Order lagd

Nu är min första Mary Kay-order lagd! :) Fick huur mycket grejer som helst utöver kundbeställningarna, så det kommer bli som julafton för mig när jag kommer hem från Grekland och får hämta ut paketet ;P Kommer ha jättemycket grejer att visa ut till kunder nu. Jättegott kaffe fick jag hemma hos AL också, med kanel i! Det kommer jag börja göra :) Älskar kanel. 
Tack för hjälpen med ordern!

Nu ska jag packa lite, sen lägga mig och kolla på nån film tror jag. Börjar känna mig lite hängig :O Hoppas fan inte jag blir förkyld nu!! Skulle ju vara så typiskt, när man ska utomlands och allt.

Ikväll blir det Unitmöte med Mary Kay tjejerna :) Sen åker jag hem till Marcus.

puss ♥ kram


Ny vecka

Idag ser det ut att vara riktigt fint väder ute, hoppas det är varmt också :) Tänkte ta en powerwalk. Men först ska jag till Skutskär, hem till Ann-Louise. Hon ska hjälpa mig att göra en order eftersom det är första gången :) Hon är så himla hjälpsam jämt!!

I lördags var jag och Marcus ut och käkade på Church Street :) Riktigt gott. Stor köttbit, american dollar chips & vitlökssås, mums. Sen gick vi vidare till Bishop Arms och drack bärs. Dom har ju hur många sorter som helst där. Prova Hoegraarden, lika stor som en hink typ, haha, och smakar lite ingefära :) Sen drog vi vidare igen, till nyöppnade O'learys.. drack mer öl och kollade på Eurovision. Sen vid elva fick vi för oss att vi skulle gå ut, så vi drog till Slick och dansade lite :P Efter det blev det en sväng till Frasses som alltid, sen hem och sov! Hade en jättemysig kväll!
Smidde även lite planer för framtiden :) ♥

Igår jobbade jag. 12.00 - 21.15. Riktigt trökig tid, men det gick bra. Fick ett rätt skönt schema och jobbade med en tjej som jobbar i samma tempo som mig, då flyter det alltid på bra.

Nu - dags för frulle!


Xperia


Kom nyss hem från Valbo. Marcus köpte en ny mobil. En SonyEricsson Xperia X10 Mini. En sån vill jag också ha! Ska köpa en jag med :) Men inte innan jag åker till Grekland, får bli efter det nån gång. Har haft min mobil i ca 2 år nu, behöver en ny! Och X10an är skitsnygg, liten & bra (android-telefon).


Freeedag

Igår blev det en hudklass igen :) Denna gång ute i Hille hos Karin. Gick jättebra, hade hjälp av en liten tjej på 1 år också som gärna ville stå framme med mig och hjälpa till ;) Jag är såå nära att klara min Perfect Start nu!!

Idag sov jag rätt länge, trött som fasen av nån anledning. Men när jag väl vaknat tog jag mig ut på en powerwalk. Längesen nu! Lär komma igång med dom igen. Nu när det börjar bli sommar ute och allt. Har även tagit in resväskan och börjat packa så smått.. inte många dagar kvar tills vi åker till Grekland nu :D Fy vad härligt det ska bli!

Idag ska jag göra lite kund-uppföljningar, jag och Marcus ska åka till Valbo, och ikväll blir det god mat & massa mys :) Kan inte bli bättre!

puss ♥ kram


Gårdagen

Hudklassen hemma hos Therese igår gick jättebra :) Det var verkligen kul! De var supertrevliga tjejer allihop :) Vi höll på i ca 2 timmar, men då pratades det en hel del också :P Det blir ofta så, men det är bara roligt! Det är svårt att bara hålla sig till Flip Charten liksom :P Jag tror jag klarade mig utan att göra några tabbar eller säga nåt galet, det flöt på rätt bra. Och tjejerna verkade nöjda! Hoppas dom blir nöjda med sina produkter också :)


Hudklass

Idag har jag jobbat på hemtjänsten för första gången på över 1 vecka. Har varit riktigt dött! Dom ringde i helgen, såklart, när jag inte kunde! Men idag blev det en tur iaf, 7-15.

