Gårdagen

Gårdagen hemma hos Ida blev jättekul :) Jag kom dit vid 18.15 och strax efter kom Therese också. Vi började dona lite med maten, sen käkade vi. Allt var jättegott! Jag hade gjort snittar, Therese hade gjort en paj & Ida hade gjort pastasallad + efterrätt. Sen blev det massa tjejsnack, skratt, singstar & vin! Sen drog vi ner på Slick, fick skjuts ner av Idas pöjk. Vi ställde oss aldrig i kön utan vandrade rätt in, vilket var skönt eftersom kön var sjukt lång. Sen väl inne hade vi skitkul faktiskt :) Dansade som galningar hela kvällen, och träffade massa folk vi kände som man inte sett på länge! Träffade på min kusin Maria också :D Sen runt 2 kom snälla M och hämtade oss :) Släppte av Ida & Therese på Brynäs, sen åkte vi hem hit och sov.

Idag blir det en riktig slö-söndag. M kommer tillbaka hit ikväll, då blir det väl film & mys & slöa :P Pusshej ♥


Ida gör pastasallad

Jag skär snittar


På väg ner till krogen

Lite av mig + Therese

Jag & kusin Maria utanför krogen :P Här är det dags att gå hem, haha.


Partaj

Igår blev det massa film & mys :) Kollade på Parfymen bland annat. Spelade Geni också.. 2 ggr. Tänker inte säga hur det gick. Hrm. Somnade skitsent.. eller tidigt kan man nästan säga att det var ^^

Är jättetrött idag. Det lär nog bli en nap innan kvällen, för då ska jag hem till Ida på partaj med brudarna :) Knytkalas :P Vet fan inte än vad jag ska ta med mig. Jeje. 
Dags att skutta in i duschen. Pusshej ♥


Haircut

Idag gick jag upp klockan 9! Halleluja. Gav mig ut på en promenad, i snöovädret :S Det snöade så jävligt så jag såg knappt framför mig.

Sen begav jag mig ner på stan och klippte mig, äntligen! Det var på tiden. Inte för att det ser så jäkla mycket kortare ut :P Men det känns. Och det slitna är borta. 1 dm tog hon typ.

Ikväll blir det myskväll med M :) Pusshej ♥


Före

Efter


Fika

Det var riktigt trevligt att fika med brudarna idag :) Vi satt där bra länge. Skvallrade en hel del för varann ;P Det kan vara jäkligt kul det, haha. Och mycket roligt kan man få reda på.. :P Det lär vi göra om snart!

Nu ska jag kolla på nån film tror jag, och försöka sova i tid (!!). Tänkte åka ner och klippa mig imorrn, håret är alldeles för långt, är sjukt trött på det. Nu ska det bort, minst en dm iaf!


Drömmar

Inatt drömde jag att vi var tillbaka i Vancouver. Vaknade imorse och visste inte riktigt vart jag var. Hatar när jag drömmer att jag är tillbaka där, för då börjar man sakna allt & alla så mycket! Saknar vännerna därborta :( Och mitt gamla jobb.
Men jag har faktiskt inte längtat tillbaka så mycket som jag trodde att jag skulle göra. Trodde att jag skulle få panik när jag kom hem igen, men det har gått riktigt bra, och jag trivs att vara hemma igen :) Det är mest vännerna från Van som saknas!


Leonie, jag & Madde. Underbara & saknade vänner ♥
Förfest i somras i våran lägenhet, som vanligt :)


Hejdå Lina

Igår kom Lina & Mysan över i några timmar. Vi satt och pratade & pratade om allt mellan himmel och jord. Sen var det dags att säga hejdå till Lina som åker hem till England idag :( Det var inge kul!! Usch vad vi kommer sakna dig skrutt ♥
Hoppas det går fort fram till maj när vi ses igen!

Idag ska jag och My ner på stan och fika med Sofie :) Det är en jäkla massa fikande nu, haha, men tjejsnack kan man aldrig få för mycket av :)


Dom bästa som finns :)
Lina & Mysan, i somras på en filt på våran baksida i Vancouver. Härliga tider ♥


Helgen

I lördags kom som sagt Lina hit och drack lite vin/cider med mig :) Snackade non stop i typ 4 timmar, sen drog vi ner på stan vid 12 :) Träffade upp M & K som också var bra glada i hatten, haha. Vi sket dock i att gå in på krogen, köerna var alldeles för långa och det var ju inte så lång tid tills dom skulle stänga. Så Lina åkte hem, och vi andra begav oss hem till M där vi lyssnade på musik och buggade, haha.

Söndagen var en riktig slödag, jag & M köpte pizza.. igen :P Kebabpizza, fyfan vad gott det var. Har aldrig provat det förr. Sen blev det tv & mys hela kvällen :) ♥

Idag har jag fikat & shoppat med Lina. Jag hittade en klänning på H&M som jag bara var tvungen att ha :P Såg även en Star Wars-tröja som jag blev sugen på, haha!


