Väskor

väska
Jag var ner en sväng på stan idag. Köpte en ny väska, i skinn. Tyckte den var så himla snygg, kunde inte låta bli :) Jag ville ha en väska i äkta skinn, så då var det väl lika bra att slå till när man hittade en :P


Har lagt fram allt jag ska ta med mig på sängen. Nu ska jag bara packa ner allt! I min nya neccessär & nya resväska :) Mycket nya väskor nu :P

Hotellet

dd
Tänkte visa lite bilder på hur vårat hotell ser ut som vi ska bo på :) Dream Drop heter det, ett litet lägenhetshotell i byn Kalo Nero. Det är alldeles nybyggt och ska vara väldigt fräscht. Vi har 2 enrumslägenheter för 2 personer i varje. Ser mysigt ut tycker jag :)
Bilder apollo.se

Favoriten

image382

Jag måste hylla min Creme de Corps lite här i bloggen känner jag :P Det är verkligen min nya favorit! Jag har aldrig haft en bodylotion förr som har återfuktat så bra som den. Man blir supermjuk hela dagen, och känner sig absolut inte torr nånstans. Vissa tycker att den tar tid att sjunka in, men jag tycker att den gör det nästan på en gång. Den här kommer jag definitivt att köpa en större flaska av när den tar slut! Den är ganska kraftig i konsistensen, men man blir inte alls fet eller kladdig av den. Den är superbra helt enkelt :) Och nu i vinter när man blir ännu torrare i huden kommer den bli kanon :) +++++

Torsdag

Idag har jag jobbat som sagt. Fy sjutton vad trött jag var imorse, har ju varit ledig ett tag nu så jag har vant mig vid att sova länge på mornarna :P Svinkallt ute imorse, 5 grader :S Brr. Ska verkligen bli skönt att åka till värme, sol & bad nu :)
Ikväll ska jag träffa Amalia en sväng :) Sen ska jag börja packa!

Moisture Surge Extra

image391
Jag har inte tänkt köpa nånting på planet ner till Grekland, däremot ska jag springa in på taxfreen på Arlanda och köpa en Moisture Surge Extra från Clinique. Jag har haft en förut, och den är superduperbra! Det är en ren fuktgivare som jag använde under min vanliga dagcreme (eller över). Man kan applicera den hur många ggr som helst under dagen när man känner sig torr. Den är verkligen jättehärlig, jag saknar att använda den, så det blir en ny inför resan :)

Stan igen

Idag har jag varit nere på stan med My :) Shoppade det sista inför resan. En stor neccessär, rakblad & en ny Master Piece MAX - bästa mascaran! Sen fikade vi lite också :) Det är så kul att umgås, för vi är så lika på många sätt :)
Ikväll blir det bara tv-kväll. Ska jobba imorrn, 7.15-14.30, så jag måste sova tidigt. Men det ska nog inte bli några problem, är jättetrött redan nu :P

Det blir Peloponnesos på lördag iaf, vi fick reda på det idag. Tydligen är det bättre där nu, och elden & röken är långt ifrån vårat resmål. På dom ställen det fortfarande brinner är elden iaf under kontroll. Vi kommer inte märka av att det har brunnit sa dom. Utflykterna till Olympia kommer gå som vanligt också, och det är ju kul för det hade vi tänkt åka på.

Tea Tree Water

ttw

Här kommer en liten recension av Tea Tree Water från LUSH, mitt absoluta favorit-ansiktsvatten :)

LUSH Tea Tree Water är ett ansiktsvatten för fet hy & finnar/kvisslor. Det avmattar huden jättebra, och det håller i sig länge! Jag använder det på en bomullsrondell efter rengöring, och jag tycker det känns väldigt fräscht och rengörande. Tea Tree är ju jättebra för att motverka finnar. Detta är det bästa för min hy (tillsammans med Fresh Farmacy rengöring) mot finnar/kvisslor. Det enda som faktiskt funkat! Mycket bättre än alla dyra märken. Min hud har blivit mycket finare och renare sen jag började använda dom två produkterna. Så jag kan verkligen rekommendera det till alla med fet hud och/eller finnar! Tea Tree Water kostar dessutom bara 99:- för 250 ml. (Fresh Farmacy kostar btw 59:- hg).

