Jag lever

Nu var det lite dött här i bloggen. Men jag har mest jobbat på sistone. Nu har jag dock varit ledig i 4 dagar, skönt :) I lördags bjöd vi hem mina föräldrar på middag. Vi åt 3-rätters, spelade spel och lyssnade på musik. Sen drog vi ner på stan och tog några öl. Riktigt kul kväll :)
 
Jag & Marcus har precis kommit hem från stugan, vi åkte dit igår och stannade över natten. Så skönt att vara där och bara slappa ibland :)
 
Nu är det jobb som gäller i 3 dagar, sen är jag ledig 5 dagar igen!
 
Jag & mamma i lördags

Ledig

Idag är jag ledig, så självklart har det varit spöregn och åska ;) Jag och Marcus har varit runt och kollat på lite loppisar.. varför är det så kul med loppis på sommaren? :P Lite senare ska jag iväg och köra ett pass Crosstraining på gymmet. Får se hur det kommer gå, har brutal träningsvärk sen träning i tisdags.. men det är bara att bita ihop. Efter det ska jag möta upp Marcus, pappa & mamma på Bakfickan för lite käk :) Gött!
 
Sen blir det jobb fre, lör & sön. Jobbar 10 timmar imorrn, och jag hoppas på dåligt väder så det kommer lite folk! :P

80-årsfest

I lördags var vi på fest hos Marcus bror och hans fru. Det var 80-årsfest då båda har fyllt 40. Mycket folk var det och superkul hade vi :) Körde 5-kamp på kvällen, men denna gång vann jag tyvärr inte ;) Vi fick även vara med på en invigning av deras hemmagjorda bar ute i ett litet hus på tomten :P
Kul kväll!
 
5-kamp, kasta boll i stuprör.

Heldag

Igår hade jag min första heldag på jobbet, öppning till stängning, 10 timmar. Jag trodde att det skulle kännas skitlångt och att jag skulle få ont i fötterna/ryggen. Men det gick förvånansvärt bra, och dagen kändes faktiskt inte så lång som jag trodde den skulle göra. Jag hade saker att pyssla med under dagen :) Dammade en massa hyllor bland annat. Det var ju fint väder igår, och det betyder lite folk i Valbo. Idag kör jag ett kvällspass, "tyvärr" är det fint väder idag med. Det är roligare när det kommer mycket folk till butiken tycker jag!

RSS 2.0