Tapeter


Sitter och tittar lite på tapeter. Vill så gärna ha en fondvägg med körsbärsblom, tycker det är jättefint. Hittade den här skitsnygga tapeten. Måste beställas från England isfåfall dock :(


Restaurang

Igårkväll blev det ett restaurangbesök med familjen :) Vi åt på Mezza Notte (Berggrenska), och det var supergott! Jag käkade lamm med klyftpotatis & rödvinssås, mums.







Klippt

Nu är jag klippt :) Och jag blev supernöjd! Jag var på Popp i Topp. Tjejen som klippte mig var jätteduktig, och hur gullig som helst! Dit går jag tillbaka :)

Har klippt ca 1½ dm + klippt upp det en hel del. Har aldrig haft så här kort hår förr tror jag! :P Men det känns riktigt skönt. Lite mer liv i håret nu!



Det kanske ser långt ut för dom flesta. Men tänk att jag är van att mitt hår är ända ner till midjan i vanliga fall. Så för mig känns detta kort.


Beställt

Har precis lagt en order från Mary Kay :) Massor av kundbeställningar + lite till mig själv. Så om några dagar borde det komma, innan helgen om jag har tur :) Det är som julafton varje gång ett paket kommer ;)

Om ett tag ska jag ner och klippa mig. Vad skönt det ska bli! Hoppas jag blir nöjd bara. Ska ta och städa lite här hemma först.

pusshej!


Aj!!!

Hur fan kan man vara så jäkla klantig! Sprang precis in i datastolen med full fart med min onda/brutna tå! :O Fyfan vad ont det gjorde! Är inte meningen att jag ska ha några tår tror jag, eller möbler! Nu har jag satt på mig ett par foppatofflor som stötdämpare utifall det händer igen, och dom får sitta på tills tån har läkt!


Manikyr

Har fixat mammas naglar nu ikväll :) Gjorde en fransk manikyr, sen ritade jag dit blommor och satte i stenar. Har gjort allt på frihand. Första gången jag försöker mig på nageldekorationer,
grymt kul är det!




Soffjakt

Idag blev det en sväng på stan igen. Jag tänkte klippa mig, men dom hade inte tid idag så jag fick tid imorrn 14.30 istället. Vill klippa av en bit plus klippa upp det! Det är så jobbigt långt nu tycker jag. Tog en sväng i butikerna istället och shoppade lite.

Sen på eftermiddagen åkte jag och Marcus till Valbo. Var in på Siba, MediaMarkt och Möbeloutlet. Hittade en skitsnygg, stor!, soffa som vill föll för :) Till bra pris också! Hoppas den finns kvar när vi fått tag i lägenhet.


Köpte idag. Depend #069

Pic


Hittade en bild på mig och Cissi från festen i lördags :)


Mobil? Klocka?


HTC Wildfire, Guess Prism

Funderar på att antingen köpa ny mobil eller ny klocka den här månaden. Kan inte bestämma mig för vad! Skulle verkligen behöva en ny mobil. Och Guess-klockan har jag velat haft länge.


Stan med Mysan


Idag har jag varit på stan med Mysan
:) Vi har shoppat & käkat lunch. Fick ju lön idag, mer än vad jag trodde :) Så 4000:- satte jag över direkt på sparkontot. Lär ju spara till möbler och grejer nu :) Köpte ett linne på Gina, mascara & massa nagelprylar: toplack, nagellim, dekor, nagelbandsolja, manikyrpenna. Käkade thaimat inne på 9an, gött!

Ikväll är det Unitmöte som vanligt :)

pusshej!


Hemgjord pizza


Fredagskvällen :)
Hemgjord pizza, bland det godaste som finns!


Regnlördag

Vilket jäkla skitväder det är ute idag :S Grått och spöregn. Blir ju inte direkt taggad att göra nåt.

Vi hittade massor med grejer på IKEA igår. Har skrivit upp vilka möbler vi vill ha. Vi vet det mesta vi ska köpa nu iaf, som tur är har vi samma smak så vi behöver inte tjafsa nåt om det ;) Det enda vi inte hittar är soffa, får kolla på lite andra möbelaffärer. Handlade inget förutom lite påslakan. Sen gick vi in på köpis och där shoppades det, för Marcus del iaf ;P Han hittade kläder och vinterjacka.

