Födelsedagsfirande

Igår firade vi Mysan som fyllde år :) Vi möttes upp på Interpool och blev sen kvar där hela kvällen. Riktigt trevligt hade vi :)

Imorrn ska jag jobba 7-16, sen ska vi ta med oss katterna och åka ut till mor o far i stugan. Ska bli så skönt att bara vara där och ta det lugnt. Längesen vi var där nu.


Mysan & jag på Interpool

Ny tattoo

Igår tatuerade jag mig. Saaaaatan vad ont det gjorde på revbenen, det gör jag aldrig om :P
Är supernöjd med den! :)


Everything happens for a reason

Nytt jobb!

Idag är en bra dag, jag har nämligen fått veta att jag fick jobbet jag intervjuades för förra veckan - på Life i Valbo! :D Jag är så himla glad! Vad kul det ska bli. Äntligen ska jag få jobba med sånt som jag brinner för: Hälsa, hudvård, människor, service..kan inte bli bättre! Det blir jobb hela sommaren, sen fortsatt extrajobb efter det :)

Glaaad tjej!



Crossfit

Idag var jag och Mysan på "Crossfit-skola" på gymmet. Dom gick igenom massa övningar noggrant och vi fick testa på lite allt möjligt. Sen avslutade vi med att köra ett Crossfit-pass, jag har aldrig testat det förr. Och herregud - det var det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv :P Men det var så kul! Man fick verkligen pressa sig själv till max,  orkade mycket mer än jag nånsin trodde jag skulle palla. Ska absolut fortsätta gå på det!


Intervju

Idag har jag varit på intervju för ett nytt sommar/extrajobb :) Det kändes som att det gick bra, nu hoppas hoppas hoppas jag att jag får det! :) Skulle vara så kul, det är något jag vill göra! Berättar mer när jag fått veta om jag fått det.

Det blev ingen dansuppvisning förra helgen :S Dom ställde in den i sista stund - pga att det var för lite gäster anmälda. Trist som fan, jag hade gärna dansat ändå. Jag skiter i hur många som tittar, det är ju så roligt på uppvisningarna. Om inte annat så var vi ju många dansare som skulle vara med, bara att få dansa för varann är ju kul! Men men.. får tagga till uppvisningen i nivå 5 istället!

Nu laddar vi för hockey! Hoppas dom tar guld ikväll!! :D


Bild från träningen igår.
Inside leghang, no hands.

Äntligen sitter den! :)

Nivå 4 klar

Idag är det sista träningspasset inför pole dance-uppvisningen på lördag :) Jag hade först tänkt att inte vara med, för förra veckan var det var en del trick jag inte satt till 100%. Men det mesta sitter nu ändå trots allt, det är ett enda litet trick jag inte får kläm på..så jag får göra ett annat då istället helt enkelt. För jag vill ju vara med på uppvisningen, det är så himla kul :) Sen är det dags att börja dansa Nivå 5(!!). Kan inte fatta att vi redan dansat så många nivåer, det går fort när man har roligt :) Helt sjukt vad mycket vi alla i gruppen har utvecklats sen vi började dansa i augusti förra året. Nu kan man trick man aldrig trott att man skulle klara av, utvecklingen är det roligaste!




Några av tricken i nivå 4

Glad Påsk!

Idag ska vi ut till Hille till Marcus familj och äta, och igår var vi hem till mina föräldrar och käkade, trots att mamma var superförkyld stackarn! Förra året var det över 20 grader varmt denna dag och jag satt ute i endast linne och solade! Något kallare idag :O

Jag har nyss varit ute och joggat en runda, träningen inför Vårruset går riktigt bra :) Man märker att man orkar mer och mer för varje gång.

Glad Påsk!

lululemon

När jag och Mysan bodde i Vancouver var vi ofta in i en butik som heter lululemon. Dom säljer skitsnygga träningskläder. Jag har ett par byxor, shorts & träningslinne därifrån. Jättesköna kläder som håller jättebra. Synd att det inte finns här! Men jag såg att man kan beställa online, dom skickar till Sverige. Hittade lite jag vill ha:




Spännande böcker

Om ni vill läsa riktigt bra och spännande böcker kan jag tipsa om Carin Gerhardsens böcker. Hon har kommit ut med 4 st än så länge i sin serie "Hammarbyserien", jag har läst allihop. Har nästan läst ut den sista nu. Alla är lika bra tycker jag, så spännande att det är svårt att sluta. Böckerna är fristående men handlar om samma poliser.


Vårruset

Jag har bestämt mig för att springa Vårruset i år :) Jag har aldrig gjort det förr. Så nu ska jag börja löpträna ordentligt, så jag pallar springa 5 km utan att ta pauser, för det fixar jag inte just nu. Ibland måste jag gå för att hämta andan, men nu ska jag träna så att jag fixar 5 km galant :) Har till den 22 maj på mig att träna!


Ny kurs

Idag var det kursintroduktion för Kostvanor & näringslära. Det verkar vara en intressant kurs! Det är en hel del gruppuppgifter och enskilda uppgifter som ska lämnas in på slutet som en portfölj. Men det verkar vara roliga uppgifter. Vi ska bland annat göra en kostregistrering på oss själva under några dagar, skriva ner allt vi äter (hjälp). Sen ska vi i gruppen laga mat tillsammans hemma hos varann :P Och en massa annat! Mindre kul är att de 2 kursböckerna går loss på 994:- tillsammans, jippi!


Gungigt värre

Eckerö-kryssningen var väldigt blåsig och gungig! Det gungade så mycket att det var svårt att gå, och jag blir ju alltid så himla sjösjuk, så jag fick stå i ett hörn och spy i en påse - mysigt!

Är ledig hela den här veckan, superskönt :) Ska bara en snabbis till skolan imorrn på kursintro för nästa kurs. Men den sätter inte igång förrän nästa tisdag. Ska bli härligt med lite ledighet!

Idag har jag både gymmat och kört BodyCombat. Det är så skönt att ta ut sig! BodyCombat är verkligen jättekul, ett kampsportinspirerat pass. Mycket sparkar och slag. Man är helt slut efter ett pass!
Förra veckan blev det inte så mycket träning, satt ju bara hemma och pluggade. Den här veckan ska jag hinna med 5 träningspass.


BodyCombat, både roligt och jobbigt!

RSS 2.0