Trötter

Har precis legat och vilat en timme, är så himla trött idag! Sov dåligt inatt, hade skitsvårt att somna igår. Åkte ut till Valbo efter jobbet och gick på IKEA med mor. Hittade lite smått & gott som jag ska köpa sen. Framför allt en bokhylla, som jag behöver, hittade jag. Så den ska nog snart inhandlas. Man hittar alltid så jäkla mycket när man inte har så mycket pengar.
Blää, är fortf. inte pigg.. är helt seg idag. Men på jobbet var det fart på mig idag iaf ^^ Jag har fått höra från en annan i personalen förresten att en pensionär tycker att jag är duktig när jag jobbar och väldigt flitig, kul att höra :P

Partaj

Igår blev det partaj.. jag, My, Therese, Hanna, Ida & Cissi partade hos My. Var jättekul på förfesten :) Sen på krogen var det inte alls nå kul. Vi var på Slick. Jag tror aldrig jag haft kul där en lördag, är roligare på fredagar! Och smarta jag stod i typ en kvart och försökte få ut min jacka ur garderoben, eftersom jag hade "tappat lappen", sen kom jag på att jag hade ju ingen jacka på mig när vi gick till krogen! :P Haha, ibland är man bra klipsk.
Vi gick ifrån Slick rätt tidigt tror jag, jag & My gick till Interpool, träffade på Daniel & Linkan och grabbarna. Sen blev det taxi hem, käkade hamburgare, och sov! :P Mår bra idag faktiskt.
Ska ta och göra nåt vettigt nu :P Först snacka lite med My på Skype! Bye!


Canada!



Nu har vi flygbiljetterna till Kanada! :D Woho, äntligen! Nu vet man ju liksom på riktigt att det blir av :) Det blev vanliga biljetter, inga ombokningsbara.
Så nu är man 10.000:- fattigare, YES vad kul ^^
Så tisdag den 12 augusti kl 11.10 lyfter vi :) Är framme på Edmonton International 17.15. Ett byte är det bara, i London. Resan kommer ta totalt 14h! Seegt, men det kommer nog vara värt det är jag säker på :P
I 5 veckor blir vi där :D Åker hem igen den 16 september.
Vi kommer alltså vara där över min födelsedag också, den 15:e aug, kommer bli skitkul :D
CANADA, HERE WE COME!!

Beslutsångest!

Ikväll jobbade jag & Mysan ihop :) Flöt på hur bra som helst. Värsta teamet vi! Haha och en tant vi har är så jääkla söt! Man kan inte annat än att gilla henne, och hon får en alltid att skratta! Som My sa "man vill bara ta med henne hem!" Hehe.

Jag har lite beslutsångest här för imorrn! Jag & My ska ju köpa våra biljetter till Kanada imorrn, och funderar på att kanske köpa en ombokningsbar biljett. För det kan ju hända att man vill stanna längre / åka hem tidigare. Skulle kännas bättre att ha en sån.. meen, det blir ca 4000:- dyrare att köpa en sån :S Och det känns ju inte så jäkla lockande.. för biljetten är jävligt dyr så det räcker redan ^^ Men kanske det är värt det?! Hjälp mig! :P

Stan

Idag gick jag upp i bra tid faktiskt. Redan kl 9! Sen vid 10 åkte jag och mamma ner på stan. Jag shoppade 2 klänningar från Gina, en tvål & present. Sen var vi in på Ticket också, jag ville fråga lite angående biljetterna vi ska köpa till Kanada, fick svar på det jag ville, så nu ska jag bara tala om för My vad dom sa! :)

Har nyss kört en halvtimmes styrkepass på Wii brädan :P Skitroligt, och rätt bra träning faktiskt.

Nu blir det snart jobb, sen ska jag hem till Daniel efter det, för han fyller år idag :) Grattis!

Wii

Gick bra å jobba ikväll, var hur lugnt som helst idag. Skönt, eftersom jag inte mått på topp. Imorrn blir det kvällsjobb igen, men innan dess tänkte jag hinna ner på stan och shoppa lite!