Idag ska jag städa här hemma, köket ser ut som ett bombnedslag efter pizzabaket igår. Sen ikväll blir det fest, inflyttningsfest, hos Therese :)

pusshej!


:)

Gårdagen i Hofors gick jättebra :) Fick träffa några supertrevliga ladies på klassen! :)

Sov som sagt hos Marcus sen på kvällen, så fick jag skjuts hem av far min imorse. Nu har jag nyss käkat frulle, ska hoppa in i duschen och göra mig iordning nu. Sen när Marcus kommer hem från jobbet ska vi åka till Valbo. Ska på IKEA bland annat. Han har ju fått fast jobb nu, det är det vi har väntat på, så nu ska vi flytta ihop :D Håller på och kollar på lägenheter för fullt :)

Ikväll ska vi baka pizza och bara mysa :) pusshej!


Makeup & hudklass

Idag har jag försökt ta det lugnt på förmiddagen och inte gå för mycket på foten. Tänker inte köra bil nå mer på ett tag iaf! Är fortfarande blå på hela foten, verkar aldrig gå över :S

I eftermiddag har jag först en makeup facial, sen en hudklass :) I Hofors! Ska bli kul. Har packat ihop och donat lite inför den nu.

Sen ikväll när jag kommer hem ska jag sova hos Marcus :) ♥


Packat & klart inför klass :)


Hudklass i Hille

Idag blev det lunch på stan med mina päron :) Riktigt gott, älskar att luncha ute. Sen tog jag och mammi en tur på stan. Shoppade och kollade runt. Sen gick mamma och klippte sig också,
blev så fin så :)

Sen var det bara att åka hem och göra mig iordning, käka och packa, för sen hade jag en hudklass med några tjejer ute i Hille! :) Hade riktigt trevligt, mycket tjejsnack blev det ;) Det är så roligt att hålla klasser!! Har en till imorrn, i Hofors :)

Lagom till Idol var vi klara, så då åkte jag hem till Marcus och såg på det :)

Det dummaste jag gjort var nog att ta bilen själv till Hille. Första gången jag tröck ner kopplingen så bara small det till i min onda tå :S Gjorde så fruktansvärt ont! Sen varenda gång jag var tvungen att koppla skrek jag rätt ut. På vägen hem till Bomhus sen mådde jag nästan illa för att det gjorde så ont.. blir nog ett samtal till doktorn imorrn, tåjäveln måste ju vara av :S

GoNatt!


Tisdag

Idag har Mysan varit här på en fika och tjejsnack :) Vi babblar sönder varann som vanligt ;) Men det behöver man ibland. Spelar ingen roll om vi ses varje dag eller en gång i månaden, har alltid lika mycket att prata om ;P

Sen har jag varit iväg på cellprovstagning på Södertull. Man blir ju kallad till det efter att man fyllt 23 år tydligen. Det gick snabbt, tog typ 1 minut.

Nu ikväll blir det bara lugnt, mys med älsklingen min heela kvällen :) ♥

pusshej!


Mysan & jag i vintras :)
Fasen vad mörkt hår jag hade!


Möten

Mötet på Arbetsförmedlingen gick fort som tur var. Fick lite information om aktiviteter osv. Tog en tur på stan sen och hittade snygga lösnaglar på Kicks. Jag har typ aldrig haft lösnaglar förr :P Har ju så långa naglar själv, men nu ville jag ha mönstrade! Sen blev det fika med Lina och Ida på Flanör. Trevligt trevligt. Men sorgligt att säga hejdå till Lina :( Ska försöka komma och hälsa på dig i London i höst stumpan!!

Unitmötet var bra, som alltid :) Fick göra lite uppgifter och fick massa bra tips och pepp som vanligt :) Mycket skratt blev det också!

Ikväll kommer jag nog somna tidigt, är redan trött. Var ju uppe tidigt idag :P


Köpte snygga lösnaglar på Kicks.


