Kryssning

Imorrn åker vi på 24-timmarskryssning till Åland med Mysan & Kenny :) Ska bli skitkul! Var ett tag sen jag & Marcus var på kryssning nu, och vi har aldrig åkt alla 4 förr. Party party!!

Färgade håret nu ikväll, så nu är det mörkbrunt igen :) Har inte färgat det på mer än 1 år, men nu var det dags för lite förändring kände jag. Trivs bäst i mörkbrunt!

Uppdaterar när vi kommer hem från Åland på söndag.
Ha en bra helg!

Lite nytt

Tog en shoppingrunda på stan igår. Hittade en hel del smått & gott :)


Nya träningsdojjer från Nike, supersköna.

Den perfekta läppglansfärgen, nr 576 från Dior.

Nya badlakan från Hemtex

Och sist men inte minst..

..klocka från Guess, som jag har velat ha länge. Nu slog jag till :) Äntligen!

Spontankväll

Tentan igår var svår :S Den var inte alls som jag trodde den skulle vara. Nästan hela klassen tyckte att den va jättesvår. Det känns som man hade pluggat på helt fel saker. Fick chansa på mycket. Aja, bara hoppas man chansat rätt iaf då.

På kvällen hade jag tänkt ta det lugnt hemma bara, men så fick jag ett sms av Hanna som undrade om jag skulle på tentafesten i Sätra som några i klassen hade. Då blev jag ju partysugen :P Så jag hoppade ur pyjamasbrallorna och svidade om, sen skjutsade Marcus ut oss till Sätra. Hade riktigt kul faktiskt :) Roligt med spontana kvällar.

Idag blir det dock myskväll i soffan, är lite seg av nån anledning ;)
Vi ska strax laga köttgryta, mums!


Bild från förra gången vi partade i Sätra :)

Skadad

Igår kväll vid 20.30 fick jag åka till Familjeläkarjouren på Södertull. För några dagar sedan skar jag mig nämligen i vänster pekfinger när jag skulle skära gurka. Skar rakt över leden där pekfingret böjs, på ovansidan. Men jag tänkte att det var nog ingen fara, så jag satt bara plåster på det.

Men sen på tisdagen när jag dansade poledance så svällde hela fingret upp o blev helt blått och spänt. Några minuter senare sprack såret och det sprutade ut blod.

Igår skulle jag träna igen, men eftersom jag bara skulle träna ben och sen Sh'bam trodde jag inte det var nån fara eftersom jag inte skulle använda handen. Men jag hann inte mer än börja med benövningarna innan fingret svällde upp igen och började störtblöda i gymmet (kul :S).

Så när jag kom hem ringde jag sjukvårdsrådgivningen och hörde vad dom trodde. Dom tyckte en läkare skulle kolla på det, så jag fick en tid direkt på Södertull. När jag kom dit sa dom att jag skurit av ett blodkärl i fingret, och eftersom man rör på fingrarna hela tiden är det svårt för det att läka. Och varje gång jag tränar så strömmar ju blodet snabbare i kroppen, och då läcker det där blodkärlet som är av.

Så nu har dom tejpat ihop 2 av mina fingrar med varann så jag inte kan röra dom. Ska ha så i 10 dagar :S Och ska inte träna på den tiden heller. Så jävla typiskt, varje gång jag kommer igång med träning igen så ska det hända nåt!


10 dagar med detta "lilla" bandage

Tentaplugg

Idag blir det plugg plugg plugg hela dagen. Har tenta i Ekologikursen imorrn. Har inte läst så mycket inför den tentan än, så jag måste försöka få in allt idag och hoppas på att det går bra imorrn!

Ska ta ett break vid 18 för att gå på ett Sh'bam-pass, som är en dansklass, har aldrig provat det förr.
Poledancen i tisdags var riktigt kul förresten :) Man märker att det är en helt annan nivå nu, har redan börjat lära oss hur man kommer upp&ner på stången. Det är lite läskigt, speciellt ett trick när vi ska stå på huvet..jag hatar att stå på huvet, men jag lär mig väl. Även ett trick när vi sitter på stången och sen lutar oss rakt bakåt och släpper händerna - lite otäckt i början. Men övning ger färdighet :)

Näe, nu blir det tillbaka till ekologianteckningarna..bye!

Ledig måndag

Helgen har varit bra. I lördags var vi hem till mina föräldrar på middag & spelkväll :) Hade skitkul :P Vi spelade Alias och skrattade som bara den ^^ God mat fick vi också, köttgryta!

Idag har jag varit ledig. Men gick upp kl halv 7 för att tvätta..kuul. Sen blev det styrketräning & Combat på förmiddagen :) Träffade upp Bella på stan sen och gjorde klar våran redovisning som vi ska ha på onsdag.

Imorrn börjar äntligen poledancen igen :) Ska bli så kul! Nivå 3 nu. Dags att börja vända sig upp&ner på stången :)


Middag i Bomhus i lördags

Farsan bjuder på bärs :)

Härliga fredag

Idag var jag uppe med tuppen på min lediga dag, gick upp k 6. Sen var det dags för Yoga kl 8, så skönt att börja dagen med att träna :) Speciellt om det är lugn träning som yoga. Efter det körde jag 30 min styrketräning. Jag var helt ensam i gymmet, härligt :P Vid 10 mötte jag några klasskompisar och pluggade lite inför tentan nästa vecka.

Sen gick jag förbi Épi och köpte 2 kanelbullar, satte mig på bussen och åkte till Bomhus och överraskade mamma :) Så nu har vi fikat och pratat massor, är kvar här än. Väntar på att karln min ska sluta jobbet och komma och hämta mig.

