Födelsedagsfest

I lördags hade vi fest här hemma för att Marcus fyllt år. Vi hade riktigt kul faktiskt :) Spelade bland annat ett spel som vi köpte i veckan, Förfestspelet :P Sen åkte vi ner på stan o gick på Harrys. Spelade Black Jack, dansade o drack öl. En bra kväll med trevliga människor :)


Så här kan det se ut när man spelar Förfestspelet, haha.

Lina & Kenny

Jag & Mysan

Gobitarna

Lina blir tvättad av Isa :) Så sött! Isa har tagit på sig en mammaroll för lilla Lina.



Fredagkvällen

Lite bilder från i fredagskväll :)


Jag åt pocherad sjötunga, hummersås & dillmos på Cheers, supergott.



Tog en sväng till Söderhielmska också
(kul att man alltid blir så bra på bild, haha)

Fredag

Det blev lite nytt inhandlat igår i Valbo  :)


Soffbord, Liatorp, IKEA



Lampa, Maskros, IKEA

Diskprylar, Smaksak

Och lite annat smått och gott blev det också :)

Idag har jag haft Lina här på besök
, hon är hemma från England igen! Och nu stannar hon hela sommaren, tack och lov :) Som man saknar henne när hon är borta!

Nu ska jag och Marcus snart ner på stan och käka middag på Cheers ♥

Kul med jympa

Idag har jag och Zhannah tränat på morgonen :) Först körde vi 1½ timme i gymmet, sen Medel Jympa. Det var skitkul! :) Jag har inte varit på deras jympa förr, men det ska jag absolut gå på igen för det var så kul.

När Marcus kommer hem från jobbet ska vi åka till Valbo. Ska bland annat på IKEA, köpa nytt vardagsrumsbord :) Visar sen! Hejsvejs.

Mysigt

Det kan vara mysigt att sova :)



Shoppat

Idag har jag varit på stan med Mysan :) Shoppat lite småsaker. Köpte även en plånbok och sandaler som jag glömde fota.





Leverans

Mina grejer från TiKei kom igår, snabb leverans :) Är superduper-nöjd med produkterna kan jag säga! Foundationfärgen var jättebra, Finishing Veil Glow är jättefin på - man får kanonfin lyster i ansiktet utan att det blir för mycket, bortsen var mjuk och bra. Och ögonskuggan! Den var hur fin som helst. Försökte få den på bild här under, men det blir inte exakt som den ser ut på riktigt. Den är gammelrosa med jättefint skimmer i. Nya favvofärgen :)



Ögonskugga: Devotion

Framsteg

Lina har sovit i vårat sovrum inatt, i lilla lådan i klösträdet. Där inne känner hon sig trygg :P Hon har legat där hela natten o dagen idag. Men hon blir modigare o modigare. Hon har vågat sig ut några gånger, mest för att leka med leksaker vi viftat med..då kan hon liksom inte låta bli :P Sen springer hon snabbt in i lådan igen. Men imorse när jag sträckte in handen för att klappa henne kastade hon sig på rygg o började spinna som en jetmotor, så hon börjar nog känna sig mer bekväm här iaf :) Hon har tillomed varit på lådan en gång (när vi lyfte dit henne :P)




Lina har flyttat in

Idag har vi varit och hämtat Lina från Gästrike Katthem :) Vi fick en hel ryggsäck med grejer med oss hem från katthemmet! Vi fick mat, matskål, en filt, en liten väska, massa broschyrer, en DVD-film, rabattkuponger på mat, smakprov och en hel del annat..superbra ju! :)

Lina satt och pep nästan hela vägen hem
, hon var väl lite rädd stackarn. Hon har inte gått runt här hemma och tittat så mycket än, utan ligger mest och trycker. Just nu ligger hon bakom en gardin.

Isa tyckte att det var jätteroligt
att det kom en liten kattunge hem, hon har gått och nosat på henne och försökt busa. Men Lina bara fräser åt henne :P Och då går hon därifrån. Det tar väl ett tag för dom att vänja sig med varann.




