Midsommar

Snart har jag jobbat klart min första vecka på Life, och det går riktigt bra :) Jag trivs jättebra! Jobbar kväll imorrn, sen är jag ledig i helgen. Då väntar lite festligheter!
 
Midsommar var förresten jättebra, vi var i Hofors i min morbror och mosters stuga. Vi lekte massa lekar, åt god mat, badade i 16 grader varmt vatten ;) och partade halva natten. Hade hur kul som helst :) Och i år var det jag som vann 5-kampen och kammade hem priset ;)
 
16 grader "varmt" i vattnet
5-kampen i full gång
Marcus är seriös på bild som vanligt :P

Krom mot sötsug

Jag har käkat mina krom-tabletter som jag köpte på Life i ca 1 vecka nu, och jag kan säga att dom funkar jättebra för mig! Jag äter dom för att minska sötsug och hålla blodsockret på en stabil nivå hela dagen. Jag märker verkligen en tydlig skillnad mot hur jag har varit förut. Jag har inte varit sugen på godis/sött en enda gång sen jag började äta dom, förut åt jag nåt sött varje dag. Jag blir heller inte sådär panik-hungrig som jag kan bli ibland - jag märker verkligen att blodsockret är mer stabilt under dagen. Supernöjd!
 

Sista intro

Ikväll är det dags för en till introduktion (stängning) på Life :) Ska bli jättekul. Sista intron innan jag ska börja jobba själv(!!). På måndag är det mitt första pass ensam, jag börjar då med ett kvällspass och ska alltså stänga själv. Får skriva ner lite idag så jag minns hur allt ska vara sen.
 

Sträckning och nytt recept

För en vecka sen när jag körde ett pass Crosstraining så sträckte jag baksidan av ena låret när jag gjorde utfallshopp. Sen dess har jag haft lite småont hela veckan. Så idag när jag gick på Crosstraining igen, och gjorde utfallshopp igen, så kom det tillbaka - dubbelt upp. Har så jäkla ont nu och frågade instruktören vad jag ska göra. Man skulle inte försöka stretcha ut det iaf (typ det jag har gjort hela veckan, haha). Jag skulle ta det lugnt och vila den muskeln tills den var bra.. så nu får jag väl ta det lugnt med benövningarna ett tag framöver. Trist när man ska göra illa sig!
 
Vi gjorde jättegod middag idag förresten :) Ville prova nåt nytt med kyckling så vi svängde ihop en kycklinggryta med lite grejer som vi gillar. Resultatet blev riktigt bra!
 
Kyckling, curry, paprika, purjo, morötter, haricots verts,
cashewnötter, mango chutney, creme fraiche & grädde.
 
 
 

Pizzakväll

I lördags var jag, Marcus & pappa ut och käkade på Bakfickan :) Vi bjöd först hem pappa till oss på lite öl och snacks, sen tog vi bussen ner på stan. Fick supergod pizza som alltid! Sen gick vi vidare till Bishop för några öl till. Riktigt trevlig kväll :) Mammi var i Stockholm med jobbet hela veckan så hon var tyvärr inte med. Efter Bishop hamnade jag och Marcus på fest på Brynäs, hade riktigt trevligt där med :)


Bakfickan, bästa pizzorna!

Dansa, inte pausa

Åh, jag vill så gärna ha en dansstång nu! Det är ju dansuppehåll över sommaren och jag börjar redan få dans-abstinens. Studion kommer vara öppet på torsdagar så vi kan gå dit och träna själva, men jag kommer jobba ganska många torsdagskvällar såg jag så jag kommer inte kunna dansa så mycket. Man kan beställa en stång på poledance.nu, dom kostar 3000 spänn :S.. vill ha en nuu!


Hemmaträning

Idag hann jag inte ta mig iväg till gymmet som det var tänkt. Har både tvättat, städat och kört massa disk. Så jag satte ihop ett Crosstraining-pass med övningar som bara kräver kroppstyngd och/eller kettlebell, så körde jag i vardagsrummet. Gick lika bra det :) Jag la upp det som dom brukar göra på gymmet; 7 övningar som man kör i 45 sek var, 10 sek vila mellan varje. Sen kör man dom 7 övningarna 4 varv. Tog ca 45 min. Riktigt svettigt och jobbigt blev det :P

Gjorde en jättegod smoothie
som lunch efteråt med proteinpulver, apelsinjuice, fryst hallon&mango och färska jordgubbar :)


Nu börjas det

Min andra dag på Life, och jag har redan kommit hem med lite burkar ;) Har en hel lista på grejer jag vill ha efter att vi gått igenom de flesta produkterna i butiken :P Medan dom berättar om produkterna utbrister jag titt som tätt "Det där skulle vara bra för mig, det måste jag ha!"
Kommer bli dyrt för mig att jobba på Life, haha!

Allt känns superbra än så länge iaf, verkar absolut vara ett jobb för mig :)


Omega-3 & Krom från Life's egna märke.
Krom ska hålla blodsockret på en stabil nivå och kan dämpa sötsug.
Hoppas verkligen det funkar!

Kreta!

Jag och Marcus har precis bokat en resa till Kreta - Platanias :D Den 17e augusti ska vi åka. Längtar redan! Hotellet ser jättemysigt ut, precis vid stranden, och stor pool var det också.
Vill åka nuuuuu :)


Hotell Ideal Beach, Platanias

Intro på Life

Igår var det första introduktionsdagen på Life för mig :) Det gick bra, men det är mycket nytt att lära. Man kommer väl in i det så småningom! Fick ta lite kunder iaf. Imorrn är det dags för en till introdag. Ska bli kul :) Jag tejpade fast en "ny på jobbet"-lapp på skylten, kändes bäst så ;)



Efter jobbet var det dags att säga hejdå till Lina som åkte tillbaka till England :'( Känns jättekonstigt, man är ju van att ha henne i Sverige hela sommaren. Hoppas vi ses innan jul iaf, för ända till dess klarar jag mig inte!!

Hemtenta

Sitter inne och skriver hemtenta i pedagogik denna vecka. Riktigt trist. Vill bara ha sommarlov nu! Siktar på att bli klar idag - vet inte om det bara är en önskedröm då jag har rätt mycket kvar, men ska jobba på effektivt hela dagen. Så är jag av med det sen och kan ta helg!

kämpa kämpa..

Dans och utekväll

I fredags hade vi Poledance-uppvisning på dansstudion. Det var riktigt kul som alltid :) 4 tjejer från klassen + Lina var där och kollade när jag dansade. Då blev man ju lite extra nervös ;P Men det gick bra! Nu har jag dansat 5 nivåer, nästa kurs blir i höst. Ska träna på egen hand fram till dess!

Efter uppvisningen gick vi tjejer ut och käkade på Mezopotamya. Riktigt gott! Sen gick vi vidare till Interpool och blev kvar där hela kvällen. Vi hade en supertrevlig kväll, det lär vi göra om :)


En (väldigt sne) Butterfly

RSS 2.0