Full fart

Idag var jag uppe med tuppen :) Kl 8.30 ringde klockan, och jag var faktiskt pigg! I vanliga fall är jag sällan uppe före 11, hemskt men sant. Kl 10.50 hade jag tid hos tandläkarn för undersökning. Det gick riktigt bra. Hon sa att jag hade perfekta tänder och borstade dom mycket bra :) Startade även sånt där Frisktandvårdsavtal igen, sa ju upp det när jag flyttade till Kanada.

Nu har jag precis käkat en omelett till lunch, och kl 13.00 ska jag till Arbetsförmedlingen på nåt möte. Suck vad trist det är med deras möten! Sen ska jag möta upp Lina och Ida på stan för en fika :) Ska ju säga hejdå till Lina som åker tillbaka till England på tisdag :(

Sen ikväll är det Unitmöte som vanligt :) Alltid lika roligt!

pusshej!


Uniten :)


Röstat

Idag har jag varit och röstat! Som dom flesta andra skulle jag tro. Andra gången i mitt liv jag röstar nu. Röstade lika nu som förra gången. Håller tummarna!

Jag och Marcus låg och kollade på tv nyss och jag somnade till, vetefan varför jag är så trött idag. Sov ju länge imorse. Har väl sovit för mycket kanske :P Men lär i säng i bra tid ikväll, för imorrn ska jag upp tidigt, sen har jag fullt upp heeela dagen.

Nu ska jag fortsätta kolla lite på Valvakan. Sen kl 21.00 ska jag lyssna på en telefonkonferens med MK :) Ska bli intressant.

pusshej!


Stugan

Har haft en riktigt mysig helg i stugan :) Käkat god mat, kollat på tv, spelat massa kort, druckit vin, grillat korv i skogen osv :P



Marcus attackerar mig med en klädnypa

Sitter och har det bra

Så här kan man också somna :P

Trött kisse :)


Helg!

Idag är det freeedag. Och den här helgen blir lugn. Jag och Marcus ska följa med ut till våran stuga i Årsunda. Bara mysa och ta det lugnt :) Ska bli skönt!

Shoppade lite igår på stan med Mysan. Köpte en stor kofta & lite snygga underkläder. Sen fikade vi och snackade en massa :)

Hockey på kvällen va kul, men det gick ju inte speciellt bra för Brynäs! 2-0 till Modo.

Förresten är min fot så jävla blå nu så jag tror jag kommer tappa den snart ^^ Ser riktigt läskigt ut! Usch.

pusshej!


Torsdag

Sov till 11.30 idag :S Nu blir det skärpning!! Så länge kan man inte sova om dagarna :P

Snart ska jag ner på stan och träffa Mysan :) Snacka lite skit och kolla runt! Fika blir det nog också :)

Sen ikväll ska jag och darling gå på hockey
. Ska bli kul. Älskar hockey. Ångrar mig så jävla mycket att vi aldrig gick på en NHL-match och såg Canucks när vi bodde i Vancouver! :O Bodde ju för fan granne med GM Place (hockeyrinken). Aja, lär åka tillbaka och gå på en match nån gång! :P

hejsvejs!


Brynjobb


Mittentån & halva foten är blå :S

Idag är foten blåare än blåast. Ser inte klok ut. Har fortfarande ont och kan inte gå normalt, men det känns lite bättre faktiskt!

Har varit hem till min faster idag och färgat & plockat hennes ögonbryn :) Det blev fint! Jag tycker det är kul att pyssla med sånt.

Nu ska jag strax sätta mig och göra lite kunduppföljningar :)

Sen ikväll blir det avskedsfika för Lina. Hon åker ju tillbaka till England på måndag :( Som tur är kommer hon hem till jul igen!!

pusshej!


Våran unit

En bild på våran unit Shining Stars :) Från Seminariet i Göteborg.

Så himla härliga tjejer allihopa!

