Naturprodukter


Igår var det sista gången på AF-kursen. Tråkigt :( Vi har ju haft så himla kul! Men vi ska ha en återträff senare iaf. Igår var vi på besök på Aromainstitutet. Där trivdes jag :P Massa hudvård, aromaoljor och mycket annat. Massa ingredienser så man kan göra egna hudvårdsprodukter bland annat, skulle va skitkul att prova! Jag köpte ett läppcerat & en förkylningssalva där inne :) Bara naturliga ingredienser & massa eteriska oljor.


Soffa


Soffa från MöbelOutlet

Idag har vi varit och betalat handpenning på soffan :) Är riktigt nöjd med valet. Den är skitsnygg + stor. En varsin divan får vi, även fast jag känner på mig att vi alltid kommer ligga på samma sida ;) Det var ganska bra pris på den, 9.990:- Vi ska hämta upp den samma dag som vi flyttar in :)


Tisdag

Idag blev det en härlig promenad när jag vaknade :) Så skönt att vara ute och gå när det är kallt ute tycker jag, slipper man svettas! Det är ju asjobbigt på sommaren när det är så varmt.

Sen var jag och Marcus och kollade på soffa på eftermiddagen. Men vi ska nog köpa den som vi kollat på tidigare på Möbeloutlet, den har varit snyggast hittills. Ska ut dit och kolla om vi kan beställa en imorrn :) Det är ju några veckors leveranstid på dom, så det börjar bli dags nu! Kan inte fatta att vi flyttar snart :D Längtar!! Ska bli såå mysigt.

Imorrn är det dags för AF-kursen igen :) Kul kul. Ska nog ta en vända på stan också och försöka hitta nå snygga vantar, behöver nya.

GoNatt!


Nya jeans


Jag köpte nya jeans igår. Jag har inte köpt jeans på HUNDRA år. Jag har levt i leggings dom senaste åren typ. Jeansleggings är väl det närmaste jag kommit. Så det var riktigt skönt att köpa ett par nya nu! Snygga & superbilliga! Från Gina. Ursäkta att jag visar röven på bild, haha :)


Helgen i Sthlm

Hade det jättetrevligt i helgen hos Amalia i Stockholm :) Först när jag kom fram i fredags så skulle jag ju på en gång skynda mig till Elisabethskolan på rundtur/intervju. Hittade dit tillslut, efter att ha kommit lite fel ;) Det var rektorn som visade mig runt, hon var verkligen jättetrevlig och jag fick mycket bra information. Skolan är jättefin och det är så mysig atmosfär :) Tända ljus och lugn musik överallt. Sen satte vi oss ner efter rundturen och pratade lite, jag ställde massa frågor. Har även anmält mig preliminärt till skolstarten i mars! :) Så får jag tacka ja eller nej senare.

Sen åkte jag från söder och mötte upp Amalia inne i stan och vi käkade lunch & gick en sväng på stan. Sen begav vi oss hem till henne, var trötta båda två. På kvällen lagade vi jättegod mat, drack vin & kollade på Idol :)

På lördagen tog Amalia med mig till Fotografiska på en fotoutställning.. vi kan ju inte bara gå i affärer, tyckte hon ;) Så vi kollade på en utställning som hette Fashion!, den var riktigt bra faktiskt. Sen blev det lunch på ett mysigt litet café, jättegoda mackor med philadelphia & rökt lax :)

Sen på kvällen lagade vi lite mat, gjorde oss iordning och åkte och träffade upp några av Amalias klasskompisar på en drink :) Kände mig lite malplacerad bland alla ingenjörer, men jag tror jag uppförde mig rätt bra ändå ;) haha. Vid kl 1 var vi skittrötta (börjar bli gammal tror jag :O) så vi drog oss hemåt då för att sova.

På söndagen sov vi rätt länge, sen gjorde Amalia brunch :) Riktigt gott. Med pannkakor, äggröra, bacon osv. Sen vid kl 15 var det dags för mig att åka hem till Gävle igen. En helg går så fort!
Tack för allt Malan :)

 


Amalia bäddar, Elisabethskolan


God lunchmacka, 2 spöken


Torsdag

Idag efter AF-kursen gick jag ner på stan en sväng med 2 av tjejerna. Dom är så gulliga allihopa på kursen. Kul att lära känna nya människor :)

Sen när Marcus kom hem åkte vi till Valbo. Först in på Siba och hämtade hans telefon som var klar från reparation. Sen till Mediamarkt och skriva om mitt abonnemang..fanns ett bättre som jag hellre ville ha. Kollade även på lite soffor på Möbel outlet efter det, vi har hittat en som vi vill ha :)

Nu ikväll har jag packat och donat lite inför imorrn, ska ju åka till Stockholm över helgen och hälsa på Amalia. Ska bli jättekul att ses :) Var längesen! Jag ska ju även till Elisabethskolan imorrn direkt när jag kommer fram för rundtur/intervju, kul!!

