25 år

Idag fyller jag 25 år! Och det är kanonväder på min dag :) Precis som jag hade beställt ;) Marcus kom och sjöng för mig kl 5.30 imorse innan han gick till jobbet, haha.
Som tur var kunde jag somna om sen :P
 
Jag har nyss varit och käkat en god lunchbuffé på stan med mamma och pappa :) Nu ska jag ställa mig och baka lite. I eftermiddag får vi fikagäster. Sen blir det middag i Bomhus.
 
Har haft några lediga dagar nu, slutade jobba i söndags på mitt sommarschema. Men kommer fortsätta på Life i höst :) I övermorgon åker jag & Marcus till Kreta. Längtar!! Gud vad skönt det ska bli med lite sol och bad efter denna skitsommar! Näe, nu ska birthday girl baka!
 
Lunch på stan idag.
(Med nya korta frillan - har klippt av mer än 1 dm, skönt!)

Torsdag

Har nyss varit ute på en svettig powerwalk i värmen :) Älskar att powerwalka. Det är dock inte lika kul att gå runt Brynäs som det var när jag bodde i Bomhus. Där kunde man iaf slippa all trafik! Jag skulle till gymmet på Crosstraining egentligen, men somnade ifrån det ;)
 
Fasen vad denna sommar gått fort förresten. Jag har bara 5 arbetsdagar kvar på Life, sen har jag jobbat mina 7 veckor. Dom gick superfort. Men kul har det varit, trivs så bra :) Kommer fortsätta jobba extra där i höst.
 
På lördag är det dags för mig att ha 25-årsfest också. Man börjar bli gammal ;) Jag fyllde ju nyss 12 liksom ^^ Det ska bli riktigt kul..får träffa folk jag inte sett på länge! :)

RSS 2.0