Gott Nytt År!

Idag är det nyårsafton, och jag & Marcus firar 3 år tillsammans :) ♥ Ikväll ska vi hem till Johan & Majsan och fira nyår. Det blir 3-rätters middag, spel och annat kul. Gott nytt år alla!
 
Nästan 3 år sen ♥
Den här lilla gobiten ska vi fira nyår med :)

God Jul

God jul allihop! Vi hade en riktigt mysig julafton igår :) Först jobbade jag 10-14 i Valbo. Jag trodde det skulle vara helt dött, men det var faktiskt en hel del folk, för att vara julafton. Sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte hem till Bomhus, Marcus kom också. Sen blev det Kalle, julmat, julklappar, spel och annat som hör julen till :)
 
Nu ska jag strax sticka till gymmet och köra ett pass funktionell träning, sen i eftermiddag ska vi hem till Marcus föräldrar i Hille och äta julbord!
 
Jag på jobbet
Julklapp från Marcus, Burberry-parfym :)
Många julklappar blev det!
Dags för julmat
Jag & Marcus
Geni
Julklappar vi fick :)

Sista danslektionen..?

Igår och idag har jag haft i stort sett noll planer, bara varit hemma och tagit det lugnt. Inte ofta det händer så man får ta vara på såna dagar! I och för sig hade jag tvättstugan igårmorse kl 7, men det går ju rätt snabbt att tvätta. Sen unnade jag mig en lat dag framför tvn :) Kollade bland annat på Real housewives of Vancouver :) Det var kul att se ifrån staden där man bott. En av fruarna bodde i Yaletown, där jag & My bodde.
På kvällen stack jag till gymmet och körde ett pass PowerStep för första gången. Det var riktigt roligt, och förmodligen det jobbigaste jag testat ;) Det blir det absolut mer av i fortsättningen! Det var styrka varannan låt och kondition på stepbräda varannan låt. Superkul!
 
Idag är det sista poledance-lektionen i nivå 7, och kanske sista lektionen nånsin på dansstudion?! :( Fick veta via mejl häromdagen att Dinalicenter har gått i konkurs, supertråkigt! Dinali har 3 studios, och 2 av dom skulle lägga ner omedelbart medan våran i Gävle skulle fortsätta ett tag till, men hur länge vet jag inte? Vi får se hur detta löser sig :/
 
Vill inte sluta dansa :(

Jullov!

Nu har jag juuuuullov :) Superskönt! Imorrn ska jag ha en riktig städdag här hemma och göra lite fint inför jul. Kan inte fatta att det är julafton om 1 vecka(!) Jag har slagit in alla julklappar idag. Jag är färdig med alla julklappar utom till en person...karln! :P Varför är dom alltid svårast?! Tror jag har en idé om vad han ska få iaf.
 
Jag och Marcus var till Jysk idag och köpte en fin liten bänk till hallen. Vi har en väldigt liten hall som är långsmal, men den fick plats :) Funderar på att köpa en hatthylla ur samma serie också.
 

Bänk från Jysk

RIP Bocken

Bocken brann inatt :( Att folk inte kan låta den vara! Man blir så förbannad. Den är ju sån stor symbol för julen här i Gävle!
 
Bara skelettet kvar :(
 
Idag bestämde jag mig för att vara ledig. Hade egentligen en till teaterövning i skolan, men jag kände inte att jag ville gå på den, plus att jag hade massa ärenden att uträtta så jag passade på att göra det idag. Har även hunnit med både Core & Poledance, kommer väl ha fin träningsvärk imorrn ^^
 
Imorrn ska jag jobba i stan :) Hoppas det blir lika mycket folk som de senaste gångerna jag har jobbat, riktigt kul! Trivs så himla bra på Life, roligaste jobbet jag nånsin haft. Det känns kul varje gång man ska dit och jobba! :)

Tisdag

Idag kom jag äntligen iväg till gymmet och körde ett FT-pass. Har blivit lite dåligt med träning på sistone, dock inte frivilligt. Det har varit så mycket i skolan så det har inte riktigt funnits tid. Men nu när det lugnar ner sig lite kör jag på för fullt igen. Jag försöker komma iväg till gymmet 4 ggr/veckan, men dom sista veckorna har det blivit typ 1 gång i veckan och ibland inte ens det. Men nu ska jag tillbaka till mina träningsrutiner, älskar ju att träna :)
 
Nu är det bara 3 ganska lättsamma skoldagar dagar, vi håller på med massa teaterövningar och tala-inför-folk-övningar just nu så det blir mest lek dom dagar som är kvar :P Sen blir det 3 veckors jullov!! (även om vi har en del plugg vi måste göra under lovet.)
 