Dags att sova snart, GoNatt!


Fika

Ikväll har jag varit och fikat med brudarna, på Java :) Riktigt trevligt. Vi hade mycket att babbla om idag kändes det som. Fast det har vi väl alltid ;) Är så mysigt att träffas och fika & prata så här på hösten när det är kallt ute, och varmt och skönt inne på caféet :) Lär bli mycket sånt i höst/vinter, hoppas jag!


HTC

Igår fick jag en liten impuls att köpa en ny mobil. Pappa kom hem med en ny på lunchen som han köpt, en HTC Desire. Och då blev jag så sugen att köpa den jag velat haft länge, HTC Wildfire. Så jag och Marcus åkte ut till Mediamarkt igår eftermiddag så köpte jag en :) Är riktigt nöjd lär jag säga! Jag skaffade även abonnemang + surfpaket. Köpte en liten case att ha den i också.


HTC Wildfire


Förkylning på G?

Idag sov jag skitlänge..vaknade ca 12 :S Var längesen jag sov så länge. Men jag tror nästan jag håller på att bli förkyld, det känns så. Har haft ont i huvet i 2 dagar nu, och känner mig lite hängig. Många på kursen jag går på är också förkylda.

Har haft lite SPA-dag här hemma på eftermiddagen. Lagt ansiktsmask, målat naglarna, peelat och donat. Nu ska jag sätta mig och pyssla lite med MK-utskick och annat :)

Sen när Marcus kommer hem ska vi åka iväg en sväng. Ska kolla på tapeter, åka till Rusta & till Mediamarkt!

pusshej!


Bowling

I lördags blev det bowling med My och Kenny :) Riktigt kul! Var skitlängesen jag bowlade (annat än på Wii alltså ;)). Det gick skitbra i början..sen gick det utför av nån anledning :P Jag slutade på en 3e plats.















Fredagsmys

I fredags blev det mys med matlagning, Idol, paj & mousserande vin :)
Ibland lär man lyxa till det :P


Killen som aldrig kan va seriös på bild :P


Pasta med en god sås


Lite mousserande vin till pajen :)


Limepaj

Har bakat en limepaj nu på eftermiddagen :) Älskar att baka. Har aldrig provat baka limepaj förr, får se om det blir gott! Såg det på "Halv åtta hos mig" igår och blev så sugen på att göra den. Lägger ut receptet om det blev gott :P

Det är alltid kul att prova nya saker. Ikväll blir det en ny maträtt också som vi hittade på internet igår :)


Pajdeg gjord med rivet limeskal och vaniljstång

Färdiggräddat pajskal..luktar suuupergott

Färdig att ställa i kylen och stelna till :)


Pain

Jag har sån jääkla träningsvärk! Tränade en halvtimme på Wii Fit igår, körde massa muskelövningar. Känns som jag har blivit slagen :P Det är rikigt bra träning faktiskt! Går även ut på mina powerwalks varje dag, i EasyTone skorna, com funkar verkligen. Man får rejäl träningsvärk av dom också, i vader, lår & rumpa.


Egenskaper

Idag på kursen gjorde vi en rolig sak. Lisbeth la fram en kortlek på bordet, och på varje kort stod det en egenskap. Vi tog kort i turordning tills dom var slut. Antingen behöll man kortet om egenskapen stämde in på en själv, eller så gav man bort den till nån av dom andra som man tyckte det passade in på. Det roliga är ju att vi inte känner varann så bra än, så man fick mer gå på vad man fått för uppfattning om personerna. Det var riktigt kul att se hur folk uppfattar en. Dessa ord fick jag av dom andra tjejerna:

Noggrann
Lättsam
Trevlig
Uppmärksam
Balanserad
Romantisk
Ödmjuk


Ni som känner mig bättre kanske inte alls tycker det stämmer, vad vet jag ;)


Lägenheten är vår :)

Idag fick vi beskedet att vi fick lägenheten!!! :D Är sååå glad! Den 1a december får vi flytta in. Läängtar. Äntligen, hihi. Jag har ju redan börjat tapetsera och möblera..i huvet ;) Nu jäklar lär det handlas grejer. Och som tur är flyttar vi ju runt jul..så julklappar blir nog inte så svårt denna gång :P

Jag tror starkt på att The Secret funkar..har hittills alltid funkat för mig :) Ni som inte vet vad det är, läs boken/se dokumentären, och testa!


