Bakfickan

Vi hade det jättetrevligt igår på Bakfickan :) Och god pizza som alltid. Vi satt där bra länge, efter stängning tillomed. Men vi har ju alltid så mycket att prata om :) Och skratta åt ;P Vi har ju känt varann sen dagis, så det är alltid massa gamla minnen som kommer upp!


Pizza Crudo

Jag & Sofie

Annelie & My

Middag med vänner

Ledig dag idag..såå skönt :) Har varit på stan och shoppat lite med mamma, gjort nytt pass och lite andra nödvändiga ärenden. Har även dammsugit och varit ute och joggat. Det är så härligt efter man har joggat, man får så mycket energi :)

Ikväll ska jag käka på Bakfickan med barndomsvännerna :) Sofie, My & Annelie. Mys! Förra veckan var vi och hälsade på Sofie, och hennes lilla Greta :) Åh så söt hon är!! Och pytteliten.


Jag, Annelie, My & lilla Greta :)
(Bild: Sofie)

Alltför nära

Jag läste nyligen ut en till bok av Linwood Barclay - Alltför nära. Den var också sjukt spännande, precis som den förra. Från första till sista sidan. Även om jag tyckte den förra boken hade bättre handling. Han har skrivit fler böcker, ska läsa dom med så fort dom kommer på pocket.

"17-årige Derek har kommit på den perfekta planen för att kunna få vara ifred och hångla med sin tjej. Han ska gömma sig i sin bäste väns hus när familjen reser bort. Men bara en kort stund efter avfärd kommer familjen tillbaka och Derek gömmer sig i källaren. Plötsligt ringer det på dörren. Sen hör han de första två skotten, ett skrik och sen ett skott till. Fotsteg närmar sig, dörren till källaren öppnas...
När familjen Cutters grannar, den socialt välanpassade familjen Langley, skjuts till döds i sitt hem i den slumrande småstaden Promise Falls, börjar gamla synder flyta upp till ytan. Rädslan håller familjen Cutter i ett järngrepp. Mönstret blir tydligare och tydligare. Har mördaren verkligen gått till rätt hus?
"


Kryssning

Förra söndagen var vi på kryssning till Åland med mamma, pappa, Christer & Inger. Hade riktigt kul :) Här kommer lite bilder:



Fikapaus

Första biran på båten


Sitter o väntar på mat..o det tog ju bara ca 1 timme..

..men det var SÅ gott. Förrätt: lättrökt fjällröding & västerbottenpaj

Varmrätt: Lammfilé, potatisgratäng, ratatouille & rosmarinsky

Sen åt vi dessertbord..bara plocka så mycket man orkade :) Jag tog flera ggr :P





Ungefär här var det dags att gå och sova ;)

Hälsopedagog

Idag fick jag veta att jag har kommit in på Hälsopedagogiska programmet på Högskolan i höst! :) Känns jäkligt bra, vad kul det ska bli! Känner mig taggad att börja plugga nu. Var ju 5 år sen man satt i skolbänken sist, så man känner sig redo igen!


Myror i brallan

Sov länge idag, vaknade 10.15, vilket har resulterat i att jag har en massa överskottsenergi. Kan inte sitta still. Jag tog mig ut på en halvtimmes powerwalk efter frukosten, riktigt härligt! Sen när jag kom in bäddade jag, diskade ett berg med disk och har plockat en massa i lägenheten. Har fortfarande myror i brallan :P Men alldeles snart ska jag cykla ner till Friskis och gymma med Zhannah :) Sen ska jag hem till faster och fixa hennes ögonbryn. Ikväll blir det Sommarkväll med karln o Lina :) Hejsvejs!

Spontan båtkväll

Idag har jag varit ledig efter några dagars jobb. Skönt att få sova ut imorse. Marcus har semester nu, så idag har vi varit ner på stan en sväng, sen donat lite här hemma.

I lördags var vi ner på stan och käkade middag på Cheers. Jag käkade oxfilé med potatisgratäng, riktigt gott. Sen tänkte vi gå till Bishop o ta nån öl, då mötte vi en kompis till Marcus på vägen o hans tjej. Dom var påväg till deras båt för att sitta där o lyssna på musik o dricka lite. Så vi gick o tog en öl, sen gick vi också till deras båt. Hade riktigt trevligt :) Kul när det händer nåt spontant sådär.




Marcus har visst blivit vindögd ^^

Lunchat o shoppat

Nu har det varit lite dött här ett tag, men jag har mest jobbat så det har inte hänt så mycket :P Dom ringer från jobbet heela tiden, verkar vara alldeles för lite folk! Men igår o idag var jag ledig. Har städat, tvättat o donat lite här hemma. Hemmet förfaller ju när man jobbar mycket, o när det är fint väder på lediga dagar!

Idag har jag o Mysan varit ner på stan. Käkade lunch och shoppade. Har ju inte setts på 2 veckor eftersom hon varit i Grekland, så vi hade mycket att ta igen :)

Shoppade en klänning & ett par skor.. som jag inte kommer kunna gå i :P Haha. Men dom var ju så jäkla snygga, kunde inte låta bli! Det är iaf platå i fram på dom, det gör det lite skönare att gå i dom.


Nya partyheels..endast 13 cm klack.. ^^

Klänning från Gina (snygg bikini-bränna)

Ny bil

Idag har vi varit till Hofors och köpt en Volvo :) Behövde verkligen en ny bil, den gamla är ju bara skrot. Nu har vi äntligen en fräsch bil som man törs köra med på vägarna :P Älskar Volvo, det är riktiga bilar det.


Aloe Vera

Förra veckan var jag på en visning av Forever Living, aloe vera produkter. Handlade 3 grejer som jag fick i måndags. Jag älskar aloe vera, det är verkligen en superbra växt som hjälper mot mycket. Jag köpte Aloe Vera Gel (som man dricker), Aloe Vera Gelly - att ha till Allt: solsveda, sår, utslag, finnar, osv osv.. läker det mesta! & Aloe Propolis Creme som hand- o forcreme. Gillar produkterna supermycket hittills :)


RSS 2.0