Bad o Bakfickan

Det var en riktigt härlig dag igår :) Var som sagt o badade med mamma i Harnäs. Det var superskönt i vattnet, och äntligen har man fått lite färg på sitt bleka skinn :P Även om det är mest rött för tillfället ^^ Solade lite väl hårt tror jag.

På kvällen tog vi en promenad ner till stan och käkade på Bakfickan med mor o far :) Godaste pizzorna i hela stan!! Sen blev det en öl på Bishop också innan vi gick hem. Mysigt.






Idag har jag hängt med Zhannah hela dan :) Imorse var vi till Friskis och gymmade, sen gick vi och åt lunch på Flanör. Jag åt deras laxsallad som vanligt, mums. Sen drog vi till Gävle strand och solade i några timmar :) Vi tänkte bada men det blev inte så, det var inte så supervarmt att man kände för att doppa sig.

Sommar!

Imorse blev det frukost på balkongen :) Så härligt! Äntligen är det riktig sommar o supervarmt ute.

Igår jobbade jag, 7.30 - 13.00
. Ett riktigt lagom pass :P Sen cyklade jag ner till Friskis och gymmade en timme med Zhannah. Gud vad skönt det var att gymma igen, vi har varit lite slarviga ett tag nu - skärpning!! Men vi ska tillbaka på tors igen. Nu blir det inget mer slappa. Ska tillbaka till 3 ggr/vecka!

Idag ska jag och mamma åka till Harnäs och bada :D Blir första doppet för mig i år, har längtat!


Smoothie, kaffe & macka på balkongen
(Min favo-smoothie: vaniljyoghurt, apelsinjuice, fryst hallon&mango)

Inramad tapet

Köpte en ram idag på IKEA och ramade in tapeten :) Den sitter nu ovanför tvn.



Klippte ut ett hjärta av resterna som blev över. Kanske ska rama in dom 2 bitarna också?

Stugan

Vi hade det jättebra i stugan över misdommar :) Vi blev 7 st. Jag, Marcus, mamma, pappa, Christer, Inger & Emma. Vi åt god mat, lekte lekar och massa annat tok :P



Morbror i sin fina Sweden-keps :P



Gubbarna tog sig en liten tupplur :P



Grillmästarn

Midsommar

Glad Midsommar allihopa! :) Hoppas ni får en bra dag.
Vi ska åka ut och fira i stugan med familj o släkt.
pusshej

Dance

Jag skrev ju igår att jag och Zhannah ska börja dansa igen. Vad ska vi börja dansa då? Jo, poledance! Inte för att göra karriär som strippor, haha, utan för att det verkar vara kul. Det är ju många som dansar det nu för tiden, det har blivit riktigt poppis. Och nu ska vi testa en termin och se vad vi tycker :) Om inte annat borde man bli jäkligt stark!


Bio

Ikväll ska jag o Marcus gå på bio. Vi ska se Super 8.
Den har fått bra recensioner så jag hoppas den är bra :)


Lina min fina

Min underbara fina Lina. Vad skulle jag göra utan dig?! Tack för att du finns ♥ För att du är den du är!
Och för att du är så snygg på denna bild, precis som jag ;)

Rebecca

Idag fick jag hem halsbandet som jag beställt från mittnamnhalsband.se :) Riktigt snyggt var det! Och snabb leverans, beställde det för bara några dagar sen.


Morgonpigg

Imorse var jag riktigt morgonpigg. Jag vaknade 5.30 när Marcus klocka ringde, och då gick jag också upp. Jag läste tidningen, käkade frukost, kollade på Nyhetsmorgon och strosade runt :) Så skönt att gå upp tidigt. Sen satte jag mig och spelade Sims 3 en bra stund, nu är man fast igen ;)

Sen på eftermiddagen träffades jag och Zhannah, vi gick ut på en promenad runt Brynäs. Skönt att få prata av sig. Vi bestämde att vi ska börja dansa till hösten :) Igen. Vi dansade ju Streetdance i flera år när vi var yngre. Och jag har saknat dansen så sjukt mycket på sistone! Varför slutade jag?! Nu jäklar ska det tas upp igen iaf. Fast denna gång ska vi prova på en ny stil :)

Randigt

Jag beställde hem ett tapetprov häromdagen på den snygga randiga tapeten jag hittade på internet, idag kom den :) I love it!! Just denna bit ska jag göra nåt kul av och rama in som tavla :) Så får vi se om vi beställer hem mer och tapetserar med!


Mateus

Älskar mina fina rosa muggar från Mateus :) Jag är ju tokig i kaffemuggar :P Dessa är mina favoriter här hemma. Vill ha allt från Mateus! Så himla fina grejer. Allt är handgjort o handmålat. Nästa inköp blir nog ett stort rosa fat att ha frukt på.