Kursdag igen

Idag har jag varit på kursen på AF igen.. lika roligt som vanligt :) Körde lite avslappningsövningar idag, fick även en skiva med övningarna så vi kan göra det hemma - perfekt. Kan man behöva ibland! Vi har även pratat mycket om självkänsla & självbild, skrivit ner våra egenskaper, starka/svaga sidor osv. Och diskuterat en massa!

Sen har jag donat med en massa saker här hemma. Fixat lite inför min Sthlms-visit bland annat. Ska hälsa på Amalia nästa helg :) Passade även på att kontakta Elisabethskolan, så jag ska dit på en liten rundtur på fredagen :) Ska bli skitkul! Vill verkligen se hur skolan ser ut, som jag så gärna vill plugga på sen (till hudterapeut).

Sen har jag myst med älsklingen ikväll, finns väl inget bättre :)

Och det var själva fasen vad sega Gavlegårdarna är..nuuu vill vi ha besked om hur det blir!


Måndag

Idag vaknade jag redan kl 8, pigg som bara den! Tog en powerwalk i det kalla men soliga vädret :) Riktigt härligt. Det var typ bara 2 grader när jag gick ut, hade bara en tröja på mig - höll på att frysa ihjäl. Men jag gick i ett jäkla tempo så jag skulle bli varm :P Äntligen har min tå läkt så jag kan börja med mina promenader igen!

Sen strax innan 12 åkte jag ner på stan och mötte upp Mysan :) Vi har shoppat och lunchat. Käkade en jättegod Caesar-sallad på Flanör. Vi tog även en sväng till Rusta och Plantagen. Var på riktigt shoppinghumör idag kände jag :P

Nu blir det snart middag, sen ska jag hem till min darling :)

pusshej!


Helgen

Det har varit en bra helg :) Men som vanligt går dom alldeles för fort! Igår var jag på hockey med hela Marcus familj. Vi var 12 st tror jag. Hade skitkul :) Det blev en hel del vin & öl innan och under matchen :P Brynäs vann också, så stämningen var på topp. Efter matchen åkte vi in till stan och satte oss på Interpool :) Sen när alla åkte hemåt blev det ett stopp på Frasses för mig och Marcus.. lär alltid ha en burgare innan hemfärd :P

Idag vägrade vi ligga inne bakis en hel dag, så vi tog en liten promenad, sen begav vi oss till IKEA :) Shoppade lite småsaker bara. Dekorationsprylar och ljus mest. Så kul att gå runt där.

Tog en sväng inne på köpis också, jag köpte ett medel mot mina afte-blåsor som jag hört ska vara bra (inget annat har funkat). Har över 10 st i mun just nu, har outhärdlig smärta så jag var tvungen att testa nånting. Så när jag kom hem provade jag det. Det var typ en tops som var fylld med en lila vätska som man skulle stryka på blåsorna. Och FYFAAN säger jag bara vad helvetes ont det gjorde! Jag skrek som en stucken gris och tårarna sprutade, men jag fortsatte att stryka på, som man skulle. Och sen när jag var färdig - smärtan var helt borta!! Jag kunde inte fatta att det var sant. Så som jag lidit av dessa blåsor i massor med år..äntligen nåt som tar bort smärtan! Är sjukt glad att jag testade det här, även om det gjorde förbannat ont att stryka på det. Medlet heter Oralmedic.

Varning för äcklig bild:

Bild tagen idag på mina blåsor. Några av dom iaf. Har fler runt om i hela mun.
Det mest smärtsamma som finns kan jag tala om.


Lägenhetsvisning

Idag har vi varit och kollat på lägenheten :) Det är en 3a på Brynäs, på 7e tvärgatan. Och den var jättefin, vi gillade den supermycket! Så nu håller vi tummarna för att vi får den :) Är ett till par som ska säga sitt först. Men vi hooooooppas!