Har spelat lite Wii Fit nu när jag kom hem, är hur kul som helst ju :P Det är pappa som är spelnörden här hemma ^^ Han fick låna Fit-plattan av en jobbarkompis, för att se om han ska köpa en själv. Och han verkar tycka det är kul så vi ska nog köpa en å :)

Det var ett jäkla ringande helt plötsligt ^^

Kväll

Idag ska jag jobba kväll, kan inte säga att jag mår helt bra än, men nu orkar jag inte va hemma nå mer. Får käka lite ipren så kanske det blir bra.
Provade ansiktsmasken & serumet igårkväll, båda kändes jättebra iaf :) Gillar den där serien.

Jag längtar till freeeedag!

Tax Free



Detta handlade jag i tax freen :)
1 liter Absolut Mango, jag visste inte ens att det fanns?! Lät gott iaf!
Biotherm Flash Recharge Ansiktsmask
Biotherm Flash Recharge Concentrate, båda grejerna är i samma serie som min dagkräm!
Björk & Berries Smultrontvål. Har velat haft den ett tag, åå va gott den luktar!!

Armband slut

Fick nyss ett mejl från LeShop, tydligen är det svarta armbandet slutsålt och kommer inte in fören i slutet av juli igen :S Dom hade "missat" att höra av sig, dålig stil! Så jag sa åt dom att bara skicka det röda, och skippa det svarta. Så får dom sätta tillbaka pengar till mig för det! Och det skulle dom. Blir så trött när det ska ta sån tid bara för att säga att nånting är slutsålt! Borde inte ens ha gått att beställa det kan man ju tycka.

Åland

Idag var vi till Åland över dagen med Eckerölinjen. Det har varit trevligt :) Käkat, druckit lite drinkar & shoppat tax free. Jag som inte skulle shoppa nåt kom hem 750:- fagttigare ^^ Kan visa sen vad jag köpte! Är så jäkla seg just nu. La mig och vilade vid 18-tiden.. vaknade nu :S Men det är väl för att jag fortf. inte mår helt bra som jag kan sova så jäkligt.
Nu ska jag rota fram nåt gott ur kylen!

Sprider ut mig

Nu har jag varit ute med pappa på en liten roadtrip, lol. Hämtat upp grejer som jag som vanligt hat spridit runt mig i halva stan ^^ Haha, sällan. Sen ville jag åka och hyra film på kiosken, men då hade dom inte den jag ville se; National Treasure 2, så då blev jag sur :P Ringde Daniel och frågade om han hade kvar den på datan, men det hade han inte.. men då sa han att han kunde åka och hyra den så kunde han komma hit och se den med mig :) yeey.

Inte en enda svensk har ringt mig idag. Både Kanada, Australien & Kina har ringt, haha. (Nån kines som ringde och skulle försöka snacka kinesiska med mig :S) Men det är bra att man får träna upp engelskan lite innan man åker igen :P Som Megan sa igår "you better start practicing your english again, cause when u come to Canada no swedish is allowed! We will deport u if u talk any swedish!" haha, jag kommer ihåg hur arga dom blev så fort jag & My snackade svenska ;P Men det var så jäkla kul, att ha ett hemligt språk :P
 

Jag & fina Mysan :) I torsdags när vi partade

Borta??

..jag undrar vart fasen mina armband har tagit vägen som jag beställde från LeShop?? Det är typ 10 dar sen nu, och enligt dom skulle det ta mellan 2-5 dagar. Har även mejlat dom och frågat, men har inte fått nå svar. Segt! Hoppas dom kommer snart.. har ju trots allt betalat redan!

Uttråkad

Jag är fortfarande sjuk, hemma från jobbet idag också. Suck, så jäkla uttråkad! Jag vill göra nåt, inte bara ligga hemma. Imorrn är jag ledig från jobbet, så då har vi bokat in en tripp till Åland över dagen, om jag mår bättre då. Men det får vi hoppas. 
Har nyss käkat lite frukost framför tvn (jaa, sov skitlänge idag :P) och spillde juice i typ hela trappan..haha.

