Gammalt roligt :P

Hahah, sitter här och garvar så jag grinar! Håller på och städar ur mitt rum, och hittade en gammal kalender från 2003, när jag gick i 9an :P Varje dag skrev jag upp massa roliga citat som folk sa under dagen. Det är nästan uteslutande från mig, My, Therese & Lunken. Vi satt ju alltid och "jobbade" ihop (=satt och snackade).

Jag bara måste skriva ner några citat.. jag minns faktiskt en hel del av det här. Vad säger du My, kommer du ihåg? :P För er andra är det nog rätt tråkigt att läsa. Det är väldigt interna gamla skämt :P

"Gissa, gissa, gissa! - Therese
Käften, käften, käften! - My"

"Johan, koppla av - Gun"

"Våran klass hatar veganer. Nej jag menar vikarier - Jag"

"Getkött"

"Vill ni veta att ni hörs in till klassrummet? Och inte så lite heller! - Gun"

"Frida har typ blivit vampyr nu" (HAHAHA!)

"Vad heter ärta? - My
Squirrel - Therese
Nej det är ekorre Therese! - My"

"K**n ser ut som en liten svamp"

"Har ni sett han?
Ja, han sprang precis förbi med ett trumset!"

"Balloonforrest"

"Sofie..MOBIL!" (HAHAHA vem kan glömma ;))

"Du ser ut som en kanin som precis fått sina morötter"

"Jag har varit på BUP en gång.. jag gick fel"

"Liten salladshuvud moped" (Haha kinesiska översättning om jag minns rätt ;P)

"Hur säger man snöre? Snorre?"

"Han är långt nere i estet-träsket"

"Vad gjorde ni på klassresan då?
Ähh, var på bäversafari."

"Getens IF"

"Jag ska byta religion. Jag ska ta nudismen"

"En finsk grek som bor i Sverige och lär ut engelska" (tror jag vet vem, haha!)

"Hon ser ut som en grekröra"

"Kolla Rigmor, det här är en grekisk lek!"

"Trivselregler: Släng inte stolarna på något/någon"

"Erre, nerre, tjutrerre, norre, tvårre"


Helgen

Det har varit en rolig helg :) I fredags åkte jag & Marcus hem till My & Kenny. Satt där och drack och snackade ett tag. Sen drog vi vidare till Sonny & Mathilda där det var fest. Hade riktigt trevligt :) Sen blev det stan & Slick. Det var väl sådär, vi stannade inte allt för länge.

På lördagen kom morbror & moster på besök och stannade över natten. Så på lördagkväll var vi alla ut och käkade på Cheers, sen åkte vi hem och drack, lyssnade på musik, dansade & spelade diverse kortspel :P Hade skitkul. Jag och Marcus tänkte dra ner på stan, men det blev ändrade planer (lite för mycket dricka ;)) Jag slocknade väl strax efter midnatt, och Marcus stannade uppe med resten ett bra tag :P

I söndags var det dags för kvällsjobb.. kände inte alls för det, men det gick bra ändå!


Dans i vardagsrummet på lördagkväll :P


Slut i kroppen

Har jobbat mycket den här veckan. Cyklat kors o tvärs i snö & galen storm. Känner mig helt slut i kroppen! Vissa tycker att jag är galen som cyklar, men vad ska man göra då? Ska man Gå runt till alla kunder så hinner man ju inte i tid och blir försenad. 
Imorrn är jag ledig, och det ska bli såå skönt! Ont i ryggen har jag också, som jag ofta får när jag jobbat mycket :S Men nu ska jag sluta klaga.. för jag trivs ju faktiskt på jobbet också :)

Men ibland måste man få beklaga sig lite


Klänning


Klänning från H&M beställd. Nyårsblåsa kanske?


Tattoo


Undra om jag ska ta och boka in den där tatueringen snart som jag har velat gjort så länge? Känner mig sugen att göra den nu :) Det är på latin och betyder Everything happens for a reason.

(Har lagt på texten i photoshop bara, för att se hur det kommer se ut)


Glass & tv


Nu ska jag kura ner mig i soffan med Ben & Jerrys och webb-tv på laptopen :) Blev hemma från jobbet idag :( Men imorrn tar vi nya tag! Har fått jobb ända till torsdag nu. Blir så rastlös av att bara vara hemma, så 1 dag hemma får räcka.


