Nyårsafton

Förberedelserna är i full gång här hemma :) Mamma och pappa har precis begett sig till Hofors, och jag & Daniel har börjat städa och greja. Ställde nyss in alla 6 kassar med dricka i kylen :P Resten får nog ställa sitt på balkongen skulle jag tro.
Maten och efterrätten är redan klara.. bara potatisgratäng jag ska göra. Sen ska jag försöka hinna sminka mig också ^^ Nu ska jag fortsätta städa här. Skriver sen.


Söndag

Idag har varit en ganska lugn dag.. jobbade till 12, sen åkte jag en snabbis till stan. Men det var inge roligt, bara massa folk som jag blev irriterad på :P Hatar när det är mycket folk på stan.
Sen har jag varit och handlat lite till imorrn :) Det blir fest här imorrn :) Ska bli skitkul. Jag ska äta lite först med brudarna, sen kommer resten.
Tänkte försöka hinna städa lite innan också.. det ser förjäkligt ut här.

Buddha

Jag var skittrött imorse när jag skulle iväg och jobba, sov jättedåligt inatt. Men det var ju bara några timmar jag skulle jobba, så det gick bra. Daniel kom och hämtade mig så åkte vi ner på stan sen, hämtade min buddha-berlock till armbandet som hade kommit nu :) Den var jättefin :)
Sen åt vi mackor till lunch på Java. Jag tog en jättegod med kalkon & keso. När jag kom hem la jag mig och vilade, sov från 14-17 :P Så nu kommer jag väl inte kunna sova ikväll heller ^^
Blir en lugn kväll ikväll med.. se en film eller nåt.

image496
Buddha-berlocken :)

Freedag

Gårdagens party blev lyckat :) Vi hade jättekul, träffade skitmycket folk vi kände på krogen :) Trodde inte det skulle vara så mycket folk ute. Imorse var jag lite sliten.. skulle upp halv 10, var inte skitpigg då ^^

Har varit nere på stan idag, köpt nyårsdricka, och sen har jag & My postat våra visumansökan. Allt börjar bli klart nu inför resan, känns skönt :) Snart är det bara invänta 7 februari! :D

Dom ringde från jobbet idag, jag ska få jobba imorrn å på söndag 7-11. Var tvungen att ta dom turerna eftersom jag missade 2 dagars jobb när jag blev magsjuk. Skönt med korta turer :P
Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på film & äta godis! :)

Partytorsdag

Idag har jag jobbat 7-16. Gick ganska bra idag, förutom att det var lite segt när vi skulle handla.. för när vi kom tillbaka från affärn såg vi att det låg en plånbok kvar i lokalen, vi hade glömt att handla åt en pensionär :P Så det var bara att åka tillbaka till affärn igen.. och självklart skulle hon ha skitmycket :S Men men.. vi hann klart till fyra iaf!

Efter jobbet åkte jag och My direkt och vaccinerade oss, mot hepatit A+B. Ska tillbaka sen och ta sprutan igen, och koleravaccin.

Nu är det Daniels tur att vara magsjuk :/ Han vaknade vid 3 inatt och spydde.. sen har han varit jättedålig hela dan. Haft hög feber också. Tror alla haft den här magsjukan snart ^^

..Nu sitter jag hemma hos My och dricker cider, ikväll ska vi ut! :P Skål!


Annandag jul

Idag mår jag bättre, mycket bättre. Är inge magsjuk idag. Men fy sjutton vad dåligt jag mådde igår :S
Idag ska jag ner på stan en sväng, jag & My ska ta foton till visumansökan, och jag ska byta lite julklappar som var för små/stora. Ska shoppa lite grejer också.