Fick kurslitteratur med posten idag som jag köpt av en tjej på nätet. Boken var ju ganska kreativt inslagen...i tidningspapper :P Funkar ju det också ^^
 

Veterinärbesök

Ikväll var vi till veterinären med lilla Lina. Vi märkte igårkväll att hon sprang på lådan hela tiden och bara kissade en liten droppe varje gång. Hon var på lådan säkert 5-10 ggr/timme. Så idag ringde Marcus till veterinären, eftersom hon höll på lika idag, och dom tyckte att vi skulle komma in med henne. Dom konstaterade att hon har kristaller och lite blod i urinen, så vi fick köpa en speciell mat som bara säljs hos veterinären. Den ska hon äta nu livet ut. Den maten ska även lösa upp kristallerna, så inom 2 veckor ska hon vara bra igen :)
 
Skitbilligt att gå till veterinären förresten..nästan 2000:- gick kalaset på :S
 
Ny diet för Lina, resten av livet.
Lilla Pisse

Spirulina

Vi har fått in nya superfood-produkter på jobbet från Supernature. Jag vill ha typ allt! Igår var jag in och köpte en burk spirulina (alger). Det är supernyttigt, innehåller massor med vitaminer, mineraler och annat bra. Synd bara att det smakar så förbannat illa! Höll på att spy igår när jag smakade :P Tror jag köper kapslarna nästa gång istället för pulvret, så man slipper dricka det! Uäääk.
 

Kurs klar & paketinslagning

Äntligen är uppsatsen inlämnad och denna kurs över! Hade varit skönt om det var jullov nu dock, men på måndag börjar en ny kurs igen som sträcker sig över jullovet och in i jaunari. Hoppas den är rolig iaf.
 
I torsdags och fredags jobbade jag 2 kvällspass. Det är riktigt kul att jobba såhär i jultider, supermycket folk i butiken :) Mindre roligt är väl när jag måste slå in julklappar, eftersom det är något jag är fruktansvärt dålig på :P Tycker nästan synd om de kunder som fått julklappar inslagna av mig haha. Som tur är så är många grejer i butiken redan inslagna så att jag slipper ^^
 
Försöker iaf ;)

Hej mitt vinterland..

Herregud vilket snöväder det är! :S De senaste dagarna har det varit full snöstorm och superkallt ute. Busstrafiken kan man ju bli galen på. Häromdagen när jag skulle till skolan var bussen över 25 min sen! Både igår och idag var den ca 10-15 min sen..jättekul när man har tider att passa och dessutom en annan buss att hinna byta till på stan.
 
Just nu sitter jag och skriver på en uppgift som ska lämnas in tillsammans med A-uppsatsen på fredag. Siktar på att bli klar med den idag. Måste nästan bli det, för imorrn och på fredag ska jag jobba så då hinner jag inte med så mycket plugg. Får väl stanna uppe hela natten om det behövs ^^ Ska bli så jäkla skönt när denna kurs är slut, det har varit ett riktigt slit med att få ihop våran uppsats. På fredag eftermiddag kan vi andas ut! Förhoppningsvis.
 
Snökaos och uppsatsskrivande

1a advent

Idag är det 1a advent :) Mysigt! Jag älskar allt som har med julen att göra, bästa tiden på året :) Massa ljus, julpynt, julmusik och fika ;) Vi var ner en sväng på stan idag och köpte lite nya ljusstakar, mycket som vi hade nere i förrådet fick kastas efter branden. Dock åkte vi hem innan det var invigning av bocken, det var så jäkla kallt ute och supermycket folk så vi orkade inte stanna :P Vi åkte hem och köpte pizza istället.
 
Nu håller vi på och tvättar nere i tvättstugan. Gavlegårdarnas jour fick dock nyss rycka ut och hjälpa oss eftersom maskinerna stannade mitt i tvättningen, gick varken att starta dom igen eller öppna dom. Vi har fått nya tvättider nu, ända till 22 på kvällen, men tydligen har GG glömt att ställa om timern på maskinera efter dom nya tiderna - smart! Killen ställde om timern och maskinerna körde igång igen iaf, så vi slipper ha kläderna i maskinerna hela natten ^^
 
Igår var jag och Marcus ner på O´Learys och kollade på hockeyn. Sen var vi bjudna på middag i Bomhus hos mor och far. Vi blev kvar där till 2 på natten och spelade spel och hade kul :P
 
Jag på O´Learys, Jag & Marcus i Bomhus, Marängsviss som mamma gjort
Julpyntat hemma

RSS 2.0