Gott Nytt År

Idag är det nyårsafton, och det nya året ska firas in hemma hos Ida :) Skönt att vi bor så nära varann nu. Tar väl 2 min att gå dit. Men först ska vi äta lite middag här hemma. Fläskfilé, potatisgratäng, hemgjord beasås & rödvinssås :)

Jag & Marcus firar även 1 år idag :) Kan inte fatta att det gått så fort, ett helt år sen vi träffades. Jag älskar dig


Julafton

Ville bara säga GOD JUL allihopa :)

Dan före dopparedan

Idag har det varit fullt upp. Gick upp kl 9, sen har jag donat och grejat hela dagen. Kokade risgrynsgröt imorse, den blev riktigt bra. Sen slog jag in alla julklappar, så nu är det klart.

Sen vid 12 slutade Marcus, och när han kom hem åkte vi iväg. Till stan och sen Valbo. Marcus skulle handla de sista julklapparna, som resten av befolkningen. Fyfan vad folk det var! Jag blir så irriterad av mycket folk, och speciellt när dom ska gå sakta eller stoppa upp vägen. Jag flyger typ fram när jag shoppar.

På vägen hem åkte vi förbi Rusta, sen käkade vi lite snabbt på Max. Orkade verkligen inte laga mat idag. Sen tillsist in en sväng på Ica.

När vi kom hem tänkte jag börja städa. Och det började ju bra, satte i dammsugaren i vardagsrummet och poff, så gick en propp. Hela vardagsrummet & köket slocknade. Marcus var inte hemma, och inte har vi några nya proppar heller. Så det blev inge tv-tittande för mig ikväll. Får sitta här inne i sovrummet framför datan istället till Marcus kommer hem och fixar proppen! :P

Shoppa julklappar

Igårkväll fick vi besök av Mysan & Kenny :) Jag och My bytte lite julklappar. Fick jättefina ljuslyktor och en filt av henne :) Hon fick lite MK-produkter av mig. Satt och pratade skit i köket i några timmar, medans killarna satt och spelade tv-spel i vardagsrummet :P

Idag ska jag ner på stan med mammsen. Käka lunch och shoppa lite :) Lär köpa dom sista julklapparna. Fick lön idag, äntligen :P Hade jobbat rätt mycket förra månaden, så det blev en bra lön :)

Förvånad katt


Haha, jag älskar den här reklamen för ComHem! Garvar lika mycket varje gång jag ser den :)


1 år sen vi kom hem


Idag är det 1 år sedan jag och Mysan kom hem från Vancouver, efter att ha bott där i nästan 1 år. Här är en bild från reunion på Arlanda med våra föräldrar. Det var mycket tårar o kramar :) Och vi var helt borta i skallen för vi var så trötta. Längsta och jobbigaste flygresan nånsin, med massa förseningar. Kan inte fatta att det är 1 år sen nu!


Lunch & shopping


I eftermiddags åkte jag ner på stan och mötte upp Amalia på lunch :) Hon är här på besök i några dar. Åt en jättegod laxsallad på Flanör. Shoppade lite också, vilket var 100 år sen känns det som. Jag köpte en t-shirt & 2 par mysiga strumpor från Gina.

Sen ikväll har jag varit på MK-möte :) Har inte varit där på jättelänge! Har haft så mycket annat att göra. Men idag ville jag verkligen gå. Det var jättekul att träffa alla tjejerna igen :) Det var julavslutning idag.

När jag kom hem hade älsklingen varit och köpt gardiner och satt upp i vardagsrummet :D Superfina var dom också, han kan han ;) ♥

Risgrynsgröt

Nu ska jag försöka mig på nåt jag aldrig gjort förr. Koka egen risgrynsgröt :P Det är ju så himla gott, och mycket godare hemgjord! Får väl se hur detta går.


2 år

Idag är det exakt 2 år sen jag tog körkort :D
Men inte är man ett dugg bättre förare än dagen man tog det, haha.

Nothing

Idag blir det kvällsjobb för min del. Så därför tänker jag bara sitta här i mina myskläder i soffan med tvn & datan på ända fram till fyra. Så skönt att bara göra absolut ingenting :)

Snälla sluta snöa tills kvällen

Hallå

Lägenheten börjar bli riktigt hemtrevlig :) Vi har tillomed fått upp lite gardiner och en julgran. Igår var jag ledig och städade hela lägenheten, så nu är det riktigt fint. Nu ska det bara upp lite mer saker på väggarna, mattor och gardiner i vardagsrummet. Det ekar fortfarande lite. Har ingen kamera här nu, men ska lägga ut lite bilder nån dag.

Idag ska jag jobba en kortis
, 12.30 - 16.00. Skönt med en kort tur, det har blivit lite mycket på sistone. Har fått stressmunsår för att jag jobbat många dagar i strack & samtidigt donat mycket här hemma.

Kan inte fatta att det är julafton nästa vecka
! Det har gått så fort. Har fortfarande lite julklappar att köpa. Sen på juldagen ska vi ha inflyttningsfest här hemma :)

Fullt upp


Här var det dött just nu. Men vi flyttar och donar för fullt. Det tar sån himla tid med allt! Men vi börjar få rätt bra ordning :) Igår åkte vi till IKEA, mor o far köpte en säng till oss :) En svartbrun MALM, 180 bred. Riktigt stor och skön! Så nu har vi flyttat in på riktigt, kan äntligen sova här.

Idag är jag ledig, så himla skönt. Har jobbat jättemycket på sistone. Jobbat hela dagar och flyttat hela kvällarna, så man är helt slut. Funderar på att bege mig till stan på lite julklappsshopping idag. Har några kvar. Sen lär det väl pysslas lite här hemma :)

Första titt

En liten första titt på lägenheten :) Det vi har hunnit fixa hittills. Det är bara köket och vardagsrummet vi har börjat dona med. Vårat sovrum är än så länge helt tomt, ska köra dit sängen nån dag snart. Nu ska det bara tapetseras och grejas :)


Bord & stolar fick vi av mor o far som dom haft i stugan. Bordsskivan är riktigt ful, så det täckte vi med en stor duk.

Ena halvan av det stora vardagsrummet. Soffan är riktigt skön :)

Flyttdags


Dagen är äntligen kommen! Idag får vi nycklarna till lägenheten :) Har massor att göra idag. Bla ska vi åka till Möbeloutlet och hämta våran soffa vi köpte för ett tag sen. Sen ska det köras grejer!


RSS 2.0