Makeup facial

Idag har det varit en rätt lugn dag. Sov länge, men det var skönt, var riktigt trött. Kunde inte ta nån powerwalk heller pga den förbaskade tån :( Som för övrigt är helt blå/lila idag. Och halva främre delen av foten är också blå. Har rejält ont. Men har inte kollat upp det än. Dom gör väl ändå inget åt en tå? Kan ju knappast gipsa den ^^

Bakade en kladdkaka som jag bjöd Lina på, hon kom hit på eftermiddagen :) Först fikade vi lite, sen hade jag en makeup-facial med henne. Min första faktiskt :) Men det gick riktigt bra, jag är nöjd! Och Lina tyckte att jag skötte mig bra och visste vad jag snackade om ;) Nu ska jag boka in fler makeup-klasser!

På kvällen har jag vart hemma hos älsklingen och myst framför tvn. Ska nog ta och sova snart, har så jäkla ont i foten så jag vill vila den nu. GodNatt!

Bruten tå?!

Idag har jag varit riktigt klantig. Skulle på Unitmöte kl 18.00. Och idag skulle mamma följa med som gäst, så det kändes lite extra kul :) Få visa vad vi håller på med egentligen. Sen typ 5 min innan vi ska åka, och jag är lite stressad, så springer jag rakt in i min tv-bänk och slår vänster fot i hörnet. Det gjorde så jäkla ont att jag bara ramlade omkull rakt på sängen och skrek rätt ut. Kunde inte sluta skrika heller. Mamma kom upp och funderade vad sjutton jag höll på med. Provade att ställa mig upp, men kunde inte stödja på foten alls. "pek"tån gjorde så sjukt ont och bara typ hängde rätt ner. Och det kändes jättekonstigt, kände att nåt var fel. Det känns faktiskt som att den är av :S Men envis som jag är så sa jag att vi åker på Unitmötet ändå, så det gjorde vi. Jag fick dock inte på mig skon, så jag gick barfota. Och hade mamma som krycka :P Fick en applåd av tjejerna som tyckte jag var grym som kom trots en (kanske) bruten tå ;) Haha.

Den är sjukt svälld just nu, är blå, och hänger :S Så jag tror fortfarande att den är bruten. Men jag orkar inte åka och kolla upp det på kvällen, då blir man väl kvar där havla natten! Har hoppat fram på ett ben här under kvällen. Ska ringa sjukvårdsrådgivningen imorrn och höra om man får komma upp på röntgen!

Jäkla klant man är alltså ^^


Seminariet

Har haft det sååå himla bra i Göteborg! :) Både träffat släkten och varit på Seminariet.
Vi åkte ju i torsdags morse. 4 tjejer var vi i bilen ner. Det gick riktigt bra faktiskt att åka ner, tiden gick fort. Annars tycker jag det brukar vara så jobbigt att åka bil till GBG. Vi stannade några ggr på vägen, bla på Burger King och käkade.

När vi kom fram så gick vi direkt till Svenska mässan och registrerade in oss. Fick våra pass & lite goodie bags :) Sen kom min farbror Hasse och hämtade upp mig och vi åkte hem till dom ute i Mölnlycke :) Dom andra tjejerna checkade in på sitt hotell. Sen hade vi lite släktträff där hemma hos Hasse och Kicki. Båda mina kusiner kom dit, och min kusins bebis :) Var så kul att träffa alla igen!

På fredagen var det första dagen på Seminariet. Kl 10.00 började det. Men våran unit träffades lite innan och tog lite gruppbilder osv. Det var föreläsningar och utbildningar hela dagen fram till 16.00. Allt var verkligen intressant, har lärt mig massor! Häftigt att vara samlade så många konsulter från hela norden i Scandinavium :) Sen när utbildningen var klar hängde jag med Ann-Louise & Karin till deras hotell. Jag bytte om och gjorde mig iordning där med dom. Vi käkade även mat där.

Sen på kvällen vid 20.00 var det dags för Awards Night! Alla var uppklädda till tänderna :) Det var kul att se alla! Diamantringar, smycken och mycket annat delades ut till alla som presterat bra och klarat massa utmaningar under året :) Jag ska också gå över scenen och hämta en ring nästa år!! ;) Kl 00.00 avslutades kvällen och jag tog en taxi tillbaka till Hasse och Kicki. Gick inga nattbussar :S Kom i säng typ 1.30, sen ringde klockan 6.00, dags att gå upp igen!

