Hälsoprofilbedömare

 Igår blev vi klara med HPB-kursen i skolan, så nu är jag utbildad Hälsoprofilbedömare :D Skulle faktiskt vilja jobba lite med det sen, det är riktigt kul att göra HPB. Mycket jag vill göra i framtiden, hoppas jag hinner med allt ;)
 

Eckerö

 I lördags var vi på en dagstur till Eckerö för att fira Marcus pappa som fyllde 65 :) Vi var 15 st som åkte. Vi överraskade hans pappa som inte visste att vi skulle åka. Vi hade riktigt roligt. Vi började med att äta buffé när vi kom ombord, sen blev det bar, taxfree, drinkar och allt som hör till. När vi kom tillbaka till Gävle gick vi på O´learys och dansade och hade sköj hela kvällen/natten :)
 

 

Gympainstruktörer

I skolan håller vi just nu på att utbilda oss till Gympainstruktörer, det är så himla kul! :) Jag skulle verkligen kunna tänka mig att jobba som gruppinstruktör på nåt gym sen. Vi ska ju sätta ihop ett eget pass under dom här veckorna som vi ska visa för dom andra sen, ska bli jättekul :) Vi ska snart börja bygga vårat pass. Ska även försöka ta oss till Friskis nån dag och höra om vi kan vara med på nåt av deras Jympa-pass, hämta lite inspiration. Igår pratade vi om musik, vilken musik som passar till vad och hur fort den ska gå osv, intressant! Sen fick vi gå runt i salen och klappa till musiken för att hitta takten :P Det är så kul att få göra praktiska saker i skolan nu, istället för att bara läsa och skriva hela tiden. Det är ju sånt här jag vill hålla på med! :)
 
Igår på instruktörsutbildningen

Alla ♥ dag

 Idag på Alla ♥ dag har jag fått fina rosor och min favvo-choklad av Marcus :) Tack älskling!
Jag har vart ledig hela dagen idag. Blev utbjuden på lunch av mor & far på Tennstopet, jag åt makrillfilé med pressad potatis, mums :)
 
 
Jag har börjat få världens vårkänslor! Jag inbillar mig att våren snart är här, även fast det bara är februari. När jag längtar efter vår köper jag alltid nya färgglada saker till hemmet :P Till våren och sommaren vill jag ha mycket färg hemma! Hittills har det blivit ny kudde, nya handdukar och nytt skal till mobilen.. och mer är på gång ^^
 

Föreläsning om supermat

 Jag har nyss suttit och kollat på en föreläsning på datorn om supermat. I december var några kollegor på Life på en föreläsning hos Supernature om supermat. Nu har dom skickat en DVD till butiken så alla som inte var på föreläsningen kan se den ändå, superbra! Den var riktigt intressant, jag satt och skrev så pennan glödde :P Jag tycker det är väldigt intressant med supermat och hur bra det är för kroppen på många olika sätt, tycker fler borde prova! Alger, grässorter och mycket mer, det mesta är i pulverform. Jag blev så klart sugen på att testa det mesta som finns.. det är dyrt att jobba i hälsokostbutik ;P
 

Föreläsning, Supernature
De supermatprodukter jag har från Supernature; Purely greens max (olika grässorter, alger, örter, grönsaker & frukter) & Spirulina (en alg).

RSS 2.0