom i min MK-pärm. Sen kanske man ska ta och sova? Så man inte sover bort hela morgondagen. Funderar på att ge mig ut till Valbo! Gå på IKEA bland annat :)

pusshej


Make-up utbildning

Vilken rolig helg det har varit! :) Jag var ju på make-up utbildning hela fredagen & lördagen på våran Mary Kay-studio. Två helt grymma dagar. Har lärt mig så otroligt mycket! Fick diplom när utbildningen var avslutad som jag har satt upp på väggen här hemma :)

Första dagen var det mycket formlära. Ansiktsformer, hur man kan ändra form genom shading, ögonbryn & former, färgning av bryn & fransar mm. Så nu har man snygga färgade & plockade bryn :P Det var jättekul att få prova färga på varandra, och få lära sig plocka på rätt sätt!

Dag 2 var det fokus på ögonformer, färger & färgkombinationer. Vi fick lära oss hur man ska sminka alla olika ögonformer för att forma dom på bästa sätt. Och vilka färger som framhäver alla olika ögonfärger. Och 100 olika andra småtips som är bra att veta om make-up! Det är en hel vetenskap :) Himla roligt tycker jag!


Jag färgar fransar


Sales Director Lotta :)

Brynfärgning på G


Karoline som höll i utbildningen

Jag får ansiktet shadat

Ögon make-up


Ann-Louise :)


Thomas Sabo

Armbandet jag köpte idag. Berlocken hade jag sen innan.


The Secret


Igår köpte jag boken The Secret, har velat köpa den länge och nu slog jag till när den var på rea. Jag har sett filmen också (en dokumentär) för några månader sen. Och den är verkligen helt sjukt bra. Alla borde se filmen/köpa boken. Jag fick typ världens AHA-upplevelse när jag såg filmen, haha.

Den handlar om hur du kan få precis Allt det du vill ha här i livet!


Torsdag

Idag har jag träffat Lina :) Åkte ner på stan och fikade.. och shoppade :P Jag som inte skulle shoppa nå mer. Det går bara inte, är så jäkla shoppingsugen hela tiden. Impulsköpte ett skitfint rosa armband från Thomas Sabo som jag var tvungen att ha, och lite annat.

Igår var jag med Mysan. Först var vi på ett möte på jobbet. Helt meningslöst för oss att gå på egentligen, för det var mest info för dom nya sommarvikarierna. Vi har ju jobbat där i 3 år, så det var inga nyheter precis. Sen åkte vi ner på stan och käkade glass.. och shoppade ;) Nu får jag fan ge mig!! I helgen ska vi parta, var aslängesen vi festade ihop, så det ska bli skitkul :D

Ikväll blir det mys med Marcus ♥ hejsvejs!


Shoppa shoppa

Idag har jag haft en heldag med shopping på stan. Var skitlängesen jag var på stan, så idag var jag på riktigt shoppinghumör :P Köpte hur mycket som helst, mest impulsgrejer som vanligt. Det är sällan man kommer hem med det man skulle ha ;) Efter ett tag kom mammsen ner också och gick ett tag med mig.

Nu ikväll har jag varit hemma och myst med Marcus :)

Längtar till på fre & lör! Ska gå en make-up utbildning som ska hållas på Mary Kay-studion. 2 hela dagar, ska verkligen bli kul. Det är en utbildad make-up artist som ska hålla den. Det blir både teori & praktik, och efteråt får vi diplom. Ska försöka ta lite bilder under dagarna också :)

Dags att sova! GoNatt


Thassos

Kusin Maria (eller Barraria) & jag :)


Måndag

Idag har Lina varit här :) Vi har suttit och snackat en massa. Om allt mellan himmel & jord. Och det behövs verkligen ibland. Vi kan prata om precis allt, och det är så skönt!

Ikväll ska jag på Unitmöte, alltid lika roligt :) Kul att få träffa alla tjejerna, och man blir alltid så motiverad efter mötena!

Jag har så mycket framtidsdrömmar & planer.. vill bara komma igång med allting NU! :) Jag har lite mål till hösten som jag planerar, men jag vill inte berätta så mycket än. Jag berättar helst när jag redan lyckats med mina mål, haha, annars får jag så mycket press på mig att jag måste lyckas ;)

pusshej!


