iPad och instagram

Igår när jag kom hem från jobbet hade Marcus köpt en iPad. Så nu kan jag också äntligen ha instagram! ;) Min mobil är för liten för instagram så jag har inte kunnat haft det förr.
becccan_ heter jag där!
 

Stresstenta

Igår avslutades Stress-kursen, som vi läst nu i 5 veckor, med en salstenta. Det kändes faktiskt som att den gick bra! Var relativt säker på det jag skrev, det var bara 1 fråga som jag inte fattade som jag fick lämna tom. Får hoppas dom andra 8 blev rätt istället :) Skönt att det är gjort nu iaf! På tisag börjar en ny kurs, då blir det Fysisk aktivitet.
 
Ikväll ska jag jobba ett pass i Valbo. Var längesen jag jobbade där nu så det ska bli kul :) Har jobbat en del i stan senaste gångerna. Hoppas det är nå folk ute i Valbo och shoppar denna fredagkväll bara så jag får nåt att göra!


Dansrum på G

I förrgår kom min dansstång som jag beställt :D Så nu är den uppsatt i lill-rummet, och det ska göras om till dansrum :) Allt som står i rummet nu (vi har använt det som förråd typ) ska bäras ner till förrådet. Det tar dock lite tid..inte så kul att springa upp och ner till förrådet/lägenheten när man bor 3 trappor upp utan hiss :P Men inom en snar framtid ska det vara klart :)
Än så länge ser det ut såhär:
 
Skrivbord och prylar ska bort...speglar, belysning, gardiner och annat ska in :)

Tidig morgon

Idag var jag verkligen uppe med tuppen, gick upp kl 5.45, då var jag pigg. Det händer inte alltför ofta ska jag meddela ^^ Jag är i vanliga fall väldigt morgontrött. Men skönt när man väl kommer upp i tid. Jag ska strax bege mig till Stadsbiblioteket för att sitta med ett grupparbete hela dagen.
 
Tidig frukost

Lördagen

Igår hade vi en riktigt trevlig lördag. Vi bjöd över mamma & pappa på middag, efter att dom varit på whiskyprovning på Mackmyra. Pappa fick det i födelsedagspresent av mig & Marcus nu när han fyllde år. Mamma fick såklart också hänga med :)
 
Vi bjöd på köttgryta till middag och kladdkaka till efterrätt. Supergott var det. Sen åkte vi ner på Harrys och tog en öl. Jag och Marcus stannade kvar ett tag efter att mina päron åkt hem. Vi roade oss med att sitta på behörigt avstånd och titta på apfulla folk som dansade mer eller mindre snyggt på dansgolvet, haha.
 
En suddig bild inne på Harrys

Lunchbox och egen stång

En utveckling av förra veckans trick. Detta trick heter Lunchbox. Fråga mig inte varför :P Ser jag ut som en lunchlåda? Ett inte helt lätt trick, och ganska läskigt för den delen. Att hänga med huvet före och händerna bakom ryggen gör att man känner sig ganska utsatt..ramlar man ner hinner man inte ta emot sig. Och det blir ju inte mindre otäckt när dansläraren säger "om ni misslyckas och ramlar ner nu så bryter ni förmodligen nacken". Då blir man liksom hemskt sugen på att prova.. ;) Men det gick bra och jag satt stadigt kvar!

Jag har förresten beställt en egen stång nu :D Den borde komma nån gång nästa vecka. Äntligen! Ska bli så kul att kunna träna hemma. En gång i veckan på dansstudion räcker liksom inte längre. Tur att vi bor i en 3:a och har ett rum som vi inte använder. Det blir från och med nu ett dansrum :)

Lunchbox

Hänger lite

Dagens nya trick i Pole dance-studion :)

...och en krasch ;)

Back to the pole

Idag är jag ledig. Skönt! Så man hinner göra lite ärenden. Och städa ordentligt för en gångs skull :P Det har varit mycket på sistone, skola och jobb om vartannat. Plus en dunderförkylning samtidigt. Blev förkyld på Kreta, och det satt i länge. Förmodligen för att jag aldrig vilade riktigt.
 
Ikväll är det dags för Pole dance. Den nya terminen började förra veckan, så himla kul att det kommit igång igen. Har saknat dansen under sommaren! Jag är nu på Nivå 6(!) och i denna nivå verkar det vara en del dödstrick :P Bland annat det vi kämpar med nu..en superman drop till en scorpio..jisses.
 
Detta är alltså tricket Superman (bild lånad eftersom jag inte kan detta trick än)...
...sen ska vi alltså Släppa taget och landa i detta trick, Scorpio.. :O

Kreta

Vi hade det kanonbra på Kreta :) Supervarmt hela veckan, massa sol & bad, god mat och bara avkoppling. Längtar tillbaka! ♥


RSS 2.0