Plugg och paket

Idag har jag suttit i skolan med några klasskompisar och pluggat till tentan. Det är skönt att gå igenom lite tillsammans och få diskutera lite. Vi kollade igenom lite gamla exempeltentor och så. Känner mig dock inge lugnare :P Upptäckte bara massa mer saker jag måste plugga på!

Nu mot kvällen har jag börjat känna mig riktigt dålig, är hängig som fasen och har ont i halsen.. säg inte att jag börjar bli förkyld igen :S Ruskigt dålig tajming! Det får komma efter tentan isåfall.

Har även hämtat ut ett paket från Jersey beauty company som jag beställt :) Jag beställde en dagcreme, Skin smoothing cream, men så hade jag fått ett helt kit med 2 extra produkter :) Riktigt snällt av dom! Fick en fuktbooster & en facemist på köpet.


Dermalogica-produkter från Jersey beauty company

Seg söndag

Idag har jag varit lite seg. Det blev partaj igår. Först var vi hem till Marcus brorsa och kollade på hockey. Sen åkte vi vidare på fest med Bella och några kompisar till henne. Kvällen avslutades på Harrys.

Har suttit och pluggat nästan hela dagen idag. Trökigt. Nyss tog jag en paus och bakade lite kladdkaksmuffins :) Sofie bjöd på såna när jag var där i veckan, dom var supergoda! Får se om mina blev lika bra.


Kladdkaksmuffins

Tentaplugg

Sitter här och pluggar som en dåre, har tagit ett litet break nu. Vi har vår första tenta på onsdag..nervös!! Man vet ju inte riktigt vad dom är ute efter. Det är helt galet mycket info som ska in i skallen. Man kan ju hoppas att man hängt med ordentligt under föreläsningarna. Vi har fått en gammal exempel-tenta av vår lärare, skulle samma tenta komma nu på onsdag skulle det inte vara några problem - dom frågorna kan jag. Men det kommer ju förmodligen vara helt andra frågor. Hoppas det är sånt som man har pluggat på bara!

Förresten så irriterar det mig som fan att dom har börjar stoppa så mycket reklamblad i morgontidningen! Ett fiffigt sätt att ge reklam till dom med "Ej reklam tack"-skyltar tycker dom väl. Men jag vill fortfarande inte ha den jäkla reklamen, sluta ge den till mig i smyg!!


Hackade konton

ÄNTLIGEN har jag fått tillbaka kontrollen över min blogg! Min blogg och facebook-konto blev hackat för några dagar sen. Facebook-kontot fick jag tillbaka redan samma dag, men bloggen tog några dagar att fixa. Jävla idioter som har hackat massa folks konton. Nån hade tillomed skickat meddelanden från min facebook, till folk jag inte känner, och skrivit "dota 2 kommer bli fett!" eehh..haha. Jaja, nu är ordningen återställd iaf! :)


Seminarium & dans

Idag har vi haft ett seminarium i skolan och sen har min grupp suttit och donat lite med våran redovisning som vi ska ha imorrn. Jag tror det kommer gå bra, är nöjd med det vi har gjort :)

Har varit och dansat nu ikväll, så nu har man några nya brännmärken och blåmärken igen :P Har även fått ont i höger fot, jag hade klättrat ända upp till taket och råkade glida lite väl fort nerför stången en gång för att den var för hal. Ajaj.

Det blir nog en tidig kväll ikväll, är så himla trött. Har varit mycket skolarbete på sistone. Imorrn har jag "fredag", är ledig resten av veckan sen :) Ska bli såå skönt! Hejsvejs!


Har läst ut den här boken nu som jag vann förresten :)
Den var bra, riktigt rolig faktiskt!


Ny matplats

Vi har haft en riktigt härlig helg. Bara tagit det lugnt i stugan :) Det var sista helgen i stugan för den här säsongen, nu stänger mamma o pappa den för vintern. Nu åker vi inte dit förrän i vår :(

I lördags åkte vi en sväng till IKEA och köpte nytt köksbord & stolar, sen åkte vi tillbaka till stugan igen. Vi har åkt 3 svängar till IKEA den här veckan för att få tag i det! Det har varit slut varenda gång (fast dom har sagt att det funnits). Men nu äntligen fick vi tag i det. Marcus har skruvat o donat hela dagen idag, jag har hejat på ;) Det blev riktigt bra :) Det gamla bordet står nu i vardagsrummet, och barbordet åkte ut.