Lista

PERSONLIGT

Vad heter du?
Rebecca
Vad skulle du vilja heta? Är nöjd faktiskt
Vilket stjärntecken är du? Lejon
Vilket år är du född? 87
Var bor du? Gävle
Bott utomlands? Ja, i Kanada - Vancouver
Flyttat antal gånger? 1
Vart skulle du vilja bo? Trivs bra här
Är du kär? Ja :)
Hur många förhållanden har du haft? 2
Vad jobbar du med? Hemtjänsten
Vad vill du bli när du blir äldre? Hudterapeut
Berätta nåt udda om dig själv? Är släkt med Tuva Novotny. Var eldslukare när jag var yngre. Tatuerade mig själv när jag var 14 år :P

UTSEENDE

Hur lång är du? 1,67
Hur mycket väger du? 5 kilo mindre om några månader ;)
Hårfärg? Mörkblond, typ
Ögonfärg? Blåa
Skostorlek? 38
Piercingar? 8 st i öronen, dock tagit ur de flesta nu
Tatueringar? 4 st, 1 hemgjord

FAVORITER

Film? Sagan om Ringen!
Låt? Oj, många. Beror på humör
Årstid? Sommar
Mat? Kött & potatisgratäng
Djur? Katt
Färg? Rosa & Lila
Parfym? Escadas parfymer
Sysselsättning? Umgås med dom jag tycker om


Söndag

Idag har jag jobbat en kortis, 7-11.30. Men det var riktigt segt, jag har inte mått nå bra idag. Känns som jag håller på att bli sjuk :S Och det regnade/snöade hela jäkla förmiddagen, och jag cyklade. Det var nästan omöjligt i all slask.

När jag kom hem åkte jag och Marcus och köpte pizza och mös ner oss framför en film, som jag somnade framför så klart :P Men det var riktigt skönt. Behövde vila.

Sen blev det en liten sväng till IKEA för Marcus var sugen på att handla lite. Fick ihop en kasse med grejer :) Stekpanna och kastruller bland annat.

Hoppas jag inte vaknar upp sjuk imorrn. Ska lägga mig tidigt och sova, är fortfarande himla trött. pusshej!


Bio! Och gamla minnen

Ikväll ska jag och Marcus se den nya Harry Potter-filmen :) Äntligen! Har längtat ända sen den förra hade premiär. Som jag förövrigt såg med Lina & Ross i Vancouver förra året.. shit vad fort tiden gått! Dom var ju och hälsade på mig & My i en månad, hela juli :)

Jag minns även när jag, My, Leonie & Alana var på premiären av New Moon. Jag och My hade stått och köat i flera timmar inne på bion. Det spelar nämligen ingen roll att man redan har biljetter till filmen där, för man får inga speciella platser tilldelade. Utan när man blir insläppt i salongen blir det mayhem för alla kutar in och försöker få en bra plats.. folk springer nästan ner varann ^^ Vi 4 lyckades få bra platser högt upp i mitten iaf. Sen kom hela produktions-teamet in i biosalongen (dom spelade ju in filmen där i Vancouver) och gav bort massa saker till publiken :)

Jag och My såg ju förresten Robert Pattinson vid ett övergångsställe en dag. Vi skulle gå över vägen, så säger My "Rebecca! Inser du vem som står bredvid oss nu?!", och jag kollade. "Oj..JA!" Och My säger "Vad ska vi göra?!" Hahaha. "Vi följer efter honom!" tyckte jag ;P Men det tyckte inte My, haha. Det är bra att ha ett hemligt språk när man bor i ett annat land iaf, man kan alltid prata högt utan att nån fattar :P Det slutade med att vi tappade bort honom iaf.. för han hade jäkligt bråttom nånstans :P Vi visste vilket hotell skådisarna bodde på under tiden dom var där och spelade in.. så varje gång man gick förbi där kollade man lite extra, men lyckades aldrig se dom där.

