Halloweenfest


Nu ska jag dra till IdaHalloweenfest! :) Ska bli kul. Så här ser jag ut ikväll, haha!

Snö :S


Fy tusan vilket väder det är ute :S Detta möts jag av när jag tittar ut.. snö & åter snö. Bara plocka fram vinterjackan då antar jag. Buhu, jag ville inte ha snö riktigt än! Jag gillar hösten. Nu blir det så där jäkla kallt och blaskigt. Brr.

Mamma Mia

Mamma Mia var jättebra tyckte jag :) Härlig film. Och denna låt är så bra. Haha, söta mammsen som blev alldeles tårögd och sa att hon tänkte på mig när hon hörde den, sen kom hon och kramade mig :)


..Schoolbag in hand, she leaves home in the early morning
Waving goodbye with an absent-minded smile
I watch her go with a surge of that well-known sadness
And I have to sit down for a while
The feeling that I'm losing her forever
And without really entering her world
I'm glad whenever I can share her laughter
That funny little girl


Slipping through my fingers all the time
I try to capture every minute
The feeling in it
Slipping through my fingers all the time
Do I really see what's in her mind
Each time I think I'm close to knowing
She keeps on growing
Slipping through my fingers all the time..

Home made


Söta örhängen va? Mammsen har gjort dom till mig :) Hon är duktig på att knåpa. Just nu är hon inne på att göra smycken.. och bra blir det!

Tvärnit

..det var ju skitkulkörlektionen idag, har fått tvärnitat :P Både jag & körläraren garvade där ett tag, han skrämde mig ett par gånger ^^ Skrek "ÄLG!" Och jag bara skrek rakt ut, haha. Men det var riktigt kul :)

Nu ska jag snart käka, sen ikväll ska jag & mamsen se Mamma Mia, har den hemma.
Tror jag ska ta ett bad också, känner mig lite frusen.

Pumpa


Kolla in denna härliga pumpatvål som Lush säljer inför Halloween :)
Luktar jättegott också kan jag meddela!

Torsdag

Seg som tusan idag.. jag som hade tänkt gå ut och gå. Blev inget av med det. Alldeles för lat.
Har inga direkta planer idag, förutom körlektion vid fyra. Segt, känner inte för det idag. Jaja. Tror faktiskt jag ska se en film nu, eftersom jag inte har nåt bättre för mig :P Eller kanske städa lite här? Ser förjävligt ut.
Pappsen fixade mina horn på ett snyggt sätt idag iaf, du vet ju hur dom såg ut Mysan, haha. Nu ser dom bra ut till halloween :P

Varning för svammel

Jadu, vad ska man tro?
Är det bara jag som tänker för mycket som vanligt?
Eller menas det nåt med allt detta?
Kanske är det bara jag som ser det jag vill se.
Confused :S

LUSH

Så här på hösten när det är ruskväder ute blir jag alltid så sugen på att gå in på Lush och köpa på mig mina favoriter och ha lite hemma-spa :) Tänkte tipsa om mina favoriter, har gjort det förr, men gör det igen :) Dom har verkligen superbra och härliga grejer! Och jag har provat det mesta. Dessa är väl det jag har fastnat mest för under åren.


1. Mask of Magnaminty - Ansiktsmask med pepparmint, rengörande och uppfriskande, jättehärlig
2. A crash course in skincare - Ansiktsmask som lugnar och återfuktar huden ordentligt, luktar jättegott också
3. Cupcake - Ansiktsmask med choklad i som är djuprengörande för huden, bra för problemhud
4. Think Pink - En rosa badbomb som innehåller små hjärtan som släpps fria i badet, luktar suuper!
5. Fresh Farmacy - Ansiktsrengöring som är väldigt renande för huden, bra för problemhy
6. Tea Tree Water - Ansiktsvatten jag har använt länge, tea tree är väldigt renande, bra mot finnar
7. Milky Bar - Tvål som jag älskar, luktar ganska diskret, men jättegott tycker jag
8. Figs and leaves - Tvål med lite peeling i, luktar härligt krämigt
9. Miranda soap - Tvål som är fräsch och fruktig, uppiggande

Allt fixat

Idag var jag & My ner och köpte alla grejer inför halloween.. blir nog bra detta :P Kommer bli jäkligt kul. Sen fyllde vi i våra visumansökningar, så nu är det gjort :) Ska bara posta den! En hel del andra papper som ska skickas med i brevet också, men jag har det mesta ordnat.


