Partytorsdag


Jag nar nyss lagat lite mat och käkat.. sen kollade jag på Top Chef. Sam åkte ut, buhu, jag som tyckte han skulle vinna! Varför säger jag inte, hahaha.

Nu ska jag göra mig iordning, sen åka till Mysan :)
Bye!

Torsdag


Den här gången skippar vi denna blandning ^^


Igårkväll kom Daniel över, vi lagade lite mat & kollade på Sagan om ringen.
Idag har jag varit till HC här på morgonen, och nu tänkte jag nog sätta mig ute i solen :) Medans det är sol, skulle det inte kunna bli regn idag tyckte jag att jag hörde?!

Ikväll blir det utgång! :) Ska dock ta det lite lugnare än sist ^^
Pusshej ♥

Shopping


Idag mår jag mycket bättre! Tror 12 timmars sömn gjorde susen :P Känner mig riktigt utvilad. Har tagit en shoppingrunda med mamma på stan idag. Shoppat lite inför Kanada och så. Det blev 2 teer, fotcreme, örhängen från Pilgrim, ansiktsvatten från Dermalogica, skrivbok att ha som dagbok i Kanada, och absolut vodka (present till en av tjejerna) Och 4 linnen som jag glömde på bilden :P Som jag och My ska trycka på och ta med oss.

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen. Passa på att vila upp sig lite när man är ledig!
Ska sätta mig ute och läsa nu tror jag.
Hejsvejs ♥

Sjuk?

..helt plötsligt började jag må jättedåligt :S Har skitont i huvet, hängig & trött som bara den & mår illa. Bara jag inte blir sjuk nu! Vill inte :S Har inte tid med det nu.
Måste nog gå och lägga mig tror jag. GoNatt!

Restaurang

Idag fick jag jobba med Mysan hela dagen :D Då flyter det liksom på, skönt det.
Även fast det strulade lite för oss imorse :P

Tog en liten powernap när jag kom hem, var skittrött, hade så svårt att somna igår! Men nu är jag pigg :P Ska alldeles snart ner på stan och käka på restaurang :)
Tror vi ska på McGills denna gång, var längesen.

Nu är jag ledig tills på fredagkväll :) Har 100 grejer jag måste fixa nu medans jag är ledig. Inför resan och så. Man får ta vara på dom lediga dagarna man har, försöka fixa allt som ska fixas. Tiden går så fort nu, man hinner inte med :P

Inte långt kvar


Batman-filmen igår var skitbra :) Heath Ledger är så himla bra som Joker.

Satt nyss och läste mina gamla inlägg på resedagboken från Thailand. Åh, vad jag längtar tillbaka! Måste dit nån gång igen, helst så snart som möjligt :P
Det var det bästa och roligaste jag nånsin gjort!

Igår snackade jag med Megan på skype :D Hon har äntligen fixat det, så nu kan vi snacka där. Pratade i nästan en timme :) Om allt mellan himmel och jord.
Nu är det bara 2 veckor kvar! :D Längtar.
..9 dar kvar att jobba..

Stugan

I fredags blev det fest hos Mysan, Cissi kom också :) Hade trevligt.. sen gick vi ner på Slick. Det var en rolig kväll, men den kanske spårade ur lite, haha. För att göra en lång historia kort så vandrade jag över kasernbron kl 8 på morgonen utan varken skor eller handväska.

Igår åkte jag & Daniel ut till mamma och pappa i stugan, kände för att bara ta det lugnt. Var skithärligt där. Idag åkte vi allihop och hälsade på min morbror & moster i deras stuga i Hofors, badade lite :) Skitskönt att bada! Är ju så jäkla varmt ute.

Ikväll blir det bio :) Ska på nya Batman!

Trivs

Jäklar vad varmt det har varit idag! Har legat på baksidan och solat några timmar, fick lite färg iaf :) Sen stack jag iväg och jobbade vid fyra. Kvällen gick bra.. trivs så bra på jobbet just nu :) Har skitroligt med jobbarkompisarna, och har skitkul med pensionärerna :P Alla är så himla goa, så det är verkligen kul att jobba nu. I helgen är jag leedig, sen är det bara 2 veckor kvar :)
Till ledighet & resa!