Julklappar



Här är mina julklappar jag fick :)

Ryggsäck, till Thailandsresan :)
Packpåsar, också till Thailand, av Amalia
Rosa jättemysig BMW-fleecetröja, av Daniel som han köpt på jobbet :P
Mysiga strumpor
Underkläder
Pyjamas
Presentkort (så jag kan köpa en berlock som är beställd, till mitt Tomas Sabo-armband) av Daniel
Choklad från Gefle Chocolaterie
Mer minne till kameran
2 böcker: Perfekta hemmafruar & En shopaholics bekännelser
Reseguidebok om Thailand
4 filmer: Bron till Terabitia, 5:e Harry Potter, Shrek 3, Transformers specialutgåva (Det finns bara 7 ex av den i Sverige, och jag fick en av dom :P)
Tavla av Daniel
Choklad
Pengar

Juldagen

Hade en jättebra julafton igår med god mat och mycket julklappar :) Tror det tog över en timme att öppna alla :P Alla blev glada & nöjda, alla fick det dom önskat sig :)

Idag skulle ju jag ha jobbat mellan 7-14.. men gissa vem som blivit magsjuk :S Vaknade runt 4 inatt och mådde superilla. Sprang till toa och spydde & spydde. Sen har jag fått besöka toaletten ca 2-3 ggr i timmen, av diverse anledningar. Jag har inte ätit nåt än på hela dan.. är rädd att jag kanske ska spy igen om jag äter nåt. Och jag känner mig verkligen inte sugen på nåt :S Är alldeles svag, ska lägga mig och kolla på film. Fick 4 filmer igår, så jag har ju att göra :)

Kan visa senare vad jag fick för julklappar igår :)

God Jul :D

image483
..allihop! :) Hoppas ni får en bra julafton. Vi har varit upp och hälsat på farmor en sväng idag, sen har jag varit över till Amalia och önskar god jul och bytt julklappar :) Nu ska jag gå ner och se om mamma behöver nån hjälp med maten!

image484
Så här ser jag ut idag :)

Mycket julklappar :)

Nu ska jag snart ta mig en julknäcke-macka med julskinka :) Den blev klar för ett tag sen, så jag måste tjuvsmaka :P Sen ska jag lägga ansiktsmask och dona lite :) Måla naglarna röda. Vi la nyss fram alla julklappar under granen.. och jisses, vad mycket det var i år! Vi garvade allihop för att det var så mycket :P Får knappt plats under granen. Och vi är bara 5 st :P Så nu blir man ju lite nyyfiken vad dom innehåller ;P Som ett barn igen! Haha :D


Multivitamin power recovery masque, Dermalogica. Jättebra ansiktsmask som återfuktar och ger jättefin lyster till ansiktet! :)

Filmer

Guldkompassen var bra :) Det är ju första filmen i en triologi, så man lär ju se dom andra sen. Men jag tror det kan bli en bra triologi. Nu är det 3 filmer jag väntar på att dom ska komma på bio :)

Först är det Arn - Tempelriddaren, tror den är skitbra, måste se.
Sen National Treasure - Hemligheternas bok. Älskade första filmen, hoppas att den här är lika bra :)
Sen visade dom reklam idag på bion för en film som heter Inkheart, den verkade jättebra, den vill jag absolut se. Fantasy det med, och Andy Serkis (Gollum) är med, då måste den va bra :P Han är bäst!


Bio ikväll

image476
Det blev en stressig dag på jobbet idag.. blev sen på förmiddan så jag fick bara 20 min lunch. Och eftermiddan var inte heller speciellt rolig. Har fått gjort en hel del mindre roliga uppgifter idag, usch. Skönt att sluta två iaf! Och imorrn är det juuulafton :D
Jag och Daniel ska på bio ikväll :) Guldkompassen. Mysan orkade inte, hade haft en stressig dag på jobbet hon med! Verkar ha varit en sån dag idag :P

Det här fick jag av My i julklapp :) Spf 30 och Aloe Vera gelé, att ta med till Thailand! :) Jättebra att få sånt nu innan. Och en bok om smoothies & juicer, perfekt eftersom jag äter smoothies till frukost varje dag :D Kan behöva lite inspiration ibland! Och en bok med thailändska ord och fraser :) Också bra att ha med sig, många thailändare är väl inte så braengelska :P

Julstress

Idag åkte jag och Daniel ut till Valbo för att fixa den sista julklappen, jääklar vad folk det var! Vi fick parkera långt bort, och det var sjukt långa köer på alla affärer. Till och med på apoteket var det skitlång kö :P Men nu är alla julklappar fixade, känns skönt :) Bara att invänta julafton nu :) Bästa dagen på året :P Ska jobba en sväng imorrn bara, 7-14, sen kan man börja få in julfeelingen :) Blir eventuellt bio med Mysan imorrn också, vill så gärna se Guldkompassen :) Ikväll blir det lite mys och filmkväll!



