Hejdå Sverige!

Just nu packas det för fullt här hemma. Inatt åker vi till Rhodos! :) Som vi har längtat. Äntligen ska vi få komma bort till värmen och bara ha det bra i 1 vecka. Sola & bada - fyfasen vad skönt det ska bli!! Det blir samma hotell som förra året i Rhodos stad, vi hade så nära o bra till allting! 3 inatt åker vi hemifrån. Vi hörs om en vecka :) Bye!


Rhodos förra året

Veterinären

Igår var vi ju till veterinären med Isa. Var där i nästan 2 timmar, herregud vilken tid det tog. Det mesta var bara väntan & väntan medans den ena veterinären efter den andra kom in o sprang ut igen. Dom gjorde lite tester o blodprover på henne men kom väl egentligen inte fram till nånting.. 1140:- för att få höra "vi avvaktar" :S Känns inte skitkul att vi ska åka bort i 1 vecka nu när hon är dålig :S Men mor o far ska passa katterna våra. Dom får hålla ett öga på henne. Och tydligen är hon inte snorig, det kommer från munnen. Hon dreglar kopiöst mycket. Och dom sa igår att hon hade dåliga tänder o lite irriterat tandkött. Om vi lär gå tillbaka med henne så ska jag be dom kolla i munnen ordentligt! Utifall hon har ont eller är inflamerad i tandköttet stackarn.


Världens goaste kissar ♥

I Bomhus

Just nu är jag hemma hos mor & far i Bomhus, har sovit här inatt för jag o mamma hade filmkväll igår :) Har inte sovit här sen jag flyttade hemifrån, men gud vad skönt det var att sova i sin gamla säng! :P Har sovit som en stock.

Idag ska vi ta Isa till veterinären kl 13
, stackarn är så himla snorig o hängig :( Hoppas på att det bara är en förkylning. Men hon har snorat så mycket att vi vill kolla upp det!

Sen ska jag ner på stan och träffa fina Lina :)

Framboise

Idag kom det ett paket i brevlådan från BeautyPlanet :) Ett Lancôme Juicy Tubes som jag beställde i förrgår. Jäkligt snabb leverans lär jag säga. Det här är mitt favorit-gloss. Nr 14 "Framboise". Har haft flera tuber av det förr. Luktar jättegott & sitter länge. Det blev 199:- (dom har gratis frakt). I butik kostar det 235:-


Nytt Juicy Tube

Presenterna

Här är lite bättre bilder på presenterna jag fick av mor & far när jag fyllde.


Fat från märket Mateus som jag ska ha som fruktfat. Jag har likadana rosa muggar också.

Flowerbomb från Viktor & Rolf. Har velat ha denna parfym länge. Den luktar superdupergott! Är absolut min nya favvo-doft.

En dag

Har precis läst ut en jättebra bok; "En Dag" av David Nicholls. Den handlar om 2 personer, Emma & Dexter, som är bästa kompisar. Man får följa dom under 20 års tid och vad som händer i deras liv. Man får veta vad dom gör varje år den 15 juli. Det är en riktigt bra feel-good bok, rekommenderas :)

"Du kan leva hela ditt liv utan att inse
att det du letar efter finns rakt framför dig
.

15 juli 1988. Emma och Dexter tillbringar en natt tillsammans efter examen på universitetet. Dagen efter måste de gå skilda vägar. Men var kommer de vara den 15 juli året därpå? Och alla år som följer?"


Tisdag

Idag tog jag riktig sovmorgon, vaknade runt halv 11. Skönt att sova länge ibland :) Har vänt lite på dygnet, som det kan bli när man är ledig. Satt uppe till 2.30 igår, vid tvn & datan, nattuggla som man är :P

Var ner en sväng på stan idag, köpte den där facemisten från Emma S på Åhléns. Den är till för att fräscha upp och återfukta huden. Man kan spraya den över sminket tillomed. Blir bra att ha på stranden på Rhodos :) Luktar supergott gör den också.

Ikväll har Marcus föräldrar varit här och fikat
:) Nu är det dags att kolla på film, ska se Bad Teacher. Hejs!


Inhandlat facemist idag

Födelsedan

Har haft en bra födelsedag :) Mysan har varit här på fika, sen kom mor o far på kvällen. Dom bjöd ut oss på Bakfickan :) Fick lite paket också!



Parfym "Flower bomb" från Viktor & Rolf och ett rosa fat från Mateus



Lykta, fick jag av Johan & Majsan i lördags

Bok med massa mumsiga recept av Ida

Thomas Sabo berlock, en nyckel, av Lina & My

Dagen till ära min favoritfärg på ögonen :P

Exploderande våg

Våran badrumsvåg exploderade idag när jag stod och sminkade mig! :S Jag såg i ögonvrån hur Lina satte en tass på vågen och tänkte kliva upp på den - då exploderade den i tusen bitar. Jag blev skiträdd, och hon med. Det lät som en bomb small, skithögt. Och det blev glas i hela badrummet. Sån kraft var det i smällen. Det sköts tillomed glasbitar rätt in i min fot så jag började blöda, och jag stod några meter ifrån! Fattar inte hur det kunde hända :O



Min dag :)

Idag fyller jag 24 år :) Idag är det min dag, idag får jag göra vad jag vill :P Sitter fortfarande framför tvn i pyjamas och har nyss käkat frulle. Ska bara strosa runt här hemma och ha det bra :) Sen kommer karln och fikagästerna i em/kväll!