Ha en bra fredag allihop! :)


Kanelbullar från Èpi, supergoda!

Almanacka & Combat

Fick hem en almanacka idag som jag beställt, från personligalmanacka.se. Jag har beställt från dom i 4-5 år nu tror jag, man utformar ju sin egen almanacka på deras hemsida som dom sen trycker - riktigt smart tycker jag, så blir det som man vill ha det :)



Snart ska jag iväg på ett pass BodyCombat
. Ska bli skitkul, och jobbigt ;) Ska ta ut mig som bara den! Ska träna lite i gymmet innan också.

Tentaresultat & sopplunch

Nu har skolan kommit igång igen, skönt :) Vi har börjat med en kort kurs i Ekologi nu, den är på 2 veckor bara (värd 2hp). Sen är vi färdiga med hela Humanbiologikursen som har varit i 3 olika delar. Ska bli kul att göra nåt annat sen, det blir en kurs i Pedagogik tror jag!

Fick tillbaka våra tentor idag
som vi skrev innan vi gick på jullov, den som handlade om muskler & skelettet. Jag var rätt nervös innan den tentan eftersom jag tyckte det var svårt, det var ju väldigt mycket latin. Blev helt chockad när jag fick tillbaka den och jag hade fått ett B :D Endast 3 poäng från A (!!). Fick 78 rätt av 90. Så bra har det aldrig gått på en tenta, blev skitglad! :)

Efter skolan var jag och lunchade med Lina på Epi
. Buffé på soppa & surdegsbröd - så gott! Och allt är ekologiskt. Vi satt och pratade i ca 2 timmar, sen sa vi hejdå till varann, imorrn åker Lina tillbaka till England. Alltid lika tråkigt :'( Men snart ska jag & Marcus åka och hälsa på henne :)


Soppa & surdegsbröd på Epi idag

Fredag

Idag vaknade vi inte förrän halv 12 här hemma, men vi var uppe inatt och kollade på JVM-finalen. Så vi gick väl och la oss vid 5 tror jag. Men det var det värt, dom vann ju! :)
Riktigt spännande var det också.

Varit ut på en promenad med Mysan idag
och snackade lite :) Skönt men kallt som fan, höll på att frysa skallen av oss båda 2 ^^ Jag är ingen möss-människa precis. Om det är -20 möjligen :P

Ikväll ska vi ut och käka på Bishop med mina föräldrar och faster&farbror :)


Äntligen vann dom :)

Zumba..?!

Idag har jag och Zhannah varit på ett Zumba-pass. Det gick ju sådär kan jag säga, haha! Fyfan vad bortkommen man kände sig, hängde inte med ett dugg :P Blev inte ens svettig ju, för att jag mest stod som ett frågetecken ;) Men man får inte ge upp, ska prova några ggr till och se om det kan vara nåt jag gillar!

Köpte lite nya träningskläder idag på Gina som dom precis hade fått in. Riktigt snygga faktiskt! Jag köpte en tröja och ett linne. Köpte även 2 träningslinnen på Stadium, det var halva reapriset!


Nya träningskläder från Gina

Nog med ledighet

Näe nu börjar jag bli rastlös av att vara ledig! Det ska faktiskt bli skönt att skolan börjar igen på måndag. Jag vill få lite rutiner igen. Har ju fasen vänt på dygnet helt. Nu vill jag tillbaka och ta nya tag igen :)

Min träningsvärk är värre än nånsin idag, fyfan. Ändå tänkte jag pallra mig iväg på ett Core-pass ikväll. Det finns ju så mycket roliga pass jag vill gå på, jag har inte tid att ha träningsvärk!

Idag ska jag hänga lite med mor min :) Hon kommer förbi på em. Sen kanske jag ska städa upp lite i köket, ser ut som ett bombnedslag som vanligt :P


Mammi & jag :)

Gymkort

Inför det nya året har jag skaffat nytt gymkort, på nytt ställe. Jag kände att Friskis inte riktigt har allt som jag vill ha ut av ett gym. Denna gång blev det årskort hos Må Bättre :) (gamla SATS). Och det känns riktigt bra! Dom har ett stort utbud av pass, precis det jag är ute efter. Bland annat Body Combat (som är det roligaste som finns!), Zumba, Yoga, Core, BodyPump och massa annat kul. Jag var på ett Combat-pass igår, och satan vilken träningsvärk jag har idag :P Och jag som ska på en instruktion i gymmet idag, ajaj! Bara bita ihop ;)


Hej 2012

Nyårsafton blev riktigt bra :) Vi hade askul. Och fick så himla god mat, 3-rätters med bland annat kräftstjärtssoppa och oxfilé. Jag har inga bilder att lägga ut än, för jag glömde kameran på festen, ska hämta den nån dag. Det blev ett 12-timmars party för oss, vi åkte dit till 17 och åkte hem 05 :P Nyårsdagen spenderades i soffan efter att jag klivit upp kl 14.30 ^^

Nu är det 2012, känns skönt med ett nytt år :) Får se vad som kommer hända detta år. Har inte så mycket planer än, förutom att jag vill hälsa på Lina i England! Några nyårslöften har jag inte gett detta år, nyårsmål tycker jag låter bättre. Lite saker jag vill detta år:

-Träna regelbundet, siktar på 3 ggr/vecka
-Fortsätta pole-dansa, nivå 3 nästa
-Hälsa på Lina i England, nu ska det fan bli av! :)
-Klara alla tentor i skolan, har ju gått hittills iaf

..Mer saker kommer nog dyka upp under årets gång!

RSS 2.0