Dagens inköp förutom julklapp blev en film - The Holiday, så jäkla bra tycker jag :), ett läppbalsam - Eucerin Lip Repair, måste ha nåt för mina supertorra och fnasiga läppar. Sen när jag kom hem beställde jag en bok också, Sophie Kinsellas Can you keep a secret?

Fredag

Idag var det en ganska okej dag på jobbet.. fick panik först när jag såg att jag skulle åka och handla. Ville verkligen inte trängas på Kvantum med alla julmats-shoppare idag :S Och köpa massa julmat till gamlingarna. Men det gick bra visade det sig :P Vi fick åka 3 st och handla istället för 2, och sen hade vi bara 7 handlingar så det gick fort. Och det var inte så brutalt mycket folk på affärn som jag trodde det skulle vara. Så vi blev klara tidigare än planerat. Skönt det :) Nu är jag ledig imorrn iaf, så då blir det ner på stan och fixa massa grejer :) Sen baka julgodis!

Efter jobbet var jag ner med mammsen & pappsen på restaurang :) Daniel var på julbord. Vi käkade på Lams terass, tog pad thai, lär ju värma upp inför Thailand ;P Sen gick jag hem till My :) Vi pratade, massor som vanligt :P, kollade på tv & bytte julklappar :) Visar imorrn vad jag fick. Måste sova nu, är skittrött! GoNatt!


Budgetshopping

image472
Idag blev det lite budgetshopping :P Istället för att köpa min vanliga deo för 155:- & ansiktsrengöring för 350:- blev det från Nivea, totalt 64:- :P Känner att jag vill lägga alla pengarThailandsresan nu, spara så mycket det går. Så då får man snåla lite :)

Jobbig dag

Idag är jag riktigt jäkla trött. Har haft en jobbig dag på jobbet. Tydligen måste jag ha gjort nån nåt ont.. för jag fick TRE städ idag :S Verkligen jätteroligt att städa 3 lägenheter. Folk brukar protestera om dom får städa tre gånger på 1 vecka liksom! Måste nog sova en stund nu känner jag, annars ramlar jag nog över tangentbordet :P
Var ner en snabbisstan med mamma efter jobbet, köpte en julklapp och kollade på lite annat. Lönen kom ju idag :) Men för mig är det bara att sätta över allt till sparkontot :P

Mer julklappar


Igår efter jobbet åkte jag hem till Lina en sväng :) Vi drack te, åt pepparkakor & pratade en massa. Sen bytte vi lite julklappar :) Av henne fick jag duschgél från Philosophy (har alltid velat testa dom :D) & en Clear Radiance från i.d, perfekt eftersom min snart är slut :) Tack stumpan :)

Julklapp



Fick en julklapp av jobbet idag :) Tycker jag va snällt. Chilitryffel från Åre Chokladfabrik :) Jag som älskar choklad :P Ska smaka några nu tror jag.
Och imorrn skulle jag få äta julbord på jobbet :) Så det tänker jag göra.
Nu ska jag väl snart gå och lägga mig.. är skittrött. Ska upp 6 imorrnbitti.

PFV ringde förresten också idag, jag fick lite mer dagar nu i jul. Ska jobba 5 dagar med storhelgsersättning, det blir mycket pengar det :) Ska inte jobba julafton, men juldagen & annandagen tog jag iaf. Behöver alla pengar jag kan få till Thailand :)

Tisdag

Nu ska jag snart iväg och jobba. Mår egentligen inte superbra, men jag måste ha pengarna, så nu måste jag jobba. Drygt att jobba 12.45 - 21.00 bara :/ Känns så jäkla långt.