Imorrnkväll blir det partaj :) Ovanligt va :P
Nu ska jag sova, för jag är så himla trött!
GoNatt

Tröttast

Har haft en lugn dag på jobbet idag, det var inte mycket att göra faktiskt, skönt ibland det :P Men ändå var jag skittrött när jag kom hem, slocknade på en gång och sov typ 2 timmar! Är fortf. inte pigg, förmodligen för att jag sovit för mycket.
Ska snart träffa Amalia, vi ska kolla på film och ta det lugnt bara.
Jobbar bara imorrn & på fredag, sen är jag ledig igen. Dom här sista veckorna kommer nog gå fort, snart är vi på väg bort jag & Mysan :)

Tallinnresan

Hemma igen från Tallinn :) Har haft det jättebra, och superbra väder fick vi också. Hade strålande sol och varmt när vi gick runt i Tallinn. Hade skitkul på båten också, haha, släkten min vet hur man partar ^^ Så nu är man lite sliten efter 2 dagars party. Har inte shoppat så mycket, lite sprit på båten & i Tallinn och ett nagellack, & snaps till kanadensarna.

Nu är det time för mat! Bye ♥

Tallinn

Nu sticker jag på kryssning till Tallinn med släkten! :)
Kommer tillbaka på tisdag.
Hejsvejs!

Tjejpartaj

Lite trött idag, men mår ändå bra.. känner mig inte direkt bakis iaf. Det blev en rolig kväll igår :) Först var det bara jag och Mysan. Sen kom Cissi, Threrese, Johanna, Malin & Jana.. riktigt kul :D Sen drog vi ner på Slick. Träffade massa folk vi kände igår, folk man inte sett på 100 år.
Ikväll blir det bara lugnt. Ska parkera mig i sängen med en film, läsk & nå gott att käka på :)

B som i bag, B som i box, B som i bag-in-box
Haha, snacka om att man får den på hjärnan!
Hejsvejs ♥


Ledighet


Idag har det gått riktigt bra på jobbet, allt har flytit på. Och på eftermiddan var jag klar redan 13.30, slutade 14.30. Och nu är jag leeedig i hela 4 dar! :D Ska bli så jäkla skönt. Ikväll blir det utgång, först party hemma hos Mysan. Sen på söndag blir det en kryssning till Tallinn :)
Det ska bli riktigt kul.

Nu ska jag börja göra mig iordning lite smått inför ikväll!
Choek de allihop! ♥

Dyngsur

Självklart började det spöregna när jag cyklade till jobbet! Det började efter typ 1 minut, och jag hade bara en tröja på mig! Blev heelt dyngsur! När jag kom fram kunde man vrida ur kläderna, det droppade från hela mig. Fick ta papper och torka av mig helt, haha. Sån gånger är det bra att man har arbetskläder att byta om till!

Jag kan inte fatta hur mycket kan jag äta egentligen. Jag blir ju fasen aldrig mätt! Nu när jag kom hem från jobbet har jag käkat 2 ostmackor, 1 delicatoboll, 1 chokladkaka & en vaniljbulle.. och jag är hungrig! Men nu kan jag ju fan inte äta nå mer ^^ Får vara nån måtta.
Men varför blir jag aldrig mätt?!

Nu ska jag kolla på Hells Kitchen, bye ♥


Regn regn


Idag när jag vaknade gick jag ut på en powerwalk, precis när jag kommit in igen började det spöregna. Tur att jag missade det precis! Hoppas det inte regnar när jag ska cykla till jobbet sen :S Ingen höjdare att vara helt dyngsur när man kommer fram. Jag som ville sitta ute och sola idag :( Aldrig kan man få nån riktig sommar! Usch för svensk sommar!

Sol och varmt



Jättehärligt väder ut idag :) Så jag har suttit ute och solat bra länge. Tog en liten paus nu, så himla varmt! Sen jag var i Thailand får jag färg väldigt fort nu, behöver inte sitta ute länge alls för att det ska synas!

Jag beställde lite böcker idag från Bokus. Alexander McCall Smith "Kalaharis skrivmaskinsskola för män" & Mitch Albom "Ge mig en dag till"

Nu ska jag ut och sätta mig en stund till tror jag :) innan jag ska iväg och jobba kl 16. Blä för å jobba kväll, och blä för å jobba när det är fint väder ute!

Ge mig choklad


Jag har vilat typ 3 gånger idag tror jag ^^
Är så himla trött eftersom jag nästan inte sov nånting inatt.

Hoooppas det blir sol imorrn.. så man kan sola lite innan man går till jobbet. Jag låg ute idag nån timme efter jobbet. Måste försöka bygga på brännan lite nu. Om inte annat får man väl vänta till beachen i Kanada, där verkar dom ju ha det jäkligt varmt iaf! Och dom säger att det brukar vara ännu varmare i aug - runt 40 grader. Ska bli så sköönt att komma bort! Bara 4 veckor kvar nu :) Börjar bli dags att ta tag i lite saker inför resan snart, vi har en hel del att fixa med!