Nu kör vi

Idag är jag färdig i tid för en gångs skull :P Innan första gästen är här. Jag brukar alltid vara så seg! Snart kommer Lina, sen droppar väl resten in under kvällens gång :) Idag kör jag lila & rosa på ögonen.



Partaj

Nu är kylen rensad på gammalt skit, för att göra plats.
Ikväll vankas det födelsedagsfest här hemma :)
Woop woop!

Kursbok

Då var första boken inför första kursen i skolan köpt :) Beställde den på Kurslitteratur.se (begagnade skolböcker). Nu är det väl bara sisådär 8 st till man lär ha ^^ Första kursen vi ska läsa är Pedagogik A: Samhällsvillkor & lärande.


Klipp klipp

Var så less på mitt långa, slitna hår som det inte gick att göra nåt med. Så jag gick till frissan och klippte av ca 1½ dm :) Nu är det kort & fräscht!



Ovant men skönt med kort hår

Friday

Idag är det freeedag, härligt :) Och från och med nu är jag ledig ett tag, så skönt. Längtar till nästa söndag - då åker vi till Grekland! :)

Imorrn ska jag ha födelsedagsfest här hemma, jag fyller ju år på måndag. Ska bli kul. Ska åka o handla lite smått & gott idag.

Nu ska jag ner en sväng på stan. Har lite ärenden. Hejsvejs!



Så här tänkte jag ha håret idag, men tyvärr är det för långt och hårnålar kunde inte hålla uppe allt hår.


Lila & vitt på ögonen idag. Den lila är min favvo-färg från Mary Kay.

Jobba kväll

Idag har jag varit med Zhannah en sväng till Högskolan. Har kollat runt lite och fick kolla på ett gammalt prov hon gjort, kan ju vara bra att veta vad som väntar :P

Kl halv fem ska jag iväg och jobba
. Noll motiverad till det idag! Men det är sista jobbdagen innan vi åker till Grekland har jag bestämt. Nu tar jag "semester". Vila handen & vila upp mig innan skolan börjar :)

Så här ser jag ut idag, kör på brunt & koppar:



Tips

Eftersom flera har frågat vad jag önskar mig när jag fyller år, så kommer här lite tips :)




Moisturising facial mist från Emma S
Lancome Juicy Tubes, nr 14 "Framboise"
Presentkort på Make up store, IKEA & Gina

Lite ögonskuggor..

Här är alla mina Make up store skuggor. Det är några stycken. Sen har jag massor från alla andra möjliga märken. Har ju en del från Mary Kay också. Som sagt, har lite att välja på, så nu får det bli mer roliga färger på ögonen i fortsättningen :)

Grönt

Jag har ju så sjukt mycket ögonskuggor, ändå sminkar jag mig typ jämt i samma färger. Tråkigt! Det ska det bli ändring på. Jag gillar ju att hålla på med olika färger, testa olika sminkningar. Idag letade jag fram 2 gröna skuggor som jag gillar. Använde dom tillsammans med en grå-skimrig skugga, blev ganska bra.





Mango lips

Köpte ett nytt lipgloss idag från Hawaiian Tropic, med spf 25 i. Kan ju vara bra att ha med i Grekland :) Det var mango/papaya doft på det, luktar (o smakar :P) skitgott!

Vill haaa

Den här vill jag ha :) Moisturising facial mist från märket Emma S. Jag fyller ju visst år snart ;)
Finns på Åhléns för 129:-


Vardag igen

Så var det måndag.. och Marcus semester är slut. Tråkigt. Nu är man ju van att ha honom hemma hela dagarna, och att kunna hitta på massa skoj. Nu är det bara jag och katterna ^^
Men det positiva är att det blir mer gjort här hemma när jag är själv. Har jag inget att göra så städar, diskar o plockar jag massor.

Jag tänkte bege mig ner på stan en sväng idag. Behöver köpa lite småsaker. Men funderar på om jag ska ta en powerwalk först..dock blåser det som satan ute ser jag!

Ska försöka vila lite från jobbet den här veckan, för handledens skull. Varje gång jag har jobbat får jag typ dubbelt så ont, av all ansträngning. Doktorn tyckte att jag skulle ta det lugnt ett tag.

Grillkväll

I tisdags hade vi lite spontan grill- & spelkväll med Johan o Majsan :) Vi var i Bomhus hos Majsans föräldrar. Hade riktigt trevligt. Spelade tärning o drack öl. Det var ju skitkul att spela tärning :P Det blev lite kortspel också. Ända fram till efter 2 på natten höll vi på!


Bröderna


Me ♥ beer


Detta fick jag på 1 slag!!!! Inte dåligt ;)

Doktorn

Idag har jag varit till doktorn. Har kollat upp min onda handled. Har ju haft ont till och från i den i 1 år nu. Det började förra sommaren. Det gör så ont att jag inte kan böja handen, inte skriva, inte bre en macka..allt gör ont. Självklart är det högern. Läkarn gjorde lite olika tester på mig, böjde o tröck o donade med handen. Hon kom fram till att jag har en nerv som ligger i kläm i handleden, nerven som går till lillfingret o ringfingret (domnade i dom fingrarna när hon böjde). Så hon skickade en remiss till sjukhuset, så jag ska få gå dit och göra noggrannare tester, och om det är som hon trodde så kommer jag få operera det..."dom går in och gör en klyvning" sa hon. Lät ju "kul"..jag tänkte på vedklyvning..haha. Men tydligen är det ett ganska lätt ingrepp som görs under lokalbedövning.

RSS 2.0