Har ringt och fixat reseförsäkring idag till Thailandsresan. Så nu kan man bocka av en till grej som måste göras innan resan :P Har en del saker kvar dock. Nästa blir att ansöka om visum.

Dåligt med sömn

Ja det blev ju en rolig natt. Jag somnade fram mot 5-tiden imorse. Sen ringde PFV och väckte mig runt 8, men då sa jag att jag faktiskt inte kunde jobba idag, att jag måste få sova! Låg och hostade hela jäkla natten. Trött på detta nu! Det har fortsatt hela dagen också.

Åkte ner på stan med My på eftermiddan. Följde först med henne och hämtade ut hennes pass, sen gick vi på stan en sväng. Till sist hängde jag med henne till Willys och handlade :P Jobbigt att gå på affärn när man är hungrig, man vill ha så mycket då ^^

Ikväll vet jag inte vad som händer. Är rätt trött, så inget ansträngande iaf. Blir väl tv-kväll. Är så himla godissugen också! Men jobbigt att ta sig nånstans nu :P 

Halsbekymmer

Här sitter jag och bäljer i mig massa te.. i ett desperat försök att få min hals att må bättre. För den mår inte bra. Ingen hör vad jag säger. Ungefär varannat ord kommer ut, resten försvinner. Och det verkar inte bli bättre. Och sen har jag en jäkla hosta.. det kliar i halsen så jag håller på å bli galen! Skulle vilja köra ner fingrarna och bara kliiiia. Men istället får jag hosta lungorna av mig och väcka resten av huset.. kul.

Blir verkligen jättekul om jag får jobba imorrn.. gamlingarna hör ju aldrig vad jag säger i vanliga fall, måste alltid skrika, och om jag inte har nån röst kommer dom definitivt inte höra vad jag säger. Och då kommer jag bli irriterad och förmodligen bli ännu hesare eftersom jag kommer bli tvungen att gapa så jäkligt för att göra mig hörd.

Jaja.. nog med funderingar nu ^^ Kanske dags för mig att göra nåt annat nu. Sova till exempel? Men det kan jag väl inte, som vanligt. Nattuggla som man är. Får lägga mig och läsa ett tag så jag blir trött. Harry Potter here I come ;P  GoNatt med er!

Valbo

Så var det söndag igen då, och 3:e advent. Bara 1 vecka kvar till jul :) Kan det bara komma lite snö nu så skulle jag bli glad, vill ju ha en vit jul :)
Jag och Daniel var ut en sväng till Valbo idag och kollade runt lite.. kollade efter den sista julklappen som jag har kvar att köpa. Hittade den, så nu ska jag bara köpa den också :P, men det får vänta till fredag.
Ska snart käka lasagne och sen kolla på film som jag och mamma har hyrt. Kommer inte ihåg vad den hette dock.. Aja, snart är det Miami Inc :) Favoriten på söndagar :P

Hesast

Jag är just nu hesare än aldrig förr ^^ Går knappt att höra vad jag säger. Orden bara försvinner. Jag, Daniel och My var ut igår, och min redan hesa hals + en massa skrikandekrogen gjorde ju inte saken bättre :P Skulle vara bäst om jag inte pratade på ett tag nu tror jag, så halsen fick hämta sig lite :P
Ikväll blir det bara lugnt. Filmkväll med massa gott hemma hos Mysan :)

Repig mobil


Gårdagens inköp från Gina Tricot :) Har en till i samma modell, fast annat mönster. Tycker dom är snygga och sköna. Kostar bara 149:- också!

Tappade min mobil på backen och råkade dessutom kliva på den, när jag gick ur bilen. Hur klantig får man vara. Så nu är den jätterepig å fin..

Ikväll blir det tacos! :) Gött.