Nytt bord & stolar till köket


Första betyget

Idag var vi egentligen lediga, men vi i våran grupp har suttit med ett grupparbete. Det är inte ofta man kan vara ledig på dom lediga dagarna :P Jag längtar till efter vi har haft tentan på denna kurs, för då har vi en hel veckas ledigt innan nästa kurs börjar!

Idag fick vi betyget på första kursen. Jag fick bättre betyg än jag hade väntat mig, så det kändes riktigt bra :) Att man har fattat hur man ska tänka osv. Det är ju väldigt annorlunda från gymnasiet.

I helgen ska jag, Marcus & katterna hänga med mor o far till stugan,
ska bli så skönt att bara slappa :)

Tvättning

Marcus tvättar Lina, och Lina tvättar Isa.. haha ;)


Fredagsmyyys

Här hemma har vi fredagsmys just nu :) Kollar på Idol i våra Ziperaller :P Vi lagade älgskavsgryta till middag, det har vi aldrig gjort förr. Det var älgskav, lök, kantareller, bacon, grädde & lingonsylt. Blev gott :) Snart ska jag fixa lite gino till efterrätt (frukt & vit choklad i ugn). Sen ska vi kolla på Sagan om Ringen :) My precious ♥ ;)

Idag har jag varit i skolan och haft en gruppdiskussion
med min grupp. Det gick bra, jag gillar den gruppen jag är i nu :) Vi har bra diskussioner, även om vi svävar ut ibland ;) Men det måste man få göra. Igår var vi till Xtravaganza och gjorde en intervju. Vi hade fått i uppgift att intervjua ett företag som jobbar med hälsa. Det var intressant, ett sånt ställe skulle jag kunna tänka mig jobba på i framtiden :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Idol, hejsvejs!


Dagens middag - älgskavsgryta & pasta

Jag vann

Förra veckan satt jag och kollade på Adam Live på TV3, och dom hade Martina Haag som gäst. Dom berättade att dom skulle lotta ut 5 st signerade ex av hennes senaste bok. Man skulle maila in till TV3 med en motivering varför man skulle vinna ett ex, så det gjorde jag :P Och motiverade med att jag nuförtiden bara har råd att köpa kurslitteratur ;)

Och vad kom med posten idag?! JO, boken! Jag var en av dom 5 vinnarna :D Haha. Jag har typ aldrig vunnit nåt förr :P Så nu blev jag glad :)



Signerad och allt :)

Favoriter

Hudvårds-galning som jag är tänkte jag göra ett inlägg om mina produktfavoriter :) Jag har genom åren testat så galet mycket olika produkter och märken, det mesta på marknaden känns det som ^^ Men jag tänkte visa dom som jag har fastnat för och som jag aldrig kommer släppa taget om :)


Jag börjar med återfuktare. Först på bilden är det en fuktkräm från Mary Kay, det är den bästa jag har haft faktiskt. Jag har använt den i ca 1½ år nu, och så länge har jag aldrig använt samma kräm förut. Den återfuktar jättebra utan att vara fet/kladdig på nåt sätt! En tub räcker väldigt länge.

Nr 2 är en fuktbomb från Clinique som heter Moisture Surge. Det är en gel som man kan använda ensam eller under sin vanliga dagkräm. Jag brukar alltid använda den när jag är utomlands för att få extra fukt. Man blir galet mjuk i huden av den! Den svalkar litegrann också.

Nr 3 är en hudolja från Decléor. Den heter Aromessence Neroli och ska användas under dagkrämen. Man tar bara 3-4 droppar och masserar in i ansiktet. Den är jättebra på vintern, den ger extra fukt. Det är bara naturliga oljor i den. Den luktar suupergott och gör huden mjuk som bara den. Den är svindyr, men räcker hur länge som helst! 


Sen har vi rengöringsprodukter. Nr 1 på bilden är min absoluta favoritrengöring nånsin. Special cleansing gel från Dermalogica. Den här stora flaskan räcker sjukt länge, den är så dryg. Det är en löddrande rengöring som får bort allt smink och gör inte att huden stramar efteråt.

Nr 2 är en daglig exfoliering (peeling) från samma märke som heter Daily microfoliant. Det är ett pulver man skakar ut i handen och tillsätter vatten så blir det ett skum. Sen masserar man ansiktet nån minut och sköljer av. Jag använder den varje kväll. Man får mycket renare o fräschare hy av den. Den tar bort döda hudceller på ett skonsamt sätt.