Lördagen började kl 9.00 i Scandinavium. Utbildning igen hela dagen, fram till 16.30. Och den dagen var det även dags för våran unit att gå över scenen :D Vi hade vunnit en tävling, så vi fick gå ut på scen och vinka för flera tusen applåderande konsulter..häftig känsla!! :)

Runt kl 17.00 tog vi bilen och började rulla hemåt igen. En riktigt seg hemfärd, man ville ju bara hem så fort som möjligt! Vid midnatt var vi äntligen hemma. Hade bara stannat 1 gång efter vägen. Sen när vi kom fram till Ann-Louise i Skutskär kom Marcus och hämtade mig :) Sen åkte vi hem och sooooov. Var helt slut efter helgen, men vilken kanonhelg det var :D Sjukt häftigt att gå på Seminariet!! Som sagt, nästa år blir det fler promenader över scenen ;)


Packar och donar

Har irrat runt som en galning här hemma idag. Först blev det en promenad när jag vaknade, sen har jag tvättat, packat och donat. Sen vid tre blev det fika på stan med Lina & Ida. Sen hem och fortsätta packa. Ska snart käka middag sen åka hem till Marcus ett tag. Sen lär jag hem och sova i ganska bra tid, ska upp tidigt som fasen imorrn. Ska vara hos Ann-Louise innan 7.30 imorrn bitti för då åker vi, till Göteborg :)


Paket :)



Yaay! Mina skitsnygga heels från asos.com kom idag :D Har varit lite orolig att dom inte skulle hinna komma innan Seminariet, jag vill ju ha dom på mig då. Men idag så låg dom i brevlådan :) Och dom sitter heeelt perfekt! Jäkla tur. Till och med rätt bekväma. 13 cm klack, hoppas jag inte bryter fötterna av mig ;)


Godnatt

Blev en tripp ut till IKEA på eftermiddagen, mamma skulle handla massa grejer så jag hängde på. Där inne skulle man ju kunna shoppa ihjäl sig, finns så mycket fint. Efter det åkte vi till MAX och köpte mat, gött :) Men fyfasen vad äckelmätt man blir av sån mat. Som att man aldrig vill äta igen.

Ikväll har jag varit hemma hos älsklingen, som är sjuk stackarn :( Krya på dig baby ♥
Har även ringt och pratat med min farbror inför torsdagen när jag kommer till Göteborg. Ska ju få bo hos dom under tiden jag är där på Seminariet :) Ska bli så himla kul!!

Nu ska jag lägga mig i sängen med laptopen och kolla på lite webb-tv, är galet trött.

pusshej!


Tisdag

Imorse blev det en powerwalk i mina nya EasyTone. Det känns verkligen i ben & rumpa nu kan jag säga, så jag tror verkligen att dom faktiskt funkar :)

Sen åkte jag ner och skrev in mig på Arbetsförmedlingen igen. Var ju med i Ungdomsgarantin innan sommaren, sen jobbade jag ju heltid ett tag så då blev jag utskriven, men nu är jag med igen. Så man får lite kosing för dom dagar man inte jobbar också :)

Nu har jag nyss käkat en omelett med skinka, paprika & tomat. Riktigt gott :)
Dags att ta tag i lite städning nu, ser ut som fan här!


Möte och tjejsnack


Är såå himla trött nu
, ska alldeles snart sova. Mellanlandade lite vid datan bara :P MK-mötet gick bra. Pratade pengar & business idag ;) Blev taggad som aldrig förr! Jag har verkligen ett jäkla bra jobb :)

Direkt efter mötet fick jag skjuts av mor ner på stan. Mötte upp Lina & Lucy för en öl på Bishop. Gick vidare för lite cider på Interpool sen. Riktigt trevligt :)

Saknar min darling dock som jag inte träffat idag ♥ Men imorrn får jag pussa på honom.

GodNatt!


Ajaj!