En annan gång höll dom på att spela in en tv-serie precis utanför vårat fönster, på gatan nedanför. Vi satt och kollade på tv har jag för mig.. så blir vi bländade av världens strålkastare (och vi bodde på 9e våningen så vi tyckte det var lite skumt) och kollade ut. Då såg vi typ 14 stora lastbilar utanför, massa strålkastare, sjukt mycket folk och massa annan utrustning. Så vi gick ner och kollade vad som stod på. Då stod polisen där och sa åt oss att vara tysta, hela gatan var avspärrad..sen skrek nån att alla måste vara tysta för att dom håller på att spela in. Kl var efter elva på kvällen minns jag. Så vi stod där och kollade på allt som hände.. rätt häftigt :) Vi frågade efteråt vad det var dom spelade in. Det var till en serie som heter Stargate Universe. Dom hade helt galet mycket utrustning, för att spela in typ några scener bara. Och större lastbilar har jag aldrig sett, som det stod Paramount Pictures på.



Det hände så mycket såna här saker när vi bodde i Vancouver.. skulle kunna sitta och skriva en hel dag :) Helt sjuka grejer, som aldrig skulle hända här hemma! Har så himla mycket fina minnen därifrån. Saknar Vancouver & Canada jättemycket emellanåt. Kommer alltid vara mitt andra hem ♥


Kvällsjobb

Ikväll ska jag jobba, 16-21. Suck, känner inte alls för det.. en fredagkväll å allt! Men kan ju hoppas att jag får samma schema som sist. Det var riktigt slappt, med mest tillsyner. Dvs gå in och sitta ner och prata en stund. Men sån tur kan man ju inte ha varje gång.


Rosa Gymmet


Inne på Rosa gymmet

Mötte upp Ida på stan igår vid 12. Vi åt först en jättegod sallad på Flanör med lax, avocado & quinoa. Sen gick vi förbi Rosa gymmet och pratade lite med dom, jag tänker börja träna där. Hon som var där när vi kom var verkligen jättetrevlig, stod och pratade med henne ett bra tag. Fick en bra deal när jag ska köpa kort där :) Ska börja med deras intensiv-paket och sen köra på med ett vanligt medlemsskap. Det var mycket som ingick när man börjar träna där med intensivpaketet. Bla personlig tränare vid 6 tillfällen & kostrådgivare. Sen får alla invägning, mätning, konditionstest, rådgivning, en grundlig genomgång i gymmet & uppföljning av resultaten var 3:e månad! Nu jäklar ska jag komma i form ;)


Tidig morgon

Idag var jag verkligen uppe med tuppen. Sov hos Marcus inatt, så jag åkte hem när han åkte till jobbet kl 5.30. Konstigt nog var jag pigg då. Så nu har jag nyss käkat frukost och läst tidningen.

Igårkväll var jag och fikade med tjejerna, vi var på Waynes. Pratade en del gamla minnen och jag skrattade så jag grinade :P

Var även och fixade ögonbrynen på faster tidigare på dagen :) Färgade & plockade. Skulle ha hunnit med lite mer igår, men jag var så seg så det blev inte så mycket gjort :P Nu ska jag se lite på tv, hejsvejs!


Stjärntapet


Nu har vi hittat tapet till köket. Den ovan. Vit med gråa stjärnor :)


Halkat runt

Imorse när jag vaknade började jag dagen med en promenad.. det var ju så härligt väder :) Men satans halt ute, så jag höll på att halka omkull flera gånger ^^

Sen vid 12 var det dags att jobba.. till 21.15. Mördarturen som den kallas, alla hatar den. Den är ju så lång, och hela dagen försvinner. Jag har cyklat hela dagen/kvällen, tur att det var dubbdäck på jobbcyklarna nu! Annars hade det nog inte alls gått. Men bra halt var det ändå! 

Imorrn är jag ledig, och då har jag en massa grejer planerat. pusshej!

Bara 2 veckor kvar tills vi flyttaaaaar :)


Guldnaglar


Köpte nytt nagellack i lördags från Vila, guldglitter. Snyggt :)


Nya bilen


I fredags kom pappas nya bil, en silverfärgad Ford Kuga. Den är skitsnygg :) Och riktigt skön att köra. Det är så härligt med automat, man behöver ju inte tänka alls när man kör :P Den är rätt stor, men jag har lyckats manövrera den rätt bra.. även fast pappa var lite rädd att släppa iväg mig i den först ;) Haha.


