Snart på väg..

Nu är det ca 2,5 vecka kvar tills vi åker till Kanada! Jag längtar.. jag vill bara sätta mig på planet och åka nu! Men samtidigt kommer jag sakna min familj jättemycket :( Men jag lovar, tiden kommer gå jättefort mamma & pappa :P Och ni måste komma och hälsa på!!


Jag kommer träffa folk nu som jag inte har sett på jättelänge. Det kommer bli jättekul, men ändå lite läskigt. Men jag ser fram emot det. Och självklart kommer vi träffa alla som vi träffade sist vi var i Kanada :) Jag längtar!


Detta kommer bli ett nytt kapitel i ens liv.. jag undrar vart jag står i livet om ett år! Jag är säker på att detta kommer bli en erfarenhet som jag kommer minnas resten av livet!


Snart är vi på väg :)


Laptop

Igår köpte jag en laptop :) en mini-laptop. Den är jätteliten och smidig. Och söt :P Den ska med till Kanada så klart. Mest därför jag köpte den, så att jag har en egen dator där borta! Vill ju ha mina egna grejer med mig, som bilder, musik, program osv.

10 februari åker vi

För er som inte vet, så ska alltså jag och min bästa vän My åka till Kanada den 10 februari, för att bo och jobba där i 1 år. Idén fick vi när vi var där i augusti/september -08 och hälsade på våra kompisar. Vi var där i 5 veckor den gången, och älskade landet! Och människorna. Vi tänkte: varför inte flytta hit och prova nåt annat, se ett annat land ett tag? Vi pratade mer och mer om det, tills vi tillsut bestämde oss för att göra det. Och för några dagar sen köpte vi en flygstol till Vancouver för 12.000:- var. Huua vad dyrt, men det är för att den är ombokningsbar.

Om några veckor ska vi alltså åka, jag kan inte fatta att det är så kort tid kvar! Det är massor vi ska fixa innan. Bland annat ska jag hjälpa My att städa ur hennes lägenhet, eftersom hon har sagt upp den och alla grejer lär ut.

Vi ska som sagt bo i Vancouver, det var där vi trivdes bäst, i BC. Det kommer bli en jäkla upplevelse, vilken resa!! Jag längtar :)

Canada blog

Hej! Välkommen till min Kanada-blogg :) Här kommer jag att skriva under den tiden jag är i Kanada, så här kan ni följa allt vi gör där borta! Jag kommer börja skriva redan nu, om allt som pågår innan med planering, packning med mera :P

RSS 2.0