Och ikväll ska jag också jobba, fast med Mary Kay :) Ska ha en hudklass hemma hos Therese med några kompisar till henne. Ska bli jättekul! :)


Dop & födelsedag

I lördags var jag på dop i Böna kapell. Carros lille Samuel döptes :) Riktigt fint sommarväder blev det också! Jag har faktiskt aldrig varit på dop förr, förutom mitt eget ;) Så det var roligt. Sen åkte vi in till stan för fika på St Ansgars hus. Där blev det massa god tårta och annat.

Efter det drog jag, Lina & Mysan ut till Hille, hem till Marcus, och grillade och hade partaj :) Vi hann precis sitta ute och grilla & käka innan det började regna. Då förflyttade vi oss in till köket. Spelade lite dricklekar ^^ Sen tog vi bussen in till stan, och fest hos Therese :) Hade riktigt kul! Sen när alla drog på krogen åkte jag oah Marcus hem. Orkade inte med krogen.

På söndagen fyllde Marcus 25 år :) Så då blev det massa fika igen :P Och folk som kom förbi. Av mig fick han en klocka. Sen blev det pizza på kvällen, ovanligt :P





Dom bästa & jag


Inge dragen alls :P

Gissa vilket vin vi drack ^^


Stars in Red med Mary Kay

I fredags åkte jag som sagt med några tjejer från våran unit på Stars in Red i Stockholm. Det var en heldag med föreläsningar/utbildningar/utlottningar och mycket mer. Hade jättekul och lärde mig mycket :) Blev otroligt motiverad att sätta igång på allvar nu, för att komma låångt :) Det går bara man vill! Det fick man ju mycket bevis på av alla dom som föreläste som det gått riktigt bra för, där miljonerna rullar in ;P

Fick utbildning inom hudvård, make-up, business, bokingsteknik och massa annat. Vi kom dit strax efter 9.00 och det höll på ända till 17.00. Sen var man trött! Men det var en intressant dag.


Ann-Louise & jag

National Sales Director, Christina Edefors

Top 10 ;)

Jag & Astrid, Sales Director


Solat hela dagen

Underbart varmt ute idag! :) Har varit hemma hos Marcus hela dagen och suttit ute och solat i bikini. Har busat massa med Charlie och spelat lite spel mm. Rätt som det var när man satt där så hör man Linas röst, haha, henne hör man på långa vägar ;) Så jag ropade på henne, men hon hörde inte så jag ringde upp. Hon var ute och gick med sin kompis, så dom kom förbi och hejade :) Sen svängde Marcus ihop en pastasallad som vi åt i solen, mums.

Imorrn ska jag och gänget från Mary Kay till Stockholm på Stars in Red. Det blir en heldag med MK :) Blir väl en del föreläsningar och annat, berättar mer om det när jag kommit hem igen.

Nu ska jag nog ta och sova snart. GoNatt!


Sommar!

Vilket härligt väder! :) Riktig sommarvärme idag. Jag sov hos Marcus igårkväll efter MK-mötet. Vi hade Awards night igår, massa uppmärksamhet och presenter & priser som delades ut :) Riktigt roligt. Imorrn ska jag ha en hudklass igen, ska bli kul! Ska försöka göra min Perfect Start nu också :)

Imorse när vi vaknat gick vi ut och satte oss på altan, solade bra länge. Sen åkte vi hem till mig och gjorde amerikanska pannkakor, mums :) Och fortsatte att sola lite till :P Tog ut Cheops också så han fick vara ute lite. Jag har bränt mig lite :( Alldeles röd! Dock inte i ansiktet, där kör jag solskydd från MK ;) Viktigt att skydda sig mot solens strålar. Solen är den absolut största anledningen till att huden åldras och blir rynkig.

Ikväll ska Marcus sova här, och vi ska kolla på hockey och film :) Han är sjukskriven nu pga tummen, så nu får jag pussa lite extra på honom i en vecka, hihi :)

Om typ 2 veckor ska jag utomlands!! :O Vad fort tiden har gått. Längtar :D


Långhelg

Har haft en härlig långhelg med mys, lite jobb och en del oväntade händelser.

