Massageprov

 Gårdagens praktiska massageprov gick jättebra :D Först masserade halva gruppen, sen den andra halvan. Jag masserade först, så när det var min tur att lägga mig och bli masserad var jag supertrött.. var svårt att hålla sig vaken ;) Efter provet fick vi feedback från läraren. Jag fick bara positiv feedback :D Det finns ingenting att anmärka på, sa han. Han frågade om jag hade masserat förut, att det såg ut som jag hade gjort det länge. Det var kul att höra :) Nu ska det som sagt övas & övas på egen hand!
 

Massageutbildning

Jag har haft en intensiv helg, håller på att utbilda mig till massör :) Det är en utbildning genom Friskvårdsgruppen. Vi som läser till Hälsopedagoger får erbjudande om att gå den, eftersom att man måste ha grundkunskaper i Anatomi för att kunna bli massör, och det har vi.
 
Kursen håller på lör-tis, ganska långa dagar med mycket nytt att lära! Vi får lära oss alla grepp och sen öva på varandra. Det är superkul :) På tisdag avslutar vi med ett praktiskt prov. Efter dom här 4 dagarna ska vi öva på egen hand och göra 20 st helkroppsmassager + en hemtenta. Sen blir vi diplomerade massörer :)
 
Jag har redan gjort min första helkropp, masserade Lina idag när jag kom hem :D Det gick riktigt bra, fick dock tjuvkika lite i papperen ;) Köpte med mig en bänk hem idag efter lektionen!
 
Så vill man boka in en massage är det bara att höra av sig! :) Jag tar 100:- medan jag är under utbildning (alltså de 20 massagerna innan jag får diplom). Så skynda boka! ;)
 
Under utbildningen, min massagebänk & en nyfiken katt såklart ;)

Personalfest

 Personalfesten på Konserthuset igår var riktigt rolig :) Och bra ordnat! Det var mycket folk, vi var runt 170 st tror jag. Det bjöds på välkomstbubbel när vi kom, sen blev det pole danceuppträdande :) Jag lät dock stången vara ;) Sen var det dags för middag och mer underhållning. Vi fick god mat från en buffé. Efter middagen öppnades dansgolvet och det blev riktigt partaj :) Vi dansade till typ kl tolv då vi tyckte det var dags att gå hem! En riktigt lyckad kväll var det :)
 
Vi från Life :)

Mathilda och jag vid middagen
Pole dance!

Nyklippt

 Idag har jag varit och klippt mig. Det var på tiden! Har inte klippt mig sen i somras så det var rätt slitet. Nu är det härliga fräscha toppar igen och lite mer uppklippt.
 
Snart ska jag dra iväg på personalfest med Gallerian 9:an på Konserthuset :) Det blir 3-rätters, drinkar, uppträdande och James Bond-tema :P Ska bli superkul!
 
Klippt barret

Pink

 Ny kepa, nya promenaddojjer & min bok som innehåller mina tankar, drömmar och planer för framtiden.. allt i rosa såklart ;)
 

Framtidsplaner

 I måndags träffade jag Mysan och tog en lååång promenad. Vi gick runt hela Brynäs och sen ner mot Gävle strand och tog en fika på Waynes vid vattnet, supermysigt. Satt i solen och drack kaffe och pratade jättelänge. Vi pratade massor om framtiden och framtidsplaner. Jag blev så peppad att plugga klart och bara komma ut i arbetslivet nu, har så mycket bra idéer så jag vill bara sätta igång på en gång! :)
 

Påsken

 Vi hade en jättemysig påskhelg :) Påskafton firade vi i Hofors hos min morbror & moster i deras stuga. På påskdagen blev det middag i Hille med Marcus familj.
 

RSS 2.0