Hellre bär den late ihjäl sig än att gå 2 gånger ;P

Film & glass


Idag har det inte blivit mycket gjort.. bara vilat. Jag kollade på Arn - Tempelriddaren och käkade lite glass för ett tag sen. Älskar den där glassen! Och filmen var bra. Just nu kollar jag på LA Ink, det får mig alltid att vilja göra fler tatueringar :P Haha. Tror jag ska gå tillbaka nån dag snart iaf och få min nyaste ifylld. Den är lite tunn på vissa ställen, vill få det fixat!

Sjuk

Nä, det blev inge jobb idag - jag är sjuuk :( Har feber, ont i halsen och är allmänt krasslig. Mår skit pga febern. Ringde och sjukanmälde mig vid 6.45, sen somnade jag om och sov till 12.30. Men lär nog vila snart igen. Vi hörs sen. Bye!

Segast

Uh, riktigt segt att jobba idag. Man var inte riktigt på G om jag säger så :P Både jag och Elina, som jag jobbade med, var bakis idag, haha. Men vi jobbade på bra ändå och var klara redan halv nio. Sköönt. Sen var jag så jävla hungrig så jag åkte förbi Pizza House och köpte med mig kebab hem :P Det var gött det! Ska väl ta och sova snart, upp och jobba igen kl 7 imorrnbitti! Suck. Börjar få skitont i halsen också, skulle väl va så jäkla typiskt om man blev sjuk! Vill inte.

Sorry alla som jag sms-bombade igår! Haha. Men min mobil hade damp, alla sms skickades typ 3 ggr :S Så nu vet ni :P

Midsommar

Torsdag & fredag har det blivit lite party här.. i torsdags var jag ut med My som sagt, vi satt hemma hos henne först, sen gick vi ner på Berggrenska & Slick. Blev en rolig kväll :P Träffade mycket folk på Slick!
Igår, midsommarafton, var jag hem till Ida :) Hon skulle ha åkt bort egentligen, men det blev ändrade planer så hon skulle va hemma iaf. Så vi var 4 st hos henne som satt där å drack, sen tog vi en taxi ut till en fest i Åbyggeby. Var huur mycket folk som helst där! Det var väl sådär, jag åkte hem rätt tidigt för jag blev så jäkla trött.

Idag ska jag jobba kväll. Är lite sliten, men det får väl gå ^^

Utgång

Nej, jag kom inte ut på nån promenad imorse.. surprise! Haha. Men ändå var jag inte speciellt trött, vet inte varför jag inte gick ut :P Jaja. En hård dag på jobbet idag, fy fasiken. Ont i ryggen nu! Skulle aldrig palla att ha detta jobbet för länge alltså. Sliter ut en! Ikväll blir det vindrickande och utgång med Mysan :) Ska bli riktigt kul!

Har nog aldrig garvat så mycket på jobbet som idag ^^ När vi hade lunch, alla var helt plötsligt så jävla roliga å alla bara garvade :P Blev lite förvånad över en grej också, haha.

Nee, nu är det time att fixa sig, käka & åka iväg! Skål! ♥

Jobbat kväll

Idag har det blivit kvällsjobb, i blåa gruppen. Det var en riktigt lugn kväll, har tagit det hur lugnt som helst, skönt det! Haft luckor nästan hela tiden.

Imorse blev det en promenad och lite donande här hemma :) Imorrn jobbar jag till 14.30, sen ska jag och My dricka lite vin och ha lite kul på kvällen :) Jag tänkte jag skulle ställa klockan på halv 6 imorrnbitti och gå ut och gå innan jobbet, tror ni jag kommer komma upp? Haha, det återstår att se ;P
Nu - tv! Puss hej

Tisdag

Idag jobbade jag med My :) Vi fick nästan alla dubbelgångar tillsammans. Vi jobbar jättebra ihop, det går verkligen undan :P Vi fick en liten lucka strax efter ett, så då satt vi ute på en bänk och pratade i solen :)

Sen har jag varit och hämtat ut ett paket med böcker, åkte hem till Cissi och hämtade lite saker jag lämnade där i lördags, och sen åkte jag hem och tog en powernap :P Sen kom pappa på att han tyckte vi skulle gå ut och käka idag :) Så vi åkte ner på Bishops Arms och åt, jättegott!

Nu börjar Gossip Girl igen! :P Favoritprogrammet. Bye!


