Dalahäst



Beställde det här halsbandet idag, en rosa dalahäst. Tyckte det var rätt roligt :P
Det är en äkta tillomed ^^ Från Nusnäs där dom tillverkas!

Tisdag

Jetlagen börjar gå över nu tror jag.. stannar uppe allt längre på kvällarna och vaknar senare på mornarna. Vaknade 9.45 imorse och tyckte att jag hade sovit bort halva dan :P Det är så skönt att vakna utvilad kl 7 på morgonen! Och man hinner göra så mycket mer utav dagen.

Jag ringde Laila imorse och frågade om hon hade nå jobb åt mig, och det hade hon, så jag fick ons och tors. Sen drog jag ner till Korpen och fyllde på mitt träningskort. Fyllde på det till sista december, så nu blir det träna av! Sen åkte jag hem till Mysan, vi satt och snackade lite och drog ner på stan. Gick in och pratade med Ticket, kollade upp lite flygpriser och annat praktiskt inför att vara borta 1 år.

Har postat ett brev till polisen idag också, om att få utdrag ur belastningsregistret. Måste skicka med det i visumansökan till Kanada. En jäkla massa man måste skicka med!

Nu blir det middag snart, sen ut och övningsköra!

Shoppingen


Detta shoppade jag igår i Stockholm.
En kofta från Zara, en berlock till mitt armband från Trollbeads (den till vänster, dom andra har jag köpt i Kanada), och shampo & balsam från Matrix Sleek Look.

Sthlm

Är heelt slut efter en lång dag i Stockholm! Lite shopping blev det, kan visa imorrn.
Nu måste jag sova!
GoNatt

Lugn helg

Har haft en lugn och härlig helg. Var längesen jag tog det lugnt en helg, det behövs ibland! Bara göra ingenting i några dagar. Hälsade på släkten i Hofors fredag till lördag, det är alltid lika kul :) Sen var vi i stugan resten av helgen.

Imorrn ska jag och mamma till Stockholm och shoppa :) Det ska bli kul. Ska inte shoppa himla mycket dock, mycket annat jag lär lägga pengarna på just nu. Men nånting blir det väl!


När jag och My shoppar och irrar runt i Vancouver :P


Första lektionen

Igår var jag på min första körlektion! :P Haha. Det var kul, och jag var faktiskt duktig ^^ Så det gick bara bra. Ska köra mycket hemma också, mitt mål är att ta det innan årsskiftet - lite tight jag vet, men jag ska ligga i. Envis som en gris.

Idag gick jag upp vid 7.30, gick ut och gick, sen åkte jag ner på stan och köpte en stickad väst. Jag älskar att shoppa höstkläder, för jag älskar alla stickade tröjor och koftor. Höstmodet är det snyggaste tycker jag.

Nu ska jag packa lite, sen ska jag åka och hälsa på släkten i Hofors över helgen! Bye!

Åka tillbaka



Har suttit och kollat upp massa saker om Kanada hela dagen. Jag och Mysan vill ju åka tillbaka dit i början av nästa år. Jobba och bo där i 1 år :) Så mycket trivdes vi där! Så vi håller på och kollar upp allt som måste fixas innan. Arbetstillstånd, lägenhet och massa annat. Vi ska fylla i och skicka in ansökan om visum snart, det viktigaste är att ha det. Så får man fixa allt annat eftersom. Om allt går som det ska så vill vi åka i januari. Can't wait!

lulu


Idag sov jag länge.. ända till 9 :P Så nu känner jag mig riktigt utvilad. Gick ut på en powerwalk när jag vaknade, i mina lululemon kläder som jag köpte i Kanada. Älskar verkligen det märket, världens skönaste träningskläder. Köpte ett linne, ett par byxor och ett par shorts på lululemon inne på West Edmonton Mall, synd att dom bara säljs i Kanada.

Nu ska jag snart åka ner på stan, måste byta ett par stövlar jag köpte häromdan, den högra är mycket mindre än den vänstra, dom måste vara felsydda på nåt vis!

Imorrn ska jag på min första körlektion! :P aaah. Klockan fem.
Wish me luck ^^

Tisdag


Från färjan över till Van. island


Vaknade pigg och utvilad imorse när klockan ringde 5.30. Inte ofta det händer när jag ska jobba ^^ Det gick hur bra som helst att jobba idag iaf.. fick mer jobb också, ska ta en tur på torsdag mellan 7 - 15.30.

Gick ut på en powerwalk när jag kom hem, funderar på om jag ska köra lite Wii Fit nu också. Nästa vecka ska jag fylla på träningskortet. Känns skönt att ha kommit igång och träna igen.

Ska man göra resten av dagen då? Kan inte fatta hur rastlös jag är..

Tillbaka till jobbet


Tillbaks till verkligheten.. det kan inte vara fest varje dag :P
Jag & Katie, en vanlig tisdag i Wainwright


Idag när jag var på stan ringde Laila från PFV, frågade om jag ville jobba imorrn, och jag sa ja. Det var en kort tur, 7-12, känns skönt att starta med ett kort pass :P Men det känns bra att börja jobba igen faktiskt, komma in i rutinerna igen. Synd att det är i röd grupp bara, hade varit kul att få vara i gula, "min grupp". Men det kommer väl snart det å. Måste komma igång nu och börja jobba på allvar igen, spara ihop pengar!

