Naturligt

Jag är shoppingsugen, ska nog bege mig ner på stan imorrn efter skolan. Ska inhandla lite grejer från The Body Shop. En naturlig deo som heter DeoDry som är fri från aluminium & parabener. Aluminium är inte alls bra att använda på kroppen, trots det innehåller nästan alla deo's det :S Försök använda en utan helst. Ska också köpa en Earthlovers-duschgel, också naturlig. Utan parabener, färgämnen & silikoner. Innehåller massa härliga örter, fruktextrakt mm :)

Jag håller på och byter ut alla produkter här hemma till naturliga, hud- & miljövänliga. Allt från hudvård/kroppsvård till städ- & rengöringsprodukter. Tänk på att allt man använder på kroppen tas upp, och vissa grejer lagras och stannar kvar där.



Helgen

I fredags hade vi dansuppvisning på studion :) Det var superkul. Kul att se alla duktiga dansa, o kul att få dansa själv :) Jag var nervös som fasen innan, men det gick bra. Vi fick köra en improvisations-dans också, direkt efter våran rutin. Det var riktigt nervöst, men jag fick inte hjärnsläpp iaf ;)

I lördags blev det hockey hemma hos Marcus brorsa
, sen gick vi hem till Johan & Majsan och förfestade lite innan kvällen avslutades på Harrys. Riktigt rolig kväll :)

Gårdagen bestod av massa julpyntande och en sväng ner till stan och julskyltningen. Vi handlade lite julsaker och julfika :) Sen blev det plugg på kvällen, jag har ju tenta idag. Har suttit nu på morgonen också och gått igenom allt en sista gång. Nu får det gå som det går!


Invigde nya grytan igår, det blev laxgryta med curry :)

Present :)

Mamma & pappa kom nyss förbi och hälsade på, och dom hade med sig en förlovningspresent till oss :) En stor gryta från märket Le Creuset. Den kan vi nog använda livet ut! Mina föräldrar är verkligen lyhörda, jag har gnällt flera gånger över att alla kastruller vi har här hemma är för små ;) Nu har vi nåt rejält att göra grytor o stekar i. Tack! ♥


Förlovningspresent från mor & far :)

Tips!

Jättebra handkräm för torra händer!
Från ELW - apoteksgruppen 29:-

Snurrar i skallen

Sitter här och pluggar till tentan som vi har på måndag, i fysioligi & toxikologi. Det är så galet mycket att plugga in så jag blir helt snurrig. Har suttit non-stop i 2h nu, ska snart ta ett break för att dammsuga - woho :P Men får koppla av hjärnan lite då iaf.

Imorrn har vi dansuppvisning på dansstudion :) Det känns som att det var nyss vi hade det, i Nivå 1. Nu har vi precis dansat färdigt Nivå 2, och jag kommer att börja Nivå 3 efter nyår. Ska bli så kul! Ska försöka inhandla en egen stång snart också så jag kan börja dona med mitt dansrum :)

Resultat

Idag fick vi tillbaka Folkhälsa-tentan som vi gjorde för ett tag sen. Fasen vad nervös jag var innan jag fick den. Vågade knappt öppna och kolla. Men det gick bättre än jag väntat mig faktiskt :D Jag hade rätt på allt som jag gissat på tillomed. Fick 39p av 50 möjliga. (25p var godkäntgränsen). Känns skönt, nu kan man andas ut lite! :)

The Ring

En liten close up på min ring :) Det går en linje runt hela och det sitter en sten mitt i. Jag tycker den är himla fin :) Marcus ring ser likadan ut men utan stenen.

Det blir inte superbra bild med blixt, den är mycket finare IRL :)

11-11-11

Gårdagskvällen i bilder :)


Vi skålade i lite bubbel :)





Sen blev det ett restaurangbesök :) B&W åt Marcus.

Och jag åt plankstek, mums.

Och ett stopp på Bishop innan vi begav oss hem igen.

Supermysig kväll hade vi igår! :) Helt perfekt ♥

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min & Marcus förlovningsdag :)
11-11-11
Jag Älskar Dig!