Jag är SÅ sugen på choklad! Måste vara beroende.. mörk choklad, skulle aldrig kunna leva utan det! Brukar alltid ha lite hemma, men dom senaste dagarna har jag vräkt i mig,
så nu var det visst slut.. typiskt!
Bye Bye ♥

Ingen sömn

Jag hade rätt, jag kunde inte sova inatt! Jag har sovit endast 2 timmar :S Kollade på klockan sist 4.30, 6.30 ringde den, då var det dags att gå upp. Har varit skapligt seg idag, men tur att det var en kort dag iaf!

Ikväll ska vi grilla :) Ska bli så jäkla gott, har längtat efter grillat kött & tomatsås!

Pigg

Har haft en riktigt härlig dag idag, inte gjort nåt speciellt. Bara strosat runt, tagit det lugnt, städat lite, kollat på tv och så. Tränat lite har jag hunnit med också. Och nu sitter jag här och degar.

Kommer aldrig kunna sova ikväll.. drack kaffe runt nio, kanske inte var så smart :P Är pigg som attan nu, haha. Känner inte alls för att sova, finns 100 andra grejer jag skulle vilja ta tag i nu ^^ Jag är en riktig nattuggla. Men jag antar att jag måste försöka sova snart,
ska ju ändå upp 6 imorrnbitti!

Ledig

Idag är det min lediga daag, och jag tänker inte göra ett skvatt idag :P Bara lata mig och ha det bra. Jag sov ut rejält imorse, sen låg jag framför en film & käkade frukost.

Nu sitter jag och målar naglarna och lyssnar på musik. Tänkte sätta mig ute och läsa snart :)

Tänk att jag tror jag blir tokig på PFV ibland. Nu har dom ringt mig TRE gånger och frågat om jag kan jobba idag! I förrgår, igår & idag. Och jag har sagt nej alla gånger! Vem vill jobba när man har EN ledig dag?? När man har jobbat 6 dar förra veckan, och ska jobba 4 till nu. Då kanske man iaf vill ha en dag ledigt?! Dom kan väl ringa nån annan istället för att tjata på samma hela tiden. Och när man har sagt nej tycker man att dom borde acceptera det!

Hejsvejs ♥

Max

Seg dag idag.. 12.45 - 21.00. Och jag har varit så jäkla hungrig hela kvällen! Så sjukt sugen på Max, så jag ringde Daniel och hörde om han ville hänga med mig dit. Så vid nio drog vi dit och köpte originalmål, och det var huur gott som helst :P Men jag blev inte mätt så jag tröck i mig en macka sen också ^^

Och nu tänkte jag sätta mig och kolla på film och käka glass :P Imorrn är jag leeedig! Så därför tänker jag vara uppe länge ikväll :P

Bye ♥

Party hos Cissi

Det blev en rolig kväll hos Cissi igår :) Krogen sen var inte lika kul. Var in på både Hangloose och Slick, men var mest bara utanför iaf ^^ Sen tröttnade jag och åkte hem 1.20 tror jag. Åkte hem och käkade lite & sov. Det är jag glad för idag, för nu ska jag iväg och jobba till nio!

Partaj

Äntligen hemma från jobbet! Har varit en seeg dag idag. Fick alla dubbelgångar, som vanligt. Blir fan helt slut då. Men nu är det över iaf, och ikväll blir det party :) Snälla Mysan har varit ner på systemet åt mig idag eftersom jag inte hann själv, tack stump :)

Nu ska jag käka, potatisgratäng & rostbiff tänkte jag göra. Sen börja göra mig iordning :)

Skål! ♥

Fredag

Har precis kommit hem från jobbet, jobbat kväll idag. Jag och My hade en rolig kväll igår iaf :) Och lite galen, haha. Vi var på Slick. Träffade lite folk vi kände. Imorrn blir det party igen, hos Cissi :) Ska bli kul.

Nu ska jag sätta mig och kolla på film tänkte jag, och käka vindruvor & choklad :) Sen lär jag sova, börjar 7 imorrn!

Bye! ♥

Partytorsdag

Idag sov jag riktigt länge.. men det kan vara skönt när man är ledig. Sen tog jag en powerwalk, och sen åkte jag ner och klippte mig. Äntligen är det slitna borta. Har ju inte klippt mig sen jag kom hem från Thailand, så det var rätt slitet i topparna! Nu måste jag försöka hålla efter bättre! Klippa mig oftare. Rachelle ska få klippa mig i Kanada hade jag tänkt, hon är ju frisör.