Lina min fina & jag i lördags :)
Stanna i Sverige skrutt! :(


Usch

Fyfan vad LESS jag blir. Vissa fattar fan ingenting. Man kan liksom inte vräka ur sig VAD som helst bara för att man tycker det. Vissa saker kan man fan hålla för sig själv. Fattar inte vissa att dom kan såra en med såna ord? Tydligen inte, och jag är så jävla trött på det!


Lördag

Igår var jag ner på stan med Mysan och shoppade lite :) Jag skulle ju inte shoppa! Men ibland kan man liksom inte låta bli. Det blev lite småprylar + en jeansskjorta från Gina. Ska åka ner idag igen och köpa en likadan i rosa, jättesköna!

På kvällen åkte jag & M och beställde pizza och åkte hem hit och käkade + kollade på film :) Sen joinade Mysan och K också. Riktigt trevligt :) Kollade på film & babblade en massa.

Idag ska jag hänga med Lina :) Dricka lite vin och snacka skit antar jag ;P
Pusshej ♥


Fikadag

Idag har det blivit fika & pladder hela dagen. Först kom My och hennes mamma över till oss och fikade med mig och mamma :) Satt riktigt länge och pratade om allt mellan himmel och jord. Trevligt trevligt! Sen vid fyra åkte jag och Lina hem till Ida och fikade där. Satt länge där också och snackade en massa :) Så nu är jag helt trött i skallen, haha. Blir nog en tidig kväll för en gångs skull! (Men jag ska väl inte säga för mycket ;))

Pusshej ♥


Dålig humor

Höll nyss på att garva ihjäl mig. Kan ha att göra med att klockan är 2.40 också och att jag är trött, men iaf.
På min mobil blev ordet Sötast = Rövart.

GoNatt!


Saknat

Gud vad gott det luktar här nu!
Mams & paps lagar mat, och jag så hungrig så jag dör snart.
Idag blir det grekisk mat :) Mums!
It's good to be home again ;)
Det är mycket man har saknat under 1 år!

:)

.. life is good :) ..


Onsdag

Jaha, idag sov jag till 13.30 typ :O Fyfan. Lär bli skärpning. Igår var jag ju så duktig och kom upp i tid. Men det är svårt att kliva upp när man är trött om man ändå inte måste! Jag lär börja planera saker tidigt på mornarna så jag har nåt jag måste gå upp till.

Lina kom hit en sväng idag och hämtade lite saker som hon glömt här (sällan du ;P), så vi fikade och snackade lite skit :) Fy vad jag kommer sakna dig när du åker tillbaka till England skrutt!!

Igår blev det lite myskväll hemma hos mig med M, och ikväll ska jag hem dit :) Vi har dock inte riktigt samma dygnsrytm, han blir trött vid typ 22 redan :P Medans jag är pigg till typ 2 minst, då är han halvt döende, haha. Håller på och försöker göra honom till en nattuggla också, men det går ju sådär ^^

Pusshej ♥


Damn



Holy shit :O Karln kan ju sjunga iaf.


Uppe i tid

Idag vaknade jag tidigt - kl 10.00! Då begav jag mig ut på en promenad. Det var riktigt härligt. Måste börja gå varje dag igen som jag gjorde förr.

Igår var jag ner på stan och fikade med Lina :) Satt skapligt länge, som alltid, mycket att prata om ;) Vi gick till en tatuerare också för att kolla ungefär vad min tatuering skulle kosta, men han hade helt galna priser, så jag ska gå till det ställe där jag gjorde min förra tattoo och kolla också. Han var riktigt bra, så jag skulle gärna vilja att han gör min nästa också.

Dags att skutta in i duschen! Pusshej ♥


Fest & slödag

Igår blev det partykväll med Lina :) Vi hade det riktigt trevligt! Vi satt hemma hos mig och drack vin/cider och snackade en maaaassa :) Sen blev det sång och dans också, haha. Och strax före elva joinade M & K oss också, och hängde med oss ut på krogen sen. Vi kom ner så sent på krogen, det var skitmycket folk utanför Slick, så vi tänkte att vi skulle prova Hangloose i hopp om att det var mindre kö där. Och det var det - men vi var nog fan äldst på hela stället! Var ju för fasen bara 18-åringar där, haha! Men vi dansade och hade kul ändå :P

Idag har det inte blivit mycket gjort. Jag & M har legat i sängen typ hela dan och slöat. Och spelat lite sällskapsspel :P Först Tjejsnack (som han vann, haha!), sen Geni (som han också vann), och tillsist Sverige Spelet (som han också..hrm..vann) Men det var bara pga tur ;P

Nu ska jag kolla lite på tv, sen sova, är så sjukt trött idag!
Pusshej ♥


Hemma-SPA

Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Vaknade runt 11, men låg kvar och drog mig till typ 13. Var så jäkla slö imorse. Sen hamnade jag vid datan och blev fast i några timmar, tror inte jag kom ur pyjamasen förens vid 16-tiden :P

Hade lite hemma-SPA här i eftermiddags. Tog ett långt bad med en badbomb, tända ljus & musik, peelade, la ansiktsmask, smorde in mig och donade. Riktigt härligt.