Nu blir det tv-kväll, med lite mörk choklad som sällskap :P Godaste chokladen som finns!
Thin mocha från Fazer.

Letat runt


Det blev en tripp på stan idag som sagt, och lite andra ställen också för att leta lite halloweengrejer. Hittade väl inte riktigt nåt, men har nog bestämt vad jag ska ha nu iaf! Blev lite annan shopping dock, lösfransar, bodylotion från LDB som luktade så jäkla gott så jag inte kunde låta bli :P, min favorittvål från Lush "Milky Bar". Sen fick vi nå prov på schampo från Nivea.
Fylla i ansökan hanns inte med, så det ska vi ta imorrn :) Måste ha lite tid på sig när man ska göra sånt.

Nu tror jag att jag ska ta mig en liten Spa-kväll :) Kan va så härligt ibland!

Tisdag

Imorse hade jag körlektion kl 10, fickparkering & parkering.. gick väl sådär.. fasen jag vill kunna allt på en gång! Hatar att lära mig saker, jag vill vara bäst! Men men.. alla är vi barn i början ^^

Snart ska jag ner på stan och träffa Mysan. Ska kolla runt efter lite grejer till i helgen då det vankas halloweenfest! Kommer nog bli skoj :P Sen ska vi hem till henne och fylla i visumansökan, äntligen kan vi skicka in dom! För jag fick brevet från polisen igår, utdrag ur brottsregistret. "För ifrågavarande person förekommer ingen uppgift i registret" - skötsam jag serru ;)

Shopping


Idag har jag varit ner på stan och shoppat lite.. löning :P Det blev 2 tröjor från Gina, ansiktsrengöring: Neutrogena visibly clear 2-in-2 wash mask, kostar 65:- och är bland den bästa jag testat!, Ögoncreme från Nivea: Aqua sensation, den är också skitbra och skitbillig, sen 4 böcker: Singel på nytt, Läppstiftsdjungel, I dina kläder & Shantaram. Dom 3 första chicklit, kände för lite sånt nu. Den sista är en koloss på 950 sidor, haha wish me luck.

Ikväll ska jag övningsköra & gå på pilates :) Sen Prison Break ju!

Söndag

Det blev en rolig kväll hos Johanna igår :) Drog ner på Hangloose efter, det var väl sådär. Sen missade jag sista bussen hem såklart, fick ta en taxi. Tog 100 år innan jag hittade en dock, så jag var väl inte allt för glad där ett tag, haha, sorry Mysan om jag var argsint ;P

Idag har jag varit seg som tusan, låg i sängen till typ halv tre, då masade jag mig upp och gjorde mig iordning för jag skulle jobba mellan fyra och nio! Som tur var fick jag världens slappaste schema idag, kunde ta det riktigt lugnt. Fick en rejäl lucka, då åkte jag hem till Daniel en stund och hängde med honom.

Känns som jag håller på å bli förkyld :/ Trökigt!
Nu ska jag se en film, GoNatt!

Lördag

Gick bra på jobbet idag, var i min grupp :) Gula. Fast när jag skulle hem  så hade jag tydligen både jobbartelefon & alla nycklar med mig hem, haha! En tjej från jobbet ringde å undrade om jag hade nycklarna, å hade jag ju ^^ Så det var bara att vända det.

Nyss har jag varit på Cheers å käkat med en del av släkten :) Trevligt trevligt. Jag har världens roligaste släkt, det är jag övertygad om :P

Nu är jag hemma hos Mysan, vid sju ska vi dra till Ida, därifrån får vi skjuts hem till Johanna där det blir party ikväll :) Sen kroogen! Bye!

Haha!

Idag på jobbet frågade jag en jobbarkompis om en kund
(som har afasi, vilket han skulle försöka förklara)

Du, ****, hon säger inte så mycket va??
Nej, hon har tystnadsplikt.....NEJ, talfel!
Hahahah!


En annan stjärna frågade mig idag:

Det står här att jag ska ge henne en ögondroppe i högra ögat.
Det är alltså hennes högra öga som menas då?
:S haha!