Nu ska vi åka och hälsa på farmor som fyller år idag,
sen hem och göra mig iordning - sen paarty hos Mysan! :)

Hejsvejs ♥

Snabb kväll

Kvällen på jobbet gick jättefort idag. Det var inte lika mycket dötid som det brukar, och det var faktiskt bra, för då känns det som tiden går fortare.

Imorrn är jag leedig! Ska bli skönt. Ska åka ner på stan, handla lite på systemet (ska ut med Mysan imorrn :)), och kolla på lite annat. Eventuellt klippa mig om jag orkar :P Sen bara chilla och ta det lugnt innan vi ska parta.

Nu blir det snart project runway! PussHej ♥

Tillbaka

Idag börjar jag jobba kl fyra. Har varit ute på en härlig powerwalk imorse och tränat lite styrketräning i en halvtimme, och nu sitter jag här och degar :P

Pratade för en stund sen på facebook med Nok, som äger bungalowsen på Koh Tao där vi 4 bodde i 2 veckor. Och hon sa att hon saknar oss jättemycket :) Och att hon ville att vi ska komma tillbaka snart igen. Hon var verkligen huur snäll som helst! Vi saknar henne med. Dit måste vi verkligen tillbaka, till fina Koh Tao, och till Prick-Tai Resort och bo i bungalow nummer 8 :P Hon sa det också: "ni får eran bungalow nr 8 när ni kommer!" Hehe.
Vill tillbaka!


Våran bungalow, och gatan precis utanför

Choklad!



Har nyss varit hos Amalia och kollat på allsången och pratat en massa :) Riktigt trevligt. Känns inge kul att du ska flytta snart stump :(

Nu sitter jag här och vräker i mig choklad.. som jag lovat mig själv att jag inte ska göra. Hah, lovar mig själv varje gång att jag ska vänta ca 1 vecka innan jag käkar choklad igen. Jo visst, så går det en dag och jag blir sugen igen. Tror jag är beroende! Marabous Premium 70% cocoa, det är den som gäller!

Tisdag

Huua vad jag har varit trött idag. Mitt monster till katt har hållt mig vaken halva natten.. ibland är han så irriterande så jag vet inte vad jag ska göra med han :P Speciellt när man sover, och han vill ha uppmärksamhet!

Jobbade till två idag, sen åkte jag ner på stan med My. Vi köpte lite grejer, sen var vi in och kollade vad det kostar att trycka t-shirtar. Ska ju trycka lite och ta med till Kanada. Var rätt bra pris, 139:- per tröja.

Sen åkte jag med mor & far och köpte kinamat, gött! :) Och nu har jag precis legat och vilat en timme, hade lätt kunnat legat längre men då kan man väl aldrig sova ikväll. Nu ska jag snart över till Amalia en sväng!

PussHej! ♥

Sweden


Idag blev det en sväng ner på stan. Skulle in och fråga tatuerarn om han kunde fylla i min tattoo, men han var inte där. Han var nog på semester trodde den andra killen, bra koll dom verkar ha på varann ^^ Sen blev det lite shopping. 2 Sweden-tröjor, en till mig & en till Mysan att ha på resan & i Kanada :P, Marimekkoblock, bodylotion & ett nagellack.

Nu ska jag käka och göra mig redo för jobbet.
Bye!

Planer planer


Kanadaresan
närmar sig med stormsteg, och planerna är nu i full gång :) Även om jag måste erkänna att det är lite svårt att planera när man är 100-tals mil ifrån varann, tidsskillnaden är 8 timmar, och vi är 7 st som ska komma överens, och alla kanadensarna ska se till att ta semester samtidigt.. haha! Men det går :P

Hittills är planerna: Camping första helgen vi kommer, med heela Megans släkt :P På fredagen där fyller jag år också, så det kommer nog bli en rolig och ovanlig födelsedag ;P
Sen ska vi möta upp killarna (inget datum satt än) och campa med dom också, och ev göra nåt mer, för tjejerna har tagit 10 dar ledigt för det.
Sen åker Nathan tillbaka till Vancouver, då ska jag och My haka på honom. Och stanna några dar i Vancouver, så han kan visa oss runt och så där. Sen blir det färjan över till Vancouver Island, som ska vara hur fint som helst, och träffa våran kompis Amanda! Bo några dar med henne, se oss omkring :)
Sen blir det nog flyg (annars låång bussfärd) tillbaka till Edmonton, och tillbringa den sista tiden med Megan & Rachelle igen.

