Pole

I fredags hade vi dansuppvisning på studion, det gick riktigt bra faktiskt :) Alla tricken satt! Fattar inte varför alla "omöjliga" trick helt plötsligt funkar så bra när man har uppvisning, inte känner jag att det gör ont då heller :P Nästa vecka börjar Nivå 4!


Mamma, pappa & Marcus var och kollade. Pappa tog en massa bilder, fler kommer!

Muskler

Nu jäklar ska här byggas muskler. Tålamod är inte min bästa kompis, jag tycker att allting tar för lång tid. Lite hjälp på traven kan man ju ta iaf. Har beställt proteinpulver och en (rosa ;)) shaker. Får vi se om det kan hjälpa nåt! Visst märker jag resultat i gymmet, men jag vill ha meeer.


Nelly

Beställde även lite från Nelly i helgen, en klänning och ett linne :)


Klänning från Ax Paris

Linne från Elise Ryan

Måndag

Imorse var jag uppe före tuppen.. 5.30 gick jag upp för att skjutsa Marcus till jobbet. Han har slagit i ena armen och kan knappt röra den, så jag får agera chaufför i några dagar nu. Vi var upp på sjukhuset igår och röntgade den, men dom kunde inte se nåt.

Idag har jag varit på Body Combat, sen bara varit hemma och tvättat och donat. Imorrn ska jag plugga hela dagen, måste försöka bli klar med dom 2 sista uppgifterna till portföljinlämningen. 1 vecka kvar nu tills allt ska in.. och den sista veckan brukar alltid gå så jäkla fort.

Snart blir det Big Brother, favvo-programmet ;) Bye!

Klänningar

Hämtade ett paket med klänningar idag som jag beställt från H&M.
Fick 3 klänningar för 200:- Kap :)


Tattoo

Nu är det dags att göra den där tattoon som jag velat haft så länge! Nästa vecka tänker jag boka :) Så den hinner läka ordentligt och så innan sommaren kommer.


Har lagt på texten i photoshop. Ungefär så här ska det bli. Det är latin.
Betyder "everything happens for a reason".

Veckan

Har varit ledig från skolan nästan hela den här veckan, utom tisdags. Eller ja, ledig o ledig, vi har massor att skriva hemma. Jag har dock kommit ganska långt med uppgifterna :) En är jag helt klar med, 2 kvar. Men vi har en hel vecka till på oss, så nästa vecka blir det sitta inne och skriva som en dåre.

I torsdags sov jag över hos päronen mina
i Bomhus. Hade filmkväll, fick god mat, vin & choklad :) Riktigt mysigt. Sen på fredagen tog jag och mamma en promenad i solen och sen blev det en sväng till Valbo.

Idag ska jag & Marcus på födelsedagsfest. Blir dock inte så sent för mig, ska upp och jobba kl 7 imorrn.

Dance dance

Införskaffade ett Dinali-linne igår på dansstudion :) Det måste man ju ha!



Alla ♥ dag

Igår kväll när jag kom hem möttes jag av en god middag & fina rosor av min pojkvän på Alla ♥ dag :)
Tack, Jag Älskar Dig!


Resultat

Idag fick vi veta resultatet på Ekologi-tentan som vi gjorde för ett tag sen, den som jag tyckte var så svår och som jag trodde gick skit. Det gick tydligen inte alls skit, fick ett B :D (52p av 60). Så jag blev riktigt glatt överraskad :)

Nu är det helg och jag ska jobba lite både lör & sön. Men bara några timmar på dagen. Sen blir det vinprovar-kväll hos mor & far imorrnkväll :)

Trevlig helg allihop!

Pole

Idag var jag och Erica och dansade och tog lite bilder. Det börjar bli svårt nu på pole dancen, så nu känner vi att det är lika bra att gå dit och träna på egen hand också när det är open pole. Nöta, nöta alla trick! Här är några bilder från idag:





Svar

..kirurgen var ju pojkens mamma ;)

Kluris

En liten historia vi fick höra igår på föreläsningen:

En pappa och hans son är ute och åker bil. Så råkar dom ut för en bilolycka och pojken blir skadad och måste in till sjukhus för operation. När dom kommer in till akuten och pojken läggs på operationsbordet utbrister kirurgen: "Men det där är ju min son!"

Hur hänger detta ihop?

Escada

Jag älskar Escadas parfymer, mitt absoluta favoritmärke.
Jag har haft många av deras sommardofter, dom luktar alltid så fruktigt & gott.
Nu på båten köpte jag en ny - Sexy Graffiti, luktar muuuums!

Åland

Här kommer lite bilder från kryssningen vi var på förra helgen :)


I bussen

Vi började skåla vid 12 ;)



Jag & Mysan på buffén

Jag & Färjan-Rut ;)
Vi hade ett långt & trevligt samtal!

Riktigt god fisk jag åt till lunch dagen efter

RSS 2.0