Då var man fräsch i fejjan efter en ansiktsbehandling :) Men faan vad ont det gjorde när hon klämde porer, ajaj. Ville skrika rakt ut ibland ^^ Nu har jag typ små hål på näsan där hon klämt :P Men i övrigt var det härligt :) Sen blev det lite fika & shopping då. Hittade EasyTone-skorna i min stl, så jag köpte dom :) Dom var verkligen supersköna på! Och så köpte jag ett snyggt diskret nagellack ;)
Ikväll blir det Mary Kay-möte, sen kanske jag ska möta upp Lina & Lucy för en öl på stan :)


Reebok EasyTone 999:-, China Glaze "Pink voltage"


Ansiktsbehandling

Bara för att jag precis köpt höstskor och koftor och grejer så ska det bli sommar igen? :P Fast inte mig emot, lite värme gör ju inget! Tog en powerwalk imorse när jag vaknat, riktigt härligt!

Nu håller jag på och gör mig iordning och snart ska jag ner på stan, ska på ansiktsbehandling hos Face & Bodycenter :) Det var jättelängesen jag var på en, så det ska bli skönt. Och smärtsamt för den delen :P Hatar när dom klämmer porer ^^ Sen ska jag ta en fika med mamsen :)


Nya skinnstövlar, kofta & skjorta :)


Karate Kid


I fredags kollade jag & Marcus på nya Karate Kid, jag tyckte den va riktigt bra faktiskt :) Har inte sett den gamla versionen, så jag vet inte om den är bättre. Men den här gillade jag.


EasyTone


Imorrn ska jag på jakt efter Reebok´s EasyTone. Vill verkligen prova dom, hoppas att dom är bra och att dom funkar :) Dom ska ju träna benen och rumpan. Behöver nya träningsskor. Har haft mina ganska länge nu. Och powerwalks är ju typ det enda jag gör i träningsväg, så ett par nya dojjer behövs.


Fest hos Lina

Idag har det varit en riktig bakissöndag. Var på fest hos Lina igår :) Hade skitkul. Det kom riktigt mycket folk faktiskt, dom flesta av brudarna var med :) Plus Linas kompis från England, Lucy. Jättegullig tjej! Senare drog vi på krogen som vanligt, Slick. Men det var inte så kul tyckte jag, plus att jag hade världens mördar-klackar så jag fick skitont i fötterna. Fick låna Marcus skor och han fick gå i bara strumporna ;) Stackarn. Vi avslutade med att käka på Frasses.. fan vad det är gott när man är full :P


Lucy, Lina, jag & Mysan


Söta killar ;)



Man kan ju fundera vad Lina håller på med, haha



Skål!


Fika hela dan

Har spenderat heela dagen på stan. Först shopping & fika med Mysan, sen träffade jag upp gamla klasskompisarna från Media för ännu en fika :) Kom inte hem förens typ halv åtta. Massor med tjejsnack :) 

Shoppade lite kläder, en engelsk chick-lit bok & knappar som jag ska byta ut på en tröja. La även undan ett par stövlar i skinn som jag ska köpa imorrn tänkte jag. Behöver höstskor nu, börjar ju fan bli kallt :S


Stan med My

Sov ända till 11 idag, men det var så skönt att sova i sin egen säng igen.
Nu ska jag åka ner på stan och träffa Mysan! :)
hejsvejs


asos


Beställde precis ett par skor från asos.com :) Snygga va? Hoppas dom hinner komma innan jag åker på Seminariet nästa vecka!!


Hemma från Rhodos

Hemma igen efter en helt underbar vecka på Rhodos :) Vi har haft det så himla bra! Ingen av oss ville åka hem. Rhodos är min favorit av alla grekiska öar jag varit på. Vi bodde bra, hade nära tilll allt. Gångavstånd till det mesta: gamla stan, nya stan, partygatan, stranden. Helt perfekt :) Har haft ca 35 grader varje dag, solat & badat, käkat supergod mat, shoppat, varit på utflykt, festat & bara haft det bra :) ♥ Ska lägga upp lite bilder sen.


RSS 2.0