Nu har jag precis käkat, flygande jacob, mums. Åt lite för mycket dock tror jag, sprängs snart. Ikväll ska jag bege mig hem till M igen :) Får se om Mysan och K joinar också.

Pusshej! ♥


Badbomb i form av en mus som jag fick av Ida i julklapp :P


Filmkväll

Hemma igen efter en filmkväll hemma hos M :) Hade det riktigt mys. Såg nån risig "skräckis", sen en till som jag inte heller minns namnet på, men den var bättre iaf. (Herregud vad händer med mitt minne?!) Sen låg vi och slökollade på tv/halvsov ett tag :P
Gobit :)

Nu ska jag väl sitta här och dona ett tag till förmodligen innan jag går och lägger mig. Jag är en sån himla nattuggla, klockan är 01.00 och jag anser att det fortfarande är tidigt.. lär bli nån ändring på det här. Ge mig ett jobb snart, jag behöver rutiner!

GoNatt!.. (om några timmar)


Nästa tattoo!


Satt och fipplade lite snabbt i Photoshop nyss, så här kommer min nästa tattoo se ut :) Vad tycks?? Det är på latin och betyder "Everything happens for a reason".


Dermalogica



Idag kom min order från Jersey Beauty Company som jag beställde dan innan nyår :D Trodde ett tag att grejerna hade försvunnit för det tog sån tid. Beställde en dagcreme & ansiktsvatten från Dermalogica. Gick på typ 500:- inklusive frakt. Så jäkla billigt! Här hemma kostar bara ansikscremen över 600:- ! Och man får alltid massor med prover med när man beställer från dom.

Dermalogica är verkligen det bästa hudvårdsmärket som finns på marknaden tycker jag (och jag har provat sjukt mycket ska ni veta). Det är dyrt, jäkligt dyrt här i Sverige. Men beställer man från Jersey Beauty Company så är priserna ungefär hälften. Och produkterna är riktigt dryga, räcker hur länge som helst. Jag har provat mycket, men alltid gått tillbaka till Dermalogica, helt klart det bästa!


Shoppat

Jag & Mysan hade det riktigt trevligt igår :) Åkte och köpte pizza, kollade på film, käkade massa godis, ansiktsmask, tv & massa snack! Kom inte i säng förens runy 3 typ :P Som vanligt då ^^

Idag har jag varit på stan med mor. Köpte dom där skorna jag la undan igår, kunde inte låta bli, dom var så jäkla snygga :P Men nu kommer jag väl bryta fötterna av mig! Köpte ett linne på H&M också.

Ikväll ska jag träffa M :) Får se vad vi hittar på. Men nu måste jag äta nåt innan jag svimmar!
Pusshej ♥



Livsfarliga dojor :P 11 cm höga


Tjejkväll

Igårkväll blev det myskväll här hemma med M :) Kollade på massa filmer och hade det mys!

Idag har jag varit ner på stan och fikat med Lina & Ross :) Sen gick vi runt på stan ett tag. Hittade ett par skor som jag känner att jag måste ha! Ska åka ner imorrn och prova dom igen. Kanske inte dom mest perfekta mitt i vintern, men det skiter jag i :P

Ikväll ska jag och Mysan ha tjejkväll :) Vi ska beställa pizza, kolla på film, lägga ansiktsmask och prata skit :P Sen ska hon sova kvar. Saknar att bo ihop!

Nu ska jag kolla på några avsnitt av Paradise hotel ^^
Pusshej ♥


Bio


Lina, jag, Amanda & My i lördags

Vi hade jättetrevligt i lördags när vi partajade :) Först var vi hemma hos mig allihopa. Riktig fjortisfest, satt på mitt rum 6 pers, haha! Men det gick ju bra det med ;P Sen åkte vi ner på Slick, där man inte har varit på typ 1 år! Men det var sig likt ^^ Trångt och jävligt som vanligt, men vi dansade och hade kul. Sen vid 2 orkade vi inte ta bussen hem, så snälla M kom och hämtade mig och Mysan så vi fick skjuts hem :D

Idag har jag och My varit på 1 timmes powerwalk. Riktigt härligt :) Det var ju bara -9 grader idag, rena vårvärmen :P Ikväll ska vi på bio :D Jag, Mysan, M & K ska se
Luftslottet som sprängdes. Dom är riktigt bra dom där filmerna.
Näe, nu lär jag ta och hoppa ur dom här träningskläderna!