Det är planerna som dom ser ut nu :) Hinner väl dyka upp nåt mer kanske, och det kan ju alltid ändras medans man är där. Men Vancouver & Van. island är iaf 2 ställen vi ska besöka utöver Edmonton!

5 veckor kvar..

Helgen

Hemma igen från stugan. Har haft en härlig helg. Inte gjort nåt speciellt, bara tagit det lugnt! Synd bara att det inte blev bra väder så man kunde sola :/ Känner mig iaf utvilad nu för en tuff vecka som kommer. Bara en dag ledig + jobbar hela helgen. Men det är sista jobbiga veckan på hela sommaren, sen kommer jag ha mycket mer ledigt :)

Fick ett sms från Lina idag, hon kommer hem den 30 juli!! :) Ska bli såå kul att träffa henne igen! Tur att hon kommer hem innan jag åker till Kanada. Längtar tills du kommer gumman!


Har nyss varit ute på en powerwalk, duschat & ätit. Nu ska jag ta och städa och dona lite här! PussHej!

Stugan

Idag har det varit en riktigt lugn dag på jobbet.. har kunnat sega mig fram :P Och varmt och skönt är det ute också! Nu ska jag bara packa, sen följa med ut till stugan hela helgen! Ska bli jätteskönt faktiskt. Bara ta det lugnt. Hörs på söndag!

Sommar!



Var ute på en timmes promenad imorse, skönt :) Så himla härligt väder ute nu ju! Sen har jag bara legat i solen och läst. Tog en liten paus nu, såå varmt! Men ska ut och lägga mig igen en stund, innan jag ska iväg och jobba!

Valentino


Fick bara för mig att jag skulle tipsa om min favoritparfym :P Som jag köpte i november på Tallinnbåten. Valentino - Rock ´n Rose Couture. Jag älskar den! Luktar så himla gott. Den första parfymen jag inte tröttnat på efter ett tag. Annars gör jag alltid det! Men den här tror jag att jag kommer fortsätta med! Love it :)

Byxklänning



Jag hittade en gammal byxklänning i mammas garderob. Dom är ju inne igen. Den var rätt söt ju. Alltid kul när man hittar kläder i mammas garderob som har varit moderna förr :P
Bra att hon spar på saker!

Powerwalk


Det blev en till powerwalk.. love it. Sen när jag kom in ringde jag min faster,
fixade en grej åt Amalia :) Min faster är för go hon, så himla snäll.
Synd att hon inte bor närmare bara, man ses inte så ofta.
Nu blir det tv, glass & choklad resten av kvällen! :)
Visst blev det väl rätt bra med bokhyllan? Jag tycker den är jättefin!

Kort dag på jobbet

Idag skulle jag ha jobbat kväll, och när jag kom till jobbet sa dom att jag skulle sitta vak hos en tant. Så jag gick dit och satte mig, tittade på tv, och vid 18.00 ungefär kom hennes man hem (vi sitter vak där för att hennes man var inlagd på sjukhus) så då kunde jaghem :P Blev en kort kväll ^^ Skönt. Så nu har man lite tid att göra annat :) Ta en powerwalk kanske? Tog en imorse också, men det är ju så härligt!

Cheers

Det blev ett restaurangbesök ikväll :) På Cheers. Pappa tyckte vi skulle gå ut och käka, inte mig emot :P Så det gjorde vi. Och gott var det! Jag käkade cajun oxfilé & potatisgratäng. Jag älskar potatisgratäng! Så jäkla gott. Sen var jag med Amalia som sagt, hon kom hit. Vi kollade på allsången och satt och snackade :) Funderar på om jag ska åka ner och klippa mig imorrn? Skulle behövas!


Ledig

Idag är jag leedig. Tog en powerwalk med mammsen imorse när jag vaknade, sen har vi varit på stan & i Valbo. Har shoppat en del. Nagellack, en duk, bokyllan från IKEA & lite annat smått och gott därifrån :) Alltid lika kul att shoppa på IKEA. Tänkte ta och städa upp lite här snart, det ser förjäkligt ut. Att det jämt blir stökigt så fort! Senare ska jag träffa Amalia en sväng :)

Pratade med Megan igår, första gången sen vi köpte biljetterna, hon var så glad att vi äntligen hade köpt dom :) Tjejerna skulle komma och hämta oss på flygplatsen iaf, tack för det, för annars hade det blivit 6 timmars bussfärd hem till dom :P 6 veckor kvar nu!


Shoppat från IKEA: kudde, servetter (haha ja men jag kunde inte låta bli), 2 korgar & en bokhylla

RSS 2.0