Fredag

Vaknade runt 10 idag av att dom ringde från PFV, fick lite jobb nästa vecka :) Har ju inte kunnat jobba nåt nu eftersom jag varit förkyld. Halsen är fortfarande krasslig, men i övrigt mår jag bra.
Har slagit in massa julklappar idag på förmiddagen. Jag är verkligen värdelös på det! Haha, tycker det är svårt. Det blir aldrig snyggt när jag gör det :P Så förlåt, alla som kommer få julklappar av mig, för att dom är så fula :P
Har tagit en helrenovering av mig själv idag också :P Gjort inpackning, filat fötterna, peelat, målat naglarna och massa sånt :) Brukar göra det på fredagar. Älskar freeedag :)

image448image466
Jag läste ut "Andra Kvinnor" av Kirsty Crawford igår. Den var jättebra!

"Bella Balfour vill egentligen inte alls flytta till landet, hon är ju en storstadstjej! Men eftersom det alltid varit hennes mans högsta dröm låter hon sig till slut övertygas och ger upp sitt utåtriktade liv i London. Tillsammans med sina två barn flyttar de till ett gammalt hus på den engelska landsbygden. Där träffar Bella Jane, den sorgsna änkan som äger halva det gods som är närmsta grannen. Jane gör allt för att behålla sin del av huset trots alla ekonomiska bekymmer det innebär. Den andra halvan ägs av ett par, Ben och Sam, som har förvandlat sin del till ett hypermodernt och påkostat hem. Lika mycket tid som Sam lägger på sitt perfekta hem, lägger hon på sitt eget utseende.
Obevekligt dras Bella, Jane och Sam in i varandras liv. Det visar sig dock att allt inte alltid är som det verkar, och att hemligheter döljer sig under ytan även i de finaste hemmen."
Betyg: 4,5

Har börjat på sista Harry Potter boken nu :P Måste ju få veta hur det går! :P

Julklappsshopping

Idag blev det en tripp ut till Valbo för att köpa julklappar. Blev en hel del :P Är nästan klar nu, har bara 1 kvar. Jag köpte en tunika till mig själv från Gina också, kan visa sen :)
Sitter och kollar lite på tv nu. Är ganska trött.. sov skitdåligt inatt. Somade typ runy 4 kanske :S Låg och hostade så jag trodde jag skulle bli galen! Sen när jag vaknade imorse var jag så jäkla svälld i halsen så jag kunde knappt prata, inte ens hosta. Men nu är det bättre.
Nu börjar tvn igen. Bye!

w200i

image465
Den här mobilen vill jag ha :) Den rosa som är längst fram. Sony Ericsson w200i. Lite dålig bild kanske, men den är jättesnygg tycker jag :) Den var billig också, typ 900:-

Onsdag

Jag kom nyss hem från My :) Vi babblade så mycket så jag har ont i halsen nu ;P Haha, som alltid när vi ses ^^ Tog med mig några muffins och bjöd henne på också :)

Det luktar gott här inne på mitt rum nu. Fick en hyacint av mamma igår, eller knöck en av henne :P, och dom luktar skitgott tycker jag! Luktar jul :) Bara 2 veckor kvar till jul nu :D Jag älskar julen, tycker det är så mysigt.

Längtar skitmycket till 7 februari också.. Thailand! :D Ska bli så jäkla kul!

Muffins

image464

Idag vaknade jag runt halv 11, sen låg jag och kollade på Två Tornen ett tag. Och nu har jag och mamma precis bakat lite muffins :) Luktar supergott här hemma! Ska gå ner och käka lite frukost, sen kanske ta en muffins :P

Ska träffa My idag :) Om hon inte är rädd att bli smittad :P Men jag tror inte jag smittar nu. Så det är nog lugnt :P Mår lite bättre idag iaf. Har ingen feber, det är mest snuva och hosta nu.