Nr 3 är en ansiktsmask från Mary Kay, Moisture rich mask. Den är både återfuktande och peelar huden. Den innehåller små peelingkorn. Huden blir jättefräsch efter man använt denna. All glåmighet försvinner.


Detta är två serum från Mary Kay. Man använder dom innan sin fuktkräm. Day & Night solution. Dagserumet innehåller solskydd och nattserumet bygger upp huden medan man sover. Jag använder dessa jämt, love it :)


Detta är min favorit-foundation. Mineralfoundation från TiKEi. Den ger precis samma resultat (om inte bättre) som Bare Minerals. Fast denna kostar typ 129 kr och den andra går på närmare 500!


Jag har 2 body lotions som jag älskar. Den ena är från Mary Kay och är en riktigt lyxprodukt, Toning Lotion. Den kostar nästan 500 spänn, men ojoj vad bra den är! Huden blir såå mjuk och faktiskt mycket fastare! Det andra är en budget-lotion från LDB, kostar ca 30:-, men den är riktigt bra. Den återfukar bra och luktar supergott! Har haft många flaskor av den! Vitalizing lotion with Silk.


Tillsist en hårinpacking som jag inte kan leva utan :) 3 minute miracle Reconstructor från Aussie. Den gör håret så himla mjukt och tar bort all frissighet. Den gör det lätt att reda ut långt hår.

Ny tattoo

Jag har en ny tattoo-idé :) Jag vill tatuera in meningen "I can do it". Som ska få mig att tänka "jag kan!". För jag går ofta in med inställningen "det här klarar jag aldrig!" till nya saker. Jag tror jämt att alla andra är bättre än mig, och att jag inte kommer lyckas. Men oftast blir man ju motbevisad, jag kan ju visst! Ingenting är omöjligt :)

Som ett exempel med pole dancen, jag trodde aldrig i mitt liv att jag skulle fixa den dansrutinen som vi fick lära oss. Det var omöjligt i mina ögon, och alla andra var mycket bättre tyckte jag. Jag tänkte absolut inte vara med på uppvisningen, för jag ville inte "skämma ut mig". I början var jag dessutom rätt svag i armarna och orkade inte göra alla trick fullt ut. Men nu, 6 veckor senare... det gick ju! :) Jag fixade det.

Det var bara ett exempel.. jag är så här jämt ;) Ändring på det!

I can do it

Uppvisningen

Pole dance-uppvisningen igår gick riktigt bra :D Var nervös innan, men det släppte så fort jag började dansa. Sen ville jag inte sluta, hade kunnat gå upp igen direkt! :P Det var såå kul :) Och det är så kul att man märker hur mycket man utvecklats på bara 6 veckor, hur mycket starkare man redan är i armarna. Alla var superduktiga igår, det var roligt att se alla andra grupper dansa :)

Vi fick även se alla instruktörer dansa. Våran instruktör som vi har är så sjukt duktig! Det är dit man strävar, försöka bli lika bra som henne :) Men det kommer ta tid ;)

Nu ser jag fram emot att börja dansa Nivå 2! :)

Pole

På fredag har vi poledanceuppvisning på dansstudion. Jag har lovat att jag ska vara med (hjälp!). Vi är bara 4 st från min grupp som ska dansa på fre, vi är egentligen typ 10 st i gruppen. Nervöst!! Vi är dessutom allra först ut. Men det är nog bra, då har man inte sett än hur bra alla andra är, så man inte hinner få ångest ;) Jag och Erica tog lite bilder sist vi var där och tränade.



Hockey o middag

I lördags var jag o Marcus på hockey :) Brynäs - AIK. Brynäs vann :) Efter det tog vi oss in till stan och käkade middag på Cheers. Riktigt gött, som alltid! Sen blev det hem till tvn. Vi skulle ha spelat biljard, men ingen av oss orkade. Var fortfarande trött sen fredagen, plus att jag har blivit dunderförkyld!

Hela dagen idag har jag legat i soffan och kollat på film. Hostat, snorat & nysit om vartannat. Riktigt jobbigt. Hoppas jag mår bättre imorrn, för då är det skola igen.


Sjötunga på Cheers i lördags

Party

I fredags kväll blev det fest med klasskompisarna i Sätra :) Hade riktigt kul! Sen skulle vi ner på krogen, men jag kom inte så långt..Blev en tidig kväll för mig ;)


Jag o Marcus åkte på fest hos mina härliga klasskompisar :)

RSS 2.0