Shoppat lite

lushburk
Jag var ner en sväng på stan idag. Köpte nytt Tea Tree Water & en förvaringsburk till min ansiktstvål från Lush. Sen blev det en till borste till mitt mineralsmink. Kabukiborsten från i.d. Sen köpte jag lite smågrejer inför resan.
Så jäkla trökigt väder ute :S Idag är det verkligen höst! 10 grader och blåser som sjutton. Brrr.

Intervju

Usch vilket skitväder det är :S Bara regnar å regnar.
Jag ska iväg på en jobbintervju kl. 9.. wish me luck :)
Det gick inge vidare för mig på gruppintervjun, fick inte komma vidare till en personlig intervju :(

Apollo

Idag har vi ringt Apollo och frågat hur det blir med resan. Men som det ser ut just nu tänker dom skicka ner oss iaf till Peloponnesos på lördag. Enligt dom är inte deras turistmål drabbade av brand. Men på internet kan man läsa att dit vi ska (Kalo Nero) är det jättemycket rök och svårt att andas, så folk håller sig inne. Hur kul känns det? :S En tjej från Apollo skulle åka ner till Peloponnesos idag och kolla hur läget är. Om det är illa eller om läget förvärras så kommer dom skicka oss till en annan ö. Men vi ska ringa igen imorrn och höra om vi kan boka om till ett annat resmål själva. Känns inte kul att vänta till på fredag innan man får veta vart man ska åka!

Resan?!

Jaa, just nu ser det inte så ljust ut för våran resa till Peloponnesos, som ni kanske förstår. Halva ön brinner ju :S Den värsta branden i Grekland på, vad var det, 150 år?! Hur maximal otur kan man ha? Hur ofta händer det att ens resmål brinner upp? :S Blir det inte jordbävning (Zakynthos), 17 timmar på Arlanda (innan Kreta), så brinner stället. Alltid är det nånting. Tycker synd om dom som bor på ön! Hemskt. Vi ska ringa Apollo imorrn och höra hur det blir. Om dom bokar om oss på ett nytt resmål eller hur dom gör. För till Peloponnesos lär vi väl inte komma.

Stugan

Jag bara hostar och snörvlar hela tiden. Jäkla förkylning! Usch. Knappt sovit i natt.
Ska åka till stugan idag och vara där över helgen. Ska lägga mig och sola när vi kommer fram, finfint väder idag ju :)

Grattis pappsen som fyller år idag :)


Bye!

Stan

image388
Var ner en sväng på stan idag, trots förkylningen. Skulle köpa en present, och passade även på att köpa lite solskydd till resan. Apoteket hade halva priset på sina grejer. Jag fick en solkräm till ansiktet & en till kroppen för 100:-

Förkyld

Jag har blivit förkyld igen :( Så himla trökigt! Feber, snuvig, hostig. Dom ringde från jobbet idag och frågade om jag kunde jobba tis, ons & tors, typiskt att man ska vara sjuk då!

Jag längtar utomlands nu! Men det är inte långt kvar :D Lite mer än en vecka bara. Ska bli så himla skönt att få lite sol & värme efter den här skitsommarn! Jag har köpt en ny resväska inför resan, en jättefin, rosa :P Jag kan visa sen. Nu ska jag lägga mig och kolla på film, det bästa med att vara sjuk ;P

Kiehl´s


Idag kom det ett paket från Kiehl´s i brevlådan :) Innehållandes en Creme de Corps & massa prover! Daniel ringde och beställde den åt mig förra veckan, och tydligen var tjejen som han pratade med jättetrevlig. Hon skickade med massa prover både till honom och mig. Vi fick detta:

- 1 Rare-Earth Oatmeal Milk Facial Cleanser
- 2 Close Shavers, Shaving Formula
- 2 Facial Fuel Moisturizer

- 2 Creme de Corps
- 1 Creme de Corps Light
- 1 Protein Concentrate Herbal Shampoo
- 1 Hair Conditioner

Precis som alla säger är dom väldigt generösa med prover :) Har hunnit testa min Creme de Corps efter att jag duschade, och den känns verkligen bra! Min hud blev suupermjuk! Kan säkert bli en ny favorit! :)