Freedag

Medarbetarkvällen igår i Läkerol arena var riktigt bra! Och kul. Jäklar vad vi garvade! Rickard Olsson är en rolig prick. Och sen pratade en kille från glada hudik-teatern, han var skitbra, och asrolig. Berättade hur allt startade, och massa historier om allt han varit med om. Sen sjöng som sagt Brolle, Sarah Dawn Finer & Magnus Carlsson, mkt mkt bra :)

Idag har jag jobbat, det gick bra, men har varit lite mycket. 5 duschar tex :S Men man överlever ^^ 2 utevistelser också, i denna jäkla blåst. Fyfan, trodde jag skulle blåsa bort idag! Gjorde nästan det på cykeln, haha. Håret är inte allt för vackert at the moment kan jag säga.
När jag kom hem från jobbet hade mamma köpt en tröja till mig som jag ville ha :)
Tack mammsen, vad go du är!

Ikväll blir det en lugn kväll. Ska kolla på film & käka choklad :P Imorrn blir det partaj dock!

Medarbetarkväll

Om typ en timme kommer Sofie och hämtar mig, vi ska på medarbetarkvällen för kommunanställda  i Läkerol Arena :) Det är Rickard Olsson som håller det, och Brolle & Sarah Dawn Finer uppträder. Det håller på 19 - 21.30. Får se om det blir nå märkvärdigt ^^ Ska bli kul å träffa Sofie igen! :)

Det går braa

Idag hade jag körlektion kl 9, gick asbra! Och det var riktigt kul. Fick göra lite galna grejer också, haha, både jag & körläraren garvade. Det känns att det går fort framåt, att man lär sig snabbt!

Sen när jag kom hem gick jag ut på en timmes powerwalk, himla skönt :) Det börjar bli riktigt kallt ute nu! Men det kan vara skönt tycker jag, friskt.

Nu ska jag käka och dra ut till Valbo och kolla affärer :)

Onsdag

Idag har jag & mamma varit ner på stan och käkat lunch :) Kinamat blev det, mums! Sen tog vi en sväng i affärerna, jag hittade en miljon grejer jag vill ha, bara för att jag inte har pengar just nu såklart! Men så fort dom kommer ska det shoppas :P
Men det mesta lär väl sparas som vanligt!


Sen har jag varit ute och kört, idag var jag en jävel på å backa runt hörn, haha. Nu blir det snart tv-kväll. Ska kolla på Bridget Jones senare också :) Fasen vad jag älskar dom filmerna!
Hon är ju störtskön ^^

Gullunge


Jag och Mysan hade mycket roligt åt alla filmer från när vi var små ^^ Haha. Såg massa gammalt folk från förr :P Så himla kul! Tänk att vi har varit så små.
Jag fick försenad födelsedagspresent av henne också, stumpan då! :) Va go du är! Blev jätteglad :) Och du känner mig bra ;) Love u ♥

Tisdag

Idag var jag uppe tidigt, vid 8 redan, för kl 9 hade jag körlektion. Det gick rätt bra idag, men det börjar bli lite svåra grejer nu tycker jag :P Jag kan väl säga som så att jag är ingen hejare på att backa runt hörn, än, haha.

Nu ska jag fika med mor min, sen ska jag hem till My, vi ska kolla på gamla filmer från när vi var små :P Från när vi gick på dagis och framåt. Tycker sånt är skitkul att se på :P Man var ju så jävla rolig när man var liten, garvar alltid när jag ser dom där filmerna! Kan tänka mig att Sofie och Annelie mfl kommer dyka upp i bild också ;P Fan vad länge vi har känt varann nu brudar!


Haha! Jag var bara tvungen :P Det var några år sen va!

Essie


Här är den bästa handcremen som finns! Har använt den i över 1 år nu. Essie smoothies. Jag har jättetorra händer, speciellt på vintern, denna är super! Jag har doften cranberry & tangerine, luktar helt galet gott!