Förkyld

Vaknade imorse kl 5.45 när klockan ringde. Mådde inte alls nå bra, men tänkte att jag skulle prova gå till jobbet ändå.. Men typ 5 min innan vi skulle åka så bestämde jag mig för att stanna hemma ändå. Hade feber också visade det sig, och jag blev bara sämre. Så idag har jag inte gjort nåt ansträngande precis.. låg och kollade lite på Sagan om Ringen (ovanligt :P), sen hyrde jag och mamma På spaning med Bridget Jones. Älskar dom filmerna :P Nu ska jag bara ta det lugnt och försöka bli frisk!

image463

Kortis på jobbet

Idag har jag jobbat.. bara 3 timmar, mellan 17-20. Tiden gick skitsnabbt :P Ska jobba samma tid imorrn också. Men innan dess tänkte jag hinna ner på stan och köpa lite julklappar. Vill bli färdig med det nån gång.
Ikväll har jag kollat på Love Actually, mysig film :) Å nu ska jag kolla på Miami Inc som jag spelat in :) Kommer nog inte kunna sova på ett tag, för jag vaknade typ runt ett idag, så jag är inte direkt trött än :P

Lördag

Igår blev det lite partaj hos Mysan :) Jag åkte dit ganska tidigt, för vi skulle äta innan alla kom. My bjöd mig på en drink & sen gick vi och köpte kinamat :) Jättegott! Sen runt halv åtta typ kom alla. Det blev en lyckad kväll, vi hade jättekul :) Sen drog vi ner på Slick, men var inte där så himla länge. Vi gick vid ett tror jag.

Idag har jag varit lite seg.. sov rätt länge. Sen ringde Amalia och frågade om jag ville komma dit och äta tacos med henne :) Så jag (tog med mig Daniel också :P) gick dit och gjorde tacos & åt. Det var supergott. Sen åkte vi hem till My och kollade på film och bara degade :) Alla var typ skitslöa idag :P

Nu ska jag gå ner och titta om det finns nåt att äta.. är alltid hungrig på kvällarna :P

Thailand!

Idag har jag och My varit ner på Ticket bokat våran resa till Thailand! :D
I 2 månader blir vi borta. 7 februari till 7 april.
Ska bli så jäkla kul :D Längtar! Lite läskigt känns det :P Men mest kul!


image462

Lite mindre på sparkontot..

Känns kul att man precis har satt över 8465:- till My´s konto :P Haha.
Kändes lite skumt att föra över så mycket pengar ^^ Sved fint på sparkontot.. men dom kommer ju gå till nåt bra så! ;P


Visakort & julklappar

Idag tog jag och mamma en sväng ner till banken i Bomhus, så jag kunde försöka fixa Visakort där. Och den här gången gick det bättre ^^ Så nu är det ett Visakort på väg hem till mig iaf. Sen gick vi in på Röda Korset och kollade lite, jag köpte 4 böcker, blev totalt 8:- Dyrt va :P Efter det åkte vi ner på stan. Jag köpte en handcremeapoteket, och lite julklappar :) 3 st blev det. Känns bra att ha kommit igång med det!


Regnig måndag

Idag blev det en kort men jobbig dag på jobbet. 7.30 - 13.00, men det var ju sånt jäkla skitväder, och jag hann inte på nån cykel så givetvis fick jag gå i regnet :S Och så hade jag bara kunder som bodde aslångt ifrån varann, så det blev ett himla knatande. Jag sov så himla dåligt inatt, sista gången jag kollade på klockan var runt 4 och då hade jag inte somnat än :S Gick upp 6! Så nu när jag kom hem la jag mig och sov, och sov i 3 timmar :P Skönt!

Vet inte vad jag ska hitta på ikväll. Skulle ha behövt fixa en del grejer idag, men klockan blev så mycket så jag får ta det imorrn! Förresten så ansökte jag om Visakort på Swedbanks hemsida, men blev nekad för att jag inte tjänar minst 100.000:- om året :S What? Alla mina kompisar har ju Visa, och vad jag vet så tjänar inte dom så mycket ^^ Eller har ni ljugit för mig hela tiden? ;P Jag måste ha gjort nå fel i ansökan. Får nog gå ner till Swedbank och snacka med dom istället.

Nu - käk!


1:a advent

Idag är det 1:a advent :) Tyckte att det nyss var det ^^ Tiden går så fort :P Har varit hem till My idag och druckit glögg, käkat pepparkakor & pratat lite om våra resplaner :)
Ikväll ska jag kolla på film och ta det lugnt bara!

RSS 2.0