Mor och far har varit ute i stugan sen i onsdags, så jag och Marcus har varit här hela helgen. I torsdags var jag ner på stan och fikade med Lina & Therese. Lina är äntligen hemma igen!! :) Sen gjorde jag och Marcus pizza på kvällen. I fredags kom Lina hem till mig och vi förfestade lite sen drog vi på krogen. Fick dock så jävla ont i fötterna av mina nya heels så jag var tvungen att ta av mig dom, fick låna Marcus strumpor och gick runt i bara dom, haha. Kvällen slutade på Frasses och jagning av en igelkott :P (eller var det ett marsvin ;))

I lördags kom Lina hit igen, grillade med oss, kollade på film och sov kvar :) Det var så lagom kul att gå upp kl 6 imorse för att jobba när alla andra ligger och sover :P Åkte med Mysan till jobbet, vi skulle jobba samma tid. Det blev ingen rolig arbetsdag för henne dock :S Usch. En gubbe hade gått bort under natten.

Sen kom jag hem och satt och kollade på tv med Lina en stund. Sen kom Marcus ner och skulle steka hamburgare. Så han tar fram dom ur frysen, och 2 st hade fryst fast i varann så han skulle dela på dom - med en skitvass kökskniv. Han tog i allt vad han hade (hade kniven mot sig) och slant med den och skar sig i tummen :S Vi sprang direkt in på toa och försökte stoppa blödningen med papper. Jag & Lina hjälptes åt. Sen kollade Lina på såret - djupt så in i helvete och måste definitivt sys. Marcus fick lägga sig ner och hålla tummen högt medans vi tröck papper mot hela tiden, blödde som en gris. Lina ringde sjukvårdsrådgivningen och fick sitta i telefonkö i typ 40 min :S Sen fick han en tid kl 17.00, typ 3 timmar efter att det hade hänt. Satt och tröck på tummen hela tiden för att det inte skulle blöda så mycket, sen åkte vi till Södertull och fick träffa en läkare. Han sa att det var jävligt djupt, och att han hade tur som inte skar av några nerver. Det blev 5 stygn! Jag satt och kollade, fascinerad som jag är av sånt där haha :P Usch vad djupt det var. Men Marcus var så duktig så, trots att det gjorde skitont. Lärdom av detta: Skär med kniven ifrån dig, inte mot dig ;)


Första klassen

Hudvårdsklassen idag gick jättebra :D Jag var i Hofors hos moster strax innan 11, och såfort Maria och Felicia hade kommit så satte vi igång. Vi hade jätteroligt och jag känner verkligen att jag vill hålla på det detta :) Hudvård/make-up har ju alltid varit mitt stora intresse, så det kan ju inte bli bättre. Tack för att jag fick komma tjejer!

Sen körde jag hem igen och åkte och köpte pizza med far, gött gött :) Sen har jag varit hem till bästaste Marcus nu på kvällen och myst :)

Imorrn blir det möte + utbildning. Trött som bara den nu! GoNatt


Måndag

Helgen var både mysig och stressig. I fredags lagade vi ju mat, blev hur gott som helst :) Marcus är duktig på att grilla! Och jag är duktig på att baka ;) Sen blev det mys framför en film, såg Gilbert Grape :P Jag var uppe alldeles för sent både fre & lör, så jag var riktigt trött på jobbet. Efter min delade tur på lördagkväll var jag helt slut, men även döhungrig så Marcus och jag tog en sväng till McDonalds :P Sen slocknade jag i soffan ^^

I söndags åkte vi ut till våran stuga efter att jag hade jobbat klart. Hälsade på mor och far och fick lite mat :) Det är så mysigt där ute. Men är jag där för länge så börjar det krypa i kroppen ;P

Imorrn har jag min första hudvårdsklass :) Ska bege mig till Hofors, hem till moster! Ska bli roligt.

 

Grillmästarn


Fredag

Så var det heeeelg. Inte för att det känns så roligt iofs, jag ska jobba lör & sön :( Delad tur imorrn, fy vad tråkigt.

Men idag blir det myskväll iaf :) Mor och far har åkt till stugan i helgen, så jag och Marcus ska laga mat ikväll. 3 rätters :) Jag har precis bakat kladdkaka till efterrätt, Marcus gav mig order om det haha. Sen ska vi grilla kött & göra potatisgratäng! Och bruschetta till förrätt, gött!

Har även bokat in min första hudvårdsklass till nästa vecka :D Ska bli jättekul!

puss ♥ kram


Make-up klass

Idag var jag hem till Mysan på förmiddagen. Ann-Louise skulle ha en make-up klass för My och hennes mamma, och jag skulle vara med och kolla/lära mig hur en sån går till :) Vi hade riktigt kul! Fan vad roligt detta är alltså, jag vill sätta igång med klasser nu!
Det känns som att jag har hittat rätt :)

Begav mig ner på stan och käkade lunch med Ida efter det. Var längesen vi sågs! Så vi catchade up lite :) Åt en jättegod macka med kyckling och grejer på Java.