Pusshej ♥


Lördag

Hellu allihop. Vad har jag gjort på sistone då, minns knappt, haha.

I tisdags tänkte vi att vi skulle parta lite, eftersom alla var lediga dan efter tänkte vi att det säkert är ett jävla drag ute. Så jag, Mysan, K & M förfestade lite, sen drog vi ner på stan, där det var helt DÖTT. Haha. Slick var stängt, så vi kollade läget på Hangloose, och det var öppet. Men det var typ 3 pers där inne, haha! Men vi fick komma in gratis så vi gick in :P Under kvällen kom det dock mer folk och det blev rätt kul till sist. Det var inte lika kul när vi skulle hem.. eftersom det inte gick några bussar, som det skulle göra! Så det blev taxi hem till mig. Men dom pengarna ska man få tillbaka från X-trafik iaf!

Igår blev det filmkväll här hemma med M :) Kollade på Sagan om Ringen och Blood Diamond. Har man inte sett Sagan om Ringen så ser jag till att det händer illa kvickt ;P Filmen började balla ur efter typ 45 min dock, men det kirrade jag fort.. eftersom jag har en extra uppsättning av alla filmerna ;)

Idag blir det lite partaj igen :) Mysan, Lina, Ross och några till kommer hit! Sen ska vi gå ut. Ska bli kul :) Och nu lär väl krogen vara öppen också får man väl hoppas :P
Funderar på om jag ska ge mig ut på en powerwalk. Beror på hur kallt det är!

Bye ♥


Cheers

Den här dagen har varit rätt slö, är fortfarande seg från nyårsafton tror jag, haha. Det blev ju rätt hårt då :P Har mest kollat på film idag. Men har varit ut en sväng och käkat på Cheers med päronen + vänner till familjen :) Jäkligt god mat! Har nyss kollat på Star wars och ska nog se nåt mer innan jag sover. Imorrn blir det nog en powerwalk med Mysan om det inte snöar för mycket. Skulle ge oss ut idag, men det var ju hemskt vad det snöade!!
Så här ser jag ut med nyfärgade håret förresten:


2010

Nyårsafton blev riktigt lyckad :) Hade skitkul! Först käkade vi middag hos Lina, sen vid åtta drog vi oss mot Ida. Det var rätt lugnt i början, alla satt mest och snackade. Sen blev det singstar :P Var askul. Och sen på 12-slaget gick vi allihopa ut och skålade på framsidan. Då visade det sig att båda Idas grannar på hennes våning också hade fest. Så när vi kom upp igen så öppnade alla ytterdörrarna, så körde vi storfest! :P Man kunde springa som man ville mellan lägenheterna, haha! Det var askul :) Och sjuukt mycket folk, alla hamnade hos Ida tillslut och dom andra 2 lägenheterna stod typ tomma :P Sjöng mer singstar och hade skitkul. Sen var klockan helt plötsligt typ 5.30 :P Och jag och Mysan tyckte det var dags att åka hem! Vi lyckades få tag i en taxi, kom hem runt 6 och slocknade i sängen på en gång! Riktigt rolig kväll! :D Ska fråga Lina om lite bilder sen, hon tog en massa!


2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Flyttade utomlands
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inte några
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Kanada!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Mer pengar, haha!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 9 feb :)
8. Vad var din största framgång 2009? Att bli befodrad till chef på jobbet
9. Största misstaget? Att glömma nyckeln i lägenheten när man bor i en high-security byggnad! :P 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Förkyld en gång ^^
11. Bästa köpet? Min laptop! 
12. Vad spenderade du mest pengar på? Våran äckligt dyra hyra
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Att Lina kom och hälsade på oss!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Sexy bitch, hahaha! Det är minnen det
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare :)
16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest runt i & utanför Vancouver. Och gymmat haha
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Slöat :P
18. Hur tillbringar du julen? Hemma med familjen
19. Blev du kär i år? Ja lite
20. Favoritprogram på TV? Mest skit på tvn i Kanada, trots 75 kanaler
21. Bästa boken du läste i år? Flyga Drake
22. Största musikaliska upptäckten? Vet inte ja
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Thomas Sabo halsband
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Gick på restaurang med mina vänner sen utgång
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ett bättre betalt jobb!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Enformig :P Shoppade ju knappt nåt
29. Vad fick dig att må bra? Alla mina underbara vänner i Van
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Haha jag vet inte
31. Vem saknade du? Min familj + vänner i Sverige!
32. De bästa nya människorna du träffade? Leonie, Madeleine, Michaela & Christine! ♥

RSS 2.0