Beställt

Igår beställde jag lite mer grejer från TiKei.se. Är ju supernöjd med dom andra produkterna jag har därifrån, så jag ville prova lite mer. Beställde en ny foundation, i en annan nyans denna gång "Peach 2". Hade "Neutral 2" innan, men den är nog lite för gul tycker jag. Sen ett "Finishing Veil Glow", som är ett avslutande puder med lyster i. En gammelrosa ögonskugga "Devotion" & en puderborste.


Foundation, Veil, Ögonskugga & Borste

Ledig dag

Idag har jag varit ledig, efter att ha jobbat 2 långa dagar. Men ingen vila för det :P Jag gick upp kl 8 och åkte iväg till gymmet. Gymmade i över en timme, sen körde jag spinning i 1 timme. Härligt :) Sen cyklade jag och handlade när jag kom hem. Och har pysslat och donat lite här hemma. Har precis bakat en kladdkaka, Mysan kommer över snart och snackar lite skit med mig :) Killarna våra är hemma hos dom. Det är rätt praktiskt att våra pojkvänner också är bästa kompisar ;)

Imorrn ska vi hämta lilla Lina, längtar! :D


Te

Köpte ett jättegott te häromdagen på Willys. Ett örtte från märket Garant. Supersöt förpackning också :) Det luktar väldigt starkt av pepparmynta när man luktar i förpackningen, men det är mycket mildare när man väl dricker det. Dom hade massa olika smaker.

Tips

Jag läste nyss ut en bok som heter "Utan ett ord". Det var den bästa bok jag läst på väldigt länge. Kan verkligen rekommendera den. Superspännande från början till slut. Det är helt omöjligt att sluta läsa :P Såhär står det på baksidan av boken:

"14-åriga Cynthia skriker åt sina föräldrar och slår igen dörren till sitt rum. När hon vaknar nästa morgon förväntar hon sig en konfrontation, men istället är huset tomt. Hennes mamma, pappa och storebror är borta.
25 år senare bestämmer sig Cynthia för att delta i ett tv-program om olösta fall i ett sista försök att få veta vad som hände den där natten. Först händer ingenting. Sen ringer telefonen. En mansröst säger att hennes familj förlåter henne. Cynthia är nära att bryta ihop. Är hennes familj vid liv? Varför har de aldrig hört av sig? Cynthia börjar forska i försvinnandet, och trådarna leder till fruktansvärda hemligheter. Kanske hade det varit bättre att låta det förflutna vila."

Bakfickan

Igår var jag, Marcus o pappa ut och käkade pizza på Bakfickan på söder. Har aldrig provat det stället förr. Men kommer definitivt gå dit igen kan jag säga! Godaste pizzan jag ätit. Det var vi alla 3 överens om. Bara färska ingredienser på, Suuupergott.

Efter Bakfickan gick vi till Bishop och drack några öl. Mamma kom dit sen också, hon hade varit ute med jobbet. Sen åkte vi hem. Somnade innan tolv, var så trött :P


Godaste pizzan!

Nyfiken

En lite rolig bild på Isa som jag hittade :P Jag står och filar naglarna, och nyfiken som hon är ska hon alltid se vad man håller på med ;) Hon tar sig fram överallt, haha!

Isa ♥

Idag har Marcus varit till veterinären med Isa. Jag vaknade nämligen inatt av att hon satt och krafsade på golvet ute i hallen (och det brukar betyda att hon har kissat där). Och mycket riktigt hade hon gjort det också. Men det såg inte ut som vanligt. Det var alldeles brun-aktigt och slemmigt. Så nåt måste ju vara fel. Så direkt imorse när veterinären öppnade ringde jag och pratade med dom. Jag berättade även om för några dagar sen, när hon satt och jamade när hon kissade på lådan. Dom trodde att det kunde vara urinvägsinfektion eller urinsten. Så vi fick en tid direkt idag kl 13. Och jag jobbade idag, så Marcus fick ta ledigt på eftermiddagen och åka dit med henne. Dom konstaterade att det var urinvägsinfektion. Så nu har vi varit och hämtat ut 2 olika mediciner som hon ska ta morgon o kväll i 10 dagar. Kalaset blev ju inte billigt kan jag tala om, men man gör ju allt för dom små liven! ♥