Sen åkte jag hem och tog en nap, var så jäkla trött :P Vaknade av att Marcus kom :) Vi har myst vid tvn & varit en sväng på Donken för lite glass & burgare :)

Nu blir det plugga lite i Business Basics-boken.

puss ♥ kram


I brevlådan


Fick hem en bok idag i brevlådan som jag beställt,
Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.
Den verkar rätt rolig faktiskt:

"Efter ett långt och synnerligen händelserikt liv hamnar Allan Karlsson på det äldrehem han tänker ska bli hans sista anhalt på jorden. Problemet är bara att hälsan vägrar ge vika, och en dag bär det sig inte bättre än att det är dags för honom att fylla tresiffrigt. Pompa och ståt väntar, med kommunalråd och lokaltidning på plats. Ett spektakel så oönskat av Allan att han i stället kliver ut genom fönstret. Därmed är han på rymmen från sitt eget födelsedagskalas. I hastigheten råkar Allan få med sig en väska som han bara skulle vakta ett slag och strax har han både tjuvar och poliser efter sig. Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann handlar om en månadslång jakt genom Sverige på Allan och hans nyfunna vänner. Men boken är också en resa genom 1900-talet - den oändligt sorglöse Allan Karlssons livsresa."


Leonie


Happy Birthday hun!!
Miss you and love you ♥


Uppe med tuppen

Idag vaknade jag riktigt tidigt. 5.50 slog jag upp ögonen, pigg som bara den. Försökte somna om, men jag var alldeles för pigg. Så jag slog på tvn ett tag, sen gick jag ner och åt frukost runt 6.30. Har donat med lite olika papper & prislistor ett tag.. får se om det blir en promenad med Mysan när hon vaknat :)

Vet inte vad jag ska hitta på sen, dagen blir ju så lång när man vaknar såhär tidigt :P


Bio

Idag har jag och baby varit på bio :) Han hade 2 gratisbiljetter. Vi såg Iron Man 2, den var bra! Vi satt i mitten på såna där plus-stolar. Asmycket benutrymme, skönt :P

Så mycket mer har jag inte gjort idag. Vaknade rätt sent. Har fortsatt att dona lite med MK. Och nu ikväll har jag skypat en timme med Lina, om 1 vecka kommer hon hem!! :)

Nu är det dags att sova, är jättetrött.

puss ♥ kram


Nationalsången

Du gamla, du fria, du självögda nord.
- Maria Montazami


Möte

Idag har jag suttit och kollat igenom mina Mary Kay-prylar nästan hela dagen. Kollat igenom alla böcker, broschyrer & produkter. Riktigt kul :) Är det bara jag som älskar att läsa information & broschyrer? :P Sen har jag varit och köpt lite grejer som behövs till hudvårdsklasserna. Så nu kan jag i stort sett sätta igång :) Ska börja boka in nu!

Ikväll har jag varit på Måndagsmöte. Vi pratade om make-up idag och fick se en sminkning med choklad-färger (och vi blev bjuda på massa choklad ;)). Och så fick jag mina pins :)


Shining Stars unit-pin + Mary Kay-pin


Starter Kit


Nu var det ett tag sen jag skrev. Men det har varit lite fullt upp i helgen.
Först och främst så kom mitt starter kit från Mary Kay i fredags :) Så det kändes ju lite som julafton :P Huur mycket prylar som helst!! Har inte tagit nå bilder på allt som var med, men ska göra det. Tog bara en bild på själva paketet. Åkte hem till Ann-Louise så fort jag fått det, hon hjälpte mig packa upp lite och berättade lite om alla saker. Sen åkte jag hem och kollade igenom allt :)

På Valborgskvällen blev det lite partaj. Först grillade vi hemma hos Marcus. Sen åkte vi på en fest i Åbyggeby. Men det var inte så mycket drag där precis, så vi åkte på Rockbaren där några av hans polare var. Sen blev det en macka på Subway innan vi åkte hem och sov, inte Frasses för en gångs skull :P

Sen har det inte hänt så mycket spännande. Jobbade lördag & söndag kväll.
Roligare kan man ju ha :P


RSS 2.0