Nytt från Lush

enzymion
Jag var ner en sväng på stan igår och köpte lite nytt från Lush. Det blev en ny Fresh Farmacy rengöring & en Enzymion dagcreme :) Jättebra grejer båda två!
Fick massa Lushgrejer av tjejerna i klassen i fredags också:
lush
- Flosty Gritter, bubbelbit
- Youki-Hi, badbomb
- Sexbomb, badbomb
- Skin Sin, bodylotion
- Each Peach, massageolja + Burk
- Mask of Magnaminty, ansiktsmask
- Crash course in Skincare, ansiktsmask
Fick även ett kakfat, blommor & 2 flaskor vin av dom andra :)

Söndag

Igår blev det lugnt hela dagen. Jag, Amalia & Daniel hade filmkväll :) Hyrde Oceans 11 & Oceans 12, ingen av oss hade sett dom än. Dom var riktigt bra :)
Idag har jag jobbat mellan 8 - 11.30. När jag kom till jobbet imorse så fanns det inget schema till mig, dom hade dubbelbokat, så jag & en annan kille var bokade på samma tur. Så då ringde vi till PFV och dom frågade om jag kunde jobba på hemtjänsten på stan istället. Så då åkte jag in till stan och var där istället. Det gick bra :) Dom hjälpte mig att hitta och så :P Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen en stund!

Födelsedagsfest :)

Igår hade jag & Ida födelsedagsfest här som sagt :) Ida kom hit vid fyra, så gjorde vi snittar, drinkar, fixade tårtan och lite sånt. Sen vid sju kom alla. Vi hade så jäkla kul :) Lekte lite lekar också :P Hur kul som helst. Blev riktigt lyckat! Och sen drog vi ner på krogen vid halv tolv. Tack allihop för en trevlig kväll :) Och tack för alla presenter!

Nu ska jag bara ta mig i kragen och börja städa lite.. ser förjävligt ut :P

Vill ha


Jag vill så gärna prova Creme de Corps från Kiehl´s. Har mailat dom och frågat om jag kan beställa, men har inte fått svar än. Kanske tar och ringer imorrn istället. Har bara hört bra om den, så jag blev sugen på att köpa den :) Helst innan jag åker utomlands. Har hört att den är dyr, men jag har ingen aning om hur dyr?
Sen vill jag köpa nytt schampoo & balsam, funderar på att köpa från Bed Head. Deras Control Freak ska göra håret slätare, rakare & få bort allt frizz. Nån som har erfarenhet av den serien?

Handlat

Idag har jag & Ida varit runt och handlat allt inför imorrn :) Blev 2 kassar fulla med grejer. Nu hoppas vi bara på att det blir en lyckad fest & bra väder :)

Fick en utbetalsningslapp i brevlådan idag, på 720:- Helt oväntat, men väldigt välkommet :P Blir kanske en ny resväska för det? :) Har sett en på Wedins som jag vill ha, ceriserosa :)

20 år!

Idag fyller jag 20 år :D Nu får jag gå på systemet, weho ;P Jag har fått körlektioner & en digitalkamera av mor & far :) Ska äntligen ta tag i körningen :P Och det är ju perfekt med en kamera nu när vi ska åka utomlands :) På fredag blir det födelsedagsfest, jag och Ida ska slå ihop. För hon fyller på fredag, så då har vi festen ihop :)
Nu ska jag gå och göra tårta!



Fick present av Daniel när han kom hem från jobbet :) En berlock till mitt armband från Thomas Sabo, som jag fick av honom i julklapp. Jättefin! Fick lite andra grejer imorse också :)

Dagkräm med SPF

image379
Tänkte köpa en ny dagkräm innan jag åker till Grekland, en med solskydd i. Helst vill jag ha en naturlig, Lush har en som heter Ultralight som innehåller SPF 14 tror jag. Men jag vill ha lite mer än så helst. Biotherms Multi Recharge älskar jag, men den är också 15. Cliniques Superdefense är det 25 i, det vill jag helst ha. Men vet inte om den är bra? Vilken ska jag välja? :P

Peloponnesos


Jag och mamma har precis bokat en resa :D Till Grekland - Peloponnesos. Vi ska åka med Inger & Emma. Vi blir borta 1-8 september. Ska bli så jäkla härligt :D ooh, måste ner och shoppa bikini och andra sommarprylar :) Har ju inte blivit så mycket sånt i år, i det här skitvädret! 3 veckor tills vi åker, längtar :)

"Peloponnesos är det äkta Grekland, långt ifrån stora hotellkomplex och turisthordar. Det är den grekiska kulturens vagga och det finns mängder av spännande historiska platser på utflyktsavstånd. Här finns fantastiska stränder och du kan fortfarande hitta små badvikar där du kan vara ensam en hel dag."