Mary Kay produkter

Här är det jag fick i min Mary Kay-beställning sist :) (förutom kundbeställningarna)


2 st bodylotions: Hydrating Bodylotion &
Exotic Passionfruit Bodylotion - Luktar huur gott som helst! Ny favorit :)


Läppglans - Coral rose & Pink diamonds - jättefina, sitter superbra
Eyebrow pen
Facial highlighting pen
- ljusar upp mörka partier i ansiktet
Concealer
Rouge - Strawberry cream, jättefin rosa färg
Bronzingpowder - superfint & skimrande, bästa jag nånsin testat faktiskt


3 Ögonskuggor: Steel, Sweet Plum & Amber Blaze
Skimrande mineralskuggor


Acne Bodyspray
Acne Spot solution


Microdermabrasion Set
Supereffektivt peeling set, tar bort döda hudceller & ger huden lyster


Oil Mattifier
Dutta på där man blir glansig i ansiktet under dagen, mattar ner på en gång


Travel Roll-up bag


Jäkla skitväder

Idag har jag jobbat, 7-16. Cyklade till jobbet imorse.. fy faan vilket jäkla skitväder :S Spöregnade ju! Var helt genomblöt när jag kom fram, sen har det regnat nästan non-stop hela dagen. Även när jag cyklade hem, usch! Hoppas det blir bättre imorrn, ska jobba samma tur då.

Ikväll blir det bara lugnt. Jag och baby håller på och bakar pizza :) Dom står i ugnen nu. Mums! Är skithungrig. Sen blir det mysa framför en film ♥

pusshej


Torsdag

Gud vad skönt det var att sova i sin egen säng igen! Den jag hade på Thassos var så hård, var mörbultad varje morgon. Min säng är så mjuk och skön. Sov ut riktigt länge idag.

Sen gick jag igenom min order från Mary Kay, det var verkligen som julafton att öppna och prova alla nya grejer :D Ska fota allt imorrn tänkte jag och visa på bloggen. Kan recensera lite grejer också :) Sen var det ju massa kundbeställningar med också, som jag tänkte leverera ut imorgon!

Nu ikväll har jag varit på flerstegsutbildning med MK, idag var det steg 3 - Make up. Riktigt intressant. Nu ska jag snart komma igång med mina make up-klasser också :)

Tänkte lägga mig och kolla på film nu, Armageddon. 100 år sen jag såg den, den är ju så bra :)

GoNatt!


Hemma igen

Nu är vi hemma igen från Grekland :) Har haft det så himla bra! Jag, mamma & släkten :) Det har varit bra väder (alldeles lagom varmt, mellan 25-30) har solat & badat en massa, ätit god grekisk mat & shoppat en hel del! Trodde inte det skulle finnas så mycket shopping på den där lilla ön, men det gjorde det.. och väskorna var bra tunga på hemvägen :P

Har haft riktigt roligt hela veckan, vi är bra tokiga allihopa i våran släkt ;) Haha. Men har saknat min Marcus supermycket! Men nu ikväll har han varit här så jag äntligen har fått pussat på honom, hihi :) ♥

Den här dagen har varit lång, gick upp halv 5 imorse och började packa det sista/göra oss iordning. Sen har det blivit buss, båt, buss igen, flyg & bil innan vi var hemma, suck! Men hem kom vi :) Nu ska jag ta och krypa till kojs, imorrn ska jag titta igenom alla mina saker från Mary Kay som hade kommit med posten :D

GoNatt!


Bye Sweden!

Hudklassen hos Sofie gick bra :) Det var jätteroligt, och gott fika fick man också! Vi höll på rätt länge, men vi pratade ju en hel del också ;)

NU har jag faktiskt klarat min Perfect Start! :D Precis några timmar innan jag åker till Grekland ;P Känns jättebra! Jag har nu klarat mina första mål jag satte med Mary Kay - att innan jag åkte till Grekland klara en perfect start & att sälja för minst 3000:- så jag kunde lägga en första order. DONE! :)

Marcus har varit här också, och sagt hejdå. Kommer inte ses på en heel vecka :( Har typ varit med varann varje dag i 5 månader :P Kommer kännas tomt! ♥

Nej nu ska jag ta en liten vila, lär kliva upp kl 01.00 igen.

Hejdå Sverige, Hej Grekland & Thassos! :)


Irrar runt

Idag är det multi-tasking på hög nivå här hemma. Jag gör 100 saker samtidigt, för att hinna med allt. Har packat och donat största delen av dagen. Har även packat till hudklassen jag ska ha hos Sofie ikväll :) Har gjort lite ändringar i min Flip Chart & skrivit ut massa papper. Gick upp kl 5.30 imorse (sov hos Marcus inatt, åkte hem när han åkte till jobbet) så jag har hunnit med en hel del. 

Har som sagt en hudklass ikväll hos Sofie, kl 18.00. Ska bli jättekul :) Sen ska jag hem och träffa Marcus, packa det allra sista & försöka sova en liten stund innan vi åker till Arlanda kl 2 inatt!

Igår på Unitmötet med Mary Kay så fick jag min första sötvattenpärla :D (man får en sån för varje 2500kr man säljer för) Och massa applåder. Och så ville Lotta att jag skulle komma upp och prata lite. Berättade hur det går för mig nu osv :)
Och det går ju faktiskt riktigt bra om jag får säga det själv!


puss ♥ kram


RSS 2.0