Mjölfritt bröd

 Jag bakade ett jättegott mjölfritt bröd häromdagen :) Försöker att inte äta så mycket mjölprodukter, och detta blev riktigt bra! Receptet:
 

4 lätt vispade ägg
200g kesella
1 msk bakpulver
60g kruskakli
50g solrosfrö
45g sesamfrö
2 msk linfrö
2-3 msk kokosolja

 

Blanda alla ingredienser.
Häll i en form täckt av bakplåtspapper.
Grädda i mitten av ugnen på 180 grader i ca 50 min.

 


Dermalogica

 I fredags kom lite nya Dermalogica-produkter som jag beställt :) Nu ska jag hålla mig till endast Dermalogica, och inte blanda produkter från olika märken som jag gjort förr. Hudterapeuten jag var till sa att det kan vara anledningen till att jag har så mycket tilltäpptheter i huden. Så nu ska jag sluta slarva och hålla mig till ett märke ;) Jag har testat såååå mycket olika hudvårdsmärken genom åren, men jag kommer alltid tillbaka till Dermalogica, det är det jag gillar mest! Så nu ska jag sluta prova massa nytt, jag vet ju att detta är det bästa :)
 
Dermalogica är ganska dyrt, iaf här i Sverige. Därför beställer jag mina produkter från jerseybeautycompany.co.uk, där är produkterna mycket billigare. Till exempel fick jag ge runt 450:- för min dagkräm där, här hemma kostar den nästan 600:-. Anledningen till att dom är billiga där är för att Jersey är skattefritt. JBC är en auktoriserad försäljare av Dermalogica. Jag beställer endast därifrån. Det finns nämligen massor med oseriösa sidor, och man vet inte vilka som säljer fejk eller gamla produkter. JBC kan man däremot lita på! Dom har skitbra kundservice, dom skickar produkterna dagen efter att man har beställt och det tar ca 1-2 veckor innan man får dom (ibland tar det faktiskt bara 3-4 dagar!). Jag har beställt därifrån i flera år, och har alltid blivit nöjd.
 
Bästa märket!

Ansiktsbehandling

 Igår hade jag en riktigt lång dag. Först gick jag i skolan 9-12, sen träffade jag upp mamma på stan och käkade lunch med henne och så tog vi en shoppingrunda. Direkt efter det till jobbet och jobba till 19.15, sen direkt iväg och dansa pole dance mellan 20-22. Var skapligt slut när jag kom hem vid halv elva.
 
Idag har jag varit på ansiktsbehandling på förmiddagen på Face & Body center :) Riktigt härligt att få ligga där och bli ompysslad! Köpte även en fuktgivande ansiktsmask med AHA-syra efter behandlingen som hudterapeuten rekommenderade för min hy. Från märket Priori, aldrig testat det förr.
 
Nu är det dags för mig att sticka till jobbet igen, idag blir det ett pass i Valbo!
 


Igår på jobbet
Ansiktsbehandling och ny mask inhandlad.

Träningskläder

 Köpte lite nya träningskläder på Stadium häromdagen :) Det behövdes, jag bor ju nästan på gymmet nu för tiden :P Har kommit in i ett bra tränings-flow. Jag har hållit igång riktigt bra nu i flera månader. Och det ger resultat :) Det är det som är det roligaste - när man ser märkbara resultat!

Med ursäkter och drömmar kommer man inte dit man vill.
Just do it!!


 

Ny kurs

 Igår började en ny kurs i skolan, Fysisk aktivitet & hälsa. Det är den inriktning jag har valt. Äntligen blir det mer praktiska uppgifter och jag får läsa det jag är intresserad av :) Ska bli jättekul! Var på kursintro igår, vi är endast 6 st som läser denna kurs, det blir en rejäl omställning från att va varit typ 60 st i klassen :P I denna kurs ska vi bland annat bli Hälsoprofilbedömmare och Gympainstruktörer, ser fram emot det :)
 
Strax ska jag ner till stan och jobba ett kvällspass på 9an. Otroligt nog så är det endast EN dag, på dessa 10 veckor som kursen håller på, som kommer krocka med jobbet. Annars har jag klarat mig så jag slipper byta bort några jobbdagar :)

Dans och klassfest

Igår var jag och Erica och kollade på dansuppvisning på dansstudion. Vi var inte med denna gång. Jag kände att jag inte kunde så mycket från denna nivå, har nästan inte klarat ett enda trick från nivå 7.. det är riktigt svårt nu! Och jag var borta några danslektioner, man missar ganska mycket då. Jag ska träna hårdare i nästa nivå, så jag kan vara med på uppvisningen nästa gång :)
 
Efter det var det dags för klassfest på Brynäs. Vi var rätt många som kom faktiskt, kul :) Dom flesta drog ner på krogen sen, men jag (som var nykter hela kvällen) gick hem och sov istället. Skönt att vakna upp idag och må bra! :) Idag har jag mest pluggat, och kört ett pass PowerStep på gymmet.. grymt jobbigt, men kul!
 
Klassfest med några av hälsopedagogerna :)

Färdigt

Nu är golvet i hallen klart :) Det blev riktigt fint, supernöjd. Nu ska dom bara komma och tapetsera snart också, sen är hallen klar.
 

Hotell fixat

Idag har jag och Marcus bokat in en helg på hotell i Stockholm i maj. Vi ska nämligen på bröllop då, en av mina bästa vänner ska gifta sig :') ♥ Det känns helt galet, var inte vi nyss 7 år liksom?! :) Jag bävar redan nu för att jag kommer grina ögonen ur mig haha, blödig sådär ja ;) Vi har iaf bokat in oss på Nordic Light Hotel, såg väldigt fint ut. Vi har aldrig bott på hotell hemma i Sverige tillsammans, så det blir mysigt. Vi bokade in oss hela helgen så vi hinner med att se lite mer under vistelsen.
 
Nordic Light Hotel

Nytt golv på G

Här är det nytt golv på gång i hallen :) Detta år hade vi rätt att få både nytt golv och nya tapeter i hallen, så vi anmälde så fort det blev januari att vi ville ha det gjort. Så idag är dom här och ska lägga golv, svart klinkers blir det :) Kommer att bli klart imorrn. Äntligen ska den fula hallen piffas upp lite.
 

Före
Gamla golvet borttaget

Nyår

Här kommer lite bilder från nyårsafton hemma hos Johan & Majsan :)

Lina & jag innan vi åkte iväg

Marcus

Jag, Lina och Stina :)

Oxfilé, hasselbackspotatis & grönpepparsås fick vi, supergott!


Lina hittade en ny bästis ;)

Spelade bowling

Kladdkaksmuffins & pannacotta till efterrätt som jag gjort
 

RSS 2.0