Alltför nära

Jag läste nyligen ut en till bok av Linwood Barclay - Alltför nära. Den var också sjukt spännande, precis som den förra. Från första till sista sidan. Även om jag tyckte den förra boken hade bättre handling. Han har skrivit fler böcker, ska läsa dom med så fort dom kommer på pocket.

"17-årige Derek har kommit på den perfekta planen för att kunna få vara ifred och hångla med sin tjej. Han ska gömma sig i sin bäste väns hus när familjen reser bort. Men bara en kort stund efter avfärd kommer familjen tillbaka och Derek gömmer sig i källaren. Plötsligt ringer det på dörren. Sen hör han de första två skotten, ett skrik och sen ett skott till. Fotsteg närmar sig, dörren till källaren öppnas...
När familjen Cutters grannar, den socialt välanpassade familjen Langley, skjuts till döds i sitt hem i den slumrande småstaden Promise Falls, börjar gamla synder flyta upp till ytan. Rädslan håller familjen Cutter i ett järngrepp. Mönstret blir tydligare och tydligare. Har mördaren verkligen gått till rätt hus?
"


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja visst är hans böcker spännande? Kram/mamma

2011-07-25 @ 22:31:39

Kommentera inlägget här:

Namn/Name:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0