Grattis!

Idag fyller min mamma år :) Så jag, Marcus, mamma & pappa var ut och käkade på Bakfickan ikväll, gott som alltid! Jag & Marcus köpte ett smyckeskrin till henne, där hon kan ha alla grejer som hon gör smycken med :)


Grattis mammi!! På 35-årsdagen ;)


Städmåndag

Idag har jag städat och donat här hemma..känns som jag inte gör annat ^^ Har börjat tagit tag i lillrummet också, städat ut massa skit som ska ner i förrådet/slängas. Vi har bara hyvat in allt som vi inte vet vad vi ska göra med i lillrummet. Men nu ska det göras fint där inne så man faktiskt kan vara där. Så småning om ska det bli ett dansrum :) Jag ska köpa en stång och sätta upp mitt i rummet!

Imorrn börjar Humanbilogikursen. Det är den kurs jag ser minst fram emot faktiskt. Det känns helt ointressant, så det är lite jobbigt att det är en såpass stor kurs :S 15hp. Dom kurser vi haft hittills har varit 7,5hp (5 veckor). Så Humanbioligin kommer vi läsa ända till i januari, suck.


Kursen har bara en enda bok, men den kostar 800:- :S


Lördag

Idag har vi varit en sväng till Valbo, Köpis & IKEA. Hittade lite smått & gott på IKEA, bland annat lite fina muggar, glas och handdukar.

Nu håller vi på och gör oss iordning, sen ska vi iväg på fest :) skål!



Lilla Lina


Lina ligger och myser :)
Hon sover alltid på denna filt, det är hennes favoritställe.


Fredagsmyyys

Igår blev det party med klasskompisarna i Sätra :) Vi hade riktigt kul! Det är en sån härlig klass vi går i :) Gillar dom supermycket! Är så glad över alla nya vänner jag har fått.

Idag är det fredagsmys på hög nivå här hemma :) Det ska bakas pizza nu, och jag bakade nyss kladdkaksmuffins (igen ;)) och sen blir det Idol & film!

Ha en bra fredagkväll allihop, pusshej!


Hemgjord pizza på G


Städdag

Tog en riktig sovmorgon imorse, skönt! :) Sen har jag donat för fullt här hemma. Tvättat, diskat, bäddat rent och snart ska jag dammsuga och torka golven. Får passa på att göra allt sånt när man är ledig. Sen ska jag nog åka ner på stan en sväng, måste handla lite smågrejer.

Ikväll blir det lite partaj med klassen :)


Folkhälsa & samhälle - avslutad!

Idag var det alltså dags för tentan, våran första under denna utbildning. I Folkhälsa & Samhälle. Alla var skitnervösa och hispiga innan :P Vi hade 4 timmar på oss, mellan 15-19. Jag satt ca 2.40, var helt slut i skallen efteråt. Skrev 6 sidor med svar. Det kom en del frågor som jag inte var 100% säker på, jag har gissat en hel del. Men jag skrev på allting iallafall. Nu är det bara att hoppas på det bästa! Måste få minst 25p av 50 möjliga för att bli godkänd.

Nu är vi leeediga & pluggfria ända till på tisdag! :) Så jäkla skönt! Då börjar en ny kurs - Humanbiologi.


Dagens tenta


Dansat i heels

Mår mycket bättre idag faktiskt, kände mig ju dålig igår och på väg att bli förkyld trodde jag. Men idag känns det bättre :)

Har varit och poledansat idag, som alltid på tisdagar. Idag skulle vi dansa med klackar. Det var kul att testa det, men det var svårt :P Man blir ju rätt ostabil med klackar på, plus att det blev riktigt halt. Jag halkade omkring som bambi på hal is ^^ Jag dansar nog barfota i fortsättningen som jag brukar ;)

Imorrn är det dags för tenta (!!). Har pluggat som en idiot, kan inte få in mer i skallen nu. Nu får det gå som det går. Det känns ändå som att jag har hyfsad koll på läget :) Wish me luck.


RSS 2.0