Nyårsafton

Idag är det nyårsafton! :) Jag & Mysan ska hem till Lina och käka middag med henne och Ross först. Sen ska vi allihop åka till Ida på Brynäs för fest! Ska bli jättekul :) Längesen man partade med gänget!!

Mamma och pappa har partaj här hemma dom, min morbror & moster är här. Kanske är full rulle här i natt när jag kommer hem :P
Det brukar kunna bli galet när dom där 4 sätter igång, haha.

Just nu håller jag på och färgar håret. Blir mörkare den här gången. Den förra nyansen jag hade var det ganska mycket rött i, men den här nyansen är riktigt mörkbrun.
Får visa resultatet sen!

Gott Nytt År allihop! ♥


Aj!

Jag tränade igår, och idag har jag en sjujävla träningsvärk, ajaj! Kan knappt gå ner för trappan, haha. Och när jag hostar känns det som nån sparkat mig på revbenen. Kanske ska ta det lite lugnt. Men sån är jag, allt eller inget! Kan inte mjukstarta. (Har inte tränat på skitlänge, trots att vi hade ett gym på 2a våningen i huset där vi bodde :P)


Fika, fika, fika

Igår blev det som sagt fika med massa brudar! :) Först träffade jag upp My, Sofie & Annelie på Waynes. Vi pratade och skrattade bra länge :P Uppdaterade varann om vad som hänt sen sist! Fan vad länge vi känt varann nu tjejer!! Det spelar ingen roll hur lång tid det går mellan gångerna, när vi väl ses så känns det som att det var igår :) ♥


Sen var det hem till Ida kl 19.00 och träffa gamla klasskompisarna! :) Var kul att se alla igen, var riktigt längesen man såg vissa! Fick se Carros bebis också :D Så himla söt! Och så himla liten! Gobit. Vi blev kvar till efter tio, sen tog jag bussen hem.

Busschauffören: Skolungdom?
Jag: Nej.. jag är 22.
Busschauffören: Jaha, men du hade kunnat rest som skolungdom.. för du ser ut som en.
Jag: Ehh.. okej..


Jävla jetlag

Nu har vi varit hemma i 1 vecka, och jag har fortfarande jetlag! :S Har aldrig varit med om en mer envis jetlag, verkar aldrig gå över! Har inte lyckats vara vaken längre än 23.30 sen jag kom hem, och vaknar 8 varje morgon. Och det är inte jag van vid! :P Jag är världens morgontröttaste människa och sover alltid minst till 11.00 iaf! Jaja, rätt skönt att vakna tidigt :P

Igår var jag och pappi på bio, vi såg Avatar :) I loved it! Riktigt bra film, och så sjukt bra gjord. Så himla fina bilder i filmen. Se den!!

Idag blir det lite reunion med polarna :D Först ska jag, Mysan, Sofie & Annelie fika på stan! Det ska bli riktigt kul, längesen vi 4 umgicks! Sen ikväll blir det fika hemma hos Ida med gamla klasskompisarna :) Ska bli kul att höra vad alla gjort sen sist.

Nu är det dags för frulle, sen en powerwalk med mammi!


Leeeo


Oh god I miss you already! :'(


Lasagne!

Har precis käkat pappas lasagne. Och fyfasen vad gott det var! Längesen man åt den. Det är nästan det bästa med att komma hem igen, få päronens mat serverad varje dag ;P För usch vad lat jag har varit med matlagningen där borta! Snabbmaten var alldeles för lätt att få tag i.

Nu ska jag lägga mig och kolla på film, dom flesta festar väl idag. Men jag pallar inte. Eftersom jag fortfarande har jetlag törs jag inte, kanske somnar pladask nånstans haha. Börjar bli sjukt trött redan! Min jetlag brukar sitta i en vecka när jag kommit hem, suck!


Hemma, efter 10 månader

Ja nu är vi tillbaka hemma i Sverige igen! Känns jättekonstigt, men skönt :) Julafton igår var jättemysig med massa god mat. Lyckades hålla ögonen öppna till 23.00. Har haft en riktigt jävlig jetlag sen vi kom hem!

Resan hem var dock inte så kul. Det var så jäkla mycket turbulens mellan Vancouver och London så både jag och My var skiträdda. Men lyckades sova lite iaf. Sen i London var planet till Sverige försenat över 3 timmar. Och vi som var så jäkla trötta! Kunde knappt hålla ögonen öppna. Nästan alla plan efter vårat blev inställda till dagen efter, så vi hade tur ändå! Sen sov jag hela vägen hem till Sverige, somnade innan vi ens lyft :P

På Arlanda blev vi mötta av våra föräldrar som vi inte sett på över 10 månader! :) Det blev tårar & kramar! Och fan vad vi frös när vi kom hem. Det var 10 grader varmt och regn när vi lämnade Vancouver. Sen snö och -15 när vi kom hem. Men det var mysigt att få snö över jul :)

Vi har haft 10 helt underbara månader i Vancouver, och en upplevelse vi aldrig kommer glömma! Vancouver kommer alltid vara mitt andra hem, och jag kommer absolut åka tillbaka och hälsa på alla kompisar vi har där borta, vänner för livet ♥


Kärt återseende på Arlanda


RSS 2.0