Böckerna som kom idag

Sommarschema

Sov ända till efter 12 idag :S Riktigt trött! Sen har jag varit ute och gått, och pysslat med lite annat.

Idag börjar mitt sommarschema, så nu blir det 8 veckors slit :P Är bara ledig fredag den här veckan, midsommarafton. Vad ska alla göra på midsommar? Själv ser det ut som att jag kommer vara ensam :( Mamma och pappa åker bort, och nästan alla mina kompisar jobbar eller ska bort. Så jag vet inte alls vad jag ska göra.. har inte lust att sitta här själv iaf!


Snyggingar ^^

Middag och fest



Det blev en lyckad och rolig kväll igår :) Jag och My tog bussen hem till Cissi, där hon och Carro höll på å laga mat :) Så det blev pasta och kyckling, jättegott! Sen fick vi glass till efterrätt :) Tack tjejer, var riktigt gott! Sen partade vi loss, och tog bussen ner till stan å gick in på Berggrenska. Efter det var det väl meingen att vi skulle på krogen, men jag & My gick till McDonalds istället :P Sen åkte vi hem! Men det var en riktigt trevlig kväll! :D

Idag har jag jobbat kväll, och nu tänkte jag sätta mig i soffan och kolla på film! Bye!

Mer armband


Beställde 2 till armband nyss :P Från Ms Bijoux dom med, fast jag bestllde från LeShop.se (tack för tipset ;)) Fina tycker jag, och bara 62:- st. Ingen fraktavgift heller om man betalar med kort!

Lördag

Det blev fest igår iaf, fast med Daniel & Apan :) Vi var hemma hos Daniel, trevligt trevligt. Sen gick vi ner på Slick, men stannade inte så jättelänge. Blev hungriga och tog en taxi till Max :P Sitter alltid fint med hamburgare från Max efter krogen!

Idag blir det partaj med brudarna. Hos Cissi tror jag det blir. Men nu ska jag lägga mig och käka jordgubbar och choklad framför en film innan jag gör mig iordning! :P


Jordgubbar & min favoritchoklad, från Lindt
+ en skymt av mitt påslakan jag köpte igår :P

Studenter

Idag blev det en sväng på stan med mor. Hur mycket studenter som helst på stan :) Vi stod och tittade lite på marchen. Jäklar vad kul man hade den dagen! Nåt man aldrig kommer glömma.
Iaf så köpte jag en kjol från Gina och ett påslakan på stan.
Ikväll får vi se vad som händer. Om Mysan vill gå ut eller ej :P Beroende på när hon kommer hem. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på. Jeje, nu ska jag käka tror jag, hungrig!

Accessora


Idag kom mina armand från Ms Bijoux som jag beställde från accessora :)
Dom var jättefina på! Söta va?

Torsdag

Sov hur länge som helst idag, men var uppe skapligt sent igår så det är väl därför. Jag har varit ute å gått nu iaf, och sen gjorde jag lite övningar när jag kom hem också.
Ikväll blir det jobb igen, men sen är jag ledig till på söndag iaf, sköönt. Men sen på måndag drar det igång på allvar.
I helgen blir det lite party iaf och sen får vi se vad som händer, ta det lite lugnt å :)

Nu ska jag pyssla å dona med lite saker innan jag ska iväg! Hejs!

..Treasure every minute..

Estelio Veleth

Jag tänkte berätta vad min tattoo betyder, för det är många som frågat.
Den betyder tro på kärleken, och den är på alviska, och orden är faktiskt direkt tagna ur Sagan om Ringen.
Det är när Aragorn tänker lämna Arwen, och hon frågar varför:
I am mortal, you are elfkind. It was a dream Arwen, nothing more.
Och hon säger att han ska tro på det dom har istället, inte tro på allt som står ivägen.
Att han ska tro på kärleken mellan dom.
Estelio han, estelio veleth (Tro på detta, tro på kärleken)
Och det är det jag vill säga med min tattoo. Att man ska strunta i alla olikheter, alla hinder som kanske finns ivägen - och tro på kärleken, för den är starkast!
Estelio Veleth

Spöregn men glad ändå

Det gick bra på jobbet idag, trots spöregn där ett tag ^^ Stövlar & paraply så fixade det sig :P Jag älskar att jobba i gula gruppen, min grupp, så himla söta allihop! Man blir glad av att jobba där, man känner sig uppskattad :) Häromdan fick jag tex en kram av en tant när jag skulle gå, och idag blev en annan tant så glad att se mig för det var längesen sist. Gobitar :P



Saaaknar er brudar! Men bara 2 månader kvar nu :) Och snart köper vi våra flygbiljetter!
Fasiken vad kul vi kommer haaa! Allt vi ska hitta på :)
aww, miss u so much budges! ^^

Utan plast


Så här ser tattoon ut utan plast :) Den glänser lite, men det är för salvan.
Nöjd som fasen är jag iaf!!

Skitväder

Hallå hallå. Idag är det riktigt skitväder ute, urk. Men jag har varit ute och gått iaf. Duktig :P Håller på och kokar ägg nu, ska göra lite "frukost". Sen ska jag iväg och jobba kl fyra, men har lite att stå i innan dess!

Jag träffade en kompis till mamma på stan igår, sen när jag kom hem hade hon skickat ett mejl till mamma:

Hallå!

Jag träffade din förtjusande dotter på stan idag!

Det är så kul att se henne, hon påminner mycket om dig. Hon är som en riktig vitamin. Man blir glad och pigg av att se henne.

Det var kul att höra :D Nu ska jag kolla till mina ägg här ^^ Bye!


Pigg

Sitter här pigg som bara den ^^ Bara för jag vilade idag mitt på dan säkert :P Sitter å pratar me My på msn, pratar om mat! Haha, hungriga tror jag :P Sitter å talar om för varann allt vi tycker är gott och är sugna på. Typiskt mig och My det, vi sitter alltid och pratar om massa konstiga saker ;P

Och vissa verkar tycka det är jättekul och kan aldrig släppa att jag sjukanmälde mig en gång från jobbet - för att det snöade ute :P Haha, okej, jag erkänner att det låter jävligt dumt. Meen, det var Världens snökaos, och jag bara såg framför mig hur jag skulle behöva pulsa fram där på Brynäs i 8 timmar, blöt och kall. Och det var sista dan jag skulle jobba innan vi skulle åka till Thailand, var så jävla opepp på att jobba, så jaa, jag sjukanmälde mig ;P Men, efter det har jag faktiskt aldrig gjor det pga av vädret! :P Haha, I'm good now.


Haha, ja ibland blir man ju bara så jäkla förvånad..

Armband


Beställde precis 2 armband från accessora.se, ett vitt & ett rosa. Tyckte dom va himla söta!


Färdig!

Nu är tattoon färdig! :D Och den blev jättebra! Är så himla nöjd, han va verkligen duktig. Och det gjorde inte alls så ont som jag trodde det skulle göra ^^ Alla med tatueringar på handleden hade skrämt upp mig ^^ Iaf så har jag plast på den tills imorrn, men här är en bild med plasten på.


Jag visar en bild utan plast imorrn!



Nervös

Nu ska jag snart iväg och tatuera mig!! Kl 12 :) Börjar bli nervös nu :P Haha. Tror denna kommer göra skitont! Tur att jag har Mysan med mig som stöd :P Lägger ut en bild senare. Bye!

GoNatt!

Slockande nån timme framför tvn här ikväll :P Var ju så jäkla trött! Och är det fortfarande, så jag ska nog ta och sova snart! Jag och mor har nyss käkat lite goda mackor och nyponsoppa med apelsinjuice i, som är kanske hur gott som helst! Har blivit lite beroende av det tror jag :P

Nej nu blir det sängen! Lyssna på lite musik sen sova, GoNatt!

Sömnproblem

Hallå hallå.. idag är jag riktigt seg! Jag sov typ 1½ timme inatt! :S Skitkul när man ska upp kl 7 och jobba! Har varit som en zombie hela dagen. Och till råga på allt skulle det bli en jäkla krånglig dag med massa problems på vägen. En sak var dock rolig :P Annars har det varit kaos. Jaja, blir bara ta det lugnt resten av kvällen, är så trött så ögonen går i kors :P
Fick mitt sommarschema idag också, det var väl okej. Lite vääl mycket kvällar dock tyckte jag :S Aja. Jobbade rätt korta dagar också, mest till 14 eller 14.30. På måndag börjar det.

Imorrn ska jag tatuera mig!! :)


Från i helgen, haha, korvgänget ^^

Partaj

Helgen har bestått av party och åter party ^^ I fredags festade jag och Mysan, hemma hos henne. Sen blev det Slick. Och igår blev det med alla brudarna från klassen å Mysan, Sofie & Annelie :) Var riktigt skoj! Vi var hemma hos Malin, sen drog vi till Berggrenska och Slick.

Idag är jag skapligt seg, ska bara ta det lugnt. Se nån film typ, pallar inte sitta i solen, det är så varmt! Extra jobbigt när man är bakis.

Vaarmt

Idag har jag legat ute och solat och läst heela dagen. Så jäkla varmt ute, puh! Men härligt :) Hoppas man har fått lite färg. Jag var ner en sväng och köpte shortsen också, kan visa sen!
Mor & far har precis dragit till stugan, så nu blir jag ensam resten av helgen, skönt :P

Nu ska jag duscha och dona lite, sen kanske göra lite mat!

Sol

Idag blev det en sväng ner på stan igen. Mamma ville ner så jag följde med. Shoppade en del idag också. Mer underkläder, bh, örhängen & lipgloss. La undan ett par shorts också, får se om jag åker och köper dom imorrn. Efter stan blev det Harnäs med Ida och Co :) Solade och badade. Så jäkla härligt ute ju! :) Låg där 2 timmar tror jag.

Vad ska man hitta på nu då? Städa kanske? Jag är faktiskt lite sugen på att städa upp här, haha. Kan få sånt där sug ibland, och då måste jag städa ^^

image610
På Carros födelsedagsfest för några veckor sen :)

Valbo

Idag har jag och Mysan varit ut till Valbo och shoppat lite :) Jag köpte underkläder från Gina och ett rouge från H&M. Sen käkade vi lunch ute i solen :) Gick på systemet också och handlade lite till helgen! Bra å ha det gjort. Senare träffade jag Daniel, gick en sväng på stan, köpte ett nagellack då, och sen blev jag bjuden på mat hos honom. Gott! Såg sen när jag hade kommit hem att jag fått skattepengarna! Visste inte att man skulle få dom idag, så det var ju en trevlig överrasking :P

Nu blir det tv! Bye!

image609
Dagens shopping

Måndag

Idag sov jag alldeles för länge, vaknade inte fören vid 12. Sen kom Amalia förbi vid ett-tiden :) Vi satt ute i solen och snackade lite. Sen vid fyra var det dags för mig att åka och jobba. Blev så jäkla sugen på en äggmacka när jag jobbade (gjorde det åt en tant) så jag kände att jag var tvungen att ha det när jag kom hem :P Och sen när jag kommer hem ser jag att det inte finns nå ägg, panik! Bara bege sig iväg till kiosken å köpa, för jag skulle ha :P Så nu har jag fått min jäkla äggmacka iaf ^^
Tror jag ska sätta mig och kolla på Stardust snart :) Såg den igår också, haha, men jag tycker den är så himla bra så jag kan se den igen!

Ändrade planer

Gårdagen blev inte alls som planerat. Träffade My först iaf på kvällen, sen fick jag ett sms av Therese som undrade om jag ville komma ner på stan. Hon och Cissi satt på Brända och drack vin, så jag gjorde mig iordning lite snabbt och åkte ner till dom. Vi satt där ett tag, sen gick vi till Berggrenska och drack mer vin. Sen tänkte vi gå på Slick, men ångrade oss när vi såg hur mycket folk det var.. så vi gick till McDonalds istället :P Sen när vi gick därifrån träffade jag 2 kompisar, som undrade om jag ville hänga med på efterfest. Och jag var fortf. partysugen så jag hängde på till Sätra :P Där var det rätt bra drag, mycket folk! Festade ända till 7 imorse! Då tog jag en taxi hem.. har varit skapligt sliten hela dagen! Bara degat och mått som man förtjänat ^^

RSS 2.0