Bokat resa!

 Igår bokade vi resa till Grekland i augusti :D Det blir Kreta i år igen, precis som förra året. Men det blir ett nytt ställe - Agii Apostoli. Förra året var vi ju i Platanias. I år ska även mamma & pappa med :) Dom har bokat rum på samma hotell. Ska bli jättekul, längtar!!
 
Hotell Flamingos, Agii Apostoli

En helg i Stockholm

Förra helgen hade jag och Marcus en helhelg i Stockholm :) Vi bodde på Nordic Light Hotell hela helgen. Anledningen var Amalias bröllop på lördagen :) Vi passade på att åka ner en dag tidigare för att få lite minisemester :) På fredagen kom vi ner ganska tidigt, vid 11. Så vi checkade in på hotellet sen gick vi en runda på stan och shoppade. På kvällen blev det middag på Flippin' Burgers. Väntetiden för att få ett bord var ca 1½ timme, men det var det värt!! Godaste hamburgarna vi nånsin ätit! Och till efterrätt blev det milkshake gjord på Ben&Jerrys glass, herregud så gott!
 
På lördagen var det dags för bröllop :') Vi åkte hem till Amalia & Henrik först och fick lite käk, sen åkte vi gemensamt till Stadshuset och vigseln. Vi var med som vittnen. Sen blev det taxi till festlokalen. Fick jättegod 3-rättersmiddag och sen blev det fest halva natten.. gud vad roligt vi hade :D Och dom var så fina ♥ Kan inte fatta att du är gift nu Amalia, var inte vi nyss typ 10?! :)
 
1. Hotellrummet. 2. På Flippin Burgers o väntar på mat. 3. Godaste burgaren!!
4. Godaste shaken!! 5. Hotellfrukost, åt så jag sprack. 6. Finaste bröllopstårtan :)

Matcha

 Häromdagen hittade jag matcha-te inne på Kahls. Jag blev superglad över det eftersom det har varit riktigt svårt att få tag på förr. Det är ett grönt te som är pulveriserat som jag alltid drack när jag bodde i Vancouver. Där var det jättepopulärt och fanns på varenda café. Har inte sett det på ett enda café här hemma. Men jag hoppas att det kommer. Det är jättenyttigt också just för att man dricker själva teet, man blandar pulvret med vatten/mjölk. Så det är ju alltså inget te man bara doppar i vatten och sen kastar. Jag blandar det med mjölk så det blir en matcha-latte, tycker det smakar godast så :) Det borde ni prova om ni kommer över det nånstans!
 

RSS 2.0