Slömåndag

Idag tog jag lite sovmorgon. Vaknade först vid 10 och kollade ut och såg att det var världens snöväder & grått.. så då somnade jag om istället och sov till halv 12 :P

Sen har jag käkat frukost, tränat & duschat. Och nu sitter jag med ansiktsmask i nyllet. Idag blir det bara en inne-dag. Ska städa lite, sen läsa ut min bok "Frostnätter", som är jättebra.


Söndag

Igår blev det lite partaj :) Jag och Marcus åkte hem till My och Kenny och drack och förfestade lite. Sen drog vi ner på stan och gick på krogen. Ingen ville gå på Slick, så vi provade Nivå. Det var väl sådär. Det var inte skitmycket folk, men rätt skoj ändå :)

Idag sov vi till typ 14.00 :P Riktigt sega! Sen drog jag iväg och jobbade 3 timmar. Nu ska jag snart käka lasagne, mums! Sen hem till Marcus och kolla på film :) pusshej!


Jag älskar dig

Makeup-klass

Ikväll har jag haft en makeup-klass hos Malin :) Hade riktigt trevligt! Det är ju så himla kul att hålla klasser :) Dom hade det så himla fint hemma i deras hus! Man blir så sugen på att flytta nu och inreda och dona.. snaaart så :)


Tapeter

Idag har jag och pappa varit och kollat på tapeter på lite olika ställen. Han har semester den här veckan, och nästa vecka börjar han på nya jobbet :) Imorrn får han en ny bil också, en Ford Kuga, automat. Ska bli kul o köra automat!

I vardagsrummet blir det en lila fondtapet på 1 vägg:


Eventuellt den här i hallen (enda Gavlegårdarna-tapet vi kommer ha isåfall):


Och förmodligen den här svarta på en fondvägg i sovrummet:


Sen får vi se vad det blir i lillrummet och köket. Försöker hitta en snygg tapet med små stjärnor till köket. Dom ska helst vara vita med grå/silver stjärnor.


Brr

Ut och jobba i snö & slask.. mellan 12-21.. :S 
bye.


Bio


Idag har jag och Marcus varit i Valbo. På IKEA & Mio. Shoppat lite :) Köpte bla jättefina vinglas från Mio. Ikväll ska vi på bio, Saw 3D. Hoppas den är läskig :P pusshej!


Halloween

Bilder från Halloween förra helgen :)










Mer jobb

Det blev jobb både igår & idag :) Och så fick jag en tur på måndag också. Det börjar rulla på igen! Och det behövs ju, nu när vi ska flytta och allt.

Nu ska jag åka hem till Marcus och spendena natten där :) pusshej


Jobb imorrn

Imorrn ska jag jobba(!!) Första passet på över 2½ månad, sen mitt sommarschema slutade. Undra hur ringrostig man blivit :P Men det ska bli kul å se hur det är med alla, hoppas man får träffa favvisarna :)


Old times :P

Haha! Lina hade lagt ut lite gamla bilder från gymnasietiden på facebook.
Herregud vad längesen det är nu :P
 



Ålandskryssning

Nu i helgen var jag, Marcus, mamma, pappa, morbror & moster till Åland på 24-timmars kryssning :) För att morbror Christer fyllde 60 år! Vi hade jäkligt kul lär jag säga. Bilderna får tala för sig själva :P


Köper lite hamburgare innan avfärd

Champagne & snittar på bussen för att fira födelsedagsbarnet


Karln som aldrig kan vara normal på bild som sagt :P

Fri dricka på buffén!

I mamma & pappas lyxhytt. Själv bodde vi under bildäck..haha.

Har man lyxhytt får man champagne i hytten..så den snodde jag.

Morbror fick gå upp på scen för att han fyllde år

Marcus hade sin halloweendräkt med sig, haha. Den blev en succé!


Moster ute och spatserar helt näck :P

Dansgolvet

Dagen efter. 2 slitna.

Med kryssningsvärden Per :P


RSS 2.0