Måndag

Idag sov jag på toook för länge, sen la jag mig och kollade på en film, haha. Segast. Men när man inte ska jobba så får man vara seg ^^ Laila ringde idag dock, jag ska jobba hela helgen. Bra tider fick jag också.
Nu ska jag snart käka sen ut & köra.. sen hem till My :)

Skickade in brevet till polisen idag igen förresten Mysan, tydligen har dom fått pengarna men inte brevet :S Så jag gör ett nytt försök nu! Så vi får iväg våra visumansökan nån gång!


..så vi kommer tillbaka hit nångång!..

The best & the worst


En av dom roligaste kvällarna nånsin!
Underbara Luna Bar, underbara människor!
(Underbara Burger King ;P)



Förmodligen den värsta kvällen i mitt liv so far.


..It all happens in Thailand!..
(Eller vad säger du Mysan)

Söndagsjobb

Det gick riktigt bra att jobba idag, var klar redan runt åtta. Och alla gamlingar har varit så söta hela dan :)

Har varit skitpigg hela dagen, och är fortfarande, trots att jag var uppe jättesent igår. Fick för mig runt tolv att jag skulle kolla på Titanic, som är 3 timmar lång ^^ Och det gjorde jag. Var inte trött efter det heller, så det tog typ tills 5 innan jag somnade :S Hatar när man vänder på dygnet!

Har precis kollat på Gossip Girl som jag spelade in tidigare, fyfan vad jag älskar den serien, så jäkla bra :P Skulle kunna låsa in mig en hel dag och bara kolla på massa avsnitt!

Näe nu kanske det är dags att krypa till kojs?? GoNatt med er.

Segast

Hej hopp.. igår blev det lite partaj och utgång. Det blev en trevlig kväll även om inte krogen var så fasligt kul. Idag har man ju mått som man förtjänat ^^ Har inte gjort nåt vettigt alls, bara klämt i mig massa onyttigt skit hela dan.
Borde väl kanske sova nu, men har lust att se en film eller nåt.

Jobbar imorrn, 12.45 - 21.00, trökigaste jävla tiden som finns! Dagen känns aslång, å på en söndag också :S Suck, aja, pengar iaf :P GoNatt!

Leavin

Tröttnar aldrig på denna låt.. minnen från Kanada :)

..I know you got a man but this is what you should say


Why don't you tell him that I'm leavin' never to come back again
You found somebody who does it better than he can
No more making you cry, no more gray skies
Girl we're flyin on the G5 G5


And we're leavin' never to come back again
So call your shawty and tell him you found a new man
The one that's so so fly
The one to keep you high
Have you singing all night, night, night..

A true friend


Vad skulle jag göra utan dig, min andra halva! ♥

Torsdag

Imorse hade jag körlektion. Bokade in fler också, så nu har jag lektioner ända fram till december. Sen har jag inte gjort så himla mycket idag. Övningskört sen också med pappa, kollat film, slöat :P Måste fan få jobba lite nu, innan jag blir världens latmask ^^

Imorrn är det fredag.. jag är partysugen. Nån som e på? :P

Slöfock

Idag var jag uppe med tuppen, 8.30 :P Skönt, för en gångs skull! (Fast jag kan fan inte hålla mig vaken hela dagen då, har nyss legat och vilat 2 timmar, haha) Gick upp och gjorde mig iordning lite, sen kom moster Inger & kusin Maria förbi och fikade lite :) Trevligt trevligt. Satt i köket och snackade bra länge.

Ikväll har jag inte direkt nå planer, men det känns bara skönt, jag är på världens slöhumör ^^ Kanske tar en promenad för att göra nånting iaf, haha. Sen blir det väl tv:n :P

Football


Vi var på american football i Edmonton. Eller ursäkta, canadian football ^^ Höll på å bli ihjälslagen när jag råkade kalla det american, haha! Dom gillar inte varann alls, grannländerna!

Tisdag

Idag vaknade jag så där assent igen, efter 12 :S Men när jag vaknat masade jag mig ut och gick 1 timme iaf, härligt! Sen har jag mest degat hela dan. Sen ikväll har jag varit ute och kört med pappa. Körde runt i Bomhus, sen körde jag till Kvantum & sen hem! Bra bra.