Onsdag

Idag var det dags för kursen på Arbetsförmedlingen igen. Riktigt roligt :) Vi gör en massa roliga övningar och uppgifter och vi diskuterar och grejar. Hon som har kursen är jätteduktig och hon har verkligen mycket kloka saker att säga :) Har fått mig en del tankeställare idag.

Sen blev det lunch på stan :) Thaimat, muums. Sen tog jag en liten runda i butikerna och inhandlade nagelgelé-kit och frisörschampo från Popp i Topp. Gillade verkligen hur mitt hår blev när hon tvättade det på mig där. Så jag köpte samma hon använde då. Provade det när jag kom hem sen, håret blev suupermjukt!

Ikväll ska jag bara mysa med min darling :) Som för tillfället har somnat framför tvn ser jag :P Kanske ska väcka honom på nåt snällt sätt ;)

..det är stor skillnad på att invänta framtiden,
och att gå den tillmötes..



Shampo + 60 sec treatment från Goldwell DualSenses, Depend Gel Kit


Tisdag

I förmiddags hade några tjejer från vårat team ett litet möte hemma hos Ann-Louise :) Vi pratade om mål inför närmsta tiden osv, planerade ett öppet hus och lite smått & gott. Kul att träffas och diskutera lite ibland.

Sen åkte jag hem och då kom Sofie förbi :) Vi snackade massa skit och jag gjorde en manikyr på henne. Ska införskaffa mig ett gel-set och börja göra gelénaglar också tänkte jag :)

Ikväll har jag varit hemma hos Marcus. Vi har ringt om en längenhet, så på fredag ska vi åka och kolla på den :D Hoppas den är fin och i bra skick!

pusshej!

Kurs

Idag var jag uppe tidigt, för kl 9.00 skulle jag befinna mig på Arbetsförmedlingen. Har börjat på en kurs som jag ska gå på i 4 veckor, 3 dagar i veckan. Det är en processutbildning, och den kallas Saga. Det kommer innehålla bland annat personlig utveckling, stresshantering, kommunikation, värderingar m.m. Det var riktigt roligt idag faktiskt så jag tror det kommer bli en bra kurs :) Kul att ha lite mer att pyssla med om dagarna också.

Sen nu ikväll var det Unitmöte. Och idag hade vi besök, Nordens Queen of Sales var hos oss och föreläste :) Sjukt inspirerande! Hon har helt grymma försäljningar, och gav oss en massa tips. Tror jag skrev 5 sidor med anteckningar. Hon sålde för över 70.000:- på ett Öppet hus som hon hade bland annat :O ! Henne ska man nog gå samma väg som :)

Dags att sova nu, GoNatt!


Barrunda

Vi hade en riktigt bra lördag :) Käkade skitgod mat på Helt enkelt. Jag åt kött med rödvinssås, potatisgratäng & västerbottenkräm. Marcus åt Robbans heta fräsare. Sen gick vi vidare till O'learys och kollade på hockeyn och drack öl. Synd att dom inte vann bara ^^ Efter det gick vi till Bishops Arms och drack mer öl :P Där inne var det proppat med folk. Sen skulle My & Kenny också komma ner på stan, så vi mötte upp dom och gick ut tillsammans :) Men nu är jag fan less på krogen! Det är inte kul, måste lära mig det nån gång :P

Söndagen blev väldigt lat. Spenderades i sängen framför tvn hela dagen. Men det var skönt. En pizza klämde vi ner också, riktig bakisdag :P

Bilder från i lördags, väldigt mörka dock - värdelös kamera.







Myshelg

Igår blev det myskväll här hemma :) Jag och Marcus lagade mat: Kött & kycklingfilé, potatisgratäng med västerbottenost & vitlökssås, huur gott som helst! Sen bastade vi och drack öl :) Riktigt härligt, var skitlängesen jag bastade. Vår bastu används mer som förråd nu för tiden :P Så det var en hel del grejer av bära ut därifrån först. Sen kollade vi på Idol och film.

Fixade även Mysans naglar på dagen. Dom blev rosa med rosetter & stenar på. Blev väl halvbra, haha, men jag tränar för fullt! :P

Idag ska jag och Marcus käka på restaurang, på Helt Enkelt :) Sen ska vi gå nånstans och kolla på hockeyn. Blir nog en bra lördag! :)

pusshej!



RSS 2.0