Imorrn ska jag ringa och boka in körlektioner också, äntligen ska jag ta körkort, haha! Passa er där ute på vägarna ^^

Inga jeans

Ja, det blir till att gå med leggings ett tag framöver, eftersom jag inte kommer i några av mina jeans längre! :O Kommer endast i dom som jag fick av Carly. Gick upp 3 kg på 5 veckor i Kanada, men dom ska bort igen lika fort! Usch för all skräpmat som käkas där!


Uppe med tuppen


Ta mig tillbaka till stranden i Kelowna!

Jaha, uppe tidigt som vanligt. Vaknade 6.30. Tittade ut, och det ser riktigt ruggigt ut idag :S 
Ska göra lite frukost nu och krypa ner i sängen och se en film!

Rastlös

När ska denna jetlag ge med sig?! Somnade innan 21 igår, vaknade 6 idag pigg som bara den. Låg och kollade på film ett tag, sen käkade jag frukost och gick ut på en timmes powerwalk, skithärligt eftersom det är så varmt ute idag.


 
Vet inte vad jag ska hitta på idag.. är så himla rastlös. Är van att ha så mycket folk omkring mig hela tiden, helt plötsligt är man ensam.
Känns konstigt..

Filmkväll



Är så himla trött idag, har mest legat och slöat hela dagen. Nu har jag precis varit och hyrt film & köpt godis, ska bädda ner mig och bara ta det lugnt, sköönt! Har blivit en hel del festande på sistone, så nu vill jag bara varva ner.

Lördag


Cowichan Bay, Vancouver island


Igårkväll blev det lite vindrickande med Ida och Mysan :) Vi hade tänkt gå ut, men när vi började gå mot krogen ångrade vi oss.. vi var så trötta alla tre :P Så jag tog bussen hem och sov istället. Skönt det. Vaknade utvilad vid 9 idag. Käkade en riktig amerikansk (sorry, kanadensisk ;P) fruskot med bacon, ägg & pannkakor.. har blivit skadad efter dessa 5 veckor ^^ Dags att komma tillbaka till sina vanliga rutiner kanske :P

Nu är det dags för en powerwalk, även fast jag har brutal träningsvärk från igår.
Typiskt mig, har inte tränat på 5 veckor, sen när jag kommer hem kör jag stenhårt på en gång!

Vancouver


Vancouver i solnedgång.. Beautiful British Columbia!

Till Mysan


Jag älskar den här bilden på dig Mysan! :P


Jag har haft den bästa tiden i mitt liv, den bästa resan nånsin, med den bästa kompisen jag har. Har aldrig haft så kul i hela mitt liv :) Detta var verkligen ett minne för livet! Tack för att du är världens bästa, för att du finns där och för att vi alltid har så himla kul! Min tvillingsjäl,
I love u!


Och det här är bara början på vårat resande.. det kommer mera! :)
We're gonna have the time of our lives!

I'm sorry..

Jag hoppas att vi fortfarande är vänner efter detta. Jag hoppas det inte är mitt fel om "det" skulle hända. Det var inte meningen. Och kanske du inte skulle ha gjort allt det där från första början? :/ Well, jag hoppas allt kommer bli bra, att allt är okej.
Inte för att du nånsin kommer läsa detta, eller ens förstå,
men jag måste få det ur mig.
..You know I love you..

Jetlag

Idag var jag uppe med tuppen, strax efter 6 vaknade jag. Kan bero på att jag somnade runt 19.00 igår :P Har lite jetlag, kommer väl ha det några dar, men det är inte alls lika farligt som det var efter Thailand, då var det värre! Då kände man av det på ett annat vis.

Kan inte fatta hur kallt det har blivit här.. jag var ute och gick imorse, höll på å frysa ihjäl.
Ta mig tillbaka, snälla!

Lär väl börja packa upp resväskan antar jag, det är kaos i den. Ska bli så skönt att kunna ha kläderna i en garderob igen, inte behöva riva runt i en väska så fort man ska ha nåt.


Rummet vi bodde i hos Megan i 2½ vecka.. en enda röra :P

Home again

Hallå där, nu är vi hemma igen från Canada. Kom hem igårkväll, var rätt död efter allt resande. Herregud vad vi har flugit mycket på sistone! Trött på det nu :P

Har haft det heelt underbart i Canada, underbart land. Det känns så deprimerande att vara hemma igen, vill inte! Saknar redan alla människor man träffat, fått så himla mycket nya kompisar. Och jag kommer sakna allt som man är van med nu, Starbucks varje morgon, Subway varje lunch :P Och allt roligt som vi gjorde.

Så jäkla trökigt väder här hemma också, för 3 dar sen badade och solade vi i 30 graders värme!
Det känns som att jag har varit borta jättelänge, det är alltid svårt att komma tillbaka till allt här hemma när man har varit på en lång resa.


I lördags när vi var ute och seglade

RSS 2.0