Mangobadolja

image372
Har precis badat med "You´ve been mangoed" badolja från Lush som jag fick av Ida förra veckan. Luktar såå himla gott! Doftar citrus & mango. Man blev jättemjuk i hyn efter badet. Kommer absolut köpa fler av den :)

LUSH

image371
Lush har fått in lite nya produkter :) Hårstylingsprodukter. Jag vill testa en inpackning som heter Jasmin and Henna Fluff Eaze. Ska bla vara bra mot frizzigt hår, och göra det mjukt och glansigt. Sen kanske man ska prova nån av deras hårgelér. En av dom heter Goth Juice som ska hålla håret på plats och ge det glans. Sen såg jag att dom ska få in en ny bodylotion som heter Charity Pot, när man köper en sån går alla pengar till välgörenhet.

Håkansson

sp
Jag fick ju mina Håkanssonprodukter häromdagen, så här ser flaskorna ut. Dom är ganska små, men väldigt dryga. Hittills har jag gillat allt jag har provat :) Har inte testat The Remover än. The Moisturizer är bra, kanske aningen för tung för min hy, tar tid att sjunka in.. men när den har gjort det så känns den bra. Ett perfekt litet kit om man vill testa deras grejer!

Helgen

I helgen har det blivit party både fredag & lördag. Har jobbat hela helgen också, så jag känner mig lite sliten nu ^^ Ska jobba sista dagen idag :) Sen har jag jobbat mina 8 veckor. Fast jag ska väl fortsätta där ändå, som timvikarie. Men då blir det inte lika mycket som det har varit nu.

Festade hos Ida båda dagarna, sen ner på cityfesten. Men igår började det spöregna, så jag åkte hem vid tolv redan. Inge kul och gå runt där och bli dyngsur.

Börjar 16.00 idag.. jobbar till 21.00. Sen ska jag vara ledig lite. 1 vecka minst. Ska bli så sköönt! :)

Torsdag

Igår var jag till frissan som sagt. Klippte topparna och färgade det.. så nu är det mörkt :) Har fått mycket komplimanger på jobbet idag :) Trivs faktiskt bäst i mörkbrunt hår. Känns skönt med fräscha toppar också.

Vi var ner en sväng på cityfesten idag, käkade langos och kollade runt lite. Blir mer i helgen. Då blir det party :) Och så har jag lämnat in en jobbansökan idag :) Wish me luck.

Fick mina grejer från Blush också, visar sen :)

Tisdag

Herregud vilken värme det har varit idag! Höll på å flyta bort ett tag där. Har stressat hela dagen på jobbet, har haft skitmycket att göra. Trökigt när det blir så!
Båda mina beställningar är redan skickade nu såg jag, så har jag tur kommer dom imorrn :)
Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt.. är så himla trött. Men imorrn ska jag ner på stan, kolla runt lite på cityfesten, sen gå och klippa mig & färga håret :)

Värme!

image367image368image369
Idag har jag jobbat, i värmen! Fy sjutton vad varmt det har varit. Hade gärna velat varit ledig och åkt och badat idag! Är ledig på onsdag, får hoppas på värme då också så man kan bada lite :)
Det blev lite beställningar idag. 2 böcker & Håkanssons skin pack som jag skrev om :)

Skin Care Pack

Håkansson
Jag blev sugen på att beställa detta mini-kit med hudvårdsprodukter från Håkansson. Finns på bla Blush för 149:- Bra pris om man vill testa på deras grejer. Innehåller The Moisturizer, The Oil, The Soap, The Remover, The Scent & Vitamin Spray. Är mest sugen på att testa The Moisturizer. Ska man slå till tro :)

Vitaminspray Rose


I fredags kom min Håkansson Vitaminspray som jag beställt :) Den är superbra! Och den luktar verkligen ros. Den är väldigt återfuktande och man blir inte ett dugg flottig i ansiktet, den sjunker in snabbt. +++++

RSS 2.0