Kaffemuggar, Mateus, 185:- st

Rhodos igen

Igår bokade jag och Marcus en resa till Rhodos i augusti! :) Till samma ställe som vi var på förra året i Rhodos stad. Vi tyckte så mycket om det, det var nära till allt, gångavstånd till både gamla stan, nya stan, bargatan mm. Vi ska åka 21 aug, längtar! :)


Rhodos förra året

Nostalgi

Vi laddade hem The Sims 3 häromdagen :P Jag satt och spelade hur länge som helst igår, haha, nostalgi! Jag spelade det jämt när jag var yngre, dygnet runt typ. Det var faktiskt kul fortfarande ;)


Fondvägg

Åh, denna färgglada randiga tapet skulle jag vilja ha som fondvägg i vardagsrummet :D Fast på andra ledden. Fasen vad snyggt. Man blir ju så glad av färger :)


Göteborg

Här kommer det bilder från i helgen när vi var i Göteborg på min kusins bröllop :) Vi kom ju fram på fredag eftermiddag, och då åkte vi direkt hem till min farbror & faster på grillkväll. Det var ca 30 st som kom då, folk som skulle på bröllopet dagen efter, så vi skulle lära känna varandra lite!

Sen åkte vi till min kusin Johannas lägenhet där vi skulle bo under helgen. På lördagen gick vi en runda på stan och kollade i butiker innan det var dags för bröllop kl 16. Vigseln var utomhus, i Slottsskogen tror jag det hette, det var verkligen superfint där :) Och kanonväder blev det! Sen var det middag o fest :) Jäklar vad kul vi hade.


Grillmästarna :)

Man kan väl aldrig tro att dom är bröder




Brudparets lilla dotter, Liva :)

Min kusin o kusinbarn

I Johannas lägenhet

Shoppingtur

Bröllopsdags



Faster o kusiner!

Här kommer brudparet




Livemusik under vigseln..så fint!



Stilige far


Dags för käk


Johannas kille underhöll oss..balanserar grejer på en fiolstråke (!!)

3 våningar med vinglas på en ballong på en fiolstråke, jisses

Vals :)

Jag tvingade pappa att dansa med mig :)

Det ser ut som jag har ont, men jag sjunger faktiskt, haha.

Sjuker

Jag är förkyld! :( Det började komma igår på jobbet. Var super-snuvig och nös hela dagen. Sen började jag känna mig hängig och tung i skallen. Sen när jag kom hem blev jag riktigt dålig och fick feber. Skulle ha jobbat idag också men fick sjukskriva mig.

Imorrn ska jag, Marcus, mamma & pappa åka till Göteborg och spendera hela helgen där. Min kusin ska gifta sig. Typiskt att man ska bli sjuk när man ska bort, men får käka massa Ipren så går det nog bra :) Ska bli riktigt kul att åka till Gbg, och att träffa släkten!

Färdiga

Nu är det ommålat och klart i vardagsrummet :) Det blev riktigt bra. Ljust och fint!


Eckerö

Igår var jag och Marcus på en dagskryssning till Åland med Eckerölinjen :) Vi åkte den tidiga turen, bussen gick 7.30 från Gävle. Och det var ju så varmt och skönt väder så vi tog en promenad till busstationen. Väl på båten drack vi öl/cider, handlade i taxfreen, åt buffé osv. Hade det riktigt bra :) Sen på bussen hem funkade inte ACn, och det var typ 27 grader ute och bussen hade stått i solen hela dagen, så det var olidligt varmt hela resan hem!

När vi kom hem satte vi oss på balkongen
och lyssnade på musik o drack öl. Marcus kompis Walter kom förbi också. Senare på kvällen ville grabbarna dra ner på stan, men jag var så jäkla trött så jag pallade inte. Vaknade sen runt 1 på natten av att jag mådde sjukt illa. Sen spenderade jag några timmar på toa - måste blivit matförgiftad på båten :S Spydde som en gris, usch.








Målning

Äntligen har vi tagit tummen ur och börjat måla om i vardagsrummet! :) Jag har velat spy varje gång jag sett den fula bruna tapeten som sitter uppe. Jag kan inte fatta hur man kan vilja ha mörkbruna tapeter i vardagsrummet :S Men nuuuu ska det iallafall bli VITT och FINT! :) 


Marcus & Lina målar :P

Böcker



Igårkväll läste jag ut PS Jag älskar dig av Cecelia Ahern, den var jättejättebra. Dom flesta har väl sett filmen, men boken var mycket bättre! :)

Nu har jag börjar läsa Oväntat besök på Star steet av Marian Keyes. Jag har läst alla hennes andra böcker på engelska, men denna ska jag prova på svenska. Det är en bjässe på 600 sidor. Så jag har att göra ett tag ^^

Namnhalsband

Vill haaaa! :)

Macaroni and cheese

Vi gjorde en jättegod, svensk variant, på macaroni and cheese igår. Köttfärssås i botten, makaroner blandat i en bechamelsås över & massor av riven ost på toppen. In i ugnen i typ 15 min, klart! Det blev jättegott! :) Och enkelt att slänga ihop.


RSS 2.0