Isa's nya klösträd som vi köpte häromdagen :)

Så mysigt så

En liten lektunnel hon fått av mor o far, för Choppe är rädd för den :P

Besök av NSD

Vilken härlig dag det var igår :) Supervarmt ute! Det ser ut att bli lika idag :) Jag cyklade iväg till Friskis tidigt igår morse. Körde lite i gymmet innan spinningen. Ökade på ännu mer på vikterna, härligt! På fredag har jag bokat in instruktion igen.

Igårkväll var vi i Uniten bjudna till Lottas studio
på gästevent. Våran National Sales Director Christina kom dit och höll utbildning :) Det är så kul att lyssna på henne, så jag åkte så klart dit. Hon kom dit i sin rosa Mercedes cab ;) Hon är så himla inspirerande. Hon berättade om hudvård och om företaget. Hon berättade även sin I-story (sin personliga berättelse om varför hon började med Mary Kay) och det är nog den mest fascinerande story jag hört. Hon är grym :)


NSD Christina :)
(Bild lånad av Ann-Louise)

Haft det bra

Vi hade det riktigt bra i helgen i stugan :) Och varmt och skönt väder! Katterna kom faktiskt bra överrens :) I början var dom väl lite smårädda för varann, men sen gick det bättre o bättre. Sen busade o gosade dom med varann tillomed :)


Isa o Choppe

Grannens alpackor :) Så jävla söta haha! Den vita ser så glad ut jämt.

Stugan i helgen

Imorse jobbade jag en liten sväng, 7.30-11.00. Hade 4 kunder, så det var en riktigt lugn förmiddag :P Sen åkte jag bara hem och svidade om, sen cyklade jag ner till stan för att käka lunch med mammi :) Vi åt på Flanör, jag tog laxsallad som vanligt. Den är supergod! Efter det gick jag och gymmade.

Har packat och donat lite nu, för om ett tag åker vi till stugan :) Blir där över helgen! Vi ska ta med Isa, och mamma och pappa tar med Cheops. Hoppas dom kan hålla sams ;) Bye!

Nya skor

Vad skönt det är att gå upp tidigt på mornarna! Jag blir bara mer o mer morgonpigg, tror det har att göra med träningen. Blir mycket piggare när man tränar :) Vaknade kl 8 imorse. Käkade frukost o drog sen till gymmet. Jag ska boka in en ny gym-instruktion tänkte jag, det var ju 3 månader sen jag var på min första. Och nu vill jag bygga på lite, lägga till fler övningar och göra träningen lite tuffare :)

Ska snart ut och promenera med Mysan :) I mina nya joggingskor jag köpte igår. Var till Stadium och fick världens sko-genomgång av en tjej. Hon var supertrevlig o hjälpsam. Fick ställa mig utan skor på en glasplatta så kollade hon hur mina fötter var o om jag går utåt eller inåt med fötterna. Sen fick jag prova lite olika skor o se vilka som satt bäst, o vilka som såg bäst ut för mina fötter. Köpte ett par Adidas som satt som ett smäck. Provade dom igår kväll ute, och dom var verkligen supersköna! Så nu ska jag komma igång med att börja springa också :)


Cykel

Jag är nu mera ägare till en supersnygg rosa Monark Karin :D Köpte den igår på Stöveln Öberg. Hejdå busskort! Fasen vad skönt att äntligen kunna cykla överallt man ska :) Finns väl inget härligare! Cyklade till gymmet imorse. Slippa passa busstider, skönt :) Det kommer trampas många mil på denna skulle jag tro!

Tavla

Vi köpte en tavla till sovrummet häromdagen. Körsbärsblommor :) Det är så himla fint tycker jag.

 


RSS 2.0