Nu blir det snart tv-kväll! Med lite mörk choklad, kunde inte låta bli å köpa :P

Gullunge


Hittade en gammal bild på Cheops, endast 6 veckor gammal. Aww, vad liiiten han har varit! Sötisen :)

Snälla gamlingar och körlektion

Idag var det en lugn dag på jobbet, skönt :P Och alla gamlingar var så söta & snälla. Har fått 3 kramar idag. They just love me ^^

Sen vid fem var jag på körlektion, gick bra, men fick en annan lärare idag.. som jag inte tyckte va lika bra faktiskt. Ska ha min vanliga nästa gång igen, på torsdag. Har lite att träna på till dess. Han tycker jag kör för fort, å växlar för fort.. "du växlar som en jäkla formel 1 förare" Haha, så kan det gå.

Sen ikväll har jag varit hem till J, hjälpt honom med nån inlämningsuppgift till skolan. Översatte några sidor ur en bok från svenska till engelska, eftersom han inte pratar svenska ^^ Knappt så jag förstod heller, haha, svåra jävla ord dom måste använda.

Jeje, nu ska jag väl ta och sova snart, man vet ju aldrig om dom ringer och väcker en från jobbet klockan 7 och vill att man ska komma på stört :S GoNatt!

Söndag

Det var rikitigt skönt med en lugn kväll igår, och båda filmerna var jättebra.
Jag älskar Saw-filmerna :P

Idag sov jag till ett (!!) sen var jag ute på en timmes powerwalk, riktigt härligt! Så himla skönt väder ute idag ju :) Sen var jag ute och körde ett bra tag med pappa. Jag är asbra på start i backe :P kan det galant nu, så nu ska jag allt visa körläraren imorrn ^^

Imorrn ska jag jobba, 7-16. Äntligen. Har varit dött som fan på jobbfronten.

Nu ska jag snart kolla på Miami Ink, love it. Spelar in Gossip girl samtidigt och kollar på det efter, favoritprogrammet :)


Seglördag


Det blev fest hemma hos Malin igår :) Vi var massa brudar. Det var skitkul :) Sen drog vi ner på krogen och dansade hela kvällen. Det var inte lika kul som sist, träffade inte så många man kände igen, men rätt kul ändå! Idag är jag seg som tusan, har hyrt 2 filmer som jag tänkte kolla på ikväll, å göra lite fruktsallad :) Bara ha en myskväll.

Blev så jävla godissugen också, fasen, jag som bara skulle käka fruktsallad ikväll. Ska försöka hålla mig borta från kiosken & godiset ^^

Nu ska jag ner och käka, plankstek blir det idag, kanske huur gott som helst!!

Partaj


Förfest hos Nick, då kan det sluta hur som helst ^^
Molson tyckte det var jättekul att agera häst.


Käka, duscha, klä på, sminka.. sen klar för fest!
Bye!

Filmkväll

Var ute och körde en timme med pappa idag. Gick riktigt bra! :) Vi körde i Bomhus, jag körde bland massa trafik! Och i 2 rondeller! :P Det ni ^^ Nu jäklar.


Ikväll hyrde jag & mamma film.. vi såg 21. Jag såg den på planet hem från Kanada också, men jag tyckte den var så jäkla bra så jag ville se den igen! Mamma tyckte också den var jättebra. Nu ska hon lära sig räkna kort och flytta till Vegas säger hon, haha.

Laptop

Fy vilket skitväder det är idag :S Idag har man ingen lust att gå ut alls.. krypa ner och kolla på en film skulle jag vilja göra!
Var till banken imorse och flyttade över alla mina fondpengar till mitt e-sparkonto, så nu kommer jag åt dom lättare, och kan ta av dom.


Har hittat en laptop som jag vill ha! Vill ha LG:s nya, en mini-liten. Dom pyttesmå bärbara har ju blivit skitpopulära, och det är ju riktigt smidigt! Kan ta med sig den överallt, får nästan plats i handväskan liksom :P Så en sån blir det snart! I rosa såklart :P

Onsdag

Idag blev det en sväng ner på stan, köpte lite grönt chai-te och kollade runt. Var in och snackade med Ida på Lush :) Träffade en jäkla massa folk på stan idag som jag kände, stannade och pratade stup i kvarten. Köpte choklad från Gefle Chocolaterie också, mums! Dyrt men gött.

Ringde till Laila och frågade om hon hade nå jobb åt mig, men det var tydligen tvärlugnt just nu.. så jäkla typiskt!

Ikväll ska jag hem till Mysan :) Kolla på film & snacka skit :P Fylla i våra visumansökan också! Ska skicka in dom så fort jag får tillbaka mina papper från polisen, som verkar ta en evighet!

Idag gick det bra


Idag gick det skitbra att köra! Att det kan vara så olika från dag till dag ^^ Men nu är jag glad, för att det gick bra :P Har nästa körlektion nästa måndag, så jag vill verkligen ha greppat allt till dess. Ska ju fan köra i trafikljus då :O Haha.


Jag gillar reg.plåtarna i BC, "Beautiful British Columbia" :P Indeed!



(Dom ser olika ut i alla provinser)

Tattoos


Åh, jag vill tatuera mig igen! Det är väldigt svårt att sluta när man väl börjat ^^ Vet minst 4 motiv till jag vill göra.. det kommer bli såå snyggt :) Jag älskar tatueringar, och vill ha många! Vet inte riktigt vilken jag ska göra härnäst, men det lutar åt den jag vill ha i nacken!

Ja tack


Ett hus i Cowichan Bay som var till salu.
Jag & My funderade starkt på att köpa det ;P
Jättefint område + sjöutsikt.. säkert skitbilligt!

Sömntuta

Gaah, vad händer, jag sover hur länge som helst om dagarna nu! Vaknade typ halv 12 idag, och var inte ett dugg pigg för det. Trots att jag somnade innan tolv igårkväll :S Ring och ge mig lite jobb nu för fasen, så man får nån rutin i vardagen :P

Tog en powerwalk när jag vaknat, så himla härligt väder ute! Tänk om det kunde vara såhär varje dag under hösten? Sen sminkade jag mammsen, det blev jättefint :) Jag tycker det är så himla roligt ^^ Nån mer som vill ställa upp? :P

Just nu är jag uttråkad som bara den.. vet inte vad jag ska göra resten av dagen, kanske åka ut till Valbo en sväng. Hade bokat in mig på Core ikväll, men jag tror jag skippar det, haha träningsvärk som fasen i magmusklerna idag!

Min dag

Jahapp, vad har hänt idag då? Jag vaknade sent som bara den, men det kan ju bero på att jag inte somnade förens typ 4 igårnatt :S Bara låg och vred och vände mig. Tycker alltid att det är så på söndagar, vet inte varför!

Sen tog jag mig hur som helst ner på stan och kollade runt lite.. men jag hittade inget speciellt. Borde inte köpa massa grejer nu heller ändå så, kanske var bra det :P Men jag är på shoppinghumöör!

Senare åkte jag ut och övningskörde med pappa. Det gick inte bra idag! Varför?! Blir galen. Ibland går det bara skit. Går mycket bätttre när jag kör på körskolan, plus att den bilen är 100 ggr lättare att köra. Skaffa ny bil pappa :P

Sen ikväll gick jag & Mysan på pilates :) Det var skitlängesen nu, det kändes ;P Men det var kul! Jag älskar pilates, och hon som har det är jättebra. Imorrn blir det en lång powerwalk & sen kanske core på kvällen. Kanada-kilona ska bort :P

Nu ska jag lägga mig tror jag, GoNatt!

Just a thought

..I wonder, did you ever see that last page?..


En kväll i Wainwright


En underbart rolig, helt gaalen kväll, i Wainwright! My, jag & Katie. Som är en helt underbar tjej btw. Saknar verkligen henne, hon var hur rolig som helst :) Skapligt överförfriskade på denna bild, men jäklar vad kul vi hade. Kegstand och massa annat galenskap, haha. Ibland saknar jag Wainwright. Även om det är det minsta stället på jorden.

Söndag


Igår blev det en lugn kväll för mig själv. Gick och hyrde en film och köpte lite gott.
Såg An American Crime, den var riktigt bra faktiskt.

Idag har jag bara degat hela dagen, har läst ut Liza Marklunds Den röda vargen, som var skitbra.

Det bara regnar & regnar ute.. riktigt trist! Och jag vill bli frisk nån gång! Börjar bli rastlös. Skulle ha tränat idag, men eftersom jag är sjuk blev det inget. Får hårdköra nästa vecka ^^

Lyckad kväll

Det blev en lyckad kväll igår. Jag, My, Ida & Therese förfestade hemma hos Mysan, hade askul :) Kul att träffa er igen! Sen drog vi ner på Slick och shakade hela kvällen :P Det var också askul, så längesen man var ut här!
Mår inte på topp idag, har legat och vilat hela dan typ.. och förkylningen är 100 ggr värre :/ Tror jag har feber nu också. Så ikväll blir det bara lugnt. Ska nog kura ner mig framför en film senare! Nu lär jag göra lite mat. Bye

Memories


Mysan & jag
På en strand-bar i Thailand, i värmen, i stämningen, i paradiset
Det var tider det
..Minnen för livet..

Freedag


Ge mig sommar och varmt igen! (Cowichan Bay)

Urk vilket skitväder det är ute idag :S Hade tänkt åka ner på stan, men jag skiter nog i det, vill inte ge mig ut i det här.
Ska nog bara vara hemma och dega tills ikväll, då ska jag hem till Mysan :) Då ska vi partaja!

So sorry..

I'm so sorry for what has happened
Feels like it's my fault
I just want you to be happy
I never wanted this
Hope you feel better soon.. :/

Bokus


Beställde lite böcker idag från Bokus. Har läst så mycket Marian Keyes på sistone, så nu ville jag ha lite spännande grejer. Dom 2 första är deckare, Dean Koontz skriver lite creepy grejer, och den sista är en ateist som har skrivit en bok om hur världen skulle vara utan religion, och han menar att gud absolut inte finns.. kan bli kul att läsa:

"Med humor och allvar visar han hur ofantligt osannolikt ett högre väsen är och hur tron på ett sådant inte bara är felaktigt utan kan vara rentav farligt. Dawkins motbevisar också den vanliga uppfattningen att religionen skulle vara en förutsättning för ett moraliskt och rättfärdigt leverne. Med historiska och samtida exempel visar han hur religion föder intolerans, arrogans, förtryck, övergrepp mot kvinnor och barn, krig, homofobi, m.m."

Chai te & naturgodis



Körlektionen idag gick jättebra :) Fick köra på Brynäs.. jag har kört i trafik! :P Haha. Och jag överlevde, det ni! Det finns hopp för mig med. Snart har jag också körkort :P

Till ikväll har jag köpt lite vindruvor (min last) och naturgodis, mums! Och köpt massa nytt chai te, det tog slut imorse. Jag kan inte överleva hösten & vintern utan chai te :P Det klart godaste som finns! Så de så.

Jag mår lite bättre nu också, så imorrn är jag nog fit for fight igen!
Jag & Mysan har ju planerat utgång, den första sen vi kom hem igen. Får se om allt är sig likt.. förmodligen.. ^^

Inge jobb

Vaket igår gick jättebra, det var en jättegullig tant. Hon var inte alls snurrig som dom sagt till mig att hon skulle vara. Hon var helt pigg & klar. Vi satt och kollade på tv och pratade hela kvällen :) Hon tyckte jättemycket om Idol, det kollar hon jämt på sa hon :P

Jag skulle ha jobbat idag också, 7-16, men jag mår inge bra idag så jag fick sjukanmäla mig :/ Har så himla ont i huvet idag med, och känner mig allmänt hängig. Vill inte bli sjuk nu, det är så jäkla tråkigt. Jag blir så rastlös!
Jag har en körlektion idag iaf som jag måste gå på. Sen lär jag väl bara bli inne hela dan.
Hoppas på att må bättre imorrn!

Onsdag


(Van island)

Vaknade runt 9 idag och åkte till Korpen och tränade lite med Mysan. Vi körde crosstraining, jobbigt som fan :P Men kul. Märktes att det var längesen man tränade på riktigt.

Sen hade jag körlektion.. det gick jättebra :) Nästa gång tänker han släppa ut mig i trafiken (!) :O Haha, men det ska nog gå bra. Jag är duktig :P

Har så jäkla ont i huvet.. ska ta en Ipren & lägga mig och vila ett tag nu. Sen iväg och jobba kl 16, suck! Sitta vak hos en snurrig tant.. kan ju bli underhållande iofs. Skönt att